Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ !!! ; Ανασφάλιστη καρδιοπαθής πέθανε ψάχνοντας χειρουργείο !

Ανασφάλιστη καρδιοπαθής από τη Θεσσαλονίκη που έπρεπε να χειρουργηθεί επειγόντως πέθανε, επειδή δεν τη δέχονταν τα νοσοκομεία γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει. 

Πριν από δύο μήνες η 60χρονη είχε μιλήσει για τον Γολγοθά της, μαζί με άλλους ανασφάλιστους με σοβαρό 
πρόβλημα υγείας, σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης (ΚΙΑ).

Η γυναίκα είχε διαγνωστεί με ανεύρυσμα θωρακικής αορτής και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Αλλά τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης της έκλειναν την πόρτα, επειδή ήταν ανασφάλιστη. 


Ετσι απευθύνθηκε στο ....

Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε ήδη;

Δεν νομίζουμε ότι δεν γνώριζαν οι δυτικοί πως θα αντιδρούσε η Ρωσία, όταν έβαλαν τους νεοναζί της Ουκρανίας να ανατρέψουν πραξικοπηματικά την νόμιμα εκλεγμένη φιλορωσική κυβέρνηση. Γνώριζαν πολύ καλά.

Δεν μπορεί να χωρέσει λογικός νους το ότι η Ρωσία θα έμενε άπραγη, τη στιγμή που...αφενός ο μισός πληθυσμός της Ουκρανίας είναι στην ουσία Ρώσοι, αφετέρου τυχόν προσχώρηση της Ουκρανίας στον έλεγχο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, θα είχε ως αποτέλεσμα να εγκατασταθούν βάσεις του ΝΑΤΟ και αμερικανικοί πύραυλοι στα σύνορα της Ρωσίας. 


Επομένως γνώριζαν πολύ καλά τις ...

"Δουλεύουν" το λαό με το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Χθες ο λαός έμεινε ικανοποιημένος, τα καθεστωτικά ΜΜΕ πανηγύριζαν. Επιτέλους, ο ανώτατος πολιτικός άρχων της Ελλάδας, δηλαδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έθεσε επίσημα το θέμα του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων στον ανώτατο πολιτικό άρχοντα της Γερμανίας, τον εκεί ΠτΔ. Είναι έτσι όμως τα πράγματα, όπως φαίνονται;

Πόσοι άραγε συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι ούτε ο Έλληνας Πρόεδρος,...
ούτε ο Γερμανός Πρόεδρος έχουν οποιαδήποτε αρμοδιότητα για να θέσουν ή να συζητήσουν αυτό το θέμα; 


Και ο μεν πρόεδρος της Γερμανίας ήταν...

Οικονομικά αντίποινα από Ρωσία: Επιχείρηση "κατάληψης του ΔΝΤ" και εκδίωξης των ΗΠΑ!

Η απάντηση της Ρωσίας στην αμερικανική πρόθεση να επιβάλλει οικονομικά αντίποινα για την επέμβαση στην Κριμαία, φαίνεται ότι θα είναι ηχηρή και αφορά πλέον άμεσα και την Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει το Reuters σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια της Ρωσίας να εκθρονίσει την αμερικανική ηγεμονία από το ΔΝΤ εκμεταλλευόμενη τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμερικανική οικονομία.


Συγεκριμένα "η Μόσχα ασκεί τεράστιες....

Αδικημένος ή Δικαιωμένος ;

-Αλέκο, τέρμα η πολιτική;
-Όχι !! Τέρμα η υποψηφιότητα τουλάχιστον σε όλη την επόμενη χρονική περίοδο. 
Επέστρεψα στην Βουλή φιλοξενούμενος σε κόμμα που έχασε, διότι δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις μου. 
Έπρεπε να επανεκλεγώ για την ηθική μου αποκατάσταση και έκανα αυτή την «αλλόκοτη» επιλογή. 
Βέβαια και στο ΠΑΣΟΚ δεν με άκουγαν και με κατ έτρεξαν οι διαπλεκόμενοι και στο τέλος μου επιτέθηκε όλο το σύστημα. 
Είμαι περήφανος που αντιπαρατέθηκα με τον Τσοχατζόπουλο και το κύκλωμα του και .....

