Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το εφιαλτικό μυστικό του Παρισιού...Τρίτο Δάνειο,Νέα καταιγίδα μέτρων, 450 ευρώ ο ανώτατος μισθός...για τις συντάξεις ανώτατο όριο σ΄ αυτές θα είναι τα... 200 ευρώ!

Η ωμή αλήθεια: 

Το νέο τρίτο κατά σειρά δάνειο που θα χρειασθεί η Ελλάδα, είτε μείνει στο πρόγραμμα το ΔΝΤ μέχρι την άνοιξη του 2016, είτε η Ευρώπη εξαγοράσει το υπόλοιπο του δανείου και το ΔΝΤ “βγει” από το ελληνικό πρόγραμμα, είναι μία δανεική πράξη η οποία δεν έχει ακόμα καθαρά χαρακτηριστικά, αφενός γιατί δεν έχει προσδιορισθεί το ποσό και οι όροι παροχής του και αφετέρου δεν έχει αποφασισθεί αν αυτό θα δοθεί μέσω του EFSF/ESM ή όχι.

Oπως όλα δείχνουν μέχρι το...

"ΓΑΡΓΑΡΑ" ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο "ΣΚΟΠΙΑΝΟΦΑΓΟΣ" Α.ΣΑΜΑΡΑΣ Βίντεο: Εξευτέλισαν την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ - Επίσημα δεκτά τα Σκόπια ως "Μακεδονία"

Εξευτέλισαν την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, υποδεχόμενοι στον Σκοπιανό υπουργό Εξωτερικών ως "υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας" με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ Φ.Ράσμουνσεν στο άκουσμα της υβριστικής φράσης για την Ελλάδα να χαμογελά πλατιά και να υποδέχεται με μία θερμή χειραψία τον Σκοπιανό,, όπως και ο Βρετανός πρωθυπουργός Τ.Κάμερον!


Πρακτικά προσπάθησαν  να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ από το "πράθυρο" με μία de facto ενέργεια παρακάμπτοντας την απόφαση του Βουκουρεστίου τον Μάϊο 2008 που ήταν ....

ΒΟΜΒΑ Ντράγκι προς Γερμανία και Ε.Ε.: Τυπώνω χρήμα – Λιτότητα τέλος.

bomba-ntrangki-tupono-xrhma-litotita-telos



Άρθρο των Financial Times λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Ε.Κ.Τ. ταράζει τα θεμέλια της Ε.Ε. καθώς σύμφωνα με το άρθρο ο Ντράγκι στέλνει μήνυμα στη Γερμανία και την Ευρώπη για την λιτότητα.
Μπροστά σε κρίσιμο δίλημμα βρίσκεται ο Μάριο Ντράγκι. 
Η ανάπτυξη είναι αργή και οι πληθωριστικές προσδοκίες υποχωρούν φέρνοντας όλο και ποιο κοντά τον εφιάλτη του αποπληθωρισμού.
Στη σημερινή συνεδρίαση, η ΕΚΤ καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και οι «πονοκέφαλοι» είναι μεγάλοι, όπως...

Επιμονή τρόικας σε ομαδικές απολύσεις.

20140904_5408061ebba82
Οι αλλαγές στα εργασιακά είναι το μεγάλο «αγκάθι» στη διαπραγμάτευση με την τρόικα στο Παρίσι, ωστόσο εκκρεμότητες υπάρχουν και σε άλλα θέματα, όπως οι απολύσεις στο Δημόσιο και η τιμή εκκίνησης των ακινήτων που εκπλειστηριάζονται λόγω οφειλών. 

Κατά τη χθεσινή δεύτερη ημέρα των διαπραγματεύσεων, τα στελέχη της τρόικας επέμειναν...

