Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Είναι πολύ σημαντικό να στείλετε αυτό το βίντεο στο εξωτερικό !!!! Πάμε όλοι μαζί !! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.

H έναρξη της νεάς καμπάνιας για την επιστροφή των αγαλμάτων που εκλάπησαν από τον Λόρδο Έλγιν. 

Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια που στόχο έχει την ενημέρωση , και τον επαναπατρισμό. 

Η προσπάθεια αυτή θα αρχίσει με βιντεο στο Youtube και θα περιλαμβάνει διάφορα επεισόδια. 

Η προσπάθεια αυτή δεν έχει κανένα κομματικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες καθώς και σε ξένους που έχουν πρόθεση να βοηθήσουν. 

Βοηθήστε μας να κατορθώσουμε την επιστροφή τους. 

Όποιος θέλει να ενταχθεί ....

Ποια είναι η αλήθεια για το πρόγραμμα " ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ"

 Είναι αφελής κάποιος να θεωρεί ότι όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τα τελευταια τεσσερα χρόνια, είναι χωρίς πρόγραμμα και να ακούμε από κάποιους δήθεν αντιμνημονιακούς ότι δεν τους 
βγαίνει το πρόγραμμα και ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της χώρας.

Όλοι μηδενός εξαιρουμένου από τους κυβερνώντες , τους γνωστούς δημοσιογράφους των γνωστών ΜΜΕ , ακόμα και μερικοί blogers γνωστών site αν δεν είναι γνώστες, δεν είναι αφελείς να μην καταλαβαίνουν.

Το άσχημο είναι ότι για την επίτευξη του προγράμματος αξιοποιούνται , εκτός των γνωστών παπαγαλακίων στα ΜΜΕ, και άλλοι «αμερικανογερμανοτραφείς επιστήμονες», ο οποίοι προσπαθούν να κοιμίζουν τον Ελληνικό λαό και να τον εγκλωβίζουν….

Ερχεται η ώρα του Βενιζέλου.

Το σκάνδαλο με τη ΜΚΟ των... αποναρκοθετήσεων και τα 9.000.000 ευρώ που «αναζητούνται» αγγίζει τον Γιώργο Παπανδρέου, τις επιλογές του και την πολιτική του, η οποία κατέστησε αυτού του είδους τις οργανώσεις άτυπους «συνεταίρους» του κράτους σε όλα. 

Στη νομή της εξουσίας, στη διαμόρφωση των αποφάσεων της εκτελεστικής εξουσίας και -πάνω απ' όλα- στην είσπραξη χρημάτων από το υστέρημα του λαού. 

Η έρευνα γι' αυτή τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση σίγουρα έχει τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό ....

Για γενοκτονία στην Ελλάδα μιλά ο Independent: “Συγκλονιστική βλάβη στην υγεία του πληθυσμού από την κυβερνητικη πολιτική”!

INDEPENDENT. Τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης άφηνουν 1 εκ ανθρώπους χωρίς περίθαλψη, αύξησαν παιδική θνησιμότητα, HIV, αυτοκτονίες. Το υπουργείο απέφυγε να σχολιάσει.

Η φωτογραφία – κόλαφος στον Independent για την μεταρρύθμιση των συγκυβερνώντων. Ασθενής μεγάλης ηλικίας περιπλανιέται σε ένα άδειο ιατρείο ΕΟΠΥΥ.


Στο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, διαβάζουμε ότι «τα μέτρα λιτότητας που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση από την οικονομική κρίση προκάλεσαν “συγκλονιστική” βλάβη στην υγεία του πληθυσμού, αφήνοντας....

Αλλάζουν με «κατεπείγοντα» νόμο οι όροι του Μνημονίου παραδίδοντας πλήρως την εθνική κυριαρχία στους δανειστές!

Αλλάζουν με «κατεπείγοντα» νόμο οι όροι του Μνημονίου για να μην εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους από την κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών σε περίπτωση αθέτησης των πληρωμών.

Στα χέρια των δανειστών παραδίδει η ελληνική κυβέρνηση την εθνική μας κυριαρχία, με όχημα τους όρους του Μνημονίου.

