Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.


Η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα καμιά, μέσα στη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσα στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέσα στη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.

Μέσα στην Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και γενικά μέσα στη Σιωνιστική Δύση του Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλοι αυτοί μας θέλουν για οικονομική εκμετάλλευση, και ΟΧΙ μόνον.


Όμως υπάρχει λύση. Τη λύση που δεν τολμούν....

Οι ευρωπαϊκοί λαοί αντιδρούν στο 4ο Ράϊχ

screenshot_241
Επιμέλεια: Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης
Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι ένας-ένας οι ευρωπαϊκοί λαοί τείνουν να θέλουν να αποδράσουν από τον “παράδεισο” του τρελλοκομείου της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μιας Ένωσης που δεν μπόρεσε να είναι τίποτε άλλο από το αρχικό σχέδιο της CIA και το τελικο κατάντημα του νέου γερμανικού Ράϊχ. 

Παρά την υπέρμετρη προπαγάνδα περί του αντιθέτου και περί ευρωπαϊκών “οραμάτων”, οι λαοί δεν δείχνουν να πείθονται.
Η ωμή αλήθεια ....

Κράτος δικαίου: Στη φυλακή τρεις Ιρλανδοί τραπεζίτες για την κρίση του 2008.

Κράτος δικαίου: Στη φυλακή τρεις Ιρλανδοί τραπεζίτες για την κρίση του 2008 – Κατηγορούνται για συνωμοσία εις βάρος της χώρας

Κατηγορούνται για συνωμοσία εις βάρος της χώρας

Πρωτοφανής απόφαση: Τρεις υψηλόβαθμοι Ιρλανδοί τραπεζίτες καταδικάστηκαν σήμερα σε κάθειρξη μεταξύ δύο και τρεισήμισι ετών για συνωμοσία εις βάρος της χώρας με σκοπό την εξαπάτηση των επενδυτών, στην πλέον προβεβλημένη δίωξη που σχετίζεται με την τραπεζική κρίση του 2008.
Τα τρία στελέχη θα είναι από τους πρώτους υψηλόβαθμους τραπεζίτες παγκοσμίως που θα φυλακιστούν για τον ρόλο τους στην κατάρρευση ...

«Παράθυρο ευκαιρίας» για την Ελλάδα και Τούρκοι ικέτες.

igglesis-turkish-coup

του Νίκου Ιγγλέση
Την επομένη του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος, οκτώ τούρκοι στρατιωτικοί πέρασαν σε ελληνικό έδαφος και ζήτησαν πολιτικό άσυλο στη χώρα μας. Η Τουρκία, δια του προέδρου της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του πρωθυπουργού και υπουργών της ζήτησε επιτακτικά, από την πρώτη στιγμή, την άμεση παράδοση των οκτώ πραξικοπηματιών – προδοτών, όπως τους χαρακτηρίζει.

Επειδή κανένας από τους οκτώ δεν είναι ανώτατος αξιωματικός, μάλιστα δύο είναι υπαξιωματικοί, είναι φανερό ότι οι Τούρκοι δεν επιδιώκουν να συλλάβουν τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος αλλά να κάνουν επίδειξη πολιτικής πυγμής. «Κανένας προδότης δεν μπορεί να ....

«Παιχνίδια» για να χαλάσει «στο παρά ένα» το deal Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλου .

«Παιχνίδια» για να χαλάσει «στο παρά ένα» το deal Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλου
Ο Σκλαβενίτης θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Μαρινόπουλου, καθώς είναι η μοναδική εταιρία που έχει υποβάλει σοβαρές προτάσεις που καλύπτουν στην ολότητα του το μείζον αυτό ζήτημα που έχει προκληθεί με την κατάρρευση του άλλοτε κολοσσού στον τομέα των σούπερ μάρκετ ομίλου Μαρινόπουλου.