«Κάτω τα χέρια από τις Θερμοπύλες»

20140904_54089f312ebd7

Εδώ και ένα χρόνο, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου έχει ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας προκειμένου να παραδοθούν σε ιδιωτικά συμφέροντα και οι Ιαματικές Πηγές των Θερμοπυλών –μεταξύ άλλων πηγών στο νομό Φθιώτιδας, αφού η απόφαση για το απόλυτο ξεπούλημα βρίσκεται στο στάδιο της πλήρους εξέλιξης, με το ελληνικό κράτος να εκτελεί πιστά τις «διαταγές» των ξένων συμφερόντων που εκπροσωπούνται από τους δανειστές…
Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΤΑΙΠΕΔ, το συγκεκριμένο προς πώληση ακίνητο περιγράφεται ως εξής: 

Στα μέσα Νοεμβρίου Σύνοδος Κορυφής στην Ουάσινγκτον για το ελληνικό χρέος.

38652737
Συνάντηση σε υψηλό επίπεδο με αντικείμενο το ελληνικό χρέος θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Νοεμβρίου στην Ουάσιγκτον, όπως μετέδωσε το Mega.
Στη Σύνοδο Κορυφής  θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αλλά και οι Ευρωπαίοι πιστωτές, θα συζητηθεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους, το οποίο όπως επιμένει το ΔΝΤ, δεν είναι βιώσιμο.
Πάγια θέση του Ταμείου είναι πως....

Ραγδαίες εξελίξεις στα εθνικά θέματα - Ο Σαμαράς αποδέχθηκε την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!

Ραγδαίες εξελίξεις στα εθνικά θέματα φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την έκτακτη συνάντηση Παπούλια – Σαμαρά. 

Παρά το πέπλο μυστηρίου και τις τεχνητές διαρροές που ...

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ - Eρχεται ο πιο σκληρός χειμώνας από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ετοιμασθείτε για έναν χειμώνα που όμοιό του δεν θάχουμε ξαναζήσει...

Η Ψωροκώσταινα, κυριολεκτικά στον αέρα με ένα δημοσιονομικό κενό 11,5 δις, (μόνο για το 2015 όπως είχε διαγνώσει το ΔΝΤ), αναζητεί τρόπους να αποφύγει τον εφιάλτη της απόλυτης χρεοκοπίας. 

Προσθέστε ότι το 2020 λήγουν ομόλογα 20 δις!

Το ταξίδι στο Παρίσι αποδεικνύεται βατερλώ και ήδη οι ..

Ινστιτούτο Bruegel προς ΕΕ: Χαλαρώστε τη λιτότητα, ετοιμαστείτε για νέα κρίση.


Ινστιτούτο Bruegel προς ΕΕ: Χαλαρώστε τη λιτότητα, ετοιμαστείτε για νέα κρίση

Τίποτα δεν είναι πιο κοντινό από το μέλλον. Ειδικά όταν το παρόν δείχνει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα – σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια. 

Οι πολιτικές λιτότητας -ή, άλλως πως, δημοσιονομικής σταθερότητας, οι αναδιαρθρώσεις χρέους και οι φόβοι για νέα οικονομική κρίση βρίσκονται στην πρωτοκαθεδρία των ερευνών του Ινστιτούτου Bruegel.

Για τους μη γνωρίζοντες πρόκειται για ένα ...

Πούτιν:Δυστυχώς η Ρώσικη αγορά έκλεισε για πάντα για την Ελλάδα.

Κλείνει την πόρτα οριστικά και για πάντα στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα η Ρωσία, αφού πλέον η ρωσική αγορά θα εφοδιάζεται από αγορές κρατών που δεν συμμετείχαν στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, έστω και αν το εμπάργκο κάποια στιγμή τελειώσει.

Αυτό είναι το συμπέρασμα των όσων ...

Οι φαύλοι μαλώνουν πάνω από το πτώμα του κλεφτοπασοκ.

