Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

AΠΙΣΤΕΥTH ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ./ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ…


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ-Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ, ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΤΑΞΗ(!) ΛΟΓΩ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ!!!


ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΕΝΗΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ....

Συνέντευξη σοκ του Γιάννη Βαρουφάκη στο ABC (BBC της Αυστραλίας) πριν λίγες μέρες

Σοκάρουν οι απαντήσεις του έγκριτου καθηγητή πιο κάτω:

LEIGH SALES, Παρουσιαστής: Μαζί μας σήμερα από την Αθήνα είναι ο Έλληνας οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.
Το προφανές ερώτημα είναι: τι θα γίνει τώρα;

Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Λοιπόν, ο εκτροχιασμός του τρένου που είναι η ευρωζώνη, η οποία ξεκίνησε με την Ελλάδα και στη συνέχεια άρχισαν να φεύγουν διαδοχικά και άλλα βαγόνια - η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, τώρα και η Ισπανία - συνεχίζεται. 


Και η χθεσινή ψηφοφορία δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Όλος ο...

Βόμβα από τον Σαμαρά: Ακόμα και εάν χάσουμε έναν βουλευτή υπάρχουν έτοιμοι άλλοι ...

«Η κυβέρνηση είναι ισχυρή, δεν θα χάσουμε την πλειοψηφία»

Ο Α. Σαμαράς αποκάλυψε πως εκτός από το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και άλλοι βουλευτές – ''καβάντζα'' έτοιμοι να βοηθήσουν την κυβέρνηση εαν χρειαστεί, σύμφωνα με την Καθημερινή.


''Ακόμη κι αν υπάρχει διαρροή ενός βουλευτή, υπάρχει πάντοτε...

ΧΡΩΣΤΟΥΝ...ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ 600 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ,ΧΟΧΤΙΦ 500 ΕΚΑΤ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΡΟΤΗ ....Σε κατασχέσεις χωραφιών προχωρά ο ΟΓΑ.ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ...

Με κατασχέσεις περιουσιακών τους στοιχείων, ανάμεσα στα οποία και χωραφιών, κινδυνεύουν, από 
τον Ιανουάριο του 2014, περισσότεροι...

από 220 χιλιάδες αγρότες με ληξιπρόθεσμες οφειλές στον ΟΓΑ, αν δεν προσέλθουν στον οργανισμό, μέχρι την προσεχή Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, να εξοφλήσουν τα χρέη τους ή να τα ρυθμίσουν.

Ο οργανισμός σφίγγει ασφυκτικά τον κλοιό στους οφειλές αγρότες αρχής, γενομένης απ’ εκείνους με καθυστερούμενες οφειλές άνω των 5.000 ευρώ. 


Αν δεν αξιοποιήσουν ....

Σε διαθεσιμότητα 1.233 εργαζόμενοι – Καταργούνται οι οδηγοί ασθενοφόρων...

Σε καθεστώς διαθεσιμότητας εντάσσονται από τη Δευτέρα 1.233 υπάλληλοι όλων των 
νοσοκομείων της χώρας, με τον κλάδο των οδηγών σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα να ..
καταργείται ως ειδικότητα.


Σε ανάλογη απόφαση προχώρησε χθες το υπουργείο Υγείας εντάσσοντας επίσης τους εργαζομένους στα ψυχιατρικά νοσοκομεία στο μέτρο της κινητικότητας. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα κοινοποιηθούν οι κατάλογοι ονόματα των εργαζομένων που θα μπουν σε διαδικασία διαθεσιμότητας.

Πρόκειται για 150 εργαζόμενους .....

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ...ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ).....!!

Όπως αναφέρει το SECRET των Παραπολιτικών, μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το 
«πάγωµα» αιτήµατος µεγάλου οµίλου προς την Alpha Βank για έκδοση οµολογιακού δανείου ύψους 10 εκατ. ευρώ. 


Μάλιστα, κάποιοι λένε στην αγορά ότι «αν οι τράπεζες κάνουν τη δουλειά τους σωστά, οι µισές εταιρείες του κλάδου αύριο το πρωί θα πρέπει να βάλουν λουκέτο», υπονοώντας προφανώς την αλληλοεξαρτώμενη σχέση µεταξύ Μέσων, κυβέρνησης και τραπεζιτών, που τις κρατάει ακόµη ζωντανές. 

Όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο θεωρούν ότι σύντοµα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο πεδίο. 

Οι εισηγµένες στο χρηµατιστήριο επιχειρήσεις του κλάδου των µέσων ενηµέρωσης εµφάνισαν ζηµιές που ξεπερνούν τα 60 εκατ. ευρώ, µε τον τραπεζικό δανεισµό τους να υπερβαίνει κατά πολύ τα 550 εκατ. ευρώ και τις συνολικές τους υποχρεώσεις τα 800 εκατ. ευρώ. 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;Ο ΝΟΜΟΣ TEKΒΙΛ!

Είναι απολύτως φυσιολογικό τον καιρό των Μνημονίων οι άνθρωποι των μεσαίων και των κατώτερων τάξεων να διαμαρτύρονται, αφού υποφέρουν όλα όσα υποφέρουν. Και ακόμα πιο φυσιολογικό είναι να αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα...τερματιστεί το μαρτύριό τους.
Σε αυτήν την έκδηλη αγωνία τους δίνονται πολλές και συχνά αντιφατικές απαντήσεις. Η λαϊκή εξέγερση επίκειται, είναι μια από αυτές ή, πολύ πιο συχνά και σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση, αργεί υπερβολικά ή δεν θα υπάρξει ποτέ.
Αυτές οι τελευταίες απαντήσεις συνοδεύονται από κατήφεια, από αυτο-οικτιρμό και από τον συνάδοντα σε τέτοιες περιπτώσεις θαυμασμό σε άλλους λαούς, οι οποίοι, τάχα μου, αντιστέκονται μαζικά ενώ...

Χέρμαν Γκέρινγκ (Γ΄ Ράϊχ) ήταν ο εμπνευστής του οράματος της Ευρωζώνης.Ακούς Στουρνάρη;


«Προτείνεται η δημιουργία μιας μεγάλης οικονομικής ζώνης εντός της οποίας η οικονομία θα αναπτύσσεται με ελάχιστη επιρροή από το κράτος. 
Μιας οικονομικής κοινότητας σε πανευρωπαϊκή κλίμακα. 

Με κοινό νόμισμα,.

ΣΟΛΩΝ: Ο μέγας πολιτικός μεταρρυθμιστής της Ελλάδος.

ΣΟΛΩΝ: Ο μέγας πολιτικός μεταρρυθμιστής της Ελλάδος εν έτει 594π.Χ.

Τα κατάφερε επειδή ήταν λυρικός ποιητής!
 
   Χρέη, δημεύσεις περιουσιών, αποδημίες, αυτοκτονίες και άλλα δεινά συνέβαιναν εδώ, στον ίδιο χώρο όπου και σήμερα τα ίδια τραβάμε, πριν από 2600 χρόνια. 

Το πολιτιστικό DNA είναι το ίδιο, αφού οι άνθρωποι μοιράζονται την ίδια φύση και έχουν τις ίδιες αδυναμίες εδώ και αιώνες. 

Τα αίτια της αρχαίας εκείνης κρίσης είναι τα ίδια με τα σημερινά: Πλεονεξία, υπεροψία, επιβολή ισχύος και εξουσίας στους άλλους.
 
solon4
   Στην αρχαϊκή Αττική η εξουσία ήταν στα χέρια των ολίγων και ισχυρών, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν τους πολλούς, το πλήθος. 

Οι ολιγαρχικοί ήταν γνωστοί με το όνομα γνώριμοι ενώ οι πολλοί με το όνομα δήμος. 

Οι κάτοικοι της Αττικής υπέφεραν από τους άδικους νόμους και την αλαζονεία των πλουσίων. 

Η γη ανήκε στους ολίγους. 

Οι πένητες (φτωχοί) αν δεν....

Οι Αμερικανοί καθυστερούν, οι Ρώσοι διεισδύουν, οι Ισραηλινοί αγωνιούν…

Συνεχίζεται η έντονη ανάμειξη σε Μέση Ανατολή και τελευταία και σε Αίγυπτο για την Ρωσία του πολυμήχανου Πούτιν που βρήκε την ευκαιρία να εξισορροπήσει τα όποια εσωτερικά προβλήματα με έντονη διπλωματική διείσδυση σε περιοχές-κλειδιά. 

Πολλοί αναλυτές δεν διστάζουν να μιλούν για τεράστια ρωσική επιρροή στην Μέση Ανατολή.

Φαίνεται ότι στις διαπραγματεύσεις με αφορμή την Συρία το Κρεμλίνο ζήτησε ορισμένα ανταλλάγματα για τις όποιες πιθανές υποχωρήσεις του, μεταξύ των οποίων και η αύξηση του πρεστίζ της Ρωσίας στην παγκόσμια κοινή γνώμη, όπερ και εγένετο μέσω ....

Ο Νίκος Καββαδίας δείχνει σε όλους μας το δρόμο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Νίκος Καββαδίας. Ο ποιητής των θαλασσών, των καημών, των οριζόντων. 

Από τους ωκεανούς όλου του κόσμου έγραψε έργα που έμειναν αθάνατα. 

Υπάρχει και ένα ποίημα του που δεν είναι τόσο γνωστό.

 Ο τίτλος του; ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Δεν έχει ενταχθεί σε κάποια ποιητική του συλλογή ενώ δημοσιεύτηκε στὰ «Ἐλεύθερα Γράμματα» στὶς 10 Αὐγούστου 1945 στὸ φύλλο ὑπ᾿ ἀριθμὸν 14.

Διαβάστε το ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!

Στὸ παιδικό μας βλέμμα πνίγονται οἱ στεριές.
Πρώτη σου ἀγάπη τὰ λιμάνια σβυοῦν καὶ ἐκεῖνα.
Θάλασσα τρώει τὸ βράχο ἀπ᾿ ὅλες τὶς μεριές.

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Γερμανοτσολιάς του 4ου Ράιχ

ΕΚΕΙΝΗ ΧΑΪΔΕΨΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ - ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΑΙΩΝΙΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ...

Σαμαράς: Πρέπει να γίνουν και άλλα - Μπαίνουμε σε ανάκαμψη... 

Προϋπολογισμός: «Αφαίμαξη» 6,1 δισ. € χωρίς τα νέα μέτρα! Η ύφεση θα συνεχιστεί για άλλα δύο χρόνια...

Μια πρόσθετη «τραβηχτική» 6,1 δισ. ευρώ προβλέπει ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2014, που κατατεθηκε χθες στη Βουλή χωρίς τα νέα μέτρα που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με την τρόικα. 

Ο νέος Προϋπολογισμός θα προβλέπει ανάπτυξη 0,6% και μείωση της ανεργίας στα επίπεδα του 24,5%.

Η «προσαρμογή» των 6 δισ. ευρώ θα γίνει με πρόσθετους φόρους σχεδόν 2,48 δισ. ευρώ στα εισοδήματα και την ακίνητη περιουσία των εκατομμυρίων νοικοκυριών, αλλά και με περικοπές κοινωνικών δαπανών της τάξης των 3,6 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με το σχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού που κατατέθηκε στη Βουλή, τα συνολικά έσοδα του Δημοσίου από τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων προβλέπεται να αυξηθούν κατά 11,5% (ή κατά 1,33 δισ.), από 11,575 δισ. ευρώ το 2013, σε 12,908 δισ. ευρώ το 2014. Οι άμεσοι φόροι θα αυξηθούν κατά 8,5% και οι έμμεσοι θα μειωθούν κατά 1,8%.

Ειδικά για τα έσοδα από τις επιχειρήσεις, προβλέπεται ....

Φθηνά δάνεια για μεταρρυθμίσεις σε όλη την Ευρώπη, εκτός... του προτεκτοράτου η Ελλάδας.

Επιμέλεια: Αγγελική Κιλιντζόγλου

Για άλλη μια φορά η χώρα μας βρίσκεται στη θέση του «μαύρου προβάτου» της ευρωζώνης. Την ώρα που οι ευρωπαίοι εταίροι μας, πιέζουν την κυβέρνηση για την υλοποίηση μεταρρυθμιστικών δράσεων ζητώντας από την Αθήνα να λάβει σκληρά μέτρα για την επίτευξη αυτού του σκοπού, οι ίδιοι ετοιμάζονται να χρηματοδοτήσουν τις εθνικές μεταρρυθμίσεις των κρατών- μελών της ευρωζώνης με φθηνά δάνεια εξαιρώντας από το πρόγραμμα την Ελλάδα.

Σύμφωνα με εννεασέλιδο έγγραφο που έχει στην κατοχή του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η συζήτηση αυτή θα αρχίσει στη συνάντηση των ανώτερων αξιωματούχων της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες στις 26 Νοεμβρίου κατά την οποία θα γίνουν οι προετοιμασίες της επόμενης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 19 - 20 Δεκεμβρίου. 

Όπως αναφέρει το έγγραφο, η Ευρωζώνη μελετά το ενδεχόμενο χορήγησης φθηνών δανείων......

Δεν μας αξίζει τέτοια ξεφτίλα..ΒΙΝΤΕΟ.


Το blog ασθενεί από ένα κρύωμα επικολυρικό!

Παρ'όλα αυτά και βλέποντας τούτη την φωτογραφία, δεν άντεξε να μην πεταχτεί ως άλλος Λάζαρος κραυγάζοντας: Φτάνει πιά η ξεφτίλα, ρε ξεφτιλισμένε!

Ως πότε θα ανεχόμαστε, ώ έλληνες, αυτούς τούς ξεφτιλισμένους άντρες, που οι ίδιοι εμείς φορτώσαμε στον σβέρκο μας, να γυροφέρνουν στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο το όνομα της πατρίδας μας, το όνομα των προγόνων μας, και να το εξευτελίζουν με .....

ΧΡΩΣΤΑΩ 134 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ.


Από την Σοφία

(Ποιος είναι ο “κατ’ επάγγελμα μπαταχτσής” είπαμε;;;;)

“Κοινή λογική”

Τιτλοφορείται το άρθρο του “Βήματος” της 21ης Νοεμβρίου 2013, με το οποίο η τροϊκανόδουλη ΔΟΛιότητα, επιχειρηματολογεί υπέρ των funds που περιμένουν σαν όρνεα να αρπάξουν τις πρώτες κατοικίες των πολιτών για πενταροδεκάρες.


Άραγε υπάρχει αναμονή κάποιου κέρδους από τους πλειστηριασμούς που τροφοδοτεί την “κοινή λογική” του γνωστού μεγαλοοφειλέτη;;;…

Το άρθρο είναι αστείο, κανείς δεν εξήγησε στους καημένους βουλευτές που ψηφίζουν τους κανονισμούς και τις νομοθεσίες που διέπουν τις σχέσεις των οφειλετών, τι ακριβώς ψηφίζουν κι ευτυχώς που υπάρχει το Βήμα να τους τα εξηγήσει….

Αυτό που είναι εξοργιστικό είναι είναι ότι προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει υπέρ του να πεταχτούν άνθρωποι στο δρόμο και να μείνουν άστεγοι, με το επιχείρημα ότι αυτό επιβάλλεται από την “κοινή λογική”....

Στο συρτάρι κρύβουν τα στοιχεία για τα κοιτάσματα!

Σφοδρή επίθεση προς το υπουργείο Περιβάλλοντος εξαπολύει ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και σύμβουλος της καναδικής κυβέρνησης, Δρ. Αντώνης Φώσκολος, σε σχέση με τα κοιτάσματα στα νότια της Κρήτης.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”, το υπουργείο Περιβάλλοντος κρύβει … στο συρτάρι τα στοιχεία που παρέδωσαν οι Νορβηγοί για τα κοιτάσματα, στις αρχές Νοεμβρίου, μετά τις σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

Ο κ. Φώσκολος αναφέρει πως «το υπουργείο κρύβει τα στοιχεία, κανένας δε λέει τί είπανε στο υπουργείο, τα κρύβουμε, τα βάζουμε στο συρτάρι, είναι ντροπή».

Όπως λέει, ανάλογη ιστορία είχε δημιουργηθεί με την έρευνα που είχαν πραγματοποιήσει οι Γάλλοι για τη λεκάνη του Ηροδότου το 2010 που έδειχνε ότι είχε κοιτάσματα. 


Ο κ. Φώσκολος, μάλιστα, όπως λέει, αναγκάστηκε να «κλέψει» τα στοιχεία, «το υπουργείο δε λέει τίποτα, μέχρι πότε θα κλέβουμε για να μαθαίνουμε; Δεν έχει δικαίωμα ο ελληνικός λαός να μάθει;», τονίζει.

Το υπουργείο, μέχρι σήμερα, κάνει λόγο για ενθαρρυντικά στοιχεία ...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ή ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ; ΜΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ !

Η πρεσβεία των ΗΠΑ αποφάσισε: 

«Ευάγγελος Τούρκογλου»!

Tα στοιχεία παρουσιάζονται από πανίσχυρες διεθνείς πηγές ως αναμφίβολα. 


Ο ευτραφής πολιτικός που υποκλίνεται στην τρόικα μαζί με τον σύγχρονο Τσολάκογλου της Δεύτερης Μετακατοχικής Κυβέρνησης της σκλαβιάς και της δουλοφροσύνης, έχει Τουρκικές ρίζες (είναι Τούρκος με στάμπα και γενετική «βούλα»), τις οποίες αλλοίωσε και απέκρυψε εσκεμμένα. 

Δεν το λέμε εμείς. 

Τον ξεμπροστιάζουν εδώ και 4 χρόνια οι «συνέταιροι» του εθνικού ξεπουλήματος: Οι φίλοι του οι Αμερικανοί. 

Το θέμα που δεν θέλει να θυμάται σαν τον χειρότερο εφιάλτη του, ο χοντρο-Μπένυ, εξακολουθούν να του το θυμίζουν πυκνά-συχνά, τα «συνεταιράκια» που κατά καιρούς αβαντάρει και σύρεται ενώπιόν τους στα τέσσερα: Ότι ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος του Ελληνικού προτεκτοράτου λέγεται «Τούρκογλου» και έχει αλλάξει στο παρελθόν το Οθωμανικό του επώνυμο που....

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ - Φράσεις ξένων λογίων για την Ελλάδα.

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δει κανείς την άποψη της Λόγιας διανόησης των ξένων για τον Ελληνισμό. 

Τελικά φαίνεται ότι την χειρότερη γνώμη την έχουμε εμείς οι ίδιοι για τους εαυτούς μας.

“Deorum lingua est lingua Graecorum”
(Η γλώσσα των θεών είναι η Ελληνική γλώσσα)

“Totum Graecorum est”
(Όλα είναι Ελληνικά) *['Ολα προέρχονται από τους Έλληνες]

“Nihil Graeciae humanum, nihil sanctum”
(Τίποτα δεν είναι πιο ανθρώπινο, πιο ιερό από την Ελλάδα)

Marcus Tullius Cicero (106 b.c. – 43 b.c.) [Λατίνος Κλασικός]

Συγχαρητήρια ο Σόιμπλε ....

Ο Σαμαράς έχει αφαιμάξει τον ελληνικό λαό για να θησαυρίζουν από τα παράνομα τοκοχρεωλύσια οι ξένοι δυνάστες της χώρας. 

Τα συγχαρητήρια του Σόιμπλε είναι η καλύτερη απόδειξη πως η χούντα του μνημονίου έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους ανθέλληνες τοκογλύφους.

ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΛΟΓΩ…ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Παραθέτουμε-λόγω της υποχρεωτικής πλέον απάλειψης των μεγαλυναρίων της Μεγάλης Εβδομάδος εξαιτίας του «αντιρατσιστικού» νόμου με την αιτιολογία ότι προσβάλλουν του σταυρωτήδες του Κυρίου μας-τα κείμενα που θα…λογοκριθούν:

«Ως πικράς εκ κρήνης της Ιούδα φυλής οι απόγονοι εν λάκκω κατέθεντο τον τροφέα μανναδότην Ιησούν».

(Οι απόγονοι της φυλής του Ιούδα, ωσάν να προήρχοντο από πικράν πηγήν -και να είχον έμφυτον την κακίαν, και μάλιστα την αχαριστίαν– εναπέθεσαν μέσα εις λάκκον -δηλαδή εις σκοτεινόν τάφον– τον Ιησούν, που τους έθρεψεν -εις την έρημον – δώσας εις αυτούς το μάννα.)

«Αλαζών Ισραήλ, μιαιφόνε λαέ, τι παθών τον Βαρραβάν ηλευθέρωσας, τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ».

(Ισραηλιτικέ λαέ, υπερήφανε και εγκληματικέ, τι έπαθες και τον μεν ληστήν- Βαραββάν ηλευθέρωσες, τον δε Σωτήρα κατεδίκασες εις σταυρικόν θάνατον;)

Ο Θάνατος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.Άγνωστες λεπτομέρειες για την ταφή του Θ. Κολοκοτρώνη και την ανακομιδή των λειψάνων του στην Τρίπολη.ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγιος του Ελληνισμού, ο Εξεγερμένος, ο Μαχητής, ο Αρχιστράτηγος των ατάκτων.

Ιστορικά στοιχεία

Ό Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δεν πέθανε από εχθρικό βόλι σε κάποια άπ' τίς τόσες μάχες που έδωσε. 

Ούτε στην λαιμητόμο όπου τον είχαν καταδικάσει οί δικαστές της κυβερνήσεως του Κωλέττη, ούτε στο υγρό και σκοτεινό κελί του φρουρίου του Ναυπλίου, όπου πέρασε 6 μήνες φυλακισμένος.

Πέθανε στο σπίτι του στην Αθήνα, ανώδυνα, ειρηνικά και ανεπαίσχυντα, όπως εύχεται ή Εκκλησία μας, από εγκεφαλική συμφόρηση.
Ιδού πώς:

Την βραδιά του θανάτου του ήτο προσκεκλημένος στον Βασιλικό χορό του Παλατιού. Εκεί χόρεψε, έφαγε και ήπιε περισσότερο άπ' ότι συνήθιζε, ευτυχής καθώς ήταν, αφού προ δύο ήμερων είχε παντρέψει το μικρότερο παιδί του, τον Κωνσταντίνο (Κολίνο). Μετά τον χορό .....