Και ενώ επί της ουσίας η συμφωνία για να περάσει στα χέρια του Σκλαβενίτη ο Μαρινόπουλος είναι τελειωμένη, κάποιοι επιχειρούν να την δυναμιτίσουν, διαρρέοντας τις τελευταίες ώρες ότι εκτός από τον Σκλαβενίτη υπάρχει και ένα μεγάλο fund το οποίο ενδέχεται ....

Δικαστικό «φράγμα» στις περικοπές συντάξεων.

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/07/29/716634/main/elegktikosynedrio-thumb-large.jpg
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΚ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
Φόβοι για δημοσιονομικό σοκ σε περίπτωση εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων
Μετά τους ενστόλους, δικαστικούς και ιατρούς ΕΣΥ, δικαιώνονται και οι συνταξιούχοι πανεπιστημιακοί για τις μειώσεις του δεύτερου Μνημονίου.

Αντιμέτωπο με ένα νέο δημοσιονομικό «σοκ» θα βρεθεί σύντομα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μόλις υποχρεωθεί να εκτελέσει όλες τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν σωρηδόν συνταξιούχους (και εν ενεργεία) των ειδικών μισθολογίων, και, όπως οφείλει πλέον να κάνει και για τους πανεπιστημιακούς, με βάση νέα «πιλοτική» απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές που υπέστησαν και αυτοί, με τον ν.4093/12 (Μνημόνιο 2).

Η Ολομέλεια του ΕΣ έκρινε τις περικοπές αυτές αντίθετες σε σειρά διατάξεων του Συντάγματος και ...

45 αποφθέγματα του Φιλοσόφου Θαλή του Μιλησίου, του πρώτου των επτά σοφών της αρχαιότητας.

Ο Θαλής ο Μιλήσιος, (640 ή 624 π.Χ. – 546 π.Χ.) είναι ο αρχαιότερος προσωκρατικός φιλόσοφος, ο πρώτος των επτά σοφών της αρχαιότητας,μαθηματικός, φυσικός, αστρονόμος, μηχανικός, μετεωρολόγος και ιδρυτής της Ιωνικής Σχολής της φυσικής φιλοσοφίας στη Μίλητο.

Κυρίως ο Αριστοτέλης, αλλά και άλλοι αρχαίοι φιλόσοφοι θεωρούν τον Θαλή ως τον πρώτο Έλληνα φιλόσοφο. 

Στον διάλογο του Πλάτωνα Πρωταγόρας, το όνομα που εμφανίζεται πρώτο στην λίστα πεπαιδευμένων ανθρώπων είναι του Θαλή του Μιλήσιου. 

Χαρακτηριστικά ο Μπέρτραντ Ράσελ είπε πως «Η Δυτική φιλοσοφία αρχίζει....

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!! ΜΕΣΩ ΠΑΚΕΤΟΥ JUNCKER Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ !!!

aerodromia.jpg
ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ

Από τα 330.000.000 ευρώ επενδύσεις που είχαν προαναγγείλει οι Γερμανοί της Fraport τα 300.000.000 θα τα πάρουν από το EFSI !!!

Στο ευρωπαϊκό ταμείο στρατηγικών επενδύσεων ("πακέτο" Juncker) εντάχθηκε το έργο της αναβάθμισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. 

Συγκεκριμένα, το EFSI θα ....

Η βόμβα των κόκκινων δανείων...

411
Το θέμα της υπερχρέωσης αποτελεί το κορυφαίο της εποχής μας, ενώ επιλύεται είτε με μαζικές διαγραφές, είτε με υπερπληθωρισμό, είτε με πόλεμο – ευχόμενοι να έχει ωριμάσει η ανθρωπότητα και να μην επιλεχθεί το σενάριο της καταστροφής / ηχητικό
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες είναι επακόλουθο της πολιτικής λιτότητας που έχει επιβάλλει η Γερμανία στην Ευρώπη – λόγω της οποίας η ήπειρος μας έχει βυθιστεί στην ύφεση, με αποτέλεσμα να μειώνονται η κατανάλωση, οι επενδύσεις, το ΑΕΠ  κοκ. 
Προηγούνται βέβαια τα κράτη του ευρωπαϊκού Νότου, μηδενός εξαιρουμένου, ενώ ...

