Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

“Έλληνες, σας σφάζουν μπροστά στα μάτια του Πλανήτη”.

Του Peter Koenig*

«Σας σφάζουν μπροστά στα μάτια του Πλανήτη και κανείς δεν λέει κουβέντα. 

Πρώτα από όλα η ελίτ της Ελλάδας. 

Και η κυβέρνησή σας.

 Λίγοι, αλλά πολλοί λίγοι, επιτρέπουν την σφαγή γιατί δεν τους αφορά. 

Έχουν τυφλωθεί από την απατηλή λάμψη του ευρώ και τη συμμετοχή στην προνομιούχα τάξη των ευγενών Ευρωπαίων.

Λαέ της Ελλάδας! – Ξυπνήστε.


Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας. Μην πιστεύετε τους πολιτικούς σας, τα μίντια σας! Αποχωρήστε από αυτήν την εγκληματική οργάνωση που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση και από αυτό το απατεωνίστικο δυτικό νομισματικό σύστημα που σας πνίγει μέχρι θανάτου. 


Πάρτε πίσω την κυριαρχία σας, το ....

Ερευνα - σοκ για το μέλλον των συντάξεων.

Η οικονομική αστάθεια απομακρύνει το όνειρο μιας καλής σύνταξης για αρκετούς ανθρώπους ανά τον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της σειράς ερευνών της HSBC '

Το μέλλον της Συνταξιοδότησης', με τίτλο 'Κινούμενη Άμμος'.

Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 
περισσότερα από 18.000 άτομα από 16 χώρες, τρία στα πέντε άτομα (61%) παραγωγικής ηλικίας πιστεύουν ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2007/2008 έχει δυσκολέψει την....

ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
Το σύστημα έχει ρίξει την προπαγάνδα την οποία μασάνε όλοι, ότι τάχα δεν πρόκειται οι τράπεζες να πάρουν τα σπίτια γιατί δεν έχουν τι να τα κάνουν. 

Γνωστός μου λοιπόν μικρός κατασκευαστής, είχε διαθέσει όλη την προσωπική περιουσία του, για να φτιάξει ένα συγκρότημα εξοχικών κατοικιών σε ένα νησί. 

Λόγω του ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων του το διέθεσε για την αγορά του κτήματος, πήρε επιπλέον και ένα δάνειο από μια τράπεζα για να τις αποπερατώσει. 


Δεν πρόλαβε όμως ....

ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης ...

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Σε ποιούς υποθηκεύουν τον ελληνικό πλούτο;

Σ.Α: Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το παρακάτω άρθρο που περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Εμείς πιστεύουμε οτι πρέπει οι Ελληνες να γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τον πλούτο της χώρας μας και ποιοί τον επιβουλεύονται. Εχουμε μια ένσταση όμως στο άρθρο. Αναφέρεται το εξής στο άρθρο: "Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:
α') Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),
β') Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),
γ') Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ),
δ') Επανομή - Σιθωνία - Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL)."

 Η αλήθεια είναι ότι: .....

Ιστορία ξαναγράφεται στα Βαλκάνια: Έτοιμοι οι Σέρβοι να πάρουν εκδίκηση για το 1999 – Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Αλβανών (βίντεο)

Συμβούλιο Ασφαλείας έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός της Σερβίας για σήμερα με αφορμή την κατάσταση στα Σκόπια, τη στιγμή που οι Αλβανοί προχωρούν σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις.
O Αλβανός δήμαρχος της Σέρβικης πόλης Πρέσεβο, Γιονούζ Μοσλιού δηλώνει πως αναγνωρίζει ως πρωθυπουργό τον Έντι Ράμα, προκαλώντας της οργή των Σέρβων.
«Φυσικός ηγέτης είναι ο Έντι Ράμα. Είναι Αλβανός… Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Αλβανίας, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας είναι ηγέτης όλων των Αλβανών, ανεξαρτήτως τόπου διαβίωσης», αναφέρει ο Γιονούζ Μόσλιου, όπως μετέδωσε αποκλειστικά ....

Η χώρα μας οδηγείτε σε έναν μη αναστρέψιμο εμφύλιο πόλεμο.

Γράφει ο Αντώνης Γαύρος 

 Αγαπητοί αναγνώστες, πριν γράψω αυτό το άρθρο έκαστα και σκέφθηκα πολύ. Αν πρέπει δημόσια να αποτυπώσω αυτά που σκέφτονται και συζητούν οι συμπολίτες και για την επικινδυνότητα να εκφράσω δημόσια αυτές τις σκέψεις.


Βλέπω όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, τον τρόπο σκέψης, τις συζητήσεις και επειδή έχω την τύχη να κινούμε επιχειρηματικά ανάμεσα και την φτωχολογία, αλλά και την πλουτοκρατία, μπορώ να σας πω ότι λαμβάνω εκ διαμέτρου αντίθετα μηνύματα. 

Στοιχείο που καταδεικνύει το χάος που χωρίζει τις οικονομικές τάξεις της χώρας. Από την μια μεριά έχουμε τους φτωχούς κυρίως ανθρώπους ή ....