Η «αρκούδα» ξύπνησε και οργανώνει το «αντίπαλο δέος». Ο οργανισμός των χωρών CSTO συζητά την θέσπιση κοινής αεράμυνας και δυνάμεων ταχείας αντίδρασης Ο νέος ψυχρός πόλεμος αρχίζει…

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
 
Στις 06 Μαρτίου 2014, τα μέλη της στρατιωτικής επιτροπής που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του Συμβουλίου των Υπουργών Άμυνας του Οργανισμού Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO) συζητούν την δημιουργία ενός κοινού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας.

Η πρώτη συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε υπό ...

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ~Η Ρωσία έθεσε ξαφνικά σε ετοιμότητα 30' τα στρατηγικά βομβαρδιστικά της (Βίντεο)

 Πριν λίγο μεταδόθηκαν δορυφορικές εικόνες από τις κύριες βάσεις των ρωσικών στρατηγικών αεροσκαφών που δείχνουν ότι 30 βομβαρδιστικά έχουν συγκεντρωθεί μόνο στο αεροδρόμιο του Borisoglebsk όπου βρίσκεται μία από τις κεντρικές αποθήκες ρωσικού πυρηνικού οπλισμού (Voronezh-45)... 

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο και τις δορυφορικές εικόνες υπάρχει μεταφορά....

Αποκαλύψεις Χατζημαρκάκη: Πώς οι Γερμανοί ελέγχουν πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γ. Χατζημαρκάκης αποκάλυψε στον Γ. Τράγκα το βρόμικο παιχνίδι των Γερμανών εις βάρος της Ελλάδας

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Γιώργου Τράγκα, την Πέμπτη το βράδυ ξημερώματα Παρασκευής, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο οι Γερμανοί ελέγχουν όλο το σύστημα στην Ελλάδα. 


Από πολιτικούς και επιχειρηματίες μέχρι και δημοσιογράφους.

«Στόχος της Γερμανίας είναι να έχουν ...

Τί κάναμε;..

Και δηλαδή, όταν τα παιδιά των παιδιών μας μας ρωτήσουν:


'' Εσείς, όταν ο έρπων φασισμός της κυβέρνησης Ψευταρά και σία είχε καταλάβει την χώρα, τί κάνατε; ''

'' Τί κάνατε όταν ένας αστυνομικός διευθυντής, απαγόρευε τις συναθροίσεις και το δικαίωμα να διαμαρτύρεστε;


Είχε κηρυχτεί κάποιος στρατιωτικός νόμος και δεν το 'χατε πάρει είδηση; ''

'' Τί κάνατε όταν οι ....

Επί Ελληνικής Προεδρίας επιβάλλονται τα μεταλλαγμένα τρόφιμα.....

Έπεσε στο προχθεσινό συμβούλιο των Υπουργών Περιβάλλοντος της Ένωσης το τείχος της απαγόρευσης των καλλιεργειών γενετικά τροποποιημένων οργανισμών(φυτών) στις χώρες-μέλη της Ένωσης.

Αυτό που κρύβει επιμελώς ο Έλληνας ΥΠΕΚΑ είναι πως, αν αρχίσουν τέτοιες καλλιέργειες σε κοινοτικές χώρες, θα είναι πρακτικά αδύνατον να εμποδιστεί η εισαγωγή μεταλλαγμένων φυτών και των προϊόντων τους στις άλλες κοινοτικές χώρες που δεν επιθυμούν την κατανάλωση ΓΤ Οργανισμών είτε ως ζωοτροφές είτε ως τμήματα του περιεχομένου τροφίμων για τους ανθρώπους( αλεύρι, κονσέρβες, είδη ζαχαροπλαστικής ,μπισκότα κ.λ.π. κ.λ.π.).

Ύστερα από14 χρόνια συζητήσεων και....

