Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Φοβούνται μη χαλάσει η μανέστρα..

     Τα πράγματα πάνε πολύ χειρότερα απ΄όσο περιμέναμε.

     Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε τις καθημερινές ειδήσεις για να βεβαιωθούμε γι αυτό.


     Τα πάντα έχουν πέσει έξω.
     Το κράτος έχει ουσιαστικά διαλυθεί και ακινητοποιηθεί.
     Μόνον ο φορομπηχτικός τομέας και ο τομέας εκφοβισμού των πολιτών παρουσιάζει ακόμη κάποια κινητικότητα.

     Το σύστημα έχει πανικοβληθεί και δεν ξέρει πιά από πού πρέπει να φυλαχτεί:
     Από τις ''φροντίδες'' των συμμάχων(!) και εταίρων(!!!);


     Από την ανικανότητα (αναμενόμενη) της κυβέρνησης;


     Ή από το τσουνάμι της λαϊκής οργής, που προς το παρόν απλώς υποβόσκει;

     Παρ' όλα αυτά, είναι εντυπωσιακό ότι το ''σύστημα'' έχει κατεβάσει τους τόνους!


     Προσπαθεί να μην προκαλεί!

Κοινωνία-σαλάμι..

     Φέτα-φέτα μας κόβουν, φέτα-φέτα μας τρώνε..

     Κάθε κλάδος εργαζομένων και μιά φέτα απ' το σαλάμι της κοινωνίας.

     Αυτό είμαστε γι αυτούς!


     Αν προσπαθήσουν να φάνε όλη την κοινωνία με την μία, δεν θα μπορέσουν, θα πνιγούν.

     Ένα κομμάτι λοιπόν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ένα κομμάτι οι εργαζόμενοι στην αμυντική βιομηχανία, ένα άλλο οι εκπαιδευτικοί, άλλο οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που κλείνουν, και πάει λέγοντας.


     Τον ιδιωτικό τομέα τον έχουν αφήσει ήδη στην αυτόματη μηχανή που κόβει φέτες ψιλές-χοντρές, και που λέγεται λουκέτο-κλείσιμο επιχειρήσεων, πτωχεύσεις κλπ.

     ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ:  ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ !

Ποιός διαφωνεί στο ότι δίχως ελεύθερο και δίχως κυρίαρχο κράτος σταματούν όλες οι δραστηριότητες.. Δεν υπάρχει ζωή ;;;;;;

Την ώρα που καθόμαστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή,τις ώρες που αποβλακωνόμαστε μπροστά στα χαζοκούτια,
τις ώρες που σπάμε τα κεφάλια μας να βρούμε
 λύση στον εφιάλτη της ανεργίας,την ώρα που εργαζόμαστε στο χωράφι ή στο κτήμα ή στον λαχανόκηπο,
κάποιοι άλλοι προετοιμάζονται ταχύτατα για .....άγριες περιπέτειες
Προετοιμάζονται και εκτός και εντός συνόρων

Δεν είναι τρομολαγνεία, ούτε κινδυνολογία ,ούτε συνομωσιολογία
 το να αναλύεις τις ενδείξεις και το να διαβάζεις τα ''σημάδια''


Ποιός διαφωνεί ....

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ “ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ», ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΣ, ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ: "ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"

undefined
ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

«Περιμένω την ανταπόκριση των συμπολιτών που έχουν καθαρή σκέψη και λογική»!


· «Στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη υπερασπίζεται το «νόμο» των ισχυρών εξουσιών, δηλαδή εκάστης ...


Κυβέρνησης που χειραγωγεί με νομοσχέδια και υποδείξεις την πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής νομοθετικής εξουσίας»


· «Μέχρι σήμερα δεν είδαμε τη Δικαιοσύνη στο σύνολό της, να υψώσει ως θεματοφύλακας του δικαίου το ανάστημά της και την περιβόητη ανεξαρτησία της»


· Στην Πατρίδα μας η Δικαιοσύνη κατέστη ουραγός του διαπλεκομένου δικομματικού πολιτικού συστήματος για να μην πειραχθούν υψηλά πρόσωπα της πολιτικής, πρωθυπουργοί, υπουργοί, οι οποίοι με τη σειρά τους μέσω Υπουργικού Συμβουλίου εκλέγουν και διορίζουν τις επιμέρους ηγεσίες της Δικαιοσύνης»

ΕΥΔΑΠ. Έκπτωση 2,25 εκ ευρώ σε Ελληνικά Πετρέλαια, διαδικασία κατάσχεσης σε άνεργο για 831 ευρώ.

undefined
Μεγάλη καρδιά η ΕΥΔΑΠ!

Με απόφαση της διοίκησης και των υπουργών Οικονομικών, Υποδομών και...


Περιβάλλοντος, θεσπίζεται ειδικό τιμολόγιο κατανάλωσης νερού για τα Ελληνικά Πετρέλαια στα 0.55 ευρώ το κυβικό, από 0.9866.

