Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 81%-Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,

Δραματικές μειώσεις, που σχεδόν εξαϋλώνουν το εφάπαξ φέρνει ο νέος μαθηματικός τύπος για τον υπολογισμό του βοηθήματος με την εφαρμογή του ετήσιου συντελεστή βιωσιμότητας, ο οποίος θα ισχύσει για όσους αποχώρησαν από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 και μετά. 

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ....ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΛΕΓΚΤΕΣ,ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ...

ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ...

Βραχιόλια πέρασαν χτες το πρωί οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε δύο υπαλλήλους των Οδικών Συγκοινωνιών, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας πλαστά μπλοκ, βεβαίωναν πρόστιμα και «έβαζαν τα λεφτά στην τσέπη».


Πρόκειται για δύο ....

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ....Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 «Greece Offshore Licensing Round 2014» (Γύρος αδειοδότησης θαλασσίων περιοχών 2014). Με αυτόν τον τίτλο το ΥΠΕΚΑ, σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο και το κέντρο έρευνας για ενεργειακή διαχείριση RCEM, διοργανώνουν εκδήλωση το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου για να παρουσιάσουν στη βρετανική πρωτεύουσα τα προς παραχώρηση οικόπεδα σε Ιόνιο και Κρήτη.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Greek Energy Forum, το Natural Gas Europe και το ESCP Europe Business School και πρόσκληση συμμετοχής έχουν λάβει πάνω από 500 εκπρόσωποι πετρελαϊκών εταιρειών, πρεσβειών και ενεργειακών φορέων.

Μέχρι και τα μέσα της περασμένης εβδομάδας συμμετοχή είχε εκδηλωθεί από περίπου ....

Στον πάτο μας θέλουν και το δείχνουν καθημερινά.

Είναι τόση η… αγάπη τους που ψάχνουν την παραμικρή ευκαιρία για να στάξουν τη χολή τους εναντίον μας!

Ως άθλιο χαρακτηρίζει το γερμανικό Spiegel τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ιαπωνία.

Μέχρι και...

Οι μάσκες πέφτουν! Πρωινό με το Γερμανό πρέσβη πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης!

Πρωινό στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη πήρε χθες το πρωί ο πρεσβευτής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα Πέτερ Σόοφ.

Τι γύρευε ο Γερμανός πρέσβης στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη;

Μετά την εκλογική επίδοση του συστημικού "Ποταμιού" στις ευρωεκλογές...

Χάνουν τα ακίνητά τους όσοι δεν τα δήλωσαν στο κτηματολόγιο!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Τα Νέα” πρόκειται για τα ακίνητα “αγνώστου” ιδιοκτήτη, η κτηματογράφηση των οποίων ξεκίνησε την περίοδο 1997-1999 σε 340 περιοχές της Ελλάδας.

Από τις 7 Ιουλίου...
ξεκινά η υποβολή δηλώσεων για τη ...

Καλό το παραμύθι σας, μα έχει πολλούς δράκους!

Πρέπει να σταματήσουμε πιά να πιστεύουμε στα παραμύθια.

Μεγαλώσαμε πλέον ως λαός και ως άτομα!

Το παραμύθι που είναι μετάφραση απ' τα γερμανικά και μας το απαγγέλλουν οι δωσίλογοι που κυβερνούν ....λέει πως...
η τρόϊκα, η Ε.Ε., η Κομισιόν, το ΔΝΤ, ο Σόϊμπλε, ο Μπαρόζο, ο van Ρομπάί κι ο van Φούφουτος, όλοι μαζί κι ο καθένας χώρια ενδιαφέρονται για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης της χώρας μας, για την τάξη και ευταξία της κοινωνίας, για την πρόοδο μας γενικότερα!

Παραμύθι!

Και μάλιστα σε ....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επίορκοι δικαστικοί προσπαθούν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ! Οι δικαστές οφείλουν να εξεγερθούν!

Αποκάλυψη βόμβα από την Real, που αποδεικνύει την συνωμοσία των διεφθαρμένων πίσω από το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. 

