Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Χαώδης η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στα αστικά κέντρα - Σε πανικό ο Α.Σαμαράς θυμάται τώρα τους δεξιούς.

Χαοτική είναι η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στην Αττική και στα αστικά κέντρα. Γεγονός που προκαλεί πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου και στη λεωφόρο Συγγρού, καθώς η «ψαλίδα» όχι μόνο δεν μειώνεται, όπως πίστευαν και διέρρεαν, αλλά διευρύνεται υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν μία παγίωση της διαφοράς μεταξύ των δύο κομμάτων, η οποία κινείται περίπου.....

"ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΖΗΤΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ" Rothchild Bank: "Το Grexit δεν πρόκειται να συμβεί όποια κυβέρνηση και να έχει η Ελλάδα" (vid)

Η Rothchild Bank σε έκθεσή της αποκλείει οποιαδήποτε περίπτωση ςεξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την ίδια την υερωζώνη. 
Σημειώνουν δε ότι οι "μεταρρυθμίσεις" που έλαβαν χώρα ήταν πολύ σκληρές και έχει δίκιο ο ελληνικός λαός να αντιδρά. Και ο συντάκτης ή οι συντάκτες της έκθεσης συνεχίζουν τονίζοντας ότι "ορθώς, η χώρα θέλει να διαγράψει μέρος του χρέους της καθώς δεν είνναι βιώσιμο"!
Η τράπεζα (στην Ελλάδα η ευρύτερη οικογένεια εκρποσωπείται από το δικηγορικό γραφείο του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια στην Κέρκυρα) δείχνει να υιοθετεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με ότι και αν σημαίνει αυτό. 
To σίγουρο είναι ότι ως.....

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΜΙΛΕΡ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ρωσία προς ΕΕ: "Ουκρανία τέλος για την μεταφορά φ.α. - Από την Ελλάδα θα φορτώνετε πλέον φυσικό αέριο"!

Με μια δήλωση-βόμβα ο ισχυρός άνδρας της Gazprom  Αλεξέι Μίλερ διαγράφει από τον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης την Ουκρανία ως κόμβο μεταφοράς φυσικού αερίου και δηλώνει ότι οι αγωγοί μεταφοράς φ/α που περνούν από αυτή θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν από τον ελληνοτουρκικό αγωγό φ/α!
Στη δήλωση του ο Α. Μίλερ «ενημερώνει» την Ε.Ε.  ότι πλέον θα παραλαμβάνει από την Ελλάδα το φυσικό αέριο που .....

ΙΔΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ....!!! Απέρριψε ο Εισαγγελέας το αίτημα των Χρυσαυγιτών να αποφυλακιστούν ενόψει εκλογών

Αρνητική είναι η εισήγηση του εισαγγελέα Εφετών Π.Δράκου σχετικά με το αίτημα του αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κρατούνται να αποφυλακιστούν, προκειμένου να συμμετέχουν στον προεκλογικό αγώνα του κόμματος. 

Την τελική ..

Με ποιο ποσοστό o ΣΥΡΙΖΑ σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση - Τρίτο κόμμα την ΧΑ βλέπει η Κουμουνδούρου!

Με ποσοστό 33% είναι δυνατόν το πρώτο κόμμα να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές. 

Βέβαια, ρόλο-κλειδί στην αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος παίζει το άθροισμα των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής.
 
Αν αυτό κυμανθεί στα επίπεδα του Μαΐου του 2012, η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να είναι κάλλιστα μονοκομματική. Στις εκλογές αυτές η διασπορά των ψήφων ήταν μεγάλη και τα εκτός Βουλής κόμματα συγκέντρωσαν 19,02%.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που σημειωθεί στις επερχόμενες εκλογές ένα ανάλογο φαινόμενο, τότε αρκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό 33% για να αποσπάσει 152 έδρες, αν η διαφορά του από.....

Bankingnews: Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 οι πολίτες ψηφίζουν και θα είναι σημαντικό μήνυμα των πατριωτών ψηφοφόρων να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή.
Πατριωτική Χρυσή Αυγή, απομονωμένη, προφυλακισμένη, προκλητικά περιθωριοποιημένη από τα μέσα ενημέρωσης, χωρίς οικονομική στήριξη αλλά με γνήσια ιδεώδη ή το Ποτάμι που θέλει να συγκυβερνήσει με όλους και με όλα; 


Πατριωτική Χρυσή Αυγή γιατί η Ελλάδα χρειάζεται ένα εθνικιστικό κόμμα ή το Ποτάμι που αποτελεί ένα κακέκτυπο του παλαιού ΠΑΣΟΚ;  Πατριωτική 
Χρυσή Αυγή ή το Ποτάμι που μεταξύ άλλων στελέχη του έχουν εισηγηθεί να καταργηθεί η έννοια έθνος από το Σύνταγμα;


Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο πολιτικό κόμμα και όπως θα διαφανεί στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι σίγουρα πρώτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση θα είναι οι νικητές των εκλογών. 


Με βάση σοβαρές......

Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος. 

Στόχος μας η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, η διάσωση της οικονομίας μας, η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας και πάνω απ’ όλα η δημογραφική άνθηση του Ελληνισμού. 

Ακολουθούν τα 12 βασικά σημεία του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου που απαντούν στα κρισιμότερα προβλήματα που....

Ο λογαριασμός που θα πληρώσουν οι πολίτες μετά την απομάκρυνση από την κάλπη .

lefta
Για ακόμη μια φορά η πολιτική σέρνει την οικονομία 

στο βάραθρο. 

Και μόνο η προκήρυξη των εκλογών ουσιαστικά πάγωσε τις πληρωμές από τους πολίτες στέλνοντας τα έσοδα του Δεκεμβρίου στο μισό σε σχέση με τους υπολογισμούς. 

Παράλληλα οι προεκλογικές εξαγγελίες για κατάργηση φόρων όπως ο ΕΝΦΙΑ έκανε ακόμη περισσότερους πολίτες να αποφύγουν τη συνέχιση πληρωμής των δόσεων και κάπως έτσι έχουμε ήδη μια μαύρη τρύπα στα έσοδα της τάξης των 2 δισ. ενώ μόνο για το πρώτο τρίμηνο του έτους υπολογίζεται ότι ο στόχος των εσόδων ύψους 4,5 δισ. ευρώ έχει χαθεί. 

Η μαύρη τρύπα δηλαδή θα διευρυνθεί κι άλλο και ίσως γίνει ακόμη μεγαλύτερη στην περίπτωση που υπάρξουν και δεύτερες εκλογές λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης. 

Αυτή τη στιγμή υπάρχει απόκλιση της τάξης των των 3,9 δισ. ευρώ στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού. 

Συνολικά ως τον Μάρτιο μαζί με τις δανειακές ανάγκες της χώρας η όποια νέα κυβέρνηση έχει πλέον να αντιμετωπίσει ένα ποσό .....

Άρχισε ο διωγμός Ελλήνων από την πρώτη κατοικία τους.

katasxesi_spitiΣυνανθρωπός μας στην Πάτρα δεν άντεξε το ειδοποιητήριο του πλειστηριασμού του σπιτιού του και έσβησε. 
Την ίδια ώρα τα κόμματα αδιαφορούν και «πλακώνονται» για τα ποσοστά. 
Όταν η συνομωσία γίνεται πραγματικότητα…