Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές απο τα φυλάκια - Δείτε τι κάνουν οι στρατιώτες μας τις γιορτινές ημέρες - ΒΙΝΤΕΟ

Ευχές από τις πιο ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, από τους στρατιώτες που κάνουν τη θητεία τους πάνω στην οριογραμμή, μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους διάλεξε φέτος να στείλει το ΓΕΣ για τη νέα χρονιά.

Δείτε τι ....

Τι μπορεί να ελπίζει ή να περιμένει η Ελλάδα από τον νέο πλανητάρχη...

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ
Εξυπακούεται ότι τίποτε, ακόμη, δεν είναι σίγουρο και ότι μόνο υποθέσεις, που βασίζονται στις εξαγγελίες του κ. Trump, είναι δυνατές. Ωστόσο, σε οικονομία όπως η ελληνική, που κυριολεκτικά χαροπαλεύει, και που δε βλέπει φως από πουθενά, καθώς οι έννοιες της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς έχουν εγκαταλείψει την Ευρώπη, κάθε προοπτική αλλαγής είναι, καταρχήν καλοδεχούμενη.

α) Και αρχίζω με .....

Stratfor: Το 2017 θα είναι καθοριστικό για το μέλλον της Ευρώπης -Τι βλέπει για την Ελλάδα.

Στις πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις, σε κράτη-μέλη, που έχει μπροστά της η ΕΕ αναφέρεται το Stratfor, κάνοντας προβλέψεις για το 2017. 

Στην ανάλυση επισημαίνεται ο κίνδυνος κατάρρευσης όχι μόνο λόγω
του ενδεχομένου επέλασης των ευρωσκεπτικιστικών δυνάμεων, αλλά και από την αύξηση της δυναμικής τους. 

Παράλληλα αναφέρεται στον ρόλο ...

Το Βερολίνο στήνει σκηνικό παρατεταμένης σύγκρουσης.

Σκηνικό παρατεταμένης σύγκρουσης με την Αθήνα στήνει το Βερολίνο, με τις «διαρροές» από το υπουργείο Οικονομικών στις γερμανικές εφημερίδες να κάνουν λόγο ακόμη και για... remake των γεγονότων του πρώτου εξαμήνου του 2015 με νέα κορύφωση της ελληνικής κρίσης τον Ιούνιο του 2017, όταν η χώρα θα μπορούσε να βρεθεί και πάλι μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας.

Σύμφωνα με σοβαρούς παρατηρητές των ..

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ;

Ο κ. Σόϊμπλε βλέπει αυτό που εμείς οι απλοί πολίτες αρνούμαστε κάν να συζητήσουμε. Βλέπει να έρχεται με ταχύτητα το τέλος της Ευρωζώνης. Προσπαθεί λοιπόν κατ’ αρχήν να διατηρήσει την Ευρωζώνη με σκληρή πειθαρχία και κυρίαρχη πάντα τη Γερμανία, αλλά αν αυτό αποτύχει, που μάλλον θα αποτύχει, σχεδιάζει ήδη...

Που πάμε;

Αποτέλεσμα εικόνας για Που πάμε;
του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Θα μπορούσα να σχολιάσω τη σύγκρουση για τις τηλεοράσεις. Πόσοι ‘Ελληνες όμως πιστεύουν ότι αφορά τη ζωή ή τη χώρα τους; Να τεκμηριώσω γιατί οι φόροι είναι εξωφρενικοί; Ναι, αλλά πως θα τους μειώσουμε, χωρίς να καταστρέψουμε περαιτέρω την “γενιά των 100 ευρώ”, τα σχολεία και τα νοσοκομεία μας; Θα μπορούσα να αναφερθώ στους ανθρώπους που πεθαίνουν λόγω ελλείψεων κρεβατιών στις εντατικές. Η Τρόικα όμως θα ζητούσε ισοδύναμα, φόρους, περικοπές συντάξεων, στέλνοντας περισσότερους απόμαχους στον άλλο κόσμο.

Με κίνδυνο να με πείτε μονότονο ή βαρετό, θάθελα να επαναφέρω στη συζήτηση το κύριο (όχι μόνο) πρόβλημα, που έφερε αυτή την κυβέρνηση στην εξουσία, και σχεδόν όλοι προτιμούν να αποφεύγουν. Αν η χώρα δεν τολμήσει να το ξαναδεί κατάματα, είναι...

"Ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη: Παραγράφηκε η Λίστα Λαγκάρντ!

«Φρένο» στις αυθαίρετες παρατάσεις που έδιναν απανωτά τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις για να µπορεί η Εφορία να εξαπολύει αναδροµικούς ελέγχους από το 2000 και µετά,  βάζει απόφαση-κόλαφος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία δικαιώνει ελεγχόµενους από τη λίστα Λαγκάρντ µε το αιτιολογικό ότι οι επίµαχες υποθέσεις αυτές έχουν ουσιαστικά πια παραγραφεί.

Το δικαστήριο καταρρίπτει τον ισχυρισμό του Δημοσίου ότι η παραγραφή σχετικά με καταθέσεις για τη λίστα Λαγκάρντ παρατάθηκε από το 2013 για 10 -ή και για 20- ακόμη χρόνια! 

Με την απόφαση-βόμβα, την έκδοση της οποίας αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή ....

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: «ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ…»

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστες μυτιληνη