Πιάστηκε και άλλος ξένος πράκτορας που υποκίνησε της διαδηλώσεις στην Ουκρανία - Μοσάντ και Γερμανία από πίσω!!

Nέα αποκάλυψη έρχεται από το Κίεβο η οποία είναι ενδεικτική της ανάμειξης των ξένων πρακτόρων στις αθώες διαδηλώσεις οι οποίες έφεραν αμέτρητους νεκρούς και χάος και τελικά την ανατροπή του νόμιμου ηγέτη της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς!

Συγκεκριμένα, Ουκρανοί δημοσιογράφοι οι οποίοι καταγγέλουν ότι έχουν φιμωθεί από την νέα παράνομη κυβέρνηση των ναζιστών στην Ουκρανία αποκαλύπτουν ότι....

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑΪΖΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

 Αξιότιμοι κύριοι: 

Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σ εσάς τους Αθέους να σάς ενημερώσω για το εξής: 

Πρίν από λίγο...

Γερμανικό έντυπο λέει ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί τον ΣΥΡΙΖΑ!

Το γερμανικό περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche, σε ένα αφιέρωμα που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας και αναπαρήγαγαν ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο. 

Συγκεκριμένα, το γερμανικό περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας. 

«Ένας άλλος ....

Το ρωσικό Ναυτικό βύθισε ουκρανικό ναρκαλιευτικό παγιδεύοντας τον υπόλοιπο στόλο στην Σεβαστούπολη.

Ο ρωσικός στόλος βύθισε πριν λίγο ένα παλιό ανθυποβρυχιακό σκάφος στην είσοδο του λιμανιού της Σεβαστούπολης αποκλείοντας μέσα στο ναύσταθμο ορισμένα ουκρανικά πολεμικά που αρνούνται να παραδοθούν στις Δυνάμεις Αυτοάμυνας της κριμαϊκής δημοκρατίας.

Η ενέργεια πλέον δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στα πληρώματα που φοβισμένα από τις απειλές για "δίκες με την κατηγορία περί εσχάτης προδοσίας" που εξαπολύει η "κυβέρνηση" του Κιέβου σε όποιον παραδίδεται φοβόντουσαν ....

Στην Ναοτοϊκή βάση της Sigonella (Σικελία) ιδρύθηκε Μασονική στοά

4 (1)Πρόκειται για τη σημαντικότερη βάση του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο. 

Τη βάση όπου μαζί με τους ισραηλινούς προετοιμάζουν τις επιθέσεις εναντίον της Συρίας και του Ιράν.

Η Μασονική στοά, αφού πρώτα λειτούργησαν σύμφωνα με τους «κανόνες» οι οργανώσεις-προθάλαμος Lions (ΛΑΙΟΝΣ) και Rotary Club (Ρόταρυ), έλαβε την ονομασία “Sigonella Travelers lodge n° 1288″.


Στην Ελλάδα παραμένουν ακόμη στο σκοτάδι οι μασόνοι πολιτικοί, αξιωματικοί, δικαστές και σια. Ακόμη δεν έχουν εκσυγχρονιστεί...

Οι τραπεζίτες Rothschild έχουν προτείνει ΣΥΡΙΖΑ σαν ελπίδα για την Ελλάδα και την Ευρώπη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgs9yw-zDkOawo2W4_OrdgxcW_3aINgvJ9Dv-6kqFUKJFxU2P6eskCpR-5fyE0hiFuVLEnbOqRi5mfC2B0zLEHXXKAbWL6VSzrYykxlWl-7sek1NbKcngF59cT04O3lAPVM3QbblShnQJMb/s400/oi-rothschild-kerdizoyn-kathe-mera-5-ekatommyria-se-tokoys.jpg
Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον κ. Στρατούλη να μιλάει με περίσσια υπερηφάνεια για το δημοσίευμα της "γαλλικής" εφημερίδας "Liberation" λέει οτι το να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση αποτελεί ελπίδα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη!

Αυτό που δεν λέει ο κ. Στρατούλης είτε γιατί δεν γνωρίζει είτε ...