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσαν Ευάγγελος Βενιζέλος και Κώστας Σημίτης από το Ζάππειο, στην επέτειο 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ για το «λεφτά υπάρχουν», την κυβέρνηση Παπαδήμου και για την ένταση στην εκδήλωση του....

O ακρογωνιαίος λίθος της πολιτικής είναι η ηθική αρχή του Δικαίου.

Με αφορμή τις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες για τα παγκόσμια δεδομένα πολιτικές και νομικές εξελίξεις, γίνεται κατανοητό πως λαμβάνει σάρκα και οστά άλλο ένα είδος κρίσης το οποίο βέβαια αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της γενικευμένης κρίσης. 
Αυτή είναι η...

Γερμανικός σχεδιασμός για μια νέα Μεσευρώπη...

Στις 28 Αυγούστου, το Βερολίνο φιλοξένησε τη Συνδιάσκεψη για το Ευρωπαϊκό Μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων, την οποία διοργάνωσε η γερμανική κυβέρνηση. 

Συμμετείχαν...υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, της γερμανικής κυβερνήσεως, ο καγκελάριος και δύο υπουργοί της Αυστρίας, η Σλοβενία και η Κροατία ως παρατηρητές (ήδη μέλη της Ε.Ε.) και οι έξι ενδιαφερόμενες χώρες: η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Σερβία, το Μαυροβούνιο, το Κόσοβο, η Αλβανία και το κράτος των Σκοπίων.

Η Μέρκελ κήρυξε..

Η κερκόπορτα του ισλαμισμού...

Κόβουν λαιμούς μπροστά σε κάμερες, αλλά και εκτός... αέρα! 

Γδέρνουν ζωντανούς αντιπάλους τους, σταυρώνουν χριστιανούς και εν γένει «αλλοπίστους»!

Εκτελούν διά λιθοβολισμού γυναίκες που...
διέπραξαν το έγκλημα να παντρευτούν λόγω έρωτα.

Σφάζουν και αποκεφαλίζουν μικρά παιδιά. 

Θάβουν ζωντανούς τους «αιρετικούς». 

Καίνε σπίτια, εκκλησίες, χωριά ολόκληρα. 

Εάν δεν μιλάτε Αγγλικά, διαβάστε το κάτωθι… Αγγλικό κείμενο!

Αφιερωμένο, εξαιρετικά στους… ξενομανείς, και τους γράφοντες greeklish, που θέλουν να αφανίσουν την Ελληνική γλώσσα! 

Ξέρεις Ελληνικά; Τότε ξέρεις και αγγλικά! 

Το παρακάτω άρθρο είχε δημοσιευτεί πριν από καιρό σε βρετανικό περιοδικό τέχνης (;) 

Αξίζει το κόπο να το διαβάσεις…!

Δεν είναι αντι-ρατσιστικός ο νόμος αυτός, αλλά είναι ρατσιστικός, αφού στρέφεται κατά των Ελλήνων.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ:
Πρόλογος-Εισαγωγή:


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

Αφορμή του παρόντος άρθρου έδωσε ο Αντι-Ρατσιστικός νόμος, που τα πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων, (δυστυχώς «Έλληνες» πολιτικοί), κατέθεσαν στη Βουλή, προς ψήφιση. 

Αυτό το ρατσιστικό κατά των Ελλήνων νομοσχέδιο, χαρακτηρίζεται από...
τους Έλληνες σαν μισελληνικό, αφού στρέφεται κατά των Ελλήνων.

Δεν προστατεύει τις γενοκτονίες των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από τους Τούρκους, (Ποντίων, κ.λ.π.), αλλά καλύπτει και προστατεύει γενοκτονίες άλλων λαών, που διεπράχθησαν από βαρβάρους.(Ναζί, Τούρκους, κλπ). 

Προστατεύει τους εισβολείς στη πατρίδα μας, παράνομους μετανάστες, σε αδικίες και εγκλήματα, κατά των νόμιμων κατοίκων αυτής της χώρας, των Ελλήνων φορολογουμένων. 


