Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

Μας χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωο, για να δουν μέχρι που αντέχουν οι κοινωνίες, ώστε να κάνουν ανάλογη εφαρμογή και τώρα διαπίστωσαν ότι διάλεξαν λάθος πειραματόζωο. 

Δεν καταλαβαίνουμε γρι από πειράματα. 

Έχουμε δικό μας περίεργο τρόπο λειτουργίας.

Καμία άλλη κοινωνία, ακόμα και 
οι "μάο μάο", δεν θα

Το “σύνδρομο του αϊ σιχτίρ” στις Ένοπλες Δυνάμεις! Έρχεται τον Σεπτέμβριο;

Ο Ουμπέρτο Έκο έχει διαψευστεί εδώ και πολλά χρόνια, ειδικά στην Ελλάδα. Τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις? Ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει …να ‘χουμε παράπονο.Τα μπάνια του λαού συνοδεύονται πάντα από καυτές εξελίξεις…
Το κακό είναι ότι κάθε χρόνο μπάνια κάνει όλο και μικρότερο ποσοστό από το λαό! 
Οι μόνοι που εξακολουθούν να τα ....

Το Ισπανικό τραγούδι που έχει μόνο Ελληνικές Λέξεις

..

Βιντεάκι.....Δείτε...

Σε απελπισία σπρώχνει τον κόσμο ο Τσίπρας.

Έρχονται κατασχέσεις - εξπρές λογαριασμών και ακινήτων για 1,5 εκατ. οφειλέτες...
Τα χρέη προς την εφορία «πνίγουν» έναν στους δύο φορολογούμενους. Πάνω από 4 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις και αφήνουν απλήρωτους τους φόρους.
Συνολικά χρωστούν στην εφορία σχεδόν το μισό ΑΕΠ ή 89,8 δισ. ευρώ και ήδη εκφράζονται φόβοι για νέα έκρηξη των χρεών, τα οποία δεν αποκλείεται να εκτοξευτούν σε επίπεδα των 95 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος τους έτους. 
Την ίδια ώρα, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει επιστρατεύσει το «όπλο» των κατασχέσεων για να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα από την ....

ΠΟΜΙΔΑ: Η χώρα θα μετατραπεί σε απέραντο «νεκροταφείο ακινήτων»- Ποια νέα χαράτσια έρχονται.

Τη στιγμή που το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να αναρτήσει τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2016 με σημαντικές αυξήσεις για εκατοντάδες χιλιάδες ήδη βαρύτατα φορολογούμενους ιδιοκτήτες σε όλη τη χώρα, δύο νέες απαράδεκτες επιβαρύνσεις σε βάρος των ιδιοκτητών ακινήτων ετοιμάζει και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με το υπό σύνταξη νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των αυθαίρετων κτισμάτων, οι οποίες, αν ευσταθούν όσα έχουν διαρρεύσει, απειλούν να μετατρέψουν τη χώρα σε απέραντο «νεκροταφείο ακινήτων», όπου τίποτε δεν θα ενοικιάζεται, και τίποτε δεν θα κληρονομείται!

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΜΙΔΑ δίνοντας έμφαση στα παρακάτω:

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΛΙΡΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ALPHA BANK KAI EUROBANK

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ FUNDS

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ALPHA BANK KAI EUROBANK ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ FUND ΚΚR CREDIT ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΙΑΣ ΛΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ PILLARSTONE.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ.....