Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η Τουρκία έβαλε το Στρατό να πυροβολεί και να σκοτώνει τους Σύρους πρόσφυγες – Αυτούς χρηματοδοτούν οι Βρυξέλλες και θέλουν στην ΕΕ.

tourkosiriaka-sinora
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΚΑΡΑΒΙΕΣ» ΛΑΘΡΟ
Οι Τούρκοι σταματούν τους Σύρους πρόσφυγες στα σύνορα βάζοντας τον Στρατό να τους πυροβολεί και να τους σκοτώνει. Σύμφωνα με μία αποκάλυψη-σοκ που έκανε το συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το τελευταίο διάστημα Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 16 πρόσφυγες ανάμεσα τους και τρία παιδιά. Κι αυτά είναι τα επίσημα μόνο στοιχεία.
Με αυτή τη χώρα σύναψε συμφωνία η Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών. Στην Τουρκία δίνει 6 δισεκατομμύρια ευρώ δήθεν για να λάβει μέτρα αποτροπής των προσφύγων. Κι αυτή τους πυροβολεί και τους σκοτώνει. Όταν βέβαια δεν τους στέλνει στην Ελλάδα μαζί με χιλιάδες άλλους λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές.
Που είναι τώρα ....

«Δυστυχισμένη Ελλάς, δυστυχισμένοι Έλληνες! Αναθεματισμένοι κυβερνήτες» (I. Μακρυγιάννης)

voutsis3
Βουλή, συζήτηση περί»Δικαιοσύνης»: Θλιβερό θέαμα, που πιστοποιεί την ανικανότητα των πολιτικών της Ελλάδας
‘Οσοι ζούμε εκτός Ελλάδας γιά πάνω από μία δεκαετία και είδαμε τηλεοπτικά από το »κανάλι της Βουλής» όλη την »συζήτηση περί Δικαιοσύνης, διαφθοράς, διαπλοκής», την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, συνειδητοποιήσαμε ότι οι πολιτικοί Ελλάδας, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι και ανίκανοι και εξευτελιζόμενοι. 
Με »κοκορομαχίες» προσπάθησαν να εξαπατήσουν αφελείς, την ώρα που η Ελλάδα καταστρέφεται ολικά από τα »μνημόνια» των ψευτών και απατεώνων.

Μιλούσαν γενικά και αόριστα γιά δικαιοσύνη, διαπλοκή-διαφθορά, με αναμασήματα, επαναλαμβάνοντας γεγονότα ήδη γνωστά, αλλά ουσιαστικά ΔΕΝ άγγιξαν το ζήτημα, επειδή συμπλέουν με διαπλοκή-διαφθορά, συμμετέχοντας, άμεσα ή έμμεσα, στις .....

Ισχύς τους η τρομοκρατία του λαού

Το ότι δεν πάμε καλά είναι γνωστό σε όλους.
Ήδη έχουν βαφτιστεί »πλούσιοι» όσοι έχουν εισόδημα από 18.000 ευρώ τον χρόνο, και ετοιμάζονται να τους φορολογήσουν ως πραγματικούς πλούσιους.
Ήδη επίσημα ορίζουν την κατώτερη σύνταξη στα 384 ευρώ.
Ήδη το Αιγαίο είναι γκρίζο.
Ήδη ο κάθε Μαλακούρας δηλώνει πως δεν τον ενοχλεί η ονομασία »Μακεδονία»  για τα γειτονικά Σκόπια.
Και βεβαίως το κοινοβουλευτικό παγώνι-εκπρόσωπος των ΑΝΘΕΛ ξεκαθάρισε πως (όσο υπάρχουν καρέκλες) δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο θέμα διατάραξης των σχέσεων ΤΣΙΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων ΑνθΕλλήνων,
     ..και πως (τώρα ειδικά που περιμένουν στην σειρά Λεβεντομ@λάκας, Ποτάμι, και λοιπά φασιστοειδή) » Ο κ. Μαλακούρας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του »!
Βεβαίως το: »δεν πάμε καλά» αφορά μία Δημοκρατία, έστω και Προεδρευομένη, έστω και …

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Τους δίνουν διαμερίσματα και χρήματα ενώ τους Έλληνες τους αφήνουν στα παγκάκια!

null
Στην ενοικίαση 200 διαμερισμάτων, όπου θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις υποδοχής για περίπου 3.000 ωφελούμενους μέχρι το τέλος του 2016, προχωρά ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας 20.000 προσφύγων που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το πρόγραμμα, που υλοποιείται μέσω της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, προβλέπει την εγκατάσταση έως έξι αιτούντων άσυλο και υποψήφιων για μετεγκατάσταση ανά διαμέρισμα και την εναλλαγή των υφελούμενων ανά ....

Σαν σήμερα η γενοκτονία της Χίου από τους Τούρκους βαρβάρους.

Στις 30 Μαρτίου του 1822 οι Τούρκοι σφαγιάζουν τους κατοίκους της Χίου, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ευρώπη.


Η έκρηξη της Επανάστασης βρήκε το πολυπληθές ελληνικό στοιχείο της Χίου να ευημερεί (117.000 έναντι 3.000 Οθωμανών Τούρκων και 100 Εβραίων). 


Με τον στόλο τους, το εμπορικό τους δαιμόνιο και τη διπλωματία τους, οι Χιώτες κυριαρχούσαν στη Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Το γεγονός αυτό ώθησε τον Σουλτάνο να παραχωρήσει στο νησί πολλά προνόμια, που άγγιζαν το καθεστώς αυτονομίας.

Έτσι, οι κυρίαρχες τάξεις της Χίου δεν είχαν κανένα λόγο να ξεσηκωθούν κατά των Τούρκων. Το μαρτυρά και η αποτυχία του Τομπάζη τον Απρίλιο του 1821. 


Οι ντόπιοι πρόκριτοι είχαν και μία σοβαρή δικαιολογία να αντιδρούν στον ξεσηκωμό: η Χίος βρίσκεται σχεδόν δύο μίλια από τη Μικρασιατική ενδοχώρα, με αποτέλεσμα κάθε απόπειρα εξέγερσης να είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.


Στις 10 Μαρτίου 1822 ο ...

ΜΠΕΡΝΙ ΣΑΝΤΕΡΣ: ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΡΑΛΙΑ*
Ένα μεγάλο ερώτημα πλανιέται πια πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, και κατά –αναγκαστική- επέκταση και πάνω από ολάκερο τον κόσμο:  άραγε ο πρωτοφανής  λαϊκός ξεσηκωμός που προκαλεί η καμπάνια του Μπέρνι Σάντερς θα μπορέσει να μετατραπεί στο οργανωμένο  λαϊκό κίνημα που θα φέρει τα πάνω κάτω στην καρδιά της ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης και θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας;
Δεν αμφιβάλλουμε για την έκπληξη και τις απορίες που θα προκαλέσει στον αναγνώστη το παραπάνω ερώτημα. Λαϊκό κίνημα στις ΗΠΑ; Και μάλιστα οργανωμένο; Που θα φέρει τα πάνω κάτω; 
Μα, είναι δυνατό να συμβαίνουν στις ΗΠΑ τέτοια «κοσμοϊστορικά» γεγονότα και κανένας να μην μιλάει εδώ για αυτά; Φυσικά, ο αναγνώστης έχει κάθε λόγο να απορεί.  
Και σίγουρα δεν φταίει αυτός για την έλλειψη στοιχειώδους πληροφόρησής του, αλλά μάλλον η τόσο επιμελώς οργανωμένη –σε διεθνή κλίμακα- πλήρης  παραπληροφόρησή του. 
Είναι μάλιστα ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί διεθνώς ότι ακόμα και εκείνοι που ψάχνουν με το φανάρι στις ειδήσεις, δεν έχουν καταφέρει να μάθουν παρά μόνον ότι ένας κάπως «ιδιότυπος» γηραιός Αμερικανός γερουσιαστής, που παρουσιάζεται ως «σοσιαλιστής» και ονομάζεται Μπέρνι Σάντερς, δημιουργεί τη μια έκπληξη μετά την άλλη και δυσκολεύει την πορεία της Χίλαρι Κλίντον προς  το χρίσμα των Δημοκρατικών και στο....

Ενισχύονται, αν δεν καλπάζουν, τα αντι-ευρώ και αντι-ΕΕ αισθήματα του ελληνικού λαού....

Ενισχύονται, αν δεν καλπάζουν, τα αντι-ευρώ και αντι-ΕΕ αισθήματα του ελληνικού λαού, αν θεωρήσουμε ότι τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Public Issue αποτυπώνουν σχετικά αξιόπιστα τις διαθέσεις του ελληνικού λαού.  

Χαρακτηριστικό είναι ότι αρνητική γνώμη για την ΕΕ έχει το 61% των ερωτηθέντων, ενώ η αντίστοιχη γνώμη
για το ευρώ ανέρχεται στο 45%, ύψη ρεκόρ για τη χώρα.  
Στην ερώτηση αν ...

FAS: Ενεργοποιείται o εναλλακτικός «μεσογειακός διάδρομος μέσω Ιταλίας».

Μετά το ντε φάκτο κλείσιμο της λεγόμενης Βαλκανικής Οδού, οι διακινητές προετοιμάζουν το έδαφος για την ενεργοποίηση εναλλακτικών διαδρομών μέσω της ανατολικής Μεσογείου προς την ιταλική χερσόνησο.

Όπως αποκαλύπτουν σχετικές έρευνες της κυριακάτικης Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), οι νέες διαδρομές θα ξεκινούν από την Τουρκία και την Ελλάδα και θα οδηγούν στην Ιταλία μέσω της ανατολικής Μεσογείου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται διακινητές «τα τηλέφωνα των οποίων δημοσιεύονται στο facebook», οι σχετικές επιχειρήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μαζικά στις αρχές Απριλίου.

Ως σημεία αφετηρίας των ψαροκάικων αλλά και μικρών εμπορικών πλοίων αναμένεται να χρησιμοποιηθούν η Αττάλεια και η Μερσίνη, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Συρία, αλλά και η Αθήνα.

Οι οδηγίες που...

LA Times: «Στη Συρία ένοπλοι που εξοπλίστηκαν από Πεντάγωνο πολεμούν αυτούς που εξοπλίστηκαν από την CIA»

Τον βρώμικο ρόλο της αμερικανικής ανάμειξης στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας αλλά και τον μηδαμινό έλεγχο που διατηρούν πλέον οι φορείς άσκησης της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στις ομάδες που εκπαίδευσαν και εξόπλισαν παρουσιάζουν οι Los Angeles Times.

Σε δημοσίευμα της η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει ότι
ένοπλες πολιτοφυλακές που εξοπλίστηκαν από διαφορετικές πλευρές της «πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ» έχουν αρχίσει να μάχονται η μία την άλλη στις πεδιάδες ανάμεσα στο Χαλέπι και τα τουρκικά σύνορα, «επιβεβαιώνοντας τον εξαιρετικά μικρό έλεγχο των αξιωματούχων του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών στις ομάδες που χρηματοδότησαν και εκπαίδευσαν» για να ....

Η συζήτηση καμία σχέση δεν είχε με τη διαφθορά, αλλά ....

Του Πέτρου Χασάπη
Από μέρες διαφημιζόταν ότι θα γίνει συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή και φυσικά οι αμύητοι στο ελληνικό πολιτικό σύστημα περίμεναν να γίνει σεισμός.

Τι έγινε τελικά; Μια συνηθισμένη συζήτηση «σούπα», κυρίως για να αποσπαστεί η προσοχή του λαού από τα θανατηφόρα 
κυριολεκτικά οικονομικά μέτρα που έρχονται, με την συναίνεση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Ακούστηκαν ωραίες ατάκες και κορώνες, ακόμα και ύβρεις για να φανατίσουν και να εγκλωβίσουν ψυχολογικά τους ψηφοφόρους, αλλά....

Phoenix Capital: Σύντομα θα παγώνει το κράτος καταθέσεις για να ενεργοποιείται το bail in.

Ο πλανήτης σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα τσουνάμι χρεοκοπιών πάσης φύσεως.

Η νέα νομοθεσία επιτρέπει τις δημόσιες Αρχές να παγώνουν καταθετικούς λογαριασμούς ώστε να χρησιμοποιούνται για Bail in και αυτό το φαινόμενο θα το συναντάμε συχνά προειδοποιεί η Phoenix Capital Research. 

Ο πλανήτης σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα τσουνάμι χρεοκοπιών πάσης φύσεως

Οι χρεοκοπίες θα περιλαμβάνουν την αθέτηση πληρωμών από την δημοτική αρχή ή την τοπική κυβέρνηση, θα υπάρχουν αθετήσεις πληρωμών που αφορούν το κοινωνικό κράτος (κοινωνική ασφάλιση).

Θα υπάρξουν ..

Άσχημα τα νέα: Δείτε τι έρχεται σε Skype - Viber και θα στεναχωρήσει αρκετό κόσμο!

Στον έλεγχο εφαρμογών επικοινωνίας όπως το Skype και το Viber προσανατολίζονται οι 28 υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών...
Υποθέσεων της ΕΕ που συνεδρίασαν χθες Πέμπτη εκτάκτως στις Βρυξέλλες. Αυτό θα γίνει για λόγους ασφαλείας καθώς πρόκειται για εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από τρομοκράτες για την επικοινωνία τους…
Εν ολίγοις, αποφασίστηκε να ....

Προσφυγικό,μεταναστευτικό, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι η μισή… ΒΙΝΤΕΟ.

Από την εκπομπή «ΔΥΝΑΜΙΚΑ» με τον Δημήτρη Ζιαμπάζη:ΔΕΙΤΕ>>

Σπίτια από το κράτος απαιτούν τώρα οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» - Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας.

Η κατάσταση, όχι μόνο στην Ειδομένη, αλλά γενικά στην Μακεδονία είναι αφόρητη! Κάτοικοι καταγγέλλουν τα πρώτα κρούσματα παραβατικότητας από τους μουσουλμάνους «μετανάστες» και δηλώνουν αγανακτισμένοι. 

Οι «μετανάστες και πρόσφυγες» κατέφυγαν προς τον Βορρά, προκειμένου να φύγουν προς την Ευρώπη, όπως τους είχαν υποσχεθεί. Ωστόσο τα σύνορα έκλεισαν σκόπιμα και, κατά τα φαινόμενα, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να συγκεντρωθεί συγκεκριμένος αριθμός οπαδών του Ισλάμ στην Ελλάδα και μετά .....

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ»

Ο διεθνολόγος και στρατιωτικός αναλυτής, Αθανάσιος Δρούγος Δρούγος «στον ενικό»: Είμαστε σε πόλεμο-

Σε 7 χώρες θα γίνουν τρομοκρατικά χτυπήματα με ΧΗΜΙΚΑ.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Σε συναγερμό η Τουρκία για να «εξουδετερώσει» τους ρωσικούς πυραύλους «Ισκαντέρ-Μ» στην Συρία !!

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ ) Οι τουρκικές αρχές τέθηκαν...
Cep_Hm7XEAEC4Rl

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Οι τουρκικές αρχές τέθηκαν σε συναγερμό  λόγω του γεγονότος  της υπάρξεως των  ρωσικής κατασκευής  τακτικών πυραύλων «Iskander-M» στην αεροπορική βάση Hmeymim στη Συρία, σύμφωνα με το portal «VI», αναφέρει ο διεθνής τύπος.
Η τουρκική  ανωτάτη στρατιωτική ηγεσία  εξέδωσε μια σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της ενδεχόμενης  χρήσης του  τρομερού ρωσικού πυραυλικού συστήματος.
Ειδικότερα, τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν την ...