Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ο Χρυσός στα $ 1450, το ασήμι στα $ 24 μέχρι τα τέλη του 2017.

Οι γνώστες των αγορών πιστεύουν ότι η τιμή του χρυσού θα συνεχίσει να αυξάνεται φέτος λόγω της συνεχιζόμενης ζήτησης ασφαλών επενδύσεων και λόγω της μείωσης των επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ.
Η τιμή του ασημιού έχει αυξηθεί από την αρχή του έτους κατά 42%, ενώ η τιμή του χρυσού κατά 26%. 
Η τιμή του ασημιού έχει κάνει τους τελευταίους μήνες μια σημαντική αύξηση σε σχέση με το χρυσό, και σύμφωνα με αναλυτές υπάρχουν....

O χάκερ “Guccifer”: όπου κι αν έψαξα στα εμαιλ Κλίντον, όλο…ΕΒΡΑΙΟΥΣ έβρισκα…

Screen-Shot-2016-07-07-at-9.50.54-PM

Αν δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τον περίφημο Ρουμανό χάκερ “Guccifer”…τότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ!…

Αυτός ο χάκερ έχει καταφέρει ως τώρα να χακάρει στα εμαιλ πολλών σημαίνοντων προσώπων.  Έχει ένα εντυπωσιακό ιστορικό υψηλής προβολής ηλεκτρονικής πειρατείας. Το  ύπαρκτό του όνομα είναι Marcel Lazar Lehel. [1]

Είπε ότι η πειρατεία που έκανε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της κας Κλίντον ήταν πολύ εύκολη, επειδή ήταν εντελώς….

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ή ΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;


Γράφει ο Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Τι επιδιώκεται με το Δημοψηφισμα για BREXIT της 24.06.2016; 

Στην πραγματικοτητα και παρα το Αρθρο 50 της Ε.Ε. αυτό δεν θα επιτευχθει ποτε. Ο Δρομος προς την Ε.Ε. είναι μονοδρομος. 

Τα μελη κρατη της Ε.Ε. είναι σημερα και για το μελλον μεταξυ τους τοσο πολύ εξαρτωμενα ώστε κάθε προσπαθεια για σπασιμο των δεσμων θα αποτυχει.

Το μυστικο εξουσιαστικο πολιτικο παιχνιδι του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου είναι λαθος να εξεταζεται μονο κατω από την οπτικη γωνια των οικονομικο-χρηματοπιστωτικων διεργασιων, χωρις να εξεταζεται και η ...

Χάθηκε η "μάχη" για τη φέτα και τις ελιές Καλαμών - Οριστικά εκτός πλαισίου προστασίας.

Οριστικά εκτός πλαισίου προστασίας από την εμπορική συμφωναία της ΕΕ με τον Καναδά φαίνεται πως βρίσκονται φέτα και ελιές...Καλαμών. 

Υπάρχουν φόβοι ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν αποκλείεται να λειτουργήσει ως μία μορφή "δεδικασμένου", με ανάλογες επιπτώσεις στα ελληνικά προϊόντα και στις συμφωνίες της...ΕΕ με Νότια Αφρική και ΗΠΑ.

Με τη συμφωνία ΕΕ-Καναδά, που αναμένεται σύντομα να επικυρωθεί από τα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσες ....

Joseph Stiglitz: Το μάθημα του Brexit - Το μήνυμα που έστειλε ο βρετανικός λαός στην Ευρώπη.

Το... μάθημα που θα μπορούσε να δώσει στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο το Brexit περιγράφει ο νομπελίστας οικονομολόγος Joseph Stiglitz σε εκτενές άρθρο του στην ιστοσελίδα www.project-syndicate.org.


«Θα χρεαστεί αρκετός χρόνος για να αφομειωθούν οι συνέπειες του Brexit, τόσο στην Βρετανία και την Ευρώπη όσο και σε όλον τον κόσμο» γράφει επισημαίνοντας ότι τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από την απάντηση της ΕΕ όσον αφορά στην αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα οφέλη στο εμπόριο και στην οικονομική ολοκλήρωση μεταξύ της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου είναι αμοιβαία, και αν η ΕΕ πάρει στα σοβαρά την πεποίθηση ότι η οικονομική ολοκλήρωση είναι καλύτερη, οι ηγέτες της θα επιδιώξουν να....

Ανάγκη αισιοδοξίας.....

367
.Να φύγουμε από την Ελλάδα; Να μείνουμε; Πού να επενδύσουμε τα λιγοστά χρήματα μας, αν έχουμε; Ποιοί κλάδοι της οικονομίας μπορεί να βελτιωθούν; Τι θα συμβουλεύατε, αντί να περιγράφετε συνεχώς τη μιζέρια και την απόλυτη καταστροφή;
.«Με πολύ αγάπη και με εκτίμηση, θέλω να σας πω ότι πρέπει να σταματήσετε με την τρομολαγνεία και με την τρομοκρατία. Κάποτε η ιστοσελίδα σας είχε και μία ανάλυση με απτό νόημα για το λαό. Αν είσαστε οικονομολόγοι, δώστε μας κάποια εφαρμοστέα συμβουλή. Να φύγουμε από την Ελλάδα; Να μείνουμε; Πού να επενδύσουμε τα λιγοστά χρήματα μας, αν έχουμε; Ποιοί κλάδοι της οικονομίας μπορεί να βελτιωθούν;
Αντί αυτού έχετε δεκάδες άρθρα περιγραφής της μιζέριας και της απόλυτης καταστροφής. Συγνώμη, αλλά αρκετά. Είμαι ιατρός. Φαντάζεστε να δημιουργήσω μία ιστοσελίδα και να αρθρογραφώ με δεκάδες απίθανους τρόπους, περιγράφοντας και αναλύοντας το θάνατο; Με εκτίμηση, πράγματι με εκτίμηση γιατί αναγνωρίζω της καλές προθέσεις σας» (αναγνώστης).
.Άπαντηση
Ο αναγνώστης μας, έχοντας κουραστεί από όλα όσα συμβαίνουν, όπως όλοι μας, ζητάει εν πρώτοις συγκεκριμένες συμβουλές – οι οποίες να μπορούν να εφαρμοσθούν. Όσον αφορά.....

Άφιξη της κρίσης στη Γερμανία...Καλώς τα δεχθήκατε ....

373
Η χώρα δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί πως είναι μεν ο δεσμοφύλακας της ευρωπαϊκής φυλακής, επιβάλλοντας δυσβάστακτους όρους σε όλους, δεν βρίσκεται όμως έξω αλλά μέσα, μαζί με όλα τα άλλα κράτη – οπότε δεν θα μείνει αλώβητη.
.Ανάλυση
Η κρίση χρέους της Ευρώπης δεν θα αφήσει αλώβητη καμία χώρα, όσον δεν λαμβάνονται τα σωστά μέτρα αντιμετώπισης της – πόσο μάλλον όταν η Γερμανία συνεχίζει απτόητη την πολιτική της φτωχοποίησης του γείτονα, επιβάλλοντας ταυτόχρονα κυρώσεις στους εταίρους της, όπως πρόσφατα στην Ισπανία και στην Πορτογαλία. 
Ανάλογες κυρώσεις βέβαια δεν επιβλήθηκαν ποτέ στην ίδια στο απώτερο παρελθόν, όταν δεν σεβάσθηκε τους ευρωπαϊκούς κανόνες – κάτι που όμως δεν την απασχολεί καθόλου.
Το επίκεντρο της καινούργιας κρίσης είναι....

Ντροπή μας! Όταν μία χώρα, όπως η Σλοβενία, δεν διστάζει να προστατεύσει την εθνική της κυριαρχία, ενώ οι Πολίτες της τα δικαιώματα τους, τότε είμαστε πράγματι η ντροπή της Ευρώπης – Ηχητικό.



«Οι Πολίτες της χώρας που οδηγείται βίαια στην καταστροφή, δεν έχουν ούτε το ήθος, εάν όχι το θάρρος, να διαμαρτυρηθούν – σιωπώντας εκκωφαντικά, όπως τα πρόβατα πριν από τη σφαγή τους. 
Δεν διανοούνται καν να βγουν στους δρόμους διαδηλώνοντας μαζικά, έτσι ώστε να επιβάλλουν στην κυβέρνηση τους αυτά που οι ίδιοι επιθυμούν, όπως σχετικά πρόσφατα οι Ισλανδοί – αδιαφορώντας όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά, ανερυθρίαστα, για την πατρίδα τους και τα παιδιά τους.
Εάν τους ρωτήσει τώρα κανείς γιατί σκύβουν υποτακτικά το κεφάλι, θα του απαντήσουν πως αναζητούν κάποιον ηγέτη που θα μπορέσει να κρατήσει το λάβαρο της επανάστασης, οδηγώντας τους στην ...

...ΕΛΑ ΜΩΡΕ ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ...!!!

Πόσο γελοίο ακούγεται... Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που μετράνε τη ζωή με το αν είναι γεμάτη μια καφετέρια.. 

Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν καλά το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία. 

Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα κομμάτι μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο. Επειδή δεν έχει έρθει η σειρά τους. Επειδή ο χασάπης τους έχει ακόμα στη κατάψυξη να σιτέψουν καλά...

Οχι δεν περνάμε καλά. Γιατί ...

Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι «βάζουν» οι οικονομικοί δολοφόνοι τις χώρες στην ΕΕ! Με απειλές και ψέματα!


Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες έγινε μια απίστευτη προπαγάνδα με ψέματα, για να θέλουν οι λαοί να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και αυτό συνεχίζει να γίνεται, για να φοβούνται να βγουν, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν ΟΛΕΣ οι χώρες που είναι στην ΕΕ (με κάποιες -όπως η Ελλάδα – να καταρρέουν, 


ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είναι στην ΕΕ και εκεί ....

Η Βρετανία στέλνει στρατεύματα κατά του Πούτιν.

Σε ετοιμότητα η Ρωσία, ετοιμάζει απάντηση στον Κάμερον

Εκατοντάδες Βρετανοί στρατιώτες θα... απλωθούν κωδικοποιημένα σε χώρες που συνορεύουν με τη Ρωσία, ως μια επίδειξη δύναμης στον Βλαντιμίρ Πούτιν.


Ο Ντέιβιντ Κάμερον, λίγο πριν την οριστική αποχώρηση του από την πρωθυπουργία (λόγω Brexit) θα ανακοινώσει την ανάπτυξη ενός ισχυρού τάγματος 500 μελών στην Εσθονία, παράλληλα με άλλους 150 στρατιώτες να...

Οι φίλοι μας τα ζώα..

     Κι όχι ο,τιδήποτε ζώα: σκουλήκια.

Απ' αυτά τα σιχαμερά με τη γλίτσα επάνω, τα πρασινοκαφέ, που όλο κουνιούνται και κουλουριάζονται, και που σιχαίνεσαι και να τα πατήσεις.


Άσε που βρωμάνε.

Επειδή έχουμε καιρό ν' ασχοληθούμε, κι επειδή μέσα στην δίνη της επικαιρότητας, των προβλημάτων, και του
γενικού χαμού,
..εστιάζουμε μόνο στους πολιτικούς ως μείζονες προδότες, 
..καλό είναι να υπολογίζουμε επίσης ως μείζονες προδότες και όλες εκείνες τις αιματοβαμμένες φωνές και πένες που στηρίζουν αυτούς τους πολιτικούς, όχι γιατί τους αγαπάνε, αλλά για να κονομήσουν όσο το δυνατόν ....

Σάλος από τις αποκαλύψεις του Fox News: Ο Μ.Ομπάμα με παραδοσιακή μουσουλμανική στολή - φωτό

 Σάλος έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις του παρουσιαστή του Fox News. 

Ο δημοσιογράφος Bill O'Reilly καταγγέλλει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι μουσουλμάνος και γι αυτό αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον ISIS.   

 Μάλιστα, οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον Αμερικανό Πρόεδρο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Bill O'Reilly που τiς αποκάλυψε, με τυπική μουσουλμανική στολή.   


 Ο παρουσιαστής του καναλιού Fox υποστήριξε ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του....
1990 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, στον γάμο του..

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ...

Σουβλατζίδικο "Πανθεον" στην Ευελπίδων - Tους αξίζουν συγχαρητήρια !
          

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 

Η BofA Merrill Lynch επιστρέφει στην κάλυψη των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών τονίζοντας ότι δεν δίνει σε καμία σύσταση buy καθώς τα σημερινά επίπεδα τιμών δεν δικαιολογούν τους κινδύνους.
Ετσι, ξεκινά με τιμή στόχο για την Εθνική στα 0,13 ευρώ, για την Eurobankστα 0,47 ευρώ, για την Πειραιώς στα 0,14 ευρώ και για την Alpha Bank στα 1,29 ευρώ. Μάλιστα, όπως τονίζει με τις τιμές-στόχους που δίνει "βλέπει"πτώση 22% για την Εθνική, 9% για την Alpha, ενώ "βλέπει" οριακή άνοδο 3% για την Eurobank και μηδενικά κέρδη για την Πειραιώς.
Όπως τονίζει, οι κίνδυνοι επισκιάζουν όλους πιθανούς θετικούς καταλύτες για τις ελληνικές τραπεζικές μετοχές. Αυτοί οι κίνδυνοι είναι διαρθρωτικοί και ενώ δεν είναι σαφές πότε θα υλοποιηθούν, θα πρέπει να αποτιμηθούν στις αξιολογήσεις των ελληνικών τραπεζών.
Οι τρεις βασικοί κίνδυνοι είναι:...

ΔΝΤ: Το Brexit θα «φρενάρει» την ανάπτυξη στην Ευρωζώνη.

ΔΝΤ: Το Brexit θα «φρενάρει» την ανάπτυξη στην Ευρωζώνη - Κεντρική Εικόνα/Video
Μείωση του ρυθμού ανάπτυξης στο 1,4% το 2017, από 1,6% φέτος, αναμένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ως αποτέλεσμα της απόφασης των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προειδοποιώντας ότι οι πτωτικοί κίνδυνοι εντείνονται.
Στην ετήσια αξιολόγηση πολιτικής για την Ευρωζώνη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, το ΔΝΤ τονίζει ότι η περαιτέρω ....

Ο ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΕΡ...ΜΑΝΟΥΕΛ...ΜΠΑΡΟΖΟ από τεχνοκράτης των Βρυξελλών, στέλεχος της Goldman Sachs Κατάλαβες τώρα;;;;;

Από τεχνοκράτης των Βρυξελλών, στέλεχος της Goldman Sachs - Κεντρική Εικόνα/Video
Έναν πρώην πρόεδρο της Κομισιόν και πρωθυπουργό έχει πλέον στο δυναμικό της η Goldman Sachs.
Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα προσέλαβε τον Jose Manuel Barroso στη θέση του συμβούλου και μη εκτελεστικού προέδρου της διεθνούς μονάδας της, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση.
Η μεταγραφή ενός Ευρωπαίου τεχνοκράτη και αρχηγού κράτους στην επενδυτική τράπεζα έχει προκαλέσει αίσθηση, δεδομένου ότι ο Manuel Barroso διετέλεσε πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004 και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για δέκα έτη, από το 2004 έως...

«Ψαλίδι» σε κατώτατο μισθό και ομαδικές απολύσεις ζητά το ΔΝΤ

«Ψαλίδι» σε κατώτατο μισθό και ομαδικές απολύσεις ζητά το ΔΝΤ  - Κεντρική Εικόνα/Video
Να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα τον κατώτατο μισθό και να διευκολύνει τις ομαδικές απολύσεις προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ελλάδα.
Σε απολογιστική έκθεση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα για την οικονομία της Ευρωζώνης, το Ταμείο προτείνει στην Ελλάδα να επικεντρωθεί στη διατήρηση και την περαιτέρω επέκταση της ευελιξίας στην αγορά εργασίας, στην τόνωση του ανταγωνισμού στις υπηρεσίες και τις αγορές προϊόντων και στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Στη βάση αυτή, συστήνει στην κυβέρνηση να διατηρήσει τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των κατώτατων μισθών, οι οποίοι όπως σημειώνει το ΔΝΤ είναι οι υψηλότεροι μεταξύ των χωρών της ΕΕ σε σχέση με το κατά κεφαλήν ΑΕΠ. Ακόμη, το Ταμείο τάσσεται υπέρ ....

Ετοιμάζεται ο κόφτης: Μαχαίρι έως 2,1 δισ. ευρώ σε μισθούς και συντάξεις!

Αν στο δεύτερο τρίμηνο του 2017 διαπιστωθεί πως η Ελλάδα δεν πέτυχε εφέτος το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% του ΑΕΠ τότε αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί ο περίφημος «κόφτης», ήτοι ο μηχανισμός δημοσιονομικής απόκλισης.

Σύμφωνα με το CNN Greece, το Τεχνικό Μνημόνιο Συνεργασίας (TMU) που συνομολόγησε η κυβέρνηση με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς μετά από υπόδειξη του ΔΝΤ (δεδομένου ότι το Μνημόνιο του Αυγούστου 2015 δεν περιλάμβανε TMU) προβλέπει πως στην περίπτωση ενεργοποίησης του κόφτη θα περικοπεί η δαπάνη για …

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει...

Αντικρουόμενες δηλώσεις από κυβερνητικά στελέχη για τα ειδικά μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται πως έχουν βρεθεί τα ισοδύναμα για το «ξεπάγωμα» τους, με τον Γιώργο Χουλιαράκη να διαψεύδει τους ισχυρισμούς του
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος υποστηρίζει ότι τα ισοδύναμα μέτρα έχουν βρεθεί και πως για τους σχετικούς κωδικούς έχει ενημερωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Ωστόσο, ο αναπληρωτής  υπουργός Οικονομικών δήλωσε την Παρασκευή ότι .....

Τα αφεντικά (οι δανειστές) ποτέ δεν κοιμούνται, οι λαοί κοιμούνται ύπνο βαθύ.


Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_494398

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT ?

Το Brexit προφανώς τους ξέφυγε. Οι δημοσκοπήσεις είχαν αρχίσει να δείχνουν μεγάλη διαφορά υπέρ του Brexit και φυσικά ανησύχησαν, αλλά ξαφνικά ήρθε την τελευταία εβδομάδα η “εξ ουρανού” λύση με τη δολοφονία της βρετανίδας βουλευτού και το σκηνικό άλλαξε απότομα. 
Ο κόσμος φοβήθηκε ότι ανεβαίνει η άκρα δεξιά και δήλωνε στις δημοσκοπήσεις ότι άλλαξε γνώμη και θα ψήφιζε τελικά υπέρ της παραμονής της Μ. Βρετανίας στην ΕΕ. Έτσι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν 52%-48% υπέρ της παραμονής.
Τα αφεντικά χαλάρωσαν, δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα για τέτοιες σεισμικές ανοησίες !Αισθάνθηκαν ότι ....

Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς: "Η Κατάρρευση της Δυτικής Δημοκρατίας".

Η Δημοκρατία δεν υπάρχει πλέον στη Δύση. Στις ΗΠΑ ισχυρότατες ομάδες συμφερόντων, όπως το σύμπλεγμα άμυνας/ασφαλείας, η Γουώλ Στρητ, το Λόμπυ του Ισραήλ, η αγρομπίζινες και οι βιομηχανίες εξόρυξης ενέργειας, ορυκτών και ξυλείας ανέκαθεν ήλεγχαν την κυβέρνηση περισσότερο από όσο ο λαός. Αλλά τώρα, ακόμη και η προσομοίωση δημοκρατίας έχει εγκαταλειφθεί.

Στις ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κερδίσει την εκλογή του ως
προεδρικού υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. 

Ωστόσο οι αντιπρόσωποι στη ρεπουμπλικανική σύνοδο συνωμοτούν για να αρνηθούν στον Τραμπ την υποψηφιότητα στην οποία τον ψήφισε ο λαός. 

Το ρεπουμπλικανικό πολιτικό κατεστημένο δείχνει άρνηση να δεχτεί ........δημοκρατικά αποτελέσματα.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;

Η όποια οικονομική ανάπτυξη, θα πρέπει να εξετάζεται από την οπτική του τόπου που μένει κάποιος μόνιμα.

Εμάς, αλλά πιστεύω και όλους εκείνους που είναι ριζωμένοι μόνιμα, σ’ αυτόν εδώ τον τόπο και τον αγαπούν, μας ενδιαφέρει
εκείνη η οικονομική ανάπτυξη που θα δημιουργήσει πλούτο για τους διαμένοντες εδώ, που επενδύουν εδώ, εργάζονται εδώ και καταναλώνουν εδώ.

Δεν μας ενδιαφέρει να έρθουν ξένα κεφάλαια, τα οποία θα πετάξουν ένα ξεροκόμματο στους εργαζόμενους του τόπου μας και ...

ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα δεύτερη σε αμυντικές δαπάνες παρά την κρίση.

Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα στην λίστα με τις χώρες ως προς τις αμυντικές δαπάνες στο ΝΑΤΟ, παρά τις δραστικές περικοπές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην χώρα.

Παρά τις δραστικές περικοπές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια,
όπως αναφέρει η "Καθημερινή", η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί τη μία από τις μόλις πέντε (από τις 28) χώρες που ξεπερνούν το 2% των ετήσιων δαπανών για την άμυνα.

Υψηλότερες δαπάνες, ως ποσοστό επί του ΑΕΠ, έχουν μόνο οι ΗΠΑ (με 3,61%). 

Ακολουθούν η Ελλάδα με...

Ιταλικές τράπεζες: η επόμενη εστία κρίσης.

Μετά το Brexit τα προβλήματα των ιταλικών τραπεζών ήρθαν στην επιφάνεια με νέα οξύτητα. 

Απαιτούνται ενισχύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ και πολλοί εκτιμούν ότι τα βάρη θα επωμιστούν ξανά οι φορολογούμενοι.

Μετά το σοκ του Brexit ήρθε να προστεθεί στη λίστα των κρίσεων που ταλανίζουν την Ευρώπη ένα ακόμη ζήτημα: τα προβλήματα
του τραπεζικού τομέα στην Ιταλία. 

Η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (EBA) εκτιμά το ύψος των κόκκινων τραπεζικών δανείων σε 200 δις ευρώ. Άλλες εκτιμήσεις κάνουν μάλιστα λόγο για 360 δις. 

Ο ακριβής όγκος των....

Οι αυτοκρατορικές υπερεξουσίες της ΕΚΤ.

H Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απειλεί τη Σλοβενία με νομικές ενέργειες. Γιατί; Διότι η αστυνομία εισήλθε στην κεντρική τράπεζα της χώρας και προχώρησε σε κατάσχεση εμπιστευτικών πληροφοριών...
του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ

Οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές αυτής της μικρής δύσμοιρης χώρας, της Σλοβενίας, η οποία αποτελεί θραύσμα από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ερευνούν το σκάνδαλο της πρόσφατης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. 

Το 2013 οι τοπικές τράπεζες ήταν στα πρόθυρα της πτώχευσης και...η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε στο δανεισμό τους με ....

Της διαφθοράς το κάγκελο - Αμερικανική εταιρεία καπνού δωροδόκησε Ελληνες εφοριακούς

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της υπηρεσιακής απιστίας, σε βαθμό κακουργήματος, βρίσκονται τρεις εφοριακοί που φαίνεται ότι «μαγείρεψαν» τα αποτελέσματα φορολογικού ελέγχου, τον οποίο διενήργησαν σε αμερικανική εταιρεία προϊόντων καπνού, προκειμένου η επιχείρηση να απαλλαγεί από την προβλεπόμενη καταβολή φόρων...
eforia-dorodokia01
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μεσολάβησή τους έγινε με…το αζημίωτο, καθώς φαίνεται ότι έλαβαν «μίζα» 95.000 δολαρίων. 

Την υπόθεση αποκάλυψε η αμερικανική υπηρεσία πάταξης της διαφθοράς και κατόπιν...ήρθε εις γνώσιν του ΣΔΟΕ που διαβίβασε την καταγγελία στις αρμόδιες δικαστικές αρχές προς διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών. 

Τον Σεπτέμβριο του 2013 δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον τότε εισαγγελέα Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αργύρη Δημόπουλο – έρευνα που ανατέθηκε στις ...

Εγώ θα ζήσω. Θα ζήσω και θα τους γ@μήσω - Η κατάντια της σωσμένης μας πατρίδας.

Μόλις τώρα μου επανασύνδεσε η ΕΥΔΑΠ το νερό που μου έκοψε από το πρωί, μετά τον διακανονισμό που πήγα και έκανα. Όμως τα πρόβλημα δεν έμεινε εκεί...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Διότι την ώρα που ήρθε το νερό, εγώ διάβαζα μια επιστολή που μου ήρθε από μια εισπρακτική εταιρία. 

Όχι για λογαριασμό κάποιας τράπεζας, αλλά της ΔΕΗ. Η επιστολή λέει:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΔΕΗ Α.Ε.

Σας ενημερώνουμε ότι παρά τις συνεχείς ειδοποιήσεις της ΔΕΗ, οι οφειλές σας από ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος, οι οποίοι έχουν εκδοθεί σε εφαρμογή της σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που....

Η Ιταλία απειλεί τη Γερμανία πως εάν «βουλιάξει» θα την πάρει μαζί της.

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ανάμεσα στην Ιταλία και τη  Γερμανία για το θέμα της διάσωσης των ιταλικών τραπεζών...
Η Ιταλία απειλεί τη Γερμανία πως εάν «βουλιάξει» θα την πάρει μαζί της
Το ιταλικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, με την πίεση να αυξάνεται από τα 360 δισ. ευρώ σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ενώ το θέμα της διάσωσής τους προκαλεί...τριγμούς στις σχέσεις Ρώμης-Βερολίνου.
«Η διάσωση θα επιβαρύνει τους καταθέτες τους», δηλώνει η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Ματέο Ρέντσι.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός εξετάζει το ....

Οι 14 δεσμεύσεις που κλονίζουν το πολιτικό σύστημα.

Ποιος άλλος τόλμησε να δηλώσει προκαταβολικά ένοχος για εσχάτη προδοσία αν... Και αν δεν τόλμησε, γιατί δε το έκανε??? Τώρα έχεις όλες τις απαντήσεις...

Είναι στο χέρι σου λοιπόν να αφαιρέσεις το τιμόνι ....

Ρητά που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ορίστε 60 ρητά για να σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση, να βγείτε νικητές μέσα από τις προκλήσεις της ζωής και να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.
  • Απλά επειδή αγωνίζεσαι δεν σημαίνει ότι αποτυγχάνεις. Κάθε μεγάλη επιτυχία απαιτεί κάποιο είδος αγώνα για να φτάσεις σε αυτή.
  • Δεν έχει σημασία αν έχεις αποτύχει ή αν έχεις ηττηθεί. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι μαθαίνεις κάτι, σηκώνεσαι πάλι όρθιος και προσπαθείς ξανά. Επειδή η νίκη είναι ένα καλό συναίσθημα, αλλά το να βγαίνεις νικητής όταν κανείς άλλος πίστευε ότι μπορούσες είναι ένα φοβερό συναίσθημα.
  • Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου. Είσαι...

Άντε κι έχεις λεφτά...πως θα ζήσεις χωρίς Πατρίδα; Σήκωσε το κεφάλι σου ρε Έλληνα... βιντεο

πως θα ζήσεις ρε χωρίς Πατρίδα;...σήκωσε το κεφάλι σου Έλληνα....

άντε κι έχεις λεφτά... εδώ η έξω η οπουδήποτε...
άντε κι έχεις σπίτια...αυτοκίνητα... κότερα ... χλιδή...
άντε και δεν έχεις τίποτα απ' όλα αυτά και ζεις μόνο με μια σύνταξη...
και σκύβεις το κεφάλι...
και φοβάσαι...
και λες "άσε να βγάλουν οι άλλοι το φίδι απ' τη τρύπα"...
και ξεπουλιέσαι... σε αποκόμματα και ιδεολογίες του κώλου...
άντε και είσαι κάτι απ' όλα αυτά...
και τα έχεις όλα....

Διαβάζω τις λίστες μεγαλοφειλετών και έχω πεθάνει στα γέλια...

Διάβασα σχεδόν όλα τα ονόματα τόσο από τα φυσικά πρόσωπα, όσο και τις εταιρείες που χρωστάνε τα έντερα τους κυριολεκτικά στο Ελληνικό Δημόσιο και που υποτίθεται ότι με τον τρόπο αυτό διαπομπεύονται και έτσιίσως φιλοτιμηθούν και πληρώσουν...

Όμως διαβάζοντας με μια πρώτη απλή ματιά θα δείτε ότι αυτοί που συνέταξαν τη λίστα είναι κυριολεκτικά για γέλια...

Για 3η φορά έχουν ....

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ !!!

44ffc45b50f322d6bb819fb312960a6d_XL.jpg?
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εξαιρέθηκαν οι δικαστές από την υποχρέωση να δηλώνουν τα λεφτά σε στρώμα ή θυρίδες !!!

Του Παναγιώτη Στάθη

Να μην δηλώνονται τα μετρητά ή τιμαλφή που φυλάσσονται στο στρώμα (εκτός τραπεζών) ή σε θυρίδες στο πόθεν έσχες, πέτυχαν οι δικαστικοί λειτουργοί της χώρας. 

Η εξαίρεση αυτή, όμως,..

ΑΥΤΟΙ είναι οι 174 Έλληνες βουλευτές "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" που έβγαλαν έξω τα λεφτουδάκια τους [ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ]

Η λίστα της Τράπεζας της Ελλάδος με τους 174 βουλευτές που έβγαλαν έξω τις περιουσίες τους...


Αυτή η λίστα είναι σημαντικότερη της Λαγκάρτ.
Ζητούν απαντήσ
εις όλοι: εαν δηλαδή οι πολιτικοί μας νομίμως ή όχι ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ και πότε, εάν τα επαναπάτρισαν και πότε, αλλά και εάν τα επιτόκια στην Ελλάδα ήταν μικρότερα σε σχέση με τα έξω ή όχι και κατά πόσο.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΛΙΣΤΑ 174 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ.

Πεδίο μάχης η Λέρος: Πρόσφυγες επιτέθηκαν με τσεκούρια σε αστυνομικούς.

Άγρια επεισόδια στο νησί του Αιγαίου - Χρειάστηκε η επέμβαση του Λιμενικού

Άγρια επεισόδια και συγκρούσεις σώμα με σώμα σημειώθηκαν την...

Εξήντα χιλιάδες κατασχετήρια σε άδειους λογαριασμούς.

Εξήντα χιλιάδες κατασχετήρια έχουν σταλεί σε οφειλέτες ασφαλιστικών ταμείων, αλλά οι λογαριασμοί ήταν άδειοι. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το 70% των λογαριασμών που κατασχέθηκαν είχαν μέσα από 2 λεπτά μέχρι 100 ευρώ. Σε πολλές περιπτώσεις μεγαλοοφειλετών με χρέη άνω των 500 χιλιάδων ευρώ τα κατασχετήρια γυρίζουν πίσω με μηδενικές εισπράξεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, πάνω ....