Επομένως δεν είναι αντι-ρατσιστικός ο νόμος αυτός, αλλά είναι ρατσιστικός, αφού στρέφεται κατά των Ελλήνων.

Δεν μας έφτανε.....

Έλληνα, σε δουλεύουν άγρια!


Σύμφωνα με δημοσίευμα, που έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του CNBC: 

Αλλάζει η διαδικασία για την έκδοση ταυτότητας....

Πιλοτικά ξεκινά σε ορισμένες περιοχές της χώρας εντός των προσεχών ημερών το νέο, πιο γρήγορο και απλό, σύστημα έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας.

Τον Οκτώβριο η νέα διαδικασία θα...

«Σχέδιο ανεξάρτητου Αιγαίου» προβλέπει απόσχιση της Δυτικής τουρκίας!

Όσο και αν αυτό ακούγεται πρωτοφανές, φαίνεται πως μια τελευταία πρωτοβουλία απόσχισης της δυτικής Μικράς Ασίας που ξεκίνησε με απροσδόκητο τρόπο, είναι ένα πρώτο σοβαρό σημάδι για έντονες διασπαστικές τάσεις που αναμένονται, σύμφωνα και με πολλά ξένα Κέντρα Στρατηγικών Ερευνών, να ξεσπάσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα στην Τουρκία μετά και την εκλογή του Ερντογάν στην προεδρία. 

Να μην ξεχνάμε πως...

Φόβοι για «μεγάλο πόλεμο» με αφορμή την Ουκρανία....

Σύμβουλος του Κρεμλίνου δηλώνει ότι η αναφορά του Πούτιν πως «αν θέλω, παίρνω το Κίεβο σε δύο εβδομάδες» μεταφέρθηκε εκτός πλαισίου!

Κίεβο
Τη φωτιά στα ανατολικά της Ουκρανίας, πιθανότατα τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια στην ευρωπαϊκή ήπειρο τις τελευταίες δεκαετίες, συνοδεύουν οι υψηλοί ρητορικοί τόνοι των κυβερνήσεων όχι μόνο των άμεσα εμπλεκόμενων μερών, αλλά και από όλο τον κόσμο.

Το Κίεβο κατηγορεί τη Μόσχα πως...

Το Ελληνικό γεωπολιτικό χαρτί έχει αξία!

Ο αποκεφαλισμός και δεύτερου αμερικανού δημοσιογράφου από τους δήμιους του Ισλαμικού Κράτους επαναφέρει με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο τη γεωπολιτική κρίση που κυριαρχεί στην ευρύτατη ζώνη της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Συνδυαζόμενη μάλιστα με...

«Νεκρή σε 6 μήνες η Ελλάδα»

Μελέτη σοκ γερμανικού ινστιτούτου για το τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία εκλεινε τις κάνουλες του φυσ. αερίου


Άραγε πόσο εξαρτημένοι είμαστε από το ρωσικό φυσικό αέριο; 

Πρακτικά τι θα σήμαινε για τις χώρες της Ευρώπης, αν η Μόσχα αποφάσιζε σήμερα να διακόψει την παροχή ενέργειας προς τη γηραιά ήπειρο, αντιδρώντας στις οικονομικές κυρώσεις που της επιβάλλει η Δύση για τη στάση της στην ουκρανική κρίση; 

Και ποιες θα ήταν οι συνέπειες για ...

Ψιτ....τι θέλεις ;;;;

Ψιτ....τι θέλεις ακριβώς;;;;

Τι θέλεις λοιπόν; 

Θέλεις να επιβιώσεις εσύ και η οικογένειά σου μόνο και δεν σε νοιάζει τι θ' απογίνει η Πατρίδα;

Λάθος σου, αλλά παρ όλ' αυτά, δικαίωμά σου.


Τότε όμως, να ξέρεις ότι έχεις μόνο δύο λύσεις: