Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...

Τρόικα: Σαμποτάρουν τις αποκρατικοποιήσεις και μετά ζητάνε τα ρέστα..

Όπως πάντα οι επισκέψεις της τρόικα έχουν να κάνουν με ένα μόνο θέμα "μπαμπούλα" για όλη την ελληνική κοινωνία, και αυτό είναι η αποδέσμευση της δόσης, μια δόση που δεν θέλει να μας παραχωρήσει λόγω "πολιτικής αναταραχής".

Μια αναταραχή που η ίδια η τρόικα προκάλεσε όταν αυτοί που κρύβονται από πίσω της δεν επέτρεψαν την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, για να μην περάσουν στα χέρια των ρωσικών Γκάζπρομ-Σίντεζ, με αποτέλεσμα να χαθούν 2 δισ. ευρώ έσοδα, τα οποία με περίσσιο θράσος αμέσως μετά μας ζητούν να τα βρούμε με νέα μέτρα.

Όπως λέει και το ρητό "μια βλακεία, διορθώνεται με ακόμα μεγαλύτερη βλακεία", έτσι αυθημερόν με την αποτυχούσα ιδιωτικοποίηση, η κυβέρνηση Σαμαρά προχωρά με πράξη νομοθετικού περιεχομένου στην κατάργηση της ΕΡΤ,η οποία προκάλεσε πολιτική θύελλα στο εσωτερικό της χώρας, ενώ από την ΕΕ μέχρι τις ΗΠΑ όλοι τάχθηκαν υπέρ της ΕΡΤ, λες και....

Καταργούν Το Μοναδικό Τάγμα Της Κόνιτσας. Η Περιοχή Έρμαιο Αλβανών Και Εγχώριων Κακοποιών.

undefined

-Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
-Από πολύ καιρό πριν ήθελαν να καταργήσουν το τάγμα αλλά έκαναν πίσω μετά από αντιδράσεις φορέων και ιδιωτών.

-Τα χωριά των συνόρων στα χέρια κλεφτών, εμπόρων ναρκωτικών και αλβανοκατσαπλιάδων.

-Κάτω από το μισό το δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ.
-Αν φύγει και ο στρατός όλη η περιοχή έρμαιο των Αλβανών.
-Μετά από τις τράπεζες, τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ, σειρά έχει ο στρατός.

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Κόνιτσας:...

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ .....!!!!! Η Τρόικα κρίνει αναγκαίο το κλείσιμο της ΕΡΤ για να πάρουμε τη δόση. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ??

Το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ και η σωρεία αντιδράσεων από εργαζομένους, συνδικάτα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης βρέθηκε στο επίκεντρο και της σημερινής συνάντησης του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα με την Τρόικα.

Μάλιστα, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών τόνιζε, μετά το πέρας της σύσκεψης, ότι οι εκπρόσωποι ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ κρίνουν ως αναγκαία μεταρρυθμιστική κίνηση τη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, η οποία αναμένεται να «λύσει τα χέρια» της κυβέρνησης και των εταίρων στο επόμενο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Από το υπουργείο Οικονομικών διαρρέεται πως το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα διευκολύνει και την κυβέρνηση στους χειρισμούς της όσον αφορά στο Δημόσιο και την αναδιάρθρωσή του.

Με εντολή της Μοσσάντ η εκτέλεση του επισκόπου ;

undefined
Από Βρυξέλλες, Πορφύρης Δημήτρη και Σταφυλά Πηνελόπη 

Σε κατασκοπευτικό θρίλλερ εξελίσσεται η υπόθεση της απαγωγής των επισκόπων καθώς είναι ραγδαία η ροή των στοιχείων που έρχονται στο φως από τον αραβικό Τύπο. 


Το ένα δημοσίευμα όχι μόνο επιβεβαιώνει το άλλο αλλά και διευρύνει τις ευθύνες των εμπλεκομένων πλευρών. 

Δημοσίευμα του αραβικού Dam Press (14/06/2013) υποστηρίζει ότι τουρκικές πηγές προσκείμενες στο κίνημα κατά του Ερντογάν, αποκάλυψαν ότι η απαγωγή των δύο επισκόπων Χαλεπίου, Παύλου Γιαζίζι και Γιοχάνα Ιμπραήμ πραγματοποιήθηκε από τρομοκρατικές ομάδες που τελούν υπό τις διαταγές της ισραηλινής Μοσσάντ.

Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΝΕ - ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΕΙ .

undefined
 
Εκνευρισμένη και ανήσυχη η Μέρκελ μετά τις αντιδράσεις στην αστοχία Σαμαρά...  Τους κράτάει στο χέρι και τους τρεις γερμανοτσολιάδες και τους απειλεί η ρουφιάνα...

Κι ενώ η Γερμανία έδειχνε να έχει... ερωτευτεί ξαφνικά και παράφορα την Ελλάδα της λιτότητας (την οποία η ίδια μας επέβαλε), φαίνεται πως το ίδιο ξαφνικά προσγειώθηκε και άρχισε να "βλέπει" με τα μάτια της λογικής, μετά το ξέσπασμα των κοινωνικών-πολιτικών αντιδράσεων που προκάλεσε το λουκέτο στην ΕΡΤ και την απρόβλεπτη και πρωτοφανή αλληλεγγύη που εκφράζεται καθημερινά από τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει εκνευριστεί σφόδρα ...

Κοινοβουλευτική δικτατορία...

undefined
Γράφει ο Παντελής Σαββίδης 

Ο τίτλος προδικάζει την προσπάθειά μου να δικαιολογήσω το φόβο μου ότι ο τρόπος που ασκείται σήμερα η εξουσία οδηγεί νομοτελειακά, αν δεν έχει οδηγήσει ήδη, σε μια κοινοβουλευτική δικτατορία.

Η ΕΡΤ αποτελεί μόνο την αφορμή.

Ο τρόπος που ενήργησε στο θέμα της ΕΡΤ ο πρωθυπουργός έχει τρείς διαστάσεις: την εργασιακή-κοινωνική, τη θεσμική, την πολιτική. Η ...