Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αντωνάκη αυτό είναι Success Story - Κερδισμένη απο την κρίση η Γερμανία κατα 20 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Κερδισμένη βλέπει τη Γερμανία στην Ευρωζώνη ο Πίτερ Μπόφινγκερ, ένας εκ των αποκαλούμενων «πέντε σοφών» που συναπαρτίζουν το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμονων της γερμανικής κυβέρνησης.

«Στη Γερμανία εκνευρίζονται πολλοί, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τις εγγυήσεις που δίνονται για την Ελλάδα και κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι ο προϋπολογισμός στη Γερμανία, εξαιτίας των τρομερά χαμηλών επιτοκίων, εξοικονομεί ετησίως 20 δισεκατομμύρια ευρώ σε πληρωμές τόκων», επισήμανε ο Μπόφινγκερ σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Wiener Zeitung».

Περισσότερη Ευρώπη


Ο καθηγητής Μακροοικονομικών ....

Νίκος Νικολόπουλος : "Η Ελλάδα χάνει την μάχη για την ελληνικότητα της φέτας;"‏

Ν. Νικολόπουλος: «Μια σημαντική μάχη στον πολυετή «πόλεμο της φέτας» φέρεται να έχασε η Ελλάδα»

Μια σημαντική μάχη στον πολυετή «πόλεμο της φέτας» φέρεται να έχασε η Ελλάδα. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη στο Κολέγιο των Επιτρόπων με θέμα τις διαπραγματεύσεις  για τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Καναδά, αποφασίστηκε ότι η Ε.Ε. δεν θα επιμείνει στην απαίτηση να μην επιτρέπεται η παραγωγή προϊόντων με γνωστές ονομασίες προέλευσης, όπως η φέτα ή η ιταλική γκοργκοντζόλα, από Καναδούς παραγωγούς.

Παρά τη μάχη που έδωσαν η Ελληνίδα επίτροπος Μαρία Δαμανάκη και ο Ιταλός ομόλογός της Αντόνιο Ταγιάνι, καθώς και ο Γάλλος Μισέλ Μπαρνιέ, επικράτησε η άποψη ότι η συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα οικονομικά συμφέροντα της Ευρώπης.

Σκάνδαλο ολκής! Η Εθνική δανείζει τον αγοραστή της θυγατρικής της με 418 εκατ. ευρώ.

Η τοποθέτηση του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Πρωτόπαπα στη θέση του προέδρου της «Εθνική Πανγαία», η παραίτηση του κ. Ανδρέα Μπερούτσου από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κι μια οσμή μυστηρίου γύρω από ένα περίεργο deal με πρωταγωνιστή τον έκτο πιο 
πλούσιο Ισραηλινό, τον Μπένι Στάινμετζ, συνθέτουν το περίεργο σκηνικό που αποκαλύπτει σήμερα η NEWSBOMB.


Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση της «Εθνικής Τραπέζης» ενημέρωσε το Χρηματιστήριο Αξιών ότι έως σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή για την πώληση και τη μεταβίβαση πακέτου μετοχών της εταιρείας «Εθνική Πανγαία» ΑΕΕΑΠ σε υποψήφιο αλλοδαπό επενδυτή.


Η τράπεζα υποστήριξε ότι βρίσκεται ....

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ….Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…(εσύ καναπέ).

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.

Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι,Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.


Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την  ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης ...

«Δεν είναι η Ελλάδα γενέτειρα της Δημοκρατίας»

Το μένος πολλών φραγκολεβαντίνων απέναντι στην χώρα που τους έδωσε τα φώτα κρατάει από τα χρόνια του Νίτσε. 

Έτσι και ο πρώην ομοσπονδιακός Πρόεδρος της Γερμανίας Ρόμαν Χέρτσογκ θεωρεί γενέτειρα της δημοκρατίας την Ελβετία και την Αγγλία και όχι την Ελλάδα.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος! Σοφή φράση! 


Πράγματι η γενέτειρα της φασιστικής δημοκρατίας της Δύσης είναι η Αγγλία που γέμισε τον κόσμο με κρεμάλες, όπως και οι Γερμανοί άλλωστε που συγγενεύουν με τους Αγγλοσάξονες, έχοντας κοινό βαρβαρικό παρελθόν. 

Όσο για την Ελβετία χωρίς τον Καποδίστρια δεν θα είχε καν σύνταγμα, κάτι που .....

Τα ξεπουλούν όλα οι δωσίλογοι ! Ποντάρουν στις ιδιωτικοποιήσεις για έσοδα 3,560 δισ.

Στόχο για έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις ύψους 3,560 δισ. ευρώ θέτει ο Προϋπολογισμός του 2014. Όπως αναφέρει η εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού «το ΤΑΙΠΕΔ υλοποιεί ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

Τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία είναι εδαφικές εκτάσεις, που, εκ των πραγμάτων, απαιτούν σημαντικό χρόνο προκειμένου να διαμορφωθούν προς αξιοποίηση. Σημαντικά έσοδα αναμένεται ότι θα προέλθουν από ένα υποσύνολο 3.000 ακινήτων. Έως το τέλος του 2013 αναμένεται να έχουν μεταφερθεί στο ΤΑΙΠΕΔ επιπλέον 1.000 ακίνητα».

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης σειράς Δημοσίων Επιχειρήσεων.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση σε εξέλιξη βρίσκονται οι ακόλουθοι 14 διαγωνισμοί:

Kαληνυχτίζουνν την Ελλάδα από το ευρώ οι Financial Times.

Με τίτλο: «Τι γίνεται όταν μία χώρα υπό διάσωση αποφασίσει τελικά να πει «όχι», το άρθρο των Financial Times «χρεώνει» στην ελληνική πλευρά την πάγια «ξεροκεφαλιά» στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και την άρνηση σε νέα μέτρα λιτότητας και χαρακτηρίζει ως μετά βίας 
αποκρυπτόμενη την οργή των διαπραγματευτών της Τρόικας, επισημαίνοντας ότι οι εν εξελίξει συζητήσεις δε συνιστούν απλά μια αλλαγή κλίμακας (ως προς την ένταση) αλλά μια αλλαγή επί της ουσίας.

Επιφανειακά, γράφουν οι FT, oι διαφωνίες έχουν να κάνουν με τα γνωστά θέματα - δημοσιονομικό κενό, ιδιωτικοποιήσεις, διαρθρωτικές αλλαγές.

Από πολλές πλευρές, η Ελλάδα έχει χάσει την ικανότητα να σοκάρει. 


Ολο σχεδόν το χρέος της βρίσκεται στα χέρια των επίσημων δανειστών –ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, θεσμών της ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο- που σημαίνει ότι ....

Γιώργος Τράγκας: “Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλοι οι Ελληνες!”

Γιώργος Τράγκας: “Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλοι οι Ελληνες!”
Ένα συγκλονιστικό βίντεο που προτείνει ο Γιώργος Τράγκας και το οποίο περιγράφει σε 15 μόλις λεπτά την πως και γιατί η πατρίδα οδηγήθηκε στην καταστροφή. Και όλα τα ψέματα του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

200277520-001
Για να μπορέσει να λειτουργήσει το αστικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα (έστω και αν αυτό είναι ολιγαρχικό), χρειάζεται να πατάει σε ένα υπόβαθρο ισχυρής αστικής βιομηχανικής κοινωνίας με εθνικούς καπιταλιστές και ισχυρό ανεξάρτητο “εργατικό” κίνημα.

Τέτοιες προϋποθέσεις δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν στην Ελλάδα (όπως υπήρξαν τουλάχιστον στο παρελθόν στη Δ. Ευρώπη, που είναι και το λίκνο αυτού του συστήματος) γι’ αυτό και το ελληνικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, από την αρχή της εφαρμογής του, αυτονομήθηκε από την κοινωνία με διάφορα τεχνάσματα και συνταγματικούς θεσμούς και  κατέληξε σε ένα απλά «κλεπτοκρατικό» σύστημα που κατέτρωγε .....

Πουλήθηκαν τα άπαντα του Ιπποκράτη για 25.960 ευρώ.

Πουλήθηκαν τα άπαντα του Ιπποκράτη για 25.960 ευρώ
Στην τιμή των 25.960 ευρώ πουλήθηκε η πρώτη έκδοση των απάντων του πατέρα της ιατρικής, Ιπποκράτη στη δημοπρασία βιβλίων του οίκου «Π. Βέργος».

Πρόκειται για την έκδοση που βγήκε το 1526 από το διάσημο βενετσιάνικο τυπογραφείο του Άλδου. 
Το αντίτυπο της δημοπρασίας είχε το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι ...

Ελληνική ξεφτίλα: Ξεπουλάνε τα νησιά μας σε Τούρκους μεγιστάνες....


Η γνωστή παγκοσμίως Μύκονος, το νησί που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει τουρισμό υψηλού εισοδήματος από το παγκόσμιο τζετ σετ χτυπημένη και αυτή από την οικονομική κρίση αναμένεται να… «σωθεί», σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, από ένα πολύ γνωστό Τούρκο μεγιστάνα. 

Δηλαδή η Ελληνική ξεφτίλα σε όλο το…

ΣΩΣΙΜΟ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ .....


Οταν...
1) Παραχωρήθηκε το σύνολο, της Εθνικής Κυριαρχίας
Ανεξαρτησίας.

2) Η Χώρα,δια της υπεύθυνης κυβέρνησης,παραιτείται του
 δικαιώματος ασυλίας επί της κρατικής περιουσίας

3) "Αξιοποιείται"/παραχωρείται/ξεπουλιέται ο Εθνικός πλούτος.
    (επιχειρήσεις,γη και ακίνητα,ορυκτός πλούτος κλπ).

4) Ιδιωτικοποιείται ....

“Έλεγχος” ευρωβουλευτών για τα λάθη της Τρόικα στην Ελλάδα – εδώ πότε θα γίνει;

troika-hellas
Ευρωβουλευτές από όλες τις πολιτικές ομάδες επικρίνουν το έργο και τη μεθοδολογία της τρόικας στην Ελλάδα και σε άλλες «χώρες της κρίσης».
 
Ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει συστήσει ειδική επιτροπή για να αξιολογήσει την τρόικα, διερευνώντας λάθη, παραλείψεις, ευθύνες
Θα είναι η πρώτη φορά που αξιολογούνται δημοσίως οι ίδιοι οι «αξιολογητές».
 Η σχετική πρωτοβουλία είχε ξεκινήσει από τους Πράσινους και τους Σοσιαλδημοκράτες, αλλά βρίσκει πλέον υποστηρικτές και σε άλλους πολιτικούς χώρους.
Ο Φρανκ Ένγκελ, ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από το Λουξεμβούργο, ελληνομαθής και γνώστης της Ελλάδας, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στην Αθήνα και, για παράδειγμα, ένας πρώην υπουργός μου έλεγε ότι όταν ήρθαν από την τρόικα να ελέγξουν το υπουργείο του, υπήρχαν γενικοί διευθυντές της Κομισιόν που δεν γνώριζαν καν τη νομική βάση της διαδικασίας. Νομίζω ότι πρέπει να τα εξετάσουμε αυτά τα θέματα.
Από κει και πέρα βλέπουμε ότι ....

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ Κι όμως άρχισαν τους πλειστηριασμούς: Αρπάζουν 56 σπίτια την ημέρα!

 Aπό την αρχή του χρόνου ως το τέλος του Οκτωβρίου,η εφορία άνοιξε και πήρε χρήματα από 93.330 λογαριασμούς καταθετών οι οποίοι κατά την εκτίμησή του δημοσίου του οφείλουν λεφτά ενώ πλειστηριάζονται την ημέρα 56 σπίτια την ημέρα!
Μόνο τον Οκτώβριο οι φορολογικές αρχές έβγαλαν σε πλειστηριασμό 1.553 κατοικίες και οικόπεδα και 14.197 ακίνητα συνολικά στο δεκάμηνο του έτους.
Πρακτικά, δηλαδή, οι πλειστηριασμοί έρχισαν ήδη υπογείως με δεκάδες χιλιάδες κατασχέσεις σπιτιών και αυτή η κουβέντα που γίνεται τώρα είναι "για τα μάτια του κόσμου".
Σε σχέση με το περσινό δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2013 οι πλειστηριασμοί ακινήτων σημειώνουν αύξηση κατά 26,3% αφού πέρυσι η εφορία έβγαλε σε δημοπρασία 11.240 ακίνητα συνολικά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι .....