Ο όμιλος των ΕΛΠΕ, που ανήκει κατά 35,477% στο ελληνικό δημόσιο και το υπόλοιπο σε Λάτση και μικρομετόχους, καταναλώνει γύρω στα 5 εκ κυβικά νερού τον χρόνο με πρόβλεψη για του χρόνου τα 7 κυβικά.

Η έκπτωση φτάνει τα 2,25 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόμοια έκπτωση έχει πετύχει η ΕΛΠΕ και από ΕΥΔΑΘ.

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ "ΟΜΗΡΟΥΣ" ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ Με ληστρικούς φόρους στα αγροτεμάχια βάζουν "ταφόπλακα" στον πρωτογενή τομέα.....

Ληστρικό φόρο για τα εκτός σχεδίου ακίνητα και συγκεκριμένα για τα αγροτεμάχια ετοιμάζει ..
ο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να καλύψει τη «μαύρη» τρύπα στα έσοδα.
 
Μια τέτοια ενέργεια αποτελεί «ταφόπλακα» για τον πρωτογενή τομέα, τη στιγμή που υποτίθεται πώς η κυβέρνηση ποντάρει στον τομέα αυτό, όπως και στον τουρισμό για την ανάκαμψη της χώρας.
Μια τέτοια εξέλιξη θα καταστήσει το λαό "όμηρο" των πολυεθνικών για τη διατροφή του και βέβαια δίδει ακόμη μια λαβή στους δανειστές να εκβιάζουν την Ελλάδα, καθώς δεν θα έχει αυτάρκεια ούτε καν σε βασικά προιόντα, όπως είναι το σιτάρι  .

Θα παρακαλάμε για μία σακούλα πορτοκάλια. Το σχέδιο όπως έχουμε πεί είναι προσχεδιασμένο και τηρείται πιστά απο ....

Φουντάρουν ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, με έλλειμμα 2,5 δισ. ευρώ.

«Σιγή ασυρμάτου» από τον υπουργό στα σενάρια που έβγαλαν οι εργαζόμενοι στα Ταμεία για μειώσεις 10% στις κύριες και 30% στις επικουρικές συντάξεις

Η ΤΡΥΠΑ ΤΟ 2014 - ΙΚΑ: 1,3 δισ. ΟΑΕΕ: 800 εκατ. ΟΓΑ: 400 εκατ.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΤΗ


ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ στα ελλείμματα τα τρία μεγαλύτερα ασφαλιστικά ταμεία που καλύπτουν τις συντάξεις του 90% των ασφαλισμένων -ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ- καθώς οι διοικήσεις τους αδυνατούν να «κλείσουν» τους προϋπολογισμούς τους για το 2014, που εμφανίζουν σωρευτικό έλλειμμα 2,5 δισ. ευρώ.

Το γεγονός αυτό, το οποίο δεν συνυπολογίζει το έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ που θα εκτιναχθεί σε επιπλέον 1,2 δισ. ευρώ, έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην κυβέρνηση και στο οικονομικό επιτελείο εν όψει της έλευσης της τρόικας, καθώς προεξοφλεί νέες μειώσεις στις συντάξεις (κύριες και επικουρικές). Και φυσικά δεν μιλάμε για τα εφάπαξ, η πορεία των οποίων είναι προδιαγεγραμμένη.

Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι ότι η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και ο ίδιος ο υπουργός Γ. Βρούτσης τήρησαν «σιγήν ασυρμάτου» στα σενάρια που έβγαλαν οι εργαζόμενοι στα Ταμεία την περασμένη Τετάρτη και ανέδειξε η «Ε», για μειώσεις 10% στις κύριες και 30% στις επικουρικές συντάξεις, τα οποία ουδείς διέψευσε.....

Η πολιτική σύγκρουση του μέλλοντος. Παγκοσμιοποίηση VS εθνικών κοινωνιών.

Αυτή θα είναι η πολιτική σύγκρουση του μέλλοντος. 

Τα εθνικά αστικά κράτη σαρώνονται ήδη το ένα μετά το άλλο από την παγκοσμιοποιημένη οικονομία, κάτω από την κατεύθυνση των διεθνών οικονομικών ελίτ.

Η παραδοσιακή πολιτική σύγκρουση (Κεντροδεξιάς – Κεντροαριστεράς) μέσα στα υπό διάλυση αστικά κράτη, δεν έχει στο εξής νόημα. Το πρόβλημα έχει ξεφύγει πλέον από...

Ουσιαστική απαγόρευση των απεργιών ζητά η τρόικα...

Απαιτεί να αλλάξει ο εργασιακός και συνδικαλιστικός νόμος. -Μόνο με την ψήφο του 51% του συνόλου των εργαζομένων, θα είναι νόμιμη η απεργία.


