Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Στροφή του Τσίπρα προς τους στρατιωτικούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο ΑΤΑ και στην 110 Πτέρυγα Μάχης

Επισκεπτόμενος το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα συνέχισε ΚΑΙ σήμερα την εγκαινιασθείσα εσχάτως τακτική του «ανοίγματος» του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προς τους στρατιωτικούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις, μετά τη χθεσινή του συνέντευξη «εφ’όλης» της στρατιωτικής του ύλης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας.


Εκεί μάλιστα έσπευσε να τον υποδεχτεί και ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σύμφωνα....

Όλα τα θέματα έμειναν ανοιχτά με την Τρόικα.....

Άρον – άρον έτρεξαν να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητά τους οι εκπρόσωποι της Τρόικας, όταν βγαίνοντας από το Υπουργείο Οικονομικών ήρθαν αντιμέτωποι με έντονες αποδοκιμασίες από πολίτες που φώναζαν

ΚΡΙΣΗ ...ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ...!!! Η Ρωσία σε ευθεία σύγκρουση με ΔΝΤ-ΗΠΑ

Πολεμικά παιχνίδια μαρτυρούν οι κινήσεις των παγκόσμιων δυνάμεων το τελευταίο διάστημα, οι οποίες φαίνεται πως προετοιμάζονται για ένα νέο θερμό επεισόδιο.

ρωσια

Η επαναπροσέγγιση Τουρκίας-Ισραήλ υπό την αιγίδα του Μπαράκ Ομπάμα, η παραχώρηση από τον Αραβικό Σύνδεσμο της έδρας της Συρίας στους Σύρους αντικαθεστωτικούς, ακόμα και οι στρατιωτικές κινήσεις

Σπιράλ θανάτου προ των πυλών για την ευρωζώνη.

Αν η ευρωζώνη ήθελε πραγματικά να βάλει σε μια τάξη το τραπεζικό της σύστημα, σε μια διαδικασία επόμενης ενοποίησης ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα έβαζε στο τραπέζι μια απολύτως εποικοδομητική πρόταση: την υιοθέτηση ενός ανάλογου περιεχομένου νόμου 
με τον....

"Οι δανειστές έχουν εισβάλει στον πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας". Τσίπρας από το ΑΤΑ.

«Η χώρα εδώ και τρία χρόνια βιώνει τις συνέπειες ενός ακήρυχτου πολέμου. Ενός οικονομικού πολέμου. Με ευρύτερες όμως γεωπολιτικές προεκτάσεις και συνέπειες. 

Έχουμε βιώσει τόσο μεγάλη μείωση του επιπέδου ζωής, αλλά και παρόμοια απόπειρα εισδοχής στον πυρήνα της εθνικής μας .....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ..ΜΕΤΑ ΤΑ 500 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΦΠΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...Απάλλαξαν την HOCHTIEF και από τα τέλη στο Δήμο Σπάτων!.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ AvantiPopoloGR

Σε μεγάλα κέφια πρέπει να είναι ο Γ. Μουρούτης. Αφού πανηγύρισε που το Ελληνικό Δημόσιο έχασε τη δίκη στο διαιτητικό δικαστήριο του Λονδίνου από την HOCHTIEF, που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», σχετικά με 163 εκατ. ευρώ που είχαν καταλογιστεί για μη απόδοση ΦΠΑ την περίοδο 1998-2009 (http://www.avantipopolo.gr/2013/04/o-mo.html#more), τώρα μπορεί να πανηγυρίσει και για την απόφαση.....

Έτσι ακριβώς παίρνουμε την Πατρίδα μας στα χέριας μας (Εξαιρετικό βίντεο).

"Το ντοκυμαντέρ βασίστηκε στην συνεντευξη που παραχώρησε στο Anti-Ntp.net ο Αναστάσιος Π. Συριανος, συγγραφέας του βιβλίου "Το Συμβολαιο της Υποταγης".










«Είσαι χυδαίο υποκείμενο, ντροπή του Κοινοβουλίου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων».


Οι διακοπές και οι εντάσεις στην προανακριτική όπου εξετάζεται ως μάρτυρας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι συνεχείς. 