Στίβεν Φράι: «Δεν θα είμαστε ποτέ, ικανοί να ξεπληρώσουμε το χρέος που οφείλουμε στην Ελλάδα» video

Πριν λίγο καιρό, η οργάνωση Intelligence Squared, παρουσίασε ένα debate στο Λονδίνο για τα επιχειρήματα υπέρ και κατά της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα. 

Ο ηθοποιός Στίβεν Φράι, επιχειρηματολογώντας υπέρ της επιστροφής, σχολίαζε, ανάμεσα σε άλλα: 
«Η ιδέα πως επρόκειτο για μια "νόμιμη απόκτηση" του Λόρδου Ελγιν είναι σαν να λέμε πως ο Αμερικανός Πρέσβης.....

Τα επτά δεδομένα και το δυσοίωνο μέλλον για τη χώρα μας.

Η είδηση είναι "καρατσεκαρισμένη" και έρχεται απευθείας από..
καθ' όλα αξιόπιστη πηγή στις Βρυξέλλες.

Δεδομένο πρώτο: Στο Eurogroup στις 9 Δεκεμβρίου η Ελλάδα δεν θα πάρει το πράσινο φως για την δόση.

Δεδομένο δεύτερο: Οι δανειστές μας είναι αποφασισμένοι να δώσουν ένα ηχηρό χαστούκι στην Ελλάδα και να συνεχίσουν με τις ίδιες εξευτελιστικές ταπεινώσεις να μεταχειρίζονται την χώρα μας.

Δεδομένο τρίτο: Οι Ευρωπαίοι θα επιχειρήσουν να "παγώσουν" την χρηματοδότηση ...

Ένοπλες Δυνάμεις : Ένα βίντεο για όσους επέλεξαν τα δύσκολα και σήμερα "γιορτάζουν" μόνοι.....

Θα “χορτάσουν” λόγια αναγνώρισης, στήριξης και συμπαράστασης οι στρατιωτικοί, σήμερα,ημέρα Εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Λόγια που θα ειπωθούν από τους ίδιους οι οποίοι δεν έχουν κατορθώσει να αρθρώσουν λέξη για όσα έχουν υποστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους από τις αλόγιστες περικοπές που επιβάλλουν οι δανειστές.

Οι ίδιοι που δεν έχουν βρει το κουράγιο να πουν ένα έστω όχι σ΄ όσα παράλογα ζητάνε, επιβεβαιώνοντας όσους υποστηρίζουν ότι κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν τους εθνικούς στρατούς σε “ένοπλες εταιρείες security” στις οποίες θα ανατίθενται αποστολές από τα ...”κεντρικά”.

Θα είναι οι ίδιοι αυτοί που σήμερα θα συγχαίρουν και θα επαινούν οι οποίοι γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τις ελλείψεις και τις “μαύρες τρύπες” που έχουν προκληθεί από την πολιτική του “ναι σε όλα”.

Τι μπορούμε να γιορτάσουμε λοιπόν σήμερα; 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; H E.E. στέλνει ρύζι Κίνας και ληγμένα τυριά για συσσίτια των Ελλήνων που εξαθλιώνει .

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαθλίωσε τους Έλληνες, με τη βοήθεια βέβαια των ελληνικών κυβερνήσεων 
που υπέγραψαν τα μνημόνια-θανατική καταδίκη και τώρα στέλνει ρύζι από την Κίνα και τυριά αμφιβόλου ποιότητας προσφέροντας τα στα συσσίτια των… θυμάτων τους

Πρόκειται για απίστευτη ενέργεια, που μαρτυρά τη κυνικότητα αυτών που επιβάλλουν τις πολιτικές τους σε βάρος των Ελλήνων και την προδοσία όσων ανέχονται να εξευτελίζεται ο λαός και να καταπατείται βάναυσα η αξιοπρέπεια του.

Μας πετούν ένα κομμάτι τυρί, από αυτά που τους περισσεύουν και μας δίνουν ένα κιλό ρύζι, όπως στα σκυλιά. 


Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες πώς τα τυριά που δίδονται στα συσσίτια κάποιες φορές είναι μουχλιασμένα, ίσως ...

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ κατά ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ....Σακκάς Ιωάννης, Πρώην Εισαγγελέας

« ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ »

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ


Των κάτωθι χωρίς επαρκείς πόρους ελευθέρων επαγγελματιών, κατοίκων Νομού ………………, υπαγομένων στην Κλάδο Υγείας του ΝΠΔΔ Ο. Α. Ε. Ε. (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ)

1) ……… με ΑΜΚΑ ………. ΑΦΜ……………, κάτοικος…………….

2)………..

…………….

10)………….

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 13 α του Ποινικού Κώδικα

1) ΤΩΝ: Διοικητή , Υποδιοικητή και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Ο. Α. Ε. Ε.) ως Κρατικού
Ασαφλιστικού Φορέα, κατοίκων Αθηνών Ακαδημίας 22, Αθήνα τκ 10671

Τηλ. 210 37.29.500 210 37.29.777 210 37.29.600

[ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ: …… ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΑΕΕ: … [ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ….ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ]

2) Των Κυβερνητικών Επιτρόπων στο ΝΠΔΔ Ο.Α.Ε.Ε. (ΤΑΚΤΙΚΟΥ –ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ)

3) ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΝΠΔΔ Ο. Α. Ε. Ε. στο Νομό …(πχ Κεφαλλονιάς)

4) ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΟΑΕΕ Διευθυντή ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ………(πχ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…) 

Κύριοι. Ως αρμόδιοι υπάλληλοι (κατ΄άρθρο 13 α του Ποινικού Κώδικα), σας δηλώνουμε ότι είμεθα Έλληνες Πολίτες, χωρίς επαρκείς πόρους και κατά νόμον ως ασφαλισμένοι στον ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ του Κρατικού Ασφαλιστικού Φορέα ΝΠΔΔ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ( Ο. Α. Ε. Ε. ), με έδρα την Αθήνα.

ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. BINTEO

Η Εβραική Μosad έφερε την μεταπολίτευση για να φέρουν τον Αττίλα στην Κύπρο με τις ευλογίες της Αμερικής του Κίσιγκερ.Εκπομπή του Τράγκα καλεσμένος ο Παρασκευάς Μπόλαρης συνεργάτης του Ιωαννίδη που έζησε την κατάσταση αυτή το 1974 αποκαλύπτει.

Οι Εβραίοι για μία ακόμα φορά δείχνουν ότι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να καταστρέψουν την Έλλάδα.

F.T.: «Τι γίνεται όταν μία μνημονιακή χώρα αποφασίζει επιτέλους να πει όχι;»

Στην αντίσταση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στις αξιώσεις της Τρόικας για τη λήψη νέων μέτρων αναφέρεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Financial Times» που θεωρεί πως οι συνεχείς απαιτήσεις για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις έχει επιφέρει μία εμφανή «κόπωση»
Άλλωστε, όπως παρατηρεί στο άρθρο του στους Financial Times o Peter Spiegel, η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ «φανατική» των μεταρρυθμίσεων και τώρα έχει ολοένα και λιγότερους λόγους για να υποχωρήσει.
«Τί συμβαίνει όταν μία χώρα σε πρόγραμμα διάσωσης επιτέλους αποφασίσει να πει απλώς όχι;». 
Έτσι ξεκινάει το άρθρο και αφορά στο ερώτημα που απασχολεί την Τρόικα, κατά τους τελευταίους γύρους.....

Ντάισελμπλουμ: Χρειάζονται «νέες θυσίες από τους Έλληνες»

«Αρχίζουμε να χάνουμε την υπομονή μας με την Ελλάδα». Την ανάγκη να σημειωθεί επειγόντως πρόοδος στην προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, επισήμανε ο πρόεδρος του Eurogrou
«Η διαδικασία αξιολόγησης θα πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα. Πολλοί υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους» δήλωσε. Παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες, αλλά επισήμανε την ανάγκη «νέων θυσιών από τους Έλληνες».
Πάντως, επανέλαβε ότι η Ευρώπη θα παράσχει στην Αθήνα νέα βοήθεια μετά την λήξη του τρέχοντος προγράμματος.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις της εφημερίδας Τα Νέα, στο τέλος ομιλίας του, ο πρόεδρος του Eurogroup -σε άλλο μήκος κύματος από το Βερολίνο, τουλάχιστο σε επίπεδο διατυπώσεων- τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να .....