Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Δεν υπαρχει διεξοδος . ή αντιστεκομαστε ή χανομαστε Διαλεξτε.

Δεν φτανει που διελυσαν οτι υπηρχε σε αυτον τον τοπο.
Παιδεια Υγεια Προνοια Πολιτισμο 


Ξεπουλησαν οτι καλο και προσοδοφορο ειχε δημιουργηθει με ιδρωτα και κοπους ετων 


Εβαλαν φορους υπερογκους παρατυπους παρανομους και χαρατσια προσωρινα αλλα εγιναν μονιμα δηλαδη μειωσαν αναγκαστικα τα εισοδηματα ολων των ελληνων κατα 60% Απο την αλλη αυξησαν ολα ....

Ολόκληρη η συνέντευξη του πρώην ΑΓΕΣ Στρατηγού Φ. Φραγκούλη σε ρωσικό ΜΜΕ: Οι Τούρκοι θέλουν να αλλάξουν τα σύνορα στο Αιγαίο Πέλαγος !!

fragos_default (1)
Συνέντευξη του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ  Στρατηγού ε.α στην μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα της Μόσχας Российская газета , η οποία στην κυριολεξία « σπάει  κόκαλα» όσο αφορά την Τουρκία και τις προθέσεις της στο Αιγαίο, παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα η ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr. Πρόκειται για μια συνέντευξη που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες .
Στις 07 Ιανουαρίου 2016, ήταν  η πρώτη φορά για το νέο έτος  που η Τουρκία  παραβίαζε  το εθνικό εναέριο χώρο  της Ελλάδος ,  τέσσερα τουρκικά μαχητικά F-16 εισέβαλαν τρεις φορές στο βόρειο τμήμα του Αιγαίου Πελάγους , εντός του ελληνικού FIR , τονίζει η ρωσική εφημερίδα .
Ωστόσο, αυτές οι τακτικές  επιδρομές της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας εξέπληξαν λίγους ανθρώπους .
Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,  το 2014 το ελληνικό Υπουργείο Άμυνας κατέγραψε  ...

Ο Σόρος και η διεθνής συντάντηση των Παρισίων για το μνημόνιο με διπλό νόμισμα.

Με τον ερχομό του νέου σωτήριου έτους 2016, νάσου κι ο γνωστός μας Σόρος. Σε συνέντευξή του στη Γερμανική Wirtschaftswoche (4/1/2016) εστίασε το ενδιαφέρον του στην Ελλάδα. Απολύτως φυσικό από την στιγμή που η χώρα μας έχει ριχτεί στα σκυλιά, ή ορθότερα στους γύπες της παγκόσμιας αγοράς κεφαλαίων. Κι αυτός, ένας από τους μεγαλύτερους γύπες, ένα είδος μαυρόγυπα των αγορών, δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει.
Το ενδιαφέρον για την Ελλάδα
Μπορεί ο ίδιος να αυτοχαρακτηρίζεται ως «κερδοσκόπος με την καλή έννοια του όρου» – ακιρβώς όπως λέμε παράσιτο αλλά καλής ράτσας – αλλά το σημαντικότερο είναι αυτό που λέει για την Ελλάδα. «Όταν η ελληνική κρίση ξέσπασε για τα καλά το 2009 η ΕΕ υπό την αρχηγία της Γερμανίας βοήθησε μεν, αλλά η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλλει υψηλό τίμημα», τονίζει ο Τζορτζ Σόρος προσθέτοντας: «Της ζητήθηκε να καταβάλλει υπερβολικά υψηλά επιτόκια καθιστώντας αδύνατη την εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους. 
Δυστυχώς οι Γερμανοί επανέλαβαν το λάθος και κατά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις. Επέβαλαν και πάλι όρους που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την χρεοκοπία. Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει ποτέ τα χρέη της».
Στο ερώτημα αν η Ελλάδα θα είχε....

Ξυρίστε το μούσι, βάλτε άρωμα, φορέστε δυτικά ρούχα -Οι οδηγίες του ISIS για επίδοξους τζιχαντιστές στην Ευρώπη

isis.12.1.708
Εναν συμβουλευτικό οδηγό, για τους ακολούθους του που θέλουν να κάνουν επιθέσεις ως «μοναχικοί λύκοι», όπως εκείνες που μαστίζουν την Ευρώπη, συνέταξε το Ισλαμικό κράτος.
«Ασφάλεια και προστασία για μουτζαχεντίν μοναχικούς λύκους και μικρούς πυρήνες», είναι ο τίτλος του φυλλαδίου, στο οποίο οι επίδοξοι τζιχαντιστές συμβουλεύονται να εκπλήξουν τον εχθρό, μένοντας μακριά από το «ραντάρ» των υπηρεσιών ασφαλείας.
«Οποιαδήποτε επιχείρηση δεν έχει ισχυρή ασφάλεια και προφυλάξεις, είναι καταδικασμένη να αποτύχει, όπως ένα μεγάλο κτίριο χρειάζεται ισχυρά θεμέλια», αναφέρει το φυλλάδιο, σύμφωνα με την Telegraph. «Τα μέτρα ασφαλείας είναι τα θεμέλια κάθε επιχείρησης», τονίζεται.
Αρχικά το φυλλάδιο γράφτηκε στα αραβικά για....

Αποκάλυψη Ν. Μαριά : “Πού βρήκε τα €17 δις η Τράπεζα της Ελλάδας και αγόρασε χρέος άλλων χωρών της Ευρωζώνης και όχι μόνο;” – βίντεο

Υ.Γ Κατά τα άλλα για 1,8 δις ευρώ μειώνουν τις συντάξεις και εξαθλιώνουν τα περήφανα γηρατειά...!


Την αποκάλυψη ότι η Τράπεζα της Ελλάδας διέθεσε ήδη €17 δις για αγορά χρέους άλλων χωρών της Ευρωζώνης –πλην της χώρας μας που έχει εξαιρεθεί- έκανε μιλώντας στο Kontra Channel και τον Αιμίλιο Λιάτσο, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στις 8 Ιανουαρίου.
Την ίδια ώρα που ...

Όλη η αλήθεια από τον Πούτιν.

Στις δηλώσεις αυτές, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, εξηγεί γιατί προωθούν το μοντέλο της Δύσης και διώκουν την Χριστιανική αλήθεια εφαρμόζοντας μοντέλα ζωής βγαλμένης από την ζούγκλα.

Η Ευρώπη μεταλλάσσεται… ολοταχώς προς κάποια μορφή διάσπασης.

Αν δεν κοιτάξουμε αποσπασματικά το τι συμβαίνει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια αλλά συνολικά, θα διαπιστώσουμε ότι οδεύουμε σε μια άλλη Ευρώπη, μια Ευρώπη που δεν είχε προβλεφθεί, γιατί όταν αναφερόμαστε στην Ευρώπη, συνήθως αναφερόμαστε στην Πολιτική Ευρώπη και όχι στις Χώρες που αποτελούν την Ευρώπη. Δυστυχώς όμως η Πολιτική Ευρώπη που όλοι γνωρίζουμε σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Όλες οι ενδείξεις συντείνουν στο ότι η Πολιτική Ευρώπη έχει μεταξύ δύο δρόμων να επιλέξει για το μέλλον της: Το να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη, ή να μειώσει τα μέλη της σε αυτά που αποδέχονται τις κοινές Ευρωπαϊκές αξίες και τα οποία πιστεύουν ότι το εγχείρημα πρέπει να ολοκληρωθεί χωρίς εκπτώσεις και ιδιαιτερότητες, σε μία συνομοσπονδία σε πρώτο στάδιο και σε μια ομοσπονδία σε ένα δεύτερο. 
Οι πνευματικοί πατέρες της Ενωμένης Ευρώπης αυτό είχαν στο μυαλό τους όταν έριχναν στο τραπέζι την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως μέθοδο υπέρβασης των διαιρέσεων που είχαν οδηγήσει σε αιματηρούς πολέμους.
Δυστυχώς όμως......