Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΛΟΟΟ ! Πόθεν είσαι Αξελ ΧαβαΝαγκίλα;ΒΙΝΤΕΟ (ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ)

Μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν ο Αξελ ΧαβαΝαγκίλα έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβαλα τα πρώτα απλά ερωτηματικά για το ΠΟΘΕΝ ΕΙΣΑΙ του Alexis Tzipras για να μάθουμε το ποιος είναι πραγματικά και από πού κρατάει η σκούφια του! 

Έκτοτε συνεχίζουν κάνουν την πάπια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να ξεφύγουν δια της σιωπής. 

Τα απλά ερωτήματα έχουν να κάνουν με τη βασική υποχρέωση κάθε πολιτικού αρχηγού, σε μια Δημοκρατία, να ζει σε «γυάλινο σπίτι» και να υπάρχει «διαφάνεια», σε ότι τον αφορά. Ρωτήσαμε τα εξής: 

ΕΡΧΕΤΑΙ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ; Οι Γερμανοί θα αποφασίζουν τον αυτόματο θάνατο των προβληματικών τραπεζών που θα παρασύρουν στον «θάνατο» και τις καταθέσεις των απρόσεχτων πελατών!

Ως γνωστόν η κατάθεση είναι πλέον «επένδυση» και ο καταθέτης-επενδυτής πρέπει να αναλαμβάνει το ρίσκο της επένδυσης του. 

Τώρα που σώθηκαν οι συστημικές τράπεζες, οι Γερμανοί , χριστιανοδημοκράτες και σοσιαλδημοκράτες ,συμφώνησαν ότι δεν θα διατίθενται απευθείας κεφάλαια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), για τη διάσωση τραπεζών και θα δημιουργήσουν ένα «μικρό συμβούλιο», το οποίο θα λειτουργεί παράλληλα με το Ecofin, και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να αποφασίζει το πότε θα κλείνει μια τράπεζα που απειλείται με χρεοκοπία.

Με βάση αυτές τις γερμανικές αποφάσεις το μέλλον των "ελληνικών Τραπεζών" δεν είναι καλό, δεδομένου ότι ....

ΕΞΩΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ...

Θέμα πλήρους απελευθέρωσης και των μισθώσεων κατοικίας θέτει πλέον η τρόικα.

Ο δανειστές ζητούν από το υπουργείο Ανάπτυξης να μπορούν με μια απλή απόφαση του ιδιοκτήτη κατοικίας να πραγματοποιούνται εξώσεις εντός λίγων μόλις ημερών, χωρίς να ισχύει η προειδοποίηση των 30 ημερών για την αποπληρωμή των χρεών αλλά και το δικαστικό μεσοδιάστημα των τριών μηνών που χρειάζεται μετά τον προσδιορισμό δικασίμου ώστε να ολοκληρωθεί η έξωση.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η τρόικα ζητεί να μην υπάρχει .....

Η μομφή της κοινωνίας σε Σαμαρά και Τσίπρα είναι σε καθημερινή βάση ...

Ο Σαμαράς διαισθάνεται πως ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα. 

Το τούνελ είναι σκοτεινό και κανένα φως δεν φαίνεται στην άκρη του. 

Το μόνο που φαίνεται είναι οι «αγριεμένοι» δανειστές που ζητούν «γη και ύδωρ» (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στέλνοντας το μήνυμα πως αν η ....

συγκυβέρνηση δεν κάνει τη δουλειά «της» ( για να ακριβολογούμε την δουλειά τους) τότε δεν αποκλείεται να τραβήξουν το χαλί και η συγκυβέρνηση να οδηγηθεί σε άτακτη κατάρρευση.

Από το βήμα της βουλής λοιπόν ο πρωθυπουργός απέφυγε επιμελώς να πει ή να δεσμευτεί για οτιδήποτε έχει να κάνει με τις πραγματικές αγωνίες της κοινωνίας. 


Συνέχισε την τακτική του «μ’ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και προτίμησε να κάνει πλακίτσα με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για «γραμμή Τέξας» και άλλα φαιδρά.

Αλλά και από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πως η λύση στο πρόβλημα της χώρας είναι η επιστροφή στο παρελθόν και όχι η φυγή στο μέλλον. 


Η ρητορική του μοιάζει λες και δεν πέρασε μια μέρα από τα τέλη της δεκαετίας του 70.

ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΙΑΟΥΛΗ ...ΛΥΣΕ ΤΑ ΠΥΡΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ,Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ..Πώς μας θωρείς ακίνητος;... Πού τρέχει ο λογισμός σου......ΑΙΣΧΟΣ !!!!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του πρώτου «πακέτου» με τις μαρίνες, που αφορά τον Άλιμο, τη Νέα Επίδαυρο, τον Πόρο και την Ύδρα και έντονο είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον από επιχειρηματίες της γειτονικής Τουρκίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία» στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού έχουν περάσει 11 επενδυτικά σχήματα και ως τα τέλη του έτους το Δημόσιο θα έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ To ΣτΕ απέρριψε την προσπάθεια αποκαθήλωσης των εικόνων στα δικαστήρια. Ως Πότε ακόμα;;;

"Να'χετε σταυρό στο μέτωπο να σας γνωρίζουν" έλεγε ο Πατροκοσμάς όταν γυρνούσε όλη την Ελλάδα για να κρατήσει ζωντανή την Πίστη και την Εθνική συνείδηση στους υπόδουλους Ελληνες. 
Βλέπετε ο Άγιος γνώριζε ότι με τη λογική οι άνθρωπο δεν αντέχουν τα βάσανα. 
Η λογική δεν σου ψιθυρίζει "κάνε υπομονή", αντίθετα σου λέει "παραδώσου και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να γίνεις σαν και αυτούς". 
Για να υπερβείς ανυπέρβλητα εμπόδια μόνο με την Πίστη μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί η πίστη είναι "παράλογη", πίστη είχε και ο Λεωνίδας όταν έπεσε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" στις Θερμοπύλες.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξέρει ότι πριν επικρατήσει πρέπει να εξολοθρεύσει την Πίστη ολοσχερώς. 

Τελικά πάει σε… ξένα χέρια το… ΤΑΙΠΕΔ.

Δεν διαψεύδει η Κομισιόν τα δημοσιεύματα (Financial Times) που προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση....στην Ελλάδα και τα οποία έκαναν λόγο για αλλαγή της έδρας του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και μετατροπής του σε ιδιωτική εταιρεία ειδικού σκοπού (special purpose vehicle), με ξένους μάνατζερς!! 

Αυτό προκύπτει από απάντηση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλι Ρέν, σε σχετική ....

Στουρνάρας : Εμείς είμαστε ..έτοιμοι .Δεν ξέρω γιατί ..αργούν .

Την απορία όμως της ελληνικής κυβέρνησης για τις «καθυστερήσεις» της
τριμερούς εκφράζει το υπουργείο Οικονομικών, μετά και την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Δευτέρα συνάντησης με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εμείς είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, είναι δικό τους θέμα οι καθυστερήσεις, αλλά ...

ΕΠΑΧΘΕΣ , ΑΠΕΧΘΕΣ, ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ......

Ο φαύλος κύκλος ύφεσης-χρέους συνεχίζεται ως πολιτική επιλογή μιας χρεοκοπημένης κυβέρνησης που δεν διαπραγματεύεται, αλλά άγεται και φέρεται από τους υπάλληλους της Τρόικας, προκειμένου να εξυπηρετείται ένα δημόσιο χρέος που είναι ύποπτο διότι δεν έχει ελεγχθεί και ειδεχθές διότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. 

Υπό αυτό το πρίσμα, της παταγώδους αποτυχίας του λεγόμενου ελληνικού προγράμματος διάσωσης τόσο στη σύλληψη όσο και στην εκτέλεσή του, επανέρχονται εντονότερα στο προσκήνιο και οι συζητήσεις για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Το ερώτημα ευρώ ή εθνικό νόμισμα προτάσσεται ως ένα από τα κυρίαρχα διλήμματα που θα έπρεπε να απασχολούν τη σημερινή κοινωνία. 

Είναι όμως αυτό το πραγματικό δίλημμα στο οποίο οφείλομε να δώσομε απάντηση?

Κλειδώνει την Πέμπτη..... το κούρεμα καταθέσεων στο Eurogroup;

Όλα δείχνουν πως ο Σόιμπλε θα ''περάσει'' την γραμμή του στο Eurogroup της Πέμπτης, πως δηλαδή θα κουρεύονται καταθέσεις, στο πρότυπο της Κύπρου, σε... μελλοντικές διασώσεις προβληματικών τραπεζών, ενώ αρνητικά είναι τα μηνύματα για αναδρομική ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

Οι διαπραγματεύσεις στη Γερμανία μεταξύ Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών καθορίζουν τις τραπεζικές εξελίξεις στην Ευρώπη και όλα δείχνουν πως θα είναι καθοριστικό το Eurogroup της Πέμπτης.

Αρμόδιοι για τη διάσωση της όποιας προβληματικής τράπεζας στο μέλλον, θα είναι τα εθνικά κράτη και πρωτίστως ....

Η Ελλάδα στα χρόνια της (πολιτικής) κρίσης…

Ας τα πάρουμε από την αρχή… Η χώρα αυτή βρίσκεται σε βαθιά κρίση χρέους από τη στιγμή που “απελευθερώθηκε”.

 Με το χρέος μας πορευτήκαμε επί δεκαετίες, και έτσι θα ....
συνεχίζαμε, αν στα τέλη του 2009-αρχές 2010 δεν δημιουργούσαμε οι ίδιοι, δηλαδή η τότε κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, τις προϋποθέσεις για μια κρίση δανεισμού, που απομόνωσε την Ελλάδα και της αφαίρεσε το δικαίωμα να προσφεύγει στις αγορές για να δανείζεται.


Με αυτή την κρίση δανεισμού ζούμε τα τελευταία σχεδόν τέσσερα χρόνια. Με τα γνωστά αποτελέσματα. 


Της υποχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, της δραματικής συρρίκνωσης του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας, της επικράτησης μια υποσυνείδητης εθνικής μελαγχολίας, που επί της ουσίας αποτελεί ...

ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ!! ΦΙΜΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΦΙΜΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ VIDEO.

Ο Σαμαράς απαγόρευσε στον Αβραμόπουλο να απαντήσει εχθές στη Βουλή για τον "Ευρωπαϊκό στρατό" με συμμετοχή από το 2014 του ..... "Μακεδονικού στρατού!!!!!

Όλες οι εφημερίδες σήμερα αρνήθηκαν να παρουσιάσουν το έγγραφο που κατέθεσα στη Βουλή.

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι πούλησαν την Μακεδονία μας μέσω οικονομικής κρίσης και πάνε να το περάσουν στα κρυφά.


Για αυτό ο Σαμαράς αρνείται για 8 φορά να απαντήσει σε ερώτηση στη Βουλή.

Ο ίδιος έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 μιλώντας ...

ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΤΟΥ 2007 ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2016. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ..ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ANAΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ;;;;

Των Κώστα Μοσχονά – Μάριου Χριστοδούλου






«Παγωμένες» έως το 2016 θα παραμείνουν οι αντικειμενικές τιμές στα ακίνητα βάσει της συμφωνίας που έχει συνάψει η κυβέρνηση με την τρόικα για να αποφευχθεί το κραχ στην κτηματαγορά. 

Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολι Ρεν σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών Θεόδωρου Σκυλακάκη. 


Για τον Φιλανδό, η εναρμόνιση των αντικειμενικών αξιών με τις πραγματικές, που προβλεπόταν με βάση το Μνημόνιο ότι θα γίνει το 2012, αναβάλλεται για το 2016. 

Μικαέλ Λεβί: «Η δημοκρατία μετατρέπεται σε ένα άδειο κέλυφος».

Μικαέλ Λεβί Η δημοκρατία μετατρέπεται σε ένα άδειο κέλυφος,Συνέντευξη του Γάλλου φιλοσόφου στην εφημερίδα «Εποχή»
Υπάρχει μεγάλη συζήτηση το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις ανισότητες του ευρωπαϊκού Νότου και του Βορρά. Θεωρείτε ότι υπάρχει ζήτημα με την ισορροπία δυνάμεων μέσα στην Ε.Ε και ποια η θέση της Γαλλίας σε αυτό το δίπολο;
Ο καπιταλισμός, ειδικά στη νεοφιλελεύθερη εκδοχή του, παράγει και ισχυροποιεί όλες τις μορφές ανισοτήτων. Οι ανισότητες μεταξύ ευρωπαϊκού Βορρά και Νότου είναι ένα παράδειγμα. Όμως, η κεντρική σύγκρουση στην Ευρώπη δεν είναι ανάμεσα στον Βορρά και τον Νότο αλλά ανάμεσα στους λαούς της ηπείρου και τις οικονομικές ολιγαρχίες που κατέχουν την εξουσία σε όλες τις χώρες και που ασκούν τη δικτατορία τους μέσω της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Τούρκοι ακινητοποίησαν ελληνικό τρένο για να τραγουδήσουν τον εθνικό τους ύμνο!

Μια πρωτοφανής πρόκληση σημειώθηκε χθες σε ελληνικό έδαφος από ομάδα Τούρκων με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθούν στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ και να τιμήσουν την ημέρα μνήμης για τον θάνατο του (σαν σήμερα το 1938). 

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους επιβάτες βρισκόταν ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, βουλευτές και δημοσιογράφοι, όλοι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν εκεί τον θάνατο του Κεμάλ μετά από πρόσκληση του «Συνδέσμου Αλληλεγγύης Δυτικής Θράκης».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μιλιέτ με τίτλο «Σκάνδαλο στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη» η ομάδα αυτή των Τούρκων ακινητοποίησε το τρένο επί ελληνικού εδάφους και στις 9:05 το πρωί χθες, έψαλε τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας (σ.σ. κάθε τέτοια ημέρα οι Τούρκοι την ώρα που πιστεύεται ότι έφυγε από τη ζωή ο Ατατούρκ κάθονται σε στάση προσοχής όπου κι αν βρίσκονται, ό,τι κι αν κάνουν).

Η ενέργεια αυτή, σύμφωνα.....

ΗΠΑ και Γερμανία τα βρήκαν και στο σκοπιανό.

Και ξαφνικά, το Βερολίνο εισβάλλει και στην προβληματική σχέση Ελλάδος-FYROM, με τη  συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ με τον ειδικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ για το σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς. 


Η Μέρκελ ήταν σαφής στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου, και το μήνυμα στον Γκρουέφσκι ήταν: Να είστε όλοι έτοιμοι για συμβιβασμό με τους Έλληνες στο ζήτημα της ονομασίας. 

Στο ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. είμαστε πεπεισμένοι (για πολλούς λόγους και όχι αβάσιμα...) πως.....

Πουλάει ελληνικό ελαιόλαδο με τιμή 82 Ευρώ το κιλό!

Με πτυχίο Νομικής και προϋπηρεσία σε διαφημιστική ως copywriter, ο Γιώργος Κολιόπουλος έγινε ο επιχειρηματίας που είδε το ελληνικό λάδι ως τον «υγρό χρυσό» και εισέβαλε στις αγορές του...Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης, του Αμπού Ντάμπι, αλλά και στις πανάκριβες βιτρίνες του λονδρέζικου πολυκαταστήματος «Harrods».
Το «λ» ή «Lambda», όπως ονομάζεται το ελαιόλαδο πολυτελείας, πήρε το όνομά του από το αρχικό γράμμα της λέξης «λάδι» και τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε ένα πανίσχυρο brand name, γεγονός που οφείλεται στην προσπάθεια του κ. Κολιόπουλου να δημιουργήσει ένα προϊόν πολυτελείας σε πανάκριβο gift box, το οποίο θα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. 

Ο ίδιος, ο οποίος δεν έχει βγει ποτέ στο εξωτερικό, κατάφερε μέσω του laptop του να διαδώσει το ελληνικό ελαιόλαδο στις διεθνείς αγορές και να κυριαρχήσει στις βιτρίνες του «Harrods».

Λάδι πολυτελείας

 Το πρώτα πράγματα που τραβάνε την προσοχή στο «λ» είναι το μπουκάλι του και η θήκη πολυτελείας. 

Θα μπορούσε να ....

Οι Ναζί έκλεψαν και από Ελληνες έργα τέχνης.

 Πολύτιμα έργα τέχνης όπως αυτά που ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα του 80χρονου Κορνήλιου Γκούρλιτ στο Μόναχο, φαίνεται ότι το Γ' Ράιχ άρπαξε και από Εβραίους σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ρόδο.

Μόνο η κορυφή του παγόβουνου - δηλαδή, της πολύτιμης λείας που έκλεψαν ο Χίτλερ και οι Ναζί του πριν και κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - είναι τα...1.406 έργα ηχηρών και πανάκριβων ονομάτων της τέχνης, που ανακαλύφθηκαν πίσω από βουνά με ληγμένες κονσέρβες σε διαμέρισμα του Μονάχου εξηγεί στα «ΝΕΑ» ο πλέον ειδικός ιστορικός στο Κλέρμοντ της Καλιφόρνιας, Τζόναθαν Πετρόπουλος. 