Ο νόμος που φέρνει για ψήφιση την Δευτέρα στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η κυβέρνηση, αλλάζει τους όρους του Μνημονίου για να μην εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις πληρωμές των δανείων που λαμβάνει.

Οι πέντε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που έχει υπογράψει ήδη η κυβέρνηση, αποτελούσαν προαπαιτούμενο για τις δόσεις που θα πάρει η χώρα μας έως το Μάρτιο .

Ωστόσο χθες, σε σύσκεψη ....

Επανέρχεται το σχέδιο για τις Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες και άρα της γεωοικονομικής θανάτωσης της χώρας.

(του Βασίλη Γεώργα)

Από την πίσω πόρτα επαναφέρει η κυβέρνηση (ανελλήνιστη μνημονιακή συμμορία) το περιβόητο σχέδιο για τη δημιουργία Ελεύθερων Οικονομικών ή Επιχειρηματικών Ζωνών στην Ελλάδα.

Η πρόταση που δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή όσες φορές επιχειρήθηκε στο παρελθόν, αναβιώνει μέσω του νομοσχεδίου για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης των επιχειρήσεων, όπου περιλαμβάνεται σχετική ....

Το ότι πτωχεύσαμε ως χώρα τελικά είναι το λιγότερο ...

Της παράκρουσης γίνεται. Όλη μέρα ακούω για τις αποκαλύψεις των συγκλονισμένων Γερμανών γιατρών που δήλωσαν ότι «θυμίζουμε Ιράκ». Κι άντε, η «Εφημερίδα των Συντακτών» καλά έκανε και δημοσίευσε το θέμα. Οι υπόλοιποι γιατί συγκλονιστήκαμε;

Ρε οι άνθρωποι δεν περιέγραφαν τι είδαν στην Αιθιοπία ή στο Σουδάν ώστε να δικαιολογείται ένας … συγκλονισμός. 

Τη δική μας ζωή περιγράφουν. 
Δηλαδή αδυνατούμε να συγκλονιστούμε με ό,τι βιώνουμε και περιμένουμε να το μάθουμε από Γερμανούς γιατρούς σήμερα ή Άγγλους πυροσβέστες αύριο;
 
Πάμε καλά;

Είναι σαν ....

Χρ. Πάχτας : «Ίσως οι εργαζόμενοι κάψουν κάποιο χωριό και θα έχουμε ανθρώπινα θύματα...»

Η Λιβύη, Αιγυπτος, Βενεζουέλα οι Ισλαμοφασίστες στη Συρία, οι Φασίστες της Ουκρανίας δεν είναι σε κάποιον άλλο πλανήτη, ούτε οι συγγένειες των "δήθεν" επαναστατών μακρία μας..."κακώς" εχόντων των πραγμάτων το αυγό του φιδιού είναι εδώ στις γειτονιές μας, να παίξει τον ρόλο του μπράβου σε περίπτωση που δεν "τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα" του Μνημονίου με τους Γερμανούς και τους Νταβατζίδες της διαπλοκής.
Η φωτιά που κατακαίει τους λαούς, ήδη σιγοκαίει την χώρα μας.
Ο Πάχτας απλά είπε, αυτά που ήδη συζητούν στους διαδρόμους των πρεσβειών που σιτίζουν τους πολιτικούς σωτήρες μας, αυτό που όλοι οσφραίνονται στους δρόμους και τις γειτονίες μας.
Είναι πολλά τα λεφτά για να μας χαλάσει τη σούπα ο κάθε "λαουτζίκος".
Το πόπολο έχει δικαίωμα να πεθάνει άνεργο κι ανασφάλιστο, άστεγο από πείνα ή αρρώστια, αλλά δεν έχει δικαίωμα να εμποδίσει την ανάπτυξη και το Success Story των Κρατικοδίαιτων Διαπλεκόμενων Εργολάβων.
Όλοι οι υπάλληλοι Ταμείων, Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων που αγόρασαν Ομόλογα ....

(ΗΧΗΤΙΚΟ) Δ