Οι Ελληνες σταμάτησαν να πληρώνουν την Εφορία-έρχεται ο Κόφτης!

 
Οι Ελληνες αρνούνται να πληρώσουν άλλο την Εφορία. Προτιμούν να κάψουν να τελευταία τους χαρτονομίσματα παρέα με το Ντι Κάπριο στη Μύκονο παρά να τα δώσουν στον Αλεξιάδη και τον Κατρούγκαλο.
Τα έσοδα του κράτους καταρρέουν και ο κόφτης έρχεται όλο και πιο κοντά! Αυτό είναι το συμπέρασμα από την απροθυμία των Ελλήνων να πληρώσουν τις δόσεις της Εφορίας ενώ σήμερα είναι ...

Τα σοβαρά λάθη και οι παραλείψεις που έστειλαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο.

Μια σειρά λαθών και παραλείψεων, που όπως τελικά αποδείχθηκε δεν στόχευαν στη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας αλλά του δημιουργήματος της Ευρωζώνης, έστειλαν τελικά την Ελλάδα στο Μνημόνιο.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει αποκαλυπτική έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου βάσει της οποίας
οι αξιωματούχοι του απέτυχαν να προβλέψουν την ελληνική κρίση στο πραγματικό μέγεθος της, τους μήνες πριν από τον Μάιο του 2010, με αποτέλεσμα να παραβιαστεί το καταστατικό του ΔΝΤ με αφανείς και περίεργες διαδικασίες, για να ενταχθεί η Ελλάδα στον σκληρό μηχανισμό του Ταμείου και των Ευρωπαίων.

Η έκθεση του ...

Ο Τσίπρας δεν θέλει Συνταγματικό Δικαστήριο. Άραγε οι δανειστές το θέλουν;

Είναι γνωστό πως το Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο διαθέτουν όλες οι χώρες του κόσμου (πλην Ελλάδας), λειτουργεί ως θεματοφύλακας του Συντάγματος έναντι των αυθαιρεσιών της εκάστοτε κυβερνητικής πλειοψηφίας. 

Προκειμένου όμως ο κ. Τσίπρας να αποκλείσει τη δημιουργία Συνταγματικού Δικαστηρίου στην Ελλάδα, ακόμα και τώρα που χρεοκόπησε η χώρα, λόγω των ενεργειών των κυβερνητικών πλειοψηφιών, πέταξε την εξής πομφόλυγα: «Δεν μπορούμε να μετατρέψουμε τον δικαστή σε νομοθέτη».

Ο άνθρωπος που αρνείται σε ένα
μελλοντικό Συνταγματικό Δικαστήριο να ελέγχει τη συνταγματικότητα των πράξεών του, είναι και εκείνος ενας απο αυτους που δυστυχώς χορήγησαν το δικαίωμα στην τρόικα να νομοθετεί στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού λαού (μέσω των αντιπροσώπων του). 

Δείτε τι ...

Ρίχνουν 180 δισ. δολ. τον μήνα στις αγορές - ούτε ευρώ στην Ελλάδα.

Της Ελευθερίας Κούρταλη
Οκτώ χρόνια μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση, τέσσερα μόλις χρόνια μετά την περίφημη φράση του Mario Draghi του 'whatever it takes ' για να σωθεί το ευρώ και αρκετά χρόνια μετά το στοπ που έβαλαν οι κεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ και της Βρετανίας στα προγράμματα ποσοτικής χαλάρωσης και αγοράς ομολόγων, το ποσό του QE που διοχετεύεται στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερο.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ιαπωνίας αγοράζουν περίπου 180 δισεκατομμύρια δολάρια assets τον μήνα, σύμφωνα με την Deutsche Bank, το μεγαλύτερο ποσό που έχουν δει οι αγορές από το 2009, βρισκόταν μάλιστα σε ισχύ και το τεράστιο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Fed.

Και σε αυτό το παγκόσμιο τσουνάμι ρευστότητας, οι ελληνικές τράπεζες είναι φυσικά από τις μεγάλες χαμένες, καθώς ακόμη παραμένει άγνωστο το ...

Είναι χρέος μας να αποκαλύψουμε χωρίς αστερίσκους και δισταγμούς το πραγματικό μέγεθος των ψύλλων που κάθισαν στο σβέρκο μας.

Αφού έπαιξαν πρώτα το παιχνίδι της κότας που ντύνεται λιοντάρι, αφού εξάντλησαν όλο το μελό ρεπερτόριο του «τραβάτε με κι ας κλαίω», αφού ασέλγησαν πάνω στην απελπισία των ανθρώπων που τους επέτρεψε να λεονταρίζουν δωρεάν, τώρα γειώθηκαν οι τιποτένιοι στην πραγματική τους φύση. 

Είναι οι σύγχρονοι κοτσαμπάσηδες. 


Δεν προσκυνούν βέβαια τον Σουλτάνο αλλά τον Σόιμπλε. 
Δεν λογοδοτούν στην Υψηλή Πύλη αλλά στην τρόικα. Μικρές λεπτομέρειες που δεν ακυρώνουν την αποκαλυπτική ιστορική αναλογία.

Είναι οι ίδιοι για τους οποίους η μακαρίτισσα η Μαλβίνα Κάραλη είχε πει κάποτε: 

αυτοί δεν είναι κόμμα, είναι δέκα κώλοι που ζητάνε καρέκλα. Απομυζούν αποστεωμένα κουφάρια με το καλαμάκι. Έχοντας περιηγηθεί ασκόπως στην πρώτη νιότη τους σε θεωρίες που τους ξεβόλευαν, αποφάσισαν να αγκυροβολήσουν στο απάνεμο λιμάνι του .....

Πάντα στην πρωτοπορία η Ελλάδα....

syntagma agia triada

Ολα τα άρθρα του Συντάγματος είναι περιττά, αφού η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο..

Τα άρθρα του Συντάγματος μας εκθέτουν επειδή δεν τηρούνται.
Οπότε, να τα καταργήσουμε εκτος εαν αποκτησουμε και παλι την Εθνικη μας κυριαρχια και ανεξερτησια.

3.250 αστυνομικοί φρουρούν δημοσιογράφους...Και εσύ παππού και γιαγιά..περιμένετε κάποτε θα έχετε ασφάλεια στην γειτονιά σας..

και σβήσε με κυρά μου απ΄τα τεφτέρια σου...

Μόνο μία δημοσιογράφος του Mega διαθέτει 4-6 αστυνομικούς...


Περασμένα μεσάνυχτα στην Ηρώδου Αττικού.

Η ώρα που οι άνδρες Ασφαλείας του Πρωθυπουργικού και του....

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ MONTE DEI PASCHI DI SIENA – Στα πρόθυρα κατάρρευσης η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Ιταλίας

siena
Ράλι σημειώνεται στις Ιταλικές τράπεζες απόρροια του σχεδίου που έχει υποβληθεί από τον CorradoPassera, διακεκριμένο Ιταλό τραπεζίτη και πρώην υπουργό Βιομηχανίας της Ιταλίας σε συνεργασία με τον ελβετικό τραπεζικό όμιλο UBS για την MonteDeiPaschi που θα χρειαστεί 5 δισεκ. ευρώ για να ανακεφαλαιοποιηθεί.
Η MonteDeiPaschi είναι η 3η μεγαλύτερη τράπεζα της Ιταλίας, η παλαιότερη στην Ευρώπη και ήδη έχει ανακεφαλαιοποιηθεί με 8 δισεκ. από το Ιταλικό δημ΄σοιο στο παρελθόν.
Να σημειωθεί ότι σήμερα 29 Ιουλίου του ..