Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Πολ Κρούγκμαν: «Ο εφιάλτης της Ελλάδας έλαβε τέλος»

krugman-500x227_0
Ο νομπελίστας οικονομολόγος του Πανεπιστήμιου του Πρίνστον και αρθρογράφος των New York Times, στο …πρώτο κείμενο που έγραψε αμέσως μετά το τέλος των εκλογών στην Ελλάδα κάνει λόγο για για τον «εφιάλτη» της Ελλάδας που έλαβε τέλος.

Αίφνης, ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται ο πρώτος πρωθυπουργός που εξελέγη με ρητή υπόσχεση να αμφισβητήσει τις πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν το 2010, σημειώνει ο εξέχων οικονομολόγος και συμπληρώσει με νόημα, «φυσικά θα βρεθούν πολλοί άνθρωποι που θα .......

Τη χαριστική βολή στον Αντώνη Σαμαρά δίνει το site της εφημερίδας Παραπολιτικά με αφορμή την …

samaras-parapolitika-630x400
απίστευτη κίνησή του να μην παραδώσει την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα αναφέρει στον τίτλο άρθρου της «Ντρόπιασε την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Αντώνης Σαμαράς!» και δεν.....

Αυτά είναι τα τρία πρώτα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.

tsipras43-600x280
Τα τοκογλυφικά μνημονιακά αφεντικά, είναι σύμφωνα;;;

Πόπη Σουφλή
Ποδαρικό με τρία νομοσχέδιο αναμένεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή αλλάζοντας τα πάντα για τον κατώτατο μισθό, τις συντάξεις αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το κόμμα της Κουμουνδούρου θα επαναφέρει τον ......

Β.Πούτιν: Ανοιξε «μια μεγάλη αγκαλιά» στον Α.Τσίπρα – «Δώρο» η χαλάρωση του εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα!

tsipras-putin_1
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν ο πρώτος ξένος ηγέτης που απέστειλε θερμό συγχαρητήριο μήνυμα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές και αυτό μόνο άσχετο δεν είναι με το πώς θα αντιμετωπίσει η Μόσχα τη νέα ελληνική πολιτική ηγεσία!

Και οι πληροφορίες που έρχονται από τη Ρωσία είναι ότι ανάλογα με τις κινήσεις της κυβέρνησης, η Μόσχα προτίθεται να ......

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ !!!

Με τέσσερα πρόσωπα ανανεώνεται η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής
Ετσι, πέρα από τους προφυλακισμένους, Παππά, Μιχαλολιάκο, Γερμενή, Λαγό, Hλιόπουλο, Κούζηλο και Κασιδιάρη αλλά και τους....

ΛΕΠΕΝ: "ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε" !!!

Η σταρ της γαλλικής ακροδεξιάς υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης έδειξε πως στην Ελλάδα ξεκίνησε η αντιπαράθεση για την πολιτική της λιτότητας η οποία αναμένεται να μεταφερθεί και στην Ε.Ε

«Χαίρομαι για το ηχηρό δημοκρατικό χαστούκι που ο ελληνικός λαός έδωσε στην Ευρωπαϊκή Ενωση»,  δήλωσε η .....

Το πρόγραμμα που είχε συμφωνήσει στο Eurogroup ο Χαρδούβελης είναι πλέον νεκρό.



«Το πρόγραμμα, στο οποίο είχε συμφωνήσει στο Eurogroup ο κ. Χαρδούβελης, ως εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, είναι πλέον νεκρό» δήλωσε o Γιάννης Μηλιός.

Είναι μία ιστορική νίκη του ελληνικού λαού. 

Είναι μία αλλαγή σελίδας, είναι μια ιστορική στιγμή για όλη την Ευρώπη. 

Αλλάζουμε σελίδα στη χώρα μας, ο ελληνικός λαός παίρνει το μέλλον του στα .....

Καμμένος: Από αυτήν την στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα.

Οι ΑΝΕΛ δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα, όπως δήλωσε ο Π. Καμμένος, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. 

Οι ΑΝΕΛ δίνουμε....

Οι Έλληνες ψήφισαν πάλι οικογενειοκρατία και προβεβλημένους από το σύστημα.

Θα προσέξαμε φυσικά όλοι ότι εξελέγησαν όλα τα πολιτικά τζάκια, οι πολιτικοί γόνοι και οι προβεβλημένοι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και μάλιστα πρώτοι και με διαφορά.

Πολλοί Έλληνες ψηφοφόροι δεν άλλαξαν νοοτροπία, ακόμα και τώρα που 
όλοι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικοί μας έφτασαν στον πάτο, στη χρεοκοπία, στην...

Το ΥΠΕΘΑ ζητά ο Καμμένος από τον Τσίπρα – Ποιον προτείνει για υπουργό.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα προτείνει στον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να αναλάβουν οι ΑΝΕΛ ένα υπουργείο της νέας κυβέρνησης,αυτό της Εθνικής Άμυνας. 


Με υπουργό τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.

Επιπλέον θα......

ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ - ΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ή ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ορκίζεται πρωθυπουργός το απόγευμα ο Α.Τσίπρας - "Κλείδωσε" η συμφωνία με Π.Καμμένο - Και ο Γ.Βαρουφάκης στην κυβέρνηση!

Αύριο το απόγευμα ορκίζεται πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας καθώς η επόμενη ημέρα των εκλογών φέρνει το ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με τεράστα διαφορά οκτώ μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία σε μια συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Ελληνες που θα είναι το κόμμα που θα στηρίξει την πρώτη αριστερή κυβέρνηση στη χώρα και θα της δώσει τα αναγκαία "συντηρητικά" πιστοποιητικά.
Ηδη έχει συμφωνηθεί να αναλάβει ένα υπουργείο το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αυτό πιθανότατα θα είναι το υπουργείο Εθνικής Αμυνας με δεύτερο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
Χωρίς να αποκλείεται - το αντίθετο - να συγχωνευθούν σε.....