Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο ΟΟΣΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ»!!....Οι εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ για ύφεση 0,3% έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση.

Σε πείσμα της ελληνικής κυβέρνησης που διατυμπανίζει τον ερχομό της ανάπτυξης με αφορμή την έξοδο στις αγορές, ο ΟΟΣΑ προβλέπει ύφεση για μία ακόμη χρονιά στην Ελλάδα, περαιτέρω μειώσεις των μισθών και αμελητέα αποκλιμάκωση της ανεργίας.

 Οι εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ για ύφεση 0,3% έρχονται ....

BINTEO. Τέλος η Ακριβοπούλου από τον Σκάι ΤΥΧΑΙΑ;;;;.... Δείτε πως σε 3′ είχε “τσακίσει” τον “μισέλληνα με το κόκκινο κασκόλ”

Akribopoulou
Την παραίτηση της υπέβαλε στο Γιάννη Αλαφούζο και στον Σκάι η Κατερίνα Ακριβοπούλου «για λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού», όπως σημειώνει στην επιστολή της. 


Η δημοσιογράφος αναφέρεται στην κίνηση του σταθμού να της αφαιρέσει το μαγκαζίνο που παρουσίαζε επί πολλά χρόνια στο σταθμό και να την μεταθέσει, «αναρμοδίως», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην απογευματινή ζώνη.
Η επιστολή της κ. Ακριβοπούλου:

Τεράστιες επιβαρύνσεις στα οικιακά τιμολόγια για Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας από 1ης Ιουλίου!

Νέες επιβαρύνσεις φέρνει στα νοικοκυριά η αύξηση των ποσών που χρηματοδοτούν Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. 

Σύμφωνα με επιστολή της ΕΒΙΚΕΝ...
(εκπροσωπεί τις ενεργοβόρες βιομηχανίες) προς την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ), το κόστος των ΥΚΩ θα εκτοξευθεί φέτος στα 900.000.000 ευρώ από περίπου 680.000.000 ευρώ το 2013.

Η αύξηση συνδέεται με .....

Διακήρυξη, Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα και προτάσεις της ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.


«Εἶσ’ Ἕλληνας; Τί Προσκυνᾶς; Σηκώσου Απάνω!!! 

Ἐμεῖς Καὶ Στοὺς Θεοὺς Ορθοὶ Μιλοῦμε…»

«Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.»  Θεόδωρος Κολοκοτρώνης 

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΣ,  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου κατακεραυνώνει την συμμορία του μνημονίου!

Νικόπουλος, πρώην Πρόεδρος Αρείου Πάγου: «Κουρέλιασαν το Σύνταγμα»

Αποσπάσματα από το βιβλίο του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Νικόπουλου δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Παρόν”. 

Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός, καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το κράτος, ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια υποτελείς στους δανειστές.
Ο κ. Νικόπουλος τονίζει ότι...

Σε… κλέβουν από παντού για το «καλό σου» – Μία (ακόμα) περίπτωση από τις πολλές!

Στη «Νέα Ελλάδα» της κυβέρνησης όλα μπορούν να συμβούν. 

Όλα όσα αφορούν τον απλό λαό, ο οποίος και είναι ο κύριος αποδέκτης της καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόζεται και που θα συνεχίσει να εφαρμόζεται πάρα τους πανηγυρισμούςς.

Ένα ακόμα παράδειγμα από τα τελευταία πεπραγμάνεα των «φυντανιών» της Ελληνικής οικονομίας: 

Ο οφειλέτης φορολογούμενος που .....

Γκέρινγκ (1942): Καρφί δεν μου καίγεται όταν μου λέτε ότι οι άνθρωποι της ζώνης ευθύνης σας πεθαίνουν από την πείνα. Αφήστε τους να πεθάνουν εφόσον έτσι δεν λιμοκτονεί κανένας Γερμανός. 
Κύριοι Βουλευτές, 

Κάθε κατοχή έχει και την κυβέρνηση της. 

Αξίζει λοιπόν να συγκρίνουμε την Χιτλερική κατοχή της Ελλάδας με τη σημερινή κατοχή που προέκυψε με την απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας με το άρθρο 14. 5. της πρώτης Δανειακής σύμβασης. 

Πρώτη παρατήρηση...

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν και νόμιμα 1840 βιβλία! Δείτε πώς..

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε σημειώσεις και συγγράμματα για μαθήματα τα οποία σχετίζονται με τα μαθηματικά, αλλά και όχι μόνο... 

Η Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη αυτή...
περιέχει όπως θα δείτε, υλικό το οποίο σχετίζεται με τα υπολογιστικά μαθήματα, τις γλώσσες προγραμματισμού, την μαθηματική φυσική, την ιστορία, ενώ προστίθενται συνεχώς βιβλία και από άλλους επιστημονικούς κλάδους. 

Τα βιβλία που θα βρείτε .....

Πάνος Καμμένος: «Απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Την άμεση κατάργηση του «Δουβλίνο II» και την αναστολή της συνθήκης Σέγκεν ζήτησε, από την Ήπειρο όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι... 
«η κατάσταση στη χώρα έχει πλέον αρχίσει να απειλεί την εθνική ασφάλεια».
Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί στα Ιωάννινα, έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα των κρατητηρίων της Ηπείρου τα οποία χαρακτήρισε αποθήκες ανθρώπων και ζήτησε να τηρηθούν, άμεσα, οι διεθνείς συμβάσεις λέγοντας χαρακτηριστικά:«Οι συνθήκες είναι ....

Ο «ζαλισμένος» λαός, είναι πρόβατο επί σφαγή!

Το χειρότερο πράγμα για ένα λαό που έχει χάσει τα πάντα είναι να απελπιστεί τόσο, σε σημείο που να θεωρεί πως κάθε κίνηση αντίστασης του είναι χαμένη, πως κάθε προσπάθεια αντίδρασης του είναι μάταιη, πως κάθε σκέψη να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο είναι καταδικασμένη ουτοπία. 

Ο λαός αυτός...ζαλισμένος και «υπνωτισμένος» από ένα σύστημα που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να τον αποπροσανατολίσει και να τον καθηλώσει, είναι καταδικασμένος σε αργό θάνατο, είναι.....

Ως πότε παλληκάρια;

«Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά, μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;… Να χάνωμεν αδέλφια, πατρίδα και γονείς, τους φίλους, τα παιδιά μας, κι όλους τους συγγενείς;… Τι σ’ ωφελεί αν ζήσεις, και είσαι στη σκλαβιά; στοχάσου πως σε ψένουν, καθ’ ώραν στην φωτιά… Δουλεύεις όλη ημέρα, σε ό,τι κι αν σε πει, κι αυτός πασχίζει πάλιν, το αίμα σου να πιει… Οι νόμοι να ’ ν ’ ο πρώτος, και μόνος οδηγός, και της πατρίδος ένας, να γένει αρχηγός…»  
Αποσπάσματα από τον Θούριο του Ρήγα Βελεστινλή-Φεραίου… 


Ή καλύτερα από «το ιερότερο άσμα της φυλής μας» όπως το χαρακτήρισε ο αγωνιστής του 1821,δικαστής και ιστορικός Γεώργιος Τερτσέτης. 
Βλέπετε ακόμη και...
στις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας υπήρχαν και αυτοί οι Έλληνες που φώτισαν αυτόν τον τόπο και έκαναν αυτή τη χώρα αντικείμενο θαυμασμού. 

Όχι κακομοιριάς, φτώχειας, εξαθλίωσης, ανομίας, διαφθοράς...

Κοιτάσματα για 200 χρόνια γύρω από την Κρήτη.

Στο 50% οι πιθανότητες να εντοπιστούν υδρογονάνθρακες, σύμφωνα με τα γεωλογικά δεδομένα της περιοχής

Τουλάχιστον 50% πιθανότητες να βρεθούν σημαντικά κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου νοτίως, ανατολικά και δυτικά της Κρήτης, υπάρχουν, σύμφωνα με εκτιμήσεις Ελλήνων και ξένων ειδικών σε θέματα ενέργειας και επιστημονικών κέντρων στις.....

Μυστική δημοσκόπηση για λογαριασμό γειτονικής χώρας: Μάχη Χρυσής Αυγής - Σύριζα για την πρωτιά, σε επίπεδα Πασόκ 2012 η ΝΔ

 Δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα δεν παραγγέλνουν μόνο τα κόμματα, οι μεγάλες δυνάμεις, οι τράπεζες κ.λπ. 

Παραγγέλνουν και οι γείτονές μας, για να δουν με ποιον θα έχουν να κάνουν στο άμεσο μέλλον και να προσαρμόσουν αναλόγως την στρατηγική τους.
Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα .....

Ετοιμάζουν υποτίμηση του ευρώ;


Νέο σχέδιο έχουν βάλει μπροστά τα τσιράκια της Μέρκελ. 

Αφού μας πίεσαν μέχρι …αυτοκτονιών για να κρατήσουν ισχυρό το ευρώ τώρα ετοιμάζουν την υποτίμησή του! 

Το βρώμικο σχέδιο αποκάλυψε το νέο πουλέν του Ολάντ Μανουέλ Βάλς.

Όπως δήλωσε το ευρώ είναι υπερβολικά ισχυρό και προανήγγειλε ότι ο πρόεδρος της χώρας Φρανσουά Ολάντ θα ....

Αυτές οι αλητείες του Βενιζέλου πρέπει να λάβουν τέλος.....Πόντισον αυτόν ....τον βουλιμικό της εξουσίας!!!!

Ο Βενιζέλος προαναγγέλλει ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά το βράδυ των ευρωεκλογών.


Το ζήτημα της κυβερνητικής σταθερότητας αν η Ελιά καταβυθιστεί στις ευρωεκλογές, κάτι που προβλέπουν ορισμένες δημοσκοπήσεις, έθεσε εκ νέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος σε συνέχεια των αντίστοιχων προειδοποιήσεών του το Σαββατοκύριακο αλλά και δηλώσεων στελεχών του κόμματος. 

Μιλώντας μάλιστα τη Δευτέρα στη ΝΕΡΙΤ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διατύπωσε αυτή τη φορά ξεκάθαρα το...
ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση αν η Ελιά δεν πιστωθεί αυτά που δικαιούται, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος επέμεινε ότι «το στοίχημα πρακτικά δεν είναι αν θα είναι πρώτη η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ» αλλά «η κυβερνητική σταθερότητα συνολικά και πυλώνας της σταθερότητας είναι η Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ, η Ελιά, που κουβαλάει το βάρος από την αρχή, επί 4-5 ολόκληρα χρόνια».

«Το στοίχημα αυτών των ....

Ντερμπεντέρης: Ψηφίστε Βενιζέλο, για να μην πέσει ο Σαμαράς...

Ε
τσι ακριβώς. 

Ο Ντερμπεντέρης ανέλαβε γι' άλλη μια φορά, ατύπως, τον ρόλο του εκπροσώπου Τύπου του Βενιζέλου. 

Μια χαρά τα λεει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μας είπε.

Αν η "Ελιά" πατώσει, δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μείνει στην κυβέρνηση, οπότε...