Θύελλα αντιδράσεων αναμένεται να προκαλέσει η νέα απαίτηση της τρόικας, που θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην κυβέρνηση αφού η ψήφισή της είναι ιδιαίτερα επισφαλής από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Οι τροϊκανοί και ιδιαίτερα ο επικεφαλής της Task Force κ. Ράιχενμπαχ έχουν επισημάνει τον ισχυρό ρόλο που διαδραματίζουν οι συνδικαλιστές στην Ελλάδα αλλά κυρίως έχουν τονίσει την ανάγκη να υπάρχει εργασιακή ειρήνη και να περιοριστεί ο αριθμός των απεργιών.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία να προχωρήσουν στην ψήφιση ενός νέου νόμου, σε δύο κατευθύνσεις:

-Στον περιορισμό του ρόλου και της δύναμης των συνδικαλιστών αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο συνδικαλιστικό κίνημα.

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ! Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΠΑΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ! ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ,ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ,ΤΩΡΑ ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.... ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ;;;;

undefined
Αυτοί που παρουσίαζσν το νερό του Καματερού ως ίαμα, ήταν οι ίδιοι που παρουσίαζαν το μνημόνιο ως “σωτηρία”.

Δεν χρειαζόταν “σοφία” για να προβλέψεις το προφανές.

Από την πρώτη στιγμή, το Ολυμπία είχε αναλύσει την δολοφονική πολιτική του μνημονίου που νομοτελειακά θα κατέστρεφε την πραγματική οικονομία.

Τότε, οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και οι τραπεζίτες, εντόπιζαν τις αντιδράσεις στον φορτηγατζή, τον ταξιτζή, τον δάσκαλο, τον δημόσιο υπάλληλο.


Κανείς, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ από τους τηλεμαϊντανούς “αναλυτές” των τηλεπαραθύρων δεν ασχολήθηκε με το έγκλημα της μετατροπής μίας ελεύθερης οικονομίας (με όλες της τις στρεβλώσεις) σε συγκεντρωτικό μόρφωμα τύπου Γιαρουσέλσκι. 

Χωρίς μάλιστα την κοινωνική μέριμνα, αφού τουλάχιστον στις σοβιετίες υπήρχαν κουπόνια.

Σήμερα λοιπόν τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Στον τραπεζικό τομέα, η ροή του χρήματος ελέγχεται κατά 92% (!!!) από τέσσερις συστημικές, ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες! 


Αυτό το στοιχείο από μόνο του θα αρκούσε για να κλείσει φυλακή όλους τους εμπνευστές της δολοφονικής πολιτικής, αλλά και τους “ειδικούς” τύπου Προβόπουλου που προέβλεπαν “ανάκαμψη” κάθε πέρυσι για φέτος.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΟΡΚΕ ΕΝΣΤΟΛΕ ??? Μας πιέζουν για μείωση της εθνικής μας ισχύος!

Έπρεπε ο «κόμπος να φτάσει στο χτένι» για να παραδεχτεί δημοσίως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ότι δεχόμαστε πιέσεις από τους πιστωτές να συρρικνώσουμε μέσα και δυνατότητες, και άρα την ισχύ των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Μάλιστα, η φράση του που δημιούργησε αίσθηση και έδωσε λαβή για πολλά σχόλια ήταν όταν, απευθυνόμενος την περασμένη Τετάρτη στο προσωπικό του ΑΤΑ στη Λάρισα, χαρακτήρισε «μεγάλο επίτευγμα» το ότι διατηρούμε σε επιχειρησιακή ενέργεια τις Ένοπλες Δυνάμεις! Συγκεκριμένα, ο υπουργός είπε:

«Το ότι κρατάμε το εθνικό αμυντικό μας σύστημα όρθιο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. 


Διαβάζετε και έχουν γραφεί πολλά για τις πιέσεις που έχουν ασκηθεί, προφανώς γιατί κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι η άμυνα της Ελλάδας δεν αφορά μόνο τη χώρα μας, που είναι η βασική μας προτεραιότητα, αλλά λειτουργεί και ως σταθεροποιητικός μοχλός για τις γενικότερες εξελίξεις, από τις οποίες απειλείται συνολικά όχι μόνο η πατρίδα μας αλλά ...

Σε αντεπίθεση καλεί τους πολίτες η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

undefined
Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. 

Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με
οικονομικό και κατ’επέκταση φυσικό τρόπο. 


Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. Είναι στη βουλή και γενικά στην εξουσία της Χώρας ή δύνανται να είναι στην εξουσία της Χώρας.

Η {Κ.Ε.Ε.Δ.} Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων θέλει να ξεκινήσει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντεπίθεση από πολίτες, όχι διαμαρτυρία


Στους προδότες δεν διαμαρτύρεσαι. 

Θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και έχει σαν σκοπό να πάει μπροστά από την άλλοτε ελληνική βουλή και να μην φύγει από εκεί, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα.