Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Γεωπολιτική ανατροπή μεγάλης κλίμακας οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις....




Μελέτης Μελετόπουλος

Η προχθεσινή κατάληψη της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Ιράκ, της Μοσούλης, με πληθυσμό δύο εκατομμυρίων και κέντρου τεράστιων πετρελαϊκών κοιτασμάτων, από τους μαχητές της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στο Λεβάντε» (πρώην Αλ Κάιντα του Ιράκ), άφησε άφωνη την παγκόσμια κοινή γνώμη και τα ισχυρά κέντρα αποφάσεων της Δύσης. 


Την κατάληψη – σοκ της Μοσούλης ακολούθησε η....

H ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ…!

 12.06.2014 

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας; 

Tην πλήρη απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού.

Την υποβάθμιση της παιδείας.

Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.
Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.


Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας.

Την επιβολή περίπου 80 νέων φόρων με στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων. 

Την νομιμοποίηση ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτόν θέλουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ για ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ … Και θα πιέσουν μέχρι “ΑΙΜΑΤΟΣ”…



“ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΟΝ”!
Αφού συνεχίζουν να παίρνουν κάθε ρανίδα πλούτου από την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τον έλεγχο της χώρας, τώρα οι γερμανοί θα παίξουν το μεγάλο χαρτί. 
Όλες πλέον οι προσπάθειες τους θα επικεντρωθούν στην εκλογή ενός συγκεκριμένου προσώπου, που δεν είναι μόνο συμβολικό για την υποταγή. 
Είναι άκρως πρακτικό θέμα γι’ αυτούς η επιβολή του για την επόμενη πενταετία.
Με μία τέτοια εξέλιξη, οι πλιατσικολόγοι της πατρίδας εγγυούνται ότι ....

ΜΙΑ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ «ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ»: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ο λόγος που αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε αυτό το άρθρο, είναι για καταδείξουμε  άλλη μία φορά, ότι οι δυνάμεις που δρουν στα παρασκήνια της διεθνούς πολιτικής, είναι απείρως πιο σκοτεινές και σύνθετες από ότι πιστεύει όχι μόνον ο  μέσος άνθρωπος, αλλά και πολλοί ακαδημαϊκοί οι οποίοι αδυνατούν να κατανοήσουν την φύση αυτών των δυνάμεων που εμπλέκονται στην διαμόρφωση του σύγχρονου κόσμου.

Γράφει ο  Θεόδωρος Λάσκαρης

Εάν θα έπρεπε να διαλέξουμε τον πολιτικό ηγέτη με τον οποίο αρχίζει η θεμελίωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μετά την πτώση του ανατολικού μπλοκ, σίγουρα  η επιλογή μας θα πήγαινε στον George Herbert Walker Bush: 

Πράγματι, στις 11 Σεπτεμβρίου του 1990 σε μία ομιλία του στο Κογκρέσο που αναφερόταν στον Πόλεμο στο  Ιράκ,  μίλησε για την Έλευση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης(Toward  a  new  world  order).George H.  W. Bush  : Πριν αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ διατέλεσε διευθυντής της CIA, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο της καριέρας του  ήταν η συμμετοχή του στην οργάνωση  Skull & bones  του Πανεπιστημίου  του  Yale. 

Μία οργάνωση ιδρυμένη το  1832 από πουριτανούς (White Anglo-Saxon Protestant, WASP)επιχειρηματίες και διανοουμένους, στην πραγματικότητα, μία οργάνωση με γνωστικές καταβολές, εμπνευσμένη από την οργάνωση των ''Πεφωτισμένων της Βαυαρίας'',  που έθετε στο επίκεντρο της  φιλοσοφίας  της  τις διδασκαλίες του Χέγκελ, (για μία καθαρά ακαδημαϊκή παρουσίαση της ιστορίας της Skull & bones εδώ.)

Αν και όπως αναφέραμε αυτή η πανεπιστημιακή οργάνωση απευθυνόταν αποκλειστικά σε ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ... Η ΑΘΕΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ...

Γράφει ο Δημήτριος Τσεργίνης

Εάν υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι ψηφίζουν στις εκλογές και η ψήφος τους καθορίζει το ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, καλύτερα να μην προχωρήσουν στην ανάγνωση αυτού του άρθρου.


 Υπάρχουν –το ξαναλέμε- ένα σωρό μπλογκς όπου διατυμπανίζεται το....«δημοκρατικό έλλειμμα» της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, το «μεγαλείο της Φυλής», τα «ελαττώματα των Αρχαίων προγόνων μας που τα κληρονομήσαμε εμείς» και ένα σωρό άλλες συναφείς ανοησίες. 

Σήμερα εμείς, του Θεόδοτου, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια ιδέα του τι γινόταν και συνεχίζεται να γίνεται σε αυτόν εδώ τον –δήθεν ευλογημένο- τόπο...

Χωρίς τέλος το παιχνίδι των αρπακτικών...

Στην Ελλάδα ισοπεδώθηκαν τα πάντα… 


Σήμερα οι εργαζόμενοι απολύονται για να μεγιστοποιεί τα κέρδη της η πλουτοκρατία.


Τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες κινούν τα νήματα του κράτους για ιδίων όφελος, τόσο φανερά που πλέον ανάγκασαν ακόμη και τους εισαγγελείς να εκφράσουν την ανησυχία τους για το νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης. 

Τους δημιουργεί υποψίες ότι εξυπηρετεί άλλους σκοπούς!!!

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι υπάρχει τάση «άρρυθμης, ασυνεπούς και αποσπασματικής νομοθέτησης με αλλεπάλληλες τροποποιήσεις με τρόπο που υποθάλπει ευλόγως την υποψία ότι ....

Με αυτούς τους θρασύτατους πολιτικούς τύπους, τους πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν, από ότι φαίνεται δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη!

 «Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρη σώματα και ψυχάς». 
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. 

Παντού υπάρχει διαφθορά και παντού υπάρχει διαπλοκή. Όσον αφορά τη διαπλοκή στις άλλες χώρες το τρίγωνο είναι οικονομική ελίτ, πολιτική ελίτ και ΜΜΕ. Εδώ είναι ανάποδα: οικονομική ελίτ, ΜΜΕ και τρίτη η πολιτική ελίτ.». Παναγιώτης Νικολούδης, Πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος 

Πολιτική και οικονομική ελίτ, σαπίλα, βρώμα και δυσωδία… Όσοι ρομαντικοί κατοικούν αυτόν τον τόπο πίστευαν ότι μέσα από όλα τα δεινά της πρωτοφανούς αυτής κρίσης θα έβγαινε και κάτι καλό...

Άνοιγμα Καμμένου στους ΤΕΩΣ...μνημονιακούς! Άρση της ρήτρας που απαγόρευε τη συνεργασία με βουλευτές που ψήφισαν το Μνημόνιο, ανεξάρτητα από τη σημερινή τους στάση.

Panos kammenos
Με αντικείμενο τη συζήτηση του εκλογικού αποτελέσματος, την περαιτέρω στρατηγική του κόμματος έναντι των εξελίξεων, τη διαμόρφωση του πολιτικού στίγματος, αλλά και την εκλογή νέου γραμματέα του Κινήματος, θα συνεδριάσει αύριο και την Κυριακή το διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (Αν.Ελ.).
Στη συνεδρίαση -η οποία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί- θα μετάσχουν περίπου 500 άτομα, εκ των οποίων τα ..

Ο Γ. Τράγκας σχολιάζει: Τα 28 «κουκιά» που ψάχνει ο Σαμαράς – Η Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση και οι καθαρίστριες (ΒΙΝΤΕΟ).

giorgos_tragkas
Ο Γιώργος Τράγκας σχολιάζει την επικαιρότητα στην εκπομπή του «Χωρίς Αναισθητικό»

Αναφέρεται στο «σαφάρι» του Αντώνη Σαμαρά για να βρει 28 «κουκιά», τους 28 βουλευτές που χρειάζονται επιπλέον της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μιλάει για τον αναβρασμό που επικρατεί στον χώρο της Δικαιοσύνης για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις και σχολιάζει τον αγώνα που δίνουν οι καθαρίστριες.
Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας στο Χωρίς Αναισθητικό.

«Η Κίνα έχει χρήματα για επενδύσεις και εμπειρία...», το μήνυμα προς την Ελλάδα.

Με μία βαλίτσα στο χέρι θα είναι τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός της Κίνας, Λι Κετσιάνγ, καθώς έχει προγραμματίσει δύο σημαντικά ταξίδια στην Ευρώπη. Το πρώτο είναι στο Λονδίνο. Το δεύτερο -και ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας- είναι στην Αθήνα.
Αυτό, καθώς ο Κινέζος πρωθυπουργός θα αναπτύξει τα στρατηγικά πλάνα του για το μέλλον και θα μιλήσει για επενδύσεις, με την κυβέρνηση να αφήνει να εννοηθεί ότι ....

Πέντε χτυπήματα από το ΣτΕ στην κυβέρνηση: Αντισυνταγματικές οι περικοπές μισθών σε όλους τους ένστολους!

Με πέντε αποφάσεις του το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε όλους...
τους ένστολους, στρατιωτικούς, λιμενικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, απόστρατους και εν ενεργεία για τις περικοπές των μισθών τους που έγιναν αναδρομικά από την 1η Αυγούστου του 2012 και κατ' επιταγήν του νόμου 4093/12 κρίνοντας τες ως αντισυνταγματικές. 

Οι επίμαχες περικοπές έγιναν σε εφαρμογή υπουργικής απόφασης η οποία μάλιστα .....

Δημοσίευμα φωτιά σε τουρκική εφημερίδα:Στόχος η Ελλάδα!

Ο χάρτης
ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ… «ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΏΝ...!
Ένας πραγματικά αποκαλυπτικός αλλά και εκπληκτικός χάρτης της οργάνωσης των Τζιχαντιστών που τελευταία έχουν ταράξει την διεθνή επικαιρότητα με την κατάληψη της ιρακινής πόλης Μοσούλης και την προέλαση τους προς την Βαγδάτη, κυριολεκτικά βάζει «φωτιά» καθώς στην προσδοκώμενη ισλαμική αυτοκρατορία, που είναι και ο τελικός του στόχος, συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας, η Ελλάδα!

Ο εκπληκτικός αυτός χάρτης, (που δημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα Vatan), που φανερώνει τις πραγματικές προθέσεις των ισλαμιστών Τζιχαντιστών τους οποίους σημειωτέον βοήθησαν.....