Οι δικαστές, πρέπει να κατανοήσουν πως η έκβαση αυτής της υπόθεσης, ειναι το μοναδικό όπλο που έχει η Ελλάδα στο νομικό της οπλοστάσιο απέναντι στην συμμορία που δολίως επέβαλλε την σημερινή κατοχή της χώρας, και το μεθοδικό πλιάτσικο που συντελείται στην δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Τα γεγονότα είναι συντριπτικά:


1. Το ΔΝΤ παραδέχεται...

Ανατρέπονται -ξανά- οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων....

dimosioi ipalliloi
Αντιμέτωποι με νέες ανατροπές αναμένεται να έρθουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς η κυβέρνηση προτίθεται να αλλάξει ως το τέλος του έτους το ενιαίο μισθολόγιο.
Στο πλαίσιο αυτό, θα μειωθούν οι αποδοχές υπαλλήλων του Δημοσίου ...

Τα πάνω-κάτω φέρνει το πόρισμα της ΤτΕ για την ανάπτυξη.

probopoulos
Τα πάνω κάτω φαίνεται πως φέρνει το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την ανάπτυξη της χώρας μας καθώς όπως προκύπτει ο σχεδιασμός της Τρόικας για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους είναι στον αέρα…
Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα σενάρια που παρουσιάζουν οι οικονομολόγοι της ΤτΕ για την πορεία του ΑΕΠ έως το 2030 -βασιζόμενοι στην ελληνική πραγματικότητα- οι ρυθμοί ανάπτυξης θα ...

Προσδεθείτε για άσχημη προσγείωση, βραδυφλεγής βόμβα η κυβέρνηση! Είναι θέμα κομματικής και πολιτικής φόρμουλας....

«Βραδυφλεγής βόμβα» που δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί είναι ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός για τη σημερινή κυβέρνηση «ικανή» μόνο για σύγχυση και ψευδείς προσδοκίες σε ό,τι λέγεται συντεχνία, κρατισμός ή κρατικοδίαιτος παρασιτισμός.

Και επειδή αυτό ανησυχεί δανειστές και ΔΝΤ (περισσότερο και από μια δήθεν ....

Η εξουσία κλέβεται, δεν κερδίζεται με ευχές.

Γνώμη μου.

Οι Ελληνες είμαστε μαλάκες. Απαίδευτοι πολιτικά ,αδύναμοι για συνεργασία, ανίκανοι για ένωση. 


Φόβος , δουλικότητα, υποκρισία και εγωπάθεια , είναι τα κυριότερα στοιχεία μας. 

Μηδενική αίσθηση του συνόλου και ολική ατομικότητα. 

Μαλθακοί που ενδιαφέρονται για ....

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ:Oι ΗΠΑ αναγνώρισαν "τουρκική" μειoνότητα στην Δ.Θράκη!

Mια συνάντηση που προοιωνίζει αυτό που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ στην Δυτική Θράκη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στην Θεσσαλονίκη του πρόξενου των ΗΠΑ στην πόλη, Ρόμπερτ Σάντερς και της ηγεσίας του εξτρεμιστικού μειονοτικού κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) το οποίο συμμετείχε....

New York Times:"Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο για να συνέλθει η παγκόσμια οικονομία"!

"H παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται μόνο με παγκόσμιους πολέμους" υποστηρίζουν σε άρθρο-σοκ οι New York Times,η ναυαρχίδα των Δημοκρατικών που είναι και το κυβερνών κόμμα στις ΗΠΑ αυτή την εποχή, την επαύριο του άρθρου του πρώην ΥΠΟΙΚ επί κυβερνήσεων Ρ.Ρήγκαν, Paul Craig Roberts ο οποίος δήλωσε ότι "Στην Ουάσιγκτον υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Ρωσίας και να καταφέρουν να γλιτώσουν από τις συνέπειες μιας πιθανής ανταπόδοσης".
  

Ας δούμε το πραγματικά σοκαριστικό κείμενο του άρθρου:

Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας από τον Β.Πούτιν!

Σε κατάσταση συναγερμού έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας που εδρεύουν στα κεντρικά της χώρας σύμφωνα ....