Μετά τον άγριο καβγά του Βενιζέλου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ακολούθησε ένας δεύτερος με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ολα ξεκίνησαν όταν....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Deutche Bank έκρυβε τρύπα 12 δις δολαρίων! Ποιά ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ λαμόγια βοήθησαν να την “γεμίσει”;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FINANCIAL TIMES

“Τρύπα” 12 δις δολαρίων έκρυβαν τα λαμόγια της Deutche Bank. 

Είναι πριν από 2,5 χρόνια απαντά η τράπεζα! 

Την περίοδο “φουσκώματος” των Ελληνικών ομολόγων δηλαδή!

Ακολούθησε το “ξεφόρτωμα” σε Ελλάδα – Κύπρο!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ που κατείχαν οι Γερμανοί.

“ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΝ”!.


Πιέζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να φέρουν ένα νέο σχέδιο Ανάν, έχοντας βάλει την Κύπρο σε μνημόνιο, αφού δεν μπόρεσαν να το κάνουν πριν λίγα χρόνια με το μεγαλοπρεπές «ΟΧΙ» που εισέπραξαν από τον Κυπριακό λαό επί Τάσσου Παπαδόπουλου.

Το χαράτσι πλέον και σε σπίτια χωρίς ρεύμα!.

Ενιαίος φόρος ακινήτων μέσω ΔΕΗ και το 2013

Ους η συγκυβέρνηση συνέζευξεν «χαράτσι» μη... χωριζέτω!

Με αυτό το απλό σκεπτικό οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης αποφάσισαν (όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία») να μετονομάσουν το «χαράτσι» σε ενιαίο φόρο ακινήτων κάνοντάς το ακόμη πιο άγριο, αφού...

Το κωμικοτραγικό Eurogroup!.

Αποκαλύψεις-σοκ από την «Le Monde»

Κυριακή 24 Μαρτίου: στη διάρκεια του δεύτερου, κρίσιμου για την Κύπρο Eurogroup, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί δεν είναι από τους πλέον δραστήριους στη διαπραγμάτευση. 

Στις 00.30 μέλη του Eurogroup αρχίζουν να...

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΛΑΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ ...Οι μακάκες πληρώσαμε το δάνειο των 95 εκατ. στο Μέγαρο Μουσικής το 2011 και τώρα έχει «οικονομικές στενότητες»!.


Το πρόβλημα ταμειακής στενότητας που αντιμετωπίζει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών οδηγεί σε καθυστέρηση εξόφλησης των οφειλών του τόσο προς Έλληνες όσο και προς ξένους καλλιτέχνες, αναφέρεται σε έγγραφο του γενικού διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής!

Το 2011 με Υπουργική απόφαση...

Το 75% των Γερμανών περιμένει χειρότερη κρίση.


ο 75% των Γερμανών εκτιμά ότι η κρίση δεν έχει ακόμη φθάσει στο χειρότερο σημείο της, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Infratest dimap για λογαριασμό

ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ...ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ..."Έκκληση" στην Τουρκία να πάρει ελληνικές εταιρείες!


"Εκκληση" (!) προς τους επιχειρηματίες της Τουρκίας να έρθουν στην Ελλάδα "για να επενδύσουν σε ελληνικές βιομηχανίες και μεγάλες επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα λόγω της κρίσης" απηύθυνε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, επικεφαλής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας - Τουρκίας, ιδιωτικού φορέα στον οποίον συμμετέχει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών.

Η Τουρκία ταπεινώνει το Ισραήλ! Διθυραμβικές αφίσες στους δρόμους μετά την “συγγνώμη”!.


“Ναι, το Ισραήλ ζήτησε συγγνώμη από την Τουρκία! Αγαπημένε πρωθυπουργέ, είμαστε ευγνώμονες που έδωσες στην χώρα μας αυτή την υπερηφάνεια!”

Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΠΥΘΙΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;;;

Η σύνδεση των υποθέσεων των  τηλεφωνικών υποκλοπών και της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού κ. Καραμανλή από την ίδια την δικαιοσύνη δρομολογεί εξελίξεις…
Του Γιώργου Θεοχάρη

Ποιοι είναι αυτοί που επιδίωξαν την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή;

Ποιοι είναι αυτοί που …

«Η Ευρώπη είναι σε πόλεμο με τους φοροφυγάδες των off shore που "κλέβουν" 1 τρισ. το χρόνο».


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τις χώρες της ΕΕ «να επιληφθούν του ζητήματος» της φοροδιαφυγής, κυρίως υιοθετώντας μια κοινή στάση όσον αφορά το τι είναι ένας φορολογικός παράδεισος, και υπενθύμισε πως η φοροδιαφυγή κοστίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη «περισσότερα από ένα τρισεκατομμύριο» ευρώ.

  Ερωτηθείς στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τον κατάλογο των προσωπικοτήτων που είναι μέτοχοι εταιρειών σε φορολογικούς παραδείσους, ο οποίος

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΝΟ 9 ΜΗΝΕΣ! Για ύφεση 13% πάνε στην Κύπρο...


Η κυπριακή οικονομία ίσως συρρικνωθεί έως και 13% εντός του 2013, υπό το βάρος των μέτρων λιτότητας και της αναδιάρθρωσης του τραπεζικού κλάδου, εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χ. Στυλιανίδης. 
Δηλαδή μέσα σε 9 μήνες θα επικρατήσει πραγματική καταστροφή...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΩΘΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ... Η Άγκυρα έθεσε επίσημα θέμα επαναφοράς του σχεδίου Ανάν - Μιλάνε για "Δύο κράτη".


Επαναφορά στο σχέδιο Ανάν προτείνει ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Σιμσέκ για την Κύπρο και είναι σαφές ότι μετά τις εξελίξεις στο οικονομικό μέτωπο και όσα περνάει ο καιρός προς τα εκεί θα επικεντρώνονται οι πιέσεις.
Είναι η πρώτη φορά μετά το 2004 που επίσημα η Άγκυρα επαναφέρει το σχέδιο Ανάν και σίγουρα επ'αυτού σύνοτμα θα δούμε εξελίξεις. Είναι αυτό που έχουν σημειώσει επανειλημμένα ότι η οικονομική καταστροφή που προκάλεσε η τρόικα και η Γερμανία στο νησί για τα διαρπαγούν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, θα έχει αντίκτυπο σε ...

Η γεωπολιτική αξία της Ελλάδας – Τι είπαν Παναγιωτόπουλος – Ήσυχος – Βαρβιτσιώτης.

Geostratigiki-Ellada
Η γεωπολιτική αξία της Ελλάδας βρέθηκε στο επίκεντρο των ομιλιών στο συνέδριο EXPOSEC-DEFENSEWORLD και αυτό είναι ένα θετικό σημάδι.

Έστω και αργά τα όσα γίνονται γύρω μας και μέχρι τώρα παρακολουθούμε αποσβολωμένοι, γίνονται αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού.

Guardian: Νέα Οθωμανική αυτοκρατορία ξαναστήνει στα Βαλκάνια η Τουρκία.


Για έμμεση αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια υπό μία νέα ηπιότερη μορφή, καθώς και για διεύρυνση της ζώνης επιρροής της Τουρκίας στον ευρωπαϊκό χώρο κάνει λόγο χθεσινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian,
αναφερόμενο στην ολοένα διογκούμενη παρουσία της Τουρκίας στη Βοσνία, η οποία της χρησιμεύει ως πύλη επέλασης στην Ευρώπη.

«Η Τουρκία κατέκτησε τα Βαλκάνια πριν από πέντε αιώνες και πλέον οι ηγέτες της δημιουργούν διόδους εισβολής με φιλικότερα και πιο

Αλωνίζουν οι κατάσκοποι στην Ελλάδα...και εμείς τι κάνουμε ;


Ένα ξέφραγο αμπέλι σε όλους τους τομείς έχουν καταντήσει την Ελλάδα οι μνημονιακές κυβερνήσεις, ακόμη και στον ευαίσθητο τομέα της Εθνικής  Άμυνας. 

Έτσι λοιπόν  δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο Ολλανδοί μαροκινής καταγωγής,
κατά πάσα πιθανότητα Μουσουλμάνοι, συνελήφθησαν από συνοριοφύλακες στο Σουφλί του Έβρου μέσα

ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.


του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου*
Η Κυπριακή Δημοκρατία και ο κυπριακός λαός έχουν δεχθεί μια επίθεση ήδη πολύ χειρότερη από αυτή του 1974. Η απόφαση του Eurogroup, του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ, με την προφανή ανοχή, αν όχι τίποτα περισσότερο, των ΗΠΑ και του Ισραήλ, κατέστρεψε, άμα τη ανακοινώσει της, τις κυπριακές τράπεζες και την κυπριακή οικονομία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την επιβίωση του κυπριακού λαού και του κράτους του. Η οικονομική επίθεση θα ακολουθηθεί άμεσα από γεωπολιτική.

ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.


Δικαίως ο κυπριακός λαός αισθάνεται προδομένος. Διότι κόποι, μόχθοι και αίμα πολλών χρόνων λεηλατήθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από κάποιους. 
Δικαίως αισθάνεται ότι το έγκλημα που διεπράχθη εις βάρος του δεν μπορεί να διαγραφεί και όλα να ξαναγίνουν όπως πρώτα. Αλλά το ελάχιστο που δικαιούται και απαιτεί είναι: Κάθαρση και τιμωρία. 
Όσοι πολιτικοί, τραπεζίτες και άλλοι

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ''ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ'' ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.


της Κύρας Αδάμ*
Η κυπριακή οικονομική κρίση επιτάχυνε το άνοιγμα του ενεργειακού φακέλου στην ανατολική Μεσόγειο, με την Τουρκία να είναι η πλέον επισπεύδουσα και η πλέον ανήσυχη για τις εξελίξεις. Kύπρος και Ισραήλ, Ελλάδα και Τουρκία, τέσσερις φτωχές σε ενεργειακές πηγές χώρες μέχρι τώρα, είναι πλέον υποχρεωμένες να αλλάξουν άρδην θέσεις ...

ΕΝΩΣΗ - ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ;

Χθες ήταν νωρίς. Αύριο θα είναι αργά. Τώρα! Αυτό υπήρξε το σύνθημα εφόδου προς την εξουσία του Λένιν. Είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε ιδεολογικά με τον μπολσεβίκο ηγέτη, πολιτικά διέθετε αίσθηση του χρονισμού. 
Αυτό που μεταπολεμικά στερείται η ηγεσία σε Ελλάδα και Κύπρο. 
Συλλήβδην; Όχι. 


Ο Μακάριος, ο ιδιοφυέστερος όλων, ήταν ο μοναδικός που διέθετε εξαίρετη αίσθηση του timing.

Διαδίκτυο – Νέοι τρόποι χειραγώγησης από τα μονοπώλια.

 Το διαδίκτυο δημιουργεί στο χρήστη του την ψευδαίσθηση της ελευθερίας. Ότι μπορεί εύκολα να συνδεθεί με εκατομμύρια υπολογιστές σε όλο τον πλανήτη, να προσπελάσει αρχεία, να επικοινωνήσει με τους φίλους του.

Εμφανίζεται σαν μια μεγάλη άναρχη θάλασσα από δεδομένα, όπου ο καθένας μπορεί να σερφάρει και να βάλει την τάξη που ο ίδιος επιθυμεί.

Στην πραγματικότητα όμως, τάξη στα δεδομένα βάζουν

“Μη παρακαλώ σας μη λησμονάτε τη χώρα μου…”

Δε χρειάζεται ενδεχομένως να παρακολουθεί κανείς τα ΜΜΕ για να σχηματίσει δική του άποψη σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Γράφει ο Στρατής Μαζίδης
www.freepen.gr

Μια βόλτα είναι αρκετή για να δεις ανθρώπους με τρύπια παπούτσια και φθαρμένα παντελόνια που όμως προσποιούνται ότι δεν το έχουν αντιληφθεί. Για να δεις πρόσωπα κομμένα από τα βάσανα και την έλλειψη ελπίδας.

Τα γεγονότα πράγματι προβλέπουν αυτό που έρχεται!

"Πόλεμος πάντων πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε τους δε ελευθέρους", είπε κάποτε ο "παππούς" μας ο Ηράκλειτος.

Γράφει η Ελληνική Επικαιρότητα


Aν κοιτάξει κανείς λίγο πιο προσεκτικά την σημερινή Παγκόσμια κατάσταση και κυρίως στην Ευρώπη - Αφρική και Μέση Ανατολή, μέσω των ΜΜΕ ή ''άλλων'' πηγών, θα διαπιστώσει ότι από την πρώτη αραβική άνοιξη μέχρι σήμερα με την κρίση της Κύπρου, τα γεγονότα οδηγούν σε μια μεγάλη παγκόσμια αναπόφευκτη σύγκρουση με το Ιράν.

«Δεν φταίνε οι έλληνες πολίτες για την κρίση» λένε οι Ευρωπαίοι.


Το ενδεχόμενο της φτώχειας που προέρχεται από την μείωση των μισθών και την αύξηση των τιμών είναι η μεγαλύτερη ανησυχία για τους σύγχρονους Ευρωπαίους.

Αυτό προκύπτει από έρευνα που εκπονήθηκε με πρωτοβουλία του Open Society Foundations, στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Η φτώχεια απασχολεί το 69,6% των 5.103 ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα, ενώ ακολουθεί η ανεργία με 50,6%. 

Στη Γερμανία, η ανησυχία των πολιτών για την αυξημένη διαφωνία ή ένταση μεταξύ των διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών είναι υψηλή (35%) ενώ στην Ιταλία υπάρχει πολύ ανησυχία και για τις επιπτώσεις της κρίσης στους νέους, που έχουν μπροστά τους πολύ λιγότερες δυνατότητες.

Μπροστά στον Θεοχάρη, οι φοροσυλλέκτες του Αλή Πασά μοιάζουν με τις καλόγριες που περνούν από τα σπίτια μας για τον ετήσιο έρανο του Ερυθρού Σταυρού.

Ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης άρχισε να στέλνει «ραβασάκια» ληξιπρόθεσμα απειλώντας ότι αν δεν πληρωθούν εγκαίρως θα προχωρήσει σε κατασχέσεις μισθών και καταθέσεων. 

Αποβραδίς ξεσκόνιζαν την Παγκόσμια Βιβλιοθήκη Επιστολών, για να δεχθεί πρωί-πρωί τη νέα εσοδεία. 

Δίπλα στις Επιστολές του Παύλου προς Κορινθίους, Ρωμαίους και άλλους νεοπροσήλυτους, δίπλα στα επιστολικά

ΣΟΚ - Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ: "Θα χάσουμε τα πάντα, αν δεν διαλύσουμε όλοι μαζι, με τους ενστόλους, το Κοινοβούλιο του ζόφους!... ΒΙΝΤΕΟ.

Αυτά θα συμβούν! Είμαστε έτοιμοι για την τελική αναμέτρηση;

ΣΟΚ - Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ: "Θα χάσουμε τα πάντα, αν δεν διαλύσουμε όλοι μαζι, μαζί με τους ενστόλους, το Κοινοβούλιο του ζόφους!... Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι έτοιμο... έχει δικτύωση σε ολόκληρο τον κόσμο...

Αδέρφια Κύπριοι την πατήσατε ! Ο Γεωργιάδης ...ως άλλος Σαμαράς : Πρέπει να τηρήσουμε όσα συμφωνήθηκαν ! Στα τέσσερα !

Αν επιδειχθεί συνέπεια και εφαρμοστούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα και τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, θα αποφευχθούν νέες περιπέτειες για την κυπριακή οικονομία, τόνισε ο νέος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Η Γερμανία, ο χρυσός και… πόλεμος;


Μιχαλού

Φωτιές άναψε και πάλι η δήλωση του Δημήτρη Καζάκη σχετικά με την κίνηση της αγοράς χρυσού… 

Σημαντικό μάλιστα εδώ είναι να τονίσουμε ότι δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια, ξεφυτρώνει το ένα μετά το άλλο τα ενεχυροδανειστήρια χρυσού δίπλα από τις πόρτες μας!!! 

Λοιπόν όλα αυτά τα χρυσά κοσμήματα που μαζεύουν από τους εξαθλιωμένους Έλληνες λειώνονται και γίνονται ράβδοι χρυσού που αποστέλλονται (πωλούνται) στην Γερμανία!!!

Πως οι περιουσίες των Κυπρίων μπορούν να περιέλθουν στα χέρια κατακτητών, μέσω του μνημονίου. Απλά και εύκολα.

Αντιγράφουμε από το Κυπριακό μνημόνιο, όπου υπάρχει ειδικό εδάφιο που αναφέρεται στις κατασχέσεις περιουσιών. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

Προσέξτε τι γράφουν: «Μεγάλες προσπάθειες πρέπει να καταβληθούν για να μεγιστοποιηθούν οι ....

'ΕΧΟΥΝ'' ΣΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΚΟΥΑΜ! ...Β.Κορέα: Μεταφορά πυραύλων στην ανατολική ακτή.


Πηγές της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ (DIA) και της Νότιας Κορέας αναφέρουν μεταφορά  των πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς της Βόρειας Κορέας τύπουMusudan  που είναι τοποθετημένοι επι....

Λύσεις-πακέτο που οδηγούν τις χώρες στον γκρεμό: Αυτό είναι το ΔΝΤ.


Ξέρετε ποιο είναι το πιο εύκολο επάγγελμα του κόσμου; Ειδικός σύμβουλος του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας ή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της κάθε Κομισιόν που καταστρώνει τα διάφορα προγράμματα «σωτηρίας» των χωρών που πέφτουν στα χέρια τους. 
Πάρτε το μνημόνιο που επιβάλλεται στην Κύπρο, η οποία παρουσιάστηκε ως εντελώς ξεχωριστή περίπτωση και υποτίθεται ότι γι' αυτό αντιμετωπίστηκε με τον γνωστό, βάρβαρο τρόπο.
Περιλαμβάνει, λοιπόν, τα ..

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ "Φαντομάδες" οι Έλληνες ιδιοκτήτες off-shore!.


Μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία θεωρείται η διεθνής έρευνα δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο, που έγινε και αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία των οφσόρ.
Οι έρευνες για την αποκάλυψη του μυστικού κόσμου των οφσόρ έγιναν από τη Διεθνή Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων και διεξήχθησαν πέρα από την Ελλάδα, σε δεκάδες χώρες.
Πολλές από τις ελληνικών συμφερόντων οφσόρ που συναντώνται στα στοιχεία της ICIJ έχουν έδρα στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, ένα σύμπλεγμα κοραλλιογενών και ηφαιστειακών νησιών στην Καραϊβική.

Σκληρό διάταγμα Πούτιν για ξένους λογαριασμούς.


Προθεσμία τριών μηνών έδωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στους ανώτατους γραφειοκράτες και τους κρατικούς υπαλλήλους της Ρωσίας να κλείσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν στο εξωτερικό αλλά και όλες τις offshore τοποθετήσεις τους. 

Ο ανεξόφλητος λογαριασμός μας.


Όσο κι αν θέλεις να βρεις μία στάλα ελπίδας μέσα στον σωρό με τα σκατά που έχουμε πέσει, ξέρεις ότι είναι ανώφελο.  
Στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων οι ζωές και οι θάνατοί μας. Δεν αφορούν κανέναν. Ο Ζορμπάς εκτελέστηκε και το κηδειόχαρτό του καρφώθηκε στις κολώνες της ΔΕΗ. 

Μέχρι τον Ιούνιο το νέο μισθολόγιο στρατιωτικών - Έτοιμη η επιτροπή με πρόεδρο από το ΥΕΘΑ!!

Νέο ειδικό μισθολόγιο για τους στρατιωτικούς μέχρι τον Ιούνιο. Η επιτροπή που θα το διαμορφώσει και θα το παρουσιάσει είναι έτοιμη με πρόεδρο τον Ειδικό Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου, που θεωρείται άνθρωπος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
 
Στην επιτροπή θα συμμετέχουν και στελέχη του επιτελείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Πάτησε Ελλάδα η «Βέρμαχτ»!.


Με γερμανική «επιθεώρηση» θα λειτουργεί από σήμερα έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου ο διεθνής αερολιμένας Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».Ύστερα από συμφωνία ανάμεσα στις Αρχές των δύο χωρών, και παρά την αντίδραση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, στο αεροδρόμιο της Κρήτης πιάνει από σήμερα δουλειά...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα καραβάνια αλληλεγγύης με ανθρωπιστική βοήθεια προς τη χειμαζόμενη και ηττημένη Γερμανία.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα καραβάνια αλληλεγγύης με ανθρωπιστική βοήθεια προς τη χειμαζόμενη και ηττημένη Γερμανία

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε έναν αιώνα που ο Γερμανικός επεκτατισμός επιτίθεται στους Λαούς της Ευρώπης για να τους κατακτήσει. 


Αμετανόητοι και προσηλωμένοι στη μεγάλη ιδέα της άριας φυλής, προσπαθούν να κατακτήσουν και να στραγγαλίσουν τους Ευρωπαίους πολίτες (και όχι μόνο), να καταληστεύσουν τον όποιο πλούτο υπάρχει και να δημιουργήσουν, τη νέα μεγάλη αυτοκρατορία των βαρβάρων.

Ήδη μέσα σε τρία χρόνια, αρκετές χώρες (οι υπόλοιπες έπονται) έχουν μπει για τα καλά στο σπιράλ θανάτου, που έχει ..

Το σήμα Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών ”CE” και οι Κινέζοι...


Στην Ευρώπη όταν βλέπουμε την ένδειξη CE καταλαβαίνουμε ότι το προϊόν πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας. Στην αγορά έχουν εμφανιστεί προϊόντα κατασκευασμένα στην Κίνα, με την ένδειξη CE, χωρίς βέβαια να έχουν οποιαδήποτε τέτοια πιστοποίηση. Τα δύο σήματα μοιάζουν εξαιρετικά…

"ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ"(ΒΙΝΤΕΟ).

pikrammenos germanoi

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;
Το νέο βιβλίο του με τίτλο «Η ελληνική οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια» παρουσίασε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, ο  συγγραφέας Δημοσθένης Κούκουνας, ειδικευμένος στα κατοχικά θέματα.
 Ο κ.Κούκουνας χωρίς φόβο και πάθος έκανε αποκαλύψεις για την οικογένεια του προσφάτως υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου αλλά και για άλλες μεγάλες οικογένειες της Αθήνας και της Ελλάδος που είχαν οικονομικές σχέσεις με τους Ναζί της Κατοχής.

Ανοιγμα Ισραήλ - Τουρκίας σε τρεις πυλώνες.


ΤΟ ΒΗΜΑ - The New York Times

Στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο Ισραήλ, ο Μπαράκ Ομπάμα κατάφερε να φέρει μια επανάσταση στις σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας.
Αν και είχαν πολύ στενούς δεσμούς, στη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, η Ιερουσαλήμ και η Αγκυρα χώρισαν τελευταία τους δρόμους τους. Η αποξένωση έφτασε στο αποκορύφωμα μετά από το αιματηρό επεισόδιο με το πλοίο Μαβί Μαρμαρά που πήγαινε, το 2010, να σπάσει τον αποκλεισμό του Ισραήλ, στη Γάζα.

«Απόρρητο» χαρακτηρίστηκε το έργο της Ομάδας Εργασίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Από τις αρχές Μαρτίου βρίσκεται στα χέρια του αναπληρωτή υπουργού ΟικονομικώνΧρήστου Σταϊκούρα το έργο της Ομάδας Εργασίας που είχε συσταθεί για την έρευνα των αρχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που αφορούν στις περιόδους του Α΄και του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. 

Όπως αναφέρεται ωστόσο σε έγγραφο....

Το θέατρο των ανδρεικέλων γύρω από τα χαράτσια…


Του Θύμιου Παπανικολάου
          Αυτή η κυβέρνηση της τριτοκομματικής συναίνεσης δεν έχει όρια και αναστολές. Η δωσίλογη αυθάδειά της,  η πώρωση του «εκτελεστή δολοφόνου» και η ασύστολη, αλλά κυνική υποκρισία της, συνθέτουν μια πολιτική φρενοβλάβεια χωρίς ιστορικό προηγούμενο.

Ισορροπίες του τρόμου στην κορεατική χερσόνησο, «θωρακίζονται» οι ΗΠΑ.

Ισορροπίες του τρόμου στην κορεατική χερσόνησο, «θωρακίζονται» οι ΗΠΑ
Νοτιοκορεάτισσα που δουλεύει στο Καεσόνγκ καλύπτει τα αυτιά τις από τις φωνές των δημοσιογράφων μετά την επιστροφή της στο Νότο  
Τελική έγκριση για χρήση πυρηνικών έδωσε η Πιόνγκγιανγκ στον στρατό της Βορείου Κορέας ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν την αντιπυραυλική τους άμυνα στην περιοχή του Ειρηνικού. 

Θερμό παραμένει το «μέτωπο» στη βιομηχανική ζώνη του Καεσόνγκ βόρεια των ενδοκορεατικών συνόρων, με τις  νοτιοκορεατικές εταιρείες να βλέπουν.....

Γιατί το Ισραήλ απολογήθηκε στην Τουρκία;

turkey-flag
Στις 22 Μαρτίου, ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, επισκεπτόμενος το Ισραήλ έπεισε τον πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου να τηλεφωνήσει στον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταγγίπ Ερντογάν, και να απολογηθεί για "επιχειρησιακά λάθη" των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων που οδήγησαν στο θάνατο εννέα Τούρκων ακτιβιστών, οι οποίοι επέβαιναν του τουρκικού πλοίου Μαβί Μαραμαρά στις 31 Μαίου του 2010. 
Την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο πρωθυπουργών....

ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.

moneycogs
Οι εγγυήσεις των καταθέσεων ύψους έως 100.000 €, για πολλούς δεν αξίζουν ούτε καν το χαρτί, επάνω στο οποίο έχουν γραφεί - αφού τα εγγυητικά κεφάλαια, τα οποία υπάρχουν, δεν θα μπορούσαν ποτέ να καλύψουν τις καταθέσεις αυτές στην Ευρώπη...
"Η καγκελάριος κήρυξε, όπως ο Χίτλερ, τον πόλεμο εναντίον της Ευρώπης - αυτή τη φορά για να εξασφαλίσει τα οικονομικά συμφέροντα της Γερμανίας.......

Σύστημα επιτήρησης στο Αιγαίο ενεργοποιεί η Άγκυρα (βίντεο).


Ένα πρόσφατο βίντεο προσφέρει μια πρώτη ιδέα (οπτικά τουλάχιστον) για τις δυνατότητες του προγράμματος Yunus το οποίο αφορά την ανάπτυξη ενός συστήματος επιτήρησης και ασφαλείας κρίσιμων ναυτικών εγκαταστάσεων για το Τουρκικό ναυτικό.

Οι δοκιμές αποδοχής του συστήματος...

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών από το ΣΔΟΕ.

«Σοβαρή επέμβαση σε συνταγματικώς προστατευόμενα αγαθά»
Αντισυνταγματική και αντίθετη με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας τη νομοθετική ρύθμιση που παρέχει την δυνατότητα στο ΣΔΟΕ να προβαίνει σε δέσμευση πάσης φύσεως τραπεζικών λογαριασμών φορολογουμένων.

Σύμφωνα με την απόφαση (ΣτΕ 1032/2013)...

Guardian: Φιλικές και ειρηνικές «διόδους εισβολής» στην Ευρώπη κατασκευάζουν οι Τούρκοι.

Μία νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία παρατηρεί η εφημερίδα - Τα τουρκομογγόλια αλωνίζουν και οι δικοί μας ραγιάδες τους προσκυνούν!!!

Για έμμεση αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια υπό μία νέα ηπιότερη μορφή, καθώς και για διεύρυνση της ζώνης επιρροής της Τουρκίας στον ευρωπαϊκό χώρο, κάνει λόγο χθεσινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, αναφερόμενο στην ολοένα διογκούμενη παρουσία της Τουρκίας στη Βοσνία, η οποία της χρησιμεύει ως πύλη επέλασης στην Ευρώπη.


«Η Τουρκία...

Ανδρέας Ηλιάδης: Από «καλά καταστρωμένο σχέδιο» η διάλυση του κυπριακού τραπεζικού συστήματος.

Κατηγορεί τον Δημήτρη Χριστόφια και τον Πανίκο Δημητριάδη

Εννέα μήνες μετά την αποχώρησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Κύπρου, ο Ανδρέας Ηλιάδης «σπάει» τη σιωπή του και υποστηρίζει ότι υπήρχε ένα «καλά καταστρωμένο σχέδιο διάλυσης ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος και κυρίως της Τράπεζας Κύπρου, η οποία τότε βρισκόταν σε καλή οικονομική κατάσταση».
Σε άρθρο του...