Μένει να ανακαλυφθούν χιλιάδες ακόμη έργα, που συνηθίσαμε να τα θεωρούμε κατεστραμμένα ή χαμένα για πάντα, ή είναι άγνωστα ακόμη και στους ειδικούς. 

Έργα που πέρασαν από τα χέρια κυρίως Εβραίων σε εκείνα των «ειδικών» του Αδόλφου. 

CreteTV: ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 08/11 - Ελληνικός πλούτος - Συμφέροντα και διαπλοκή

Όλοι αλήθεια για τους υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα, χάρτες και νέα στοιχεία.

Φούχτελ να μην το καυχηθείς…. πως πάτησες την..απατημένη Κρήτη.

Μία καινοφανή ιστορία, που αποδεικνύει πολλά, αποτελεί η ίδρυση..

σχολής τουριστικής εκπαίδευσης στην Κρήτη, με πρωτοβουλία του τοποτηρητή της κ. Άνγκελας Μέρκελ στην Ελλάδα, κ. Χανς Γιόακιμ Φούχτελ,όπως διαβάσαμε στη NEWSBOMB.


Η σχολή χρηματοδοτήθηκε από ευρωπαϊκούς πόρους που προορίζονταν για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε νέους ανθρώπους τω χωρών του Νότου. Είναι άγνωστο ποιος είναι ο φορέας που χρηματοδοτήθηκε και ποια η διασύνδεσή του με τα γερμανικά συμφέροντα.


Η φοίτηση έχει προβλεφθεί να είναι δωρεάν, θα διαρκεί τρία χρόνια ενώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σαφή φιλογερμανικό ....

"Ξαφνικός θάνατος" στους Δήμους - Λουκέτα σε εταιρείες και νομικά πρόσωπα και άμεση απόλυση υπαλλήλων .

Λ. Γρηγοράκος: αν πάμε σε απολύσεις θα πάμε σε καταργήσεις οργανισμών.

 Οι Δήμοι είναι πλέον η μεγάλη δεξαμενή για απολύσεις και διαθεσιμότητα στο δημόσιο
- Το απόγευμα η συνάντηση Μητσοτάκη -Τρόικας για διαθεσιμότητα και απολύσεις

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην κινητικότητα, αλλά κυρίως στις απολύσεις από φορείς των Δήμων.

Όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υπουργός αναπληρωτής Εσωτερικών Λ. Γρηγοράκος μόνο ....

Δείτε το οπωσδήποτε - Αυτός κυβερνά την Ελλάδα μας! Τι θα αποφασίσεις εσύ ;;;

Ποιός κυβερνάει και για λογαριασμό τίνος αυτή τη χώρα;

Η γενική έφοδος της διεθνούς ολιγαρχίας και ο ασφυκτικός εναγκαλισμός της με την εσωτερική κομματοκρατία, με πρόσημο τη βίαιη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας...

Δείτε την παρέμβαση του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη, στις 9.11.2013, στην εκπομπή "Καλημέρα ΣΚΑΪ" στον Γιώργο Αυτιά και την Μάγδα Τσέγκου

Δείτε το βίντεο μέχρι τέλος και ακούστε αυτά πού λέει ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης...

Κακό μαντάτο......... το ενδιαφέρον της Μέρκελ για το σκοπιανό.

 Ερωτηματικά προκαλεί η συνάντηση της Άνγκελας Μέρκελ με τον κ. Νίμιτς όπως και η ανακοίνωση της Καγκελαρίας.

Η συνάντηση της κας Μέρκελ με τον κ. Νίμιτς δεν έτυχε ανάλογη της σοβαρότητάς της αντιμετώπιση από Έλληνες πολιτικούς και τον Τύπο, σε αντίθεση με την συγκρατημένη ικανοποίηση που επικράτησε στα Σκόπια. 


Ίσως, η ελληνική πλευρά δεν θεωρεί πως υπάρχει αμετροέπεια στην παρέμβαση της κας Μέρκελ σε ένα καθαρώς εθνικό μας ζήτημα!

Ο κ. Γκρούεφσκι είπε μεταξύ άλλων, ότι «Η Γερμανία είναι σοβαρή χώρα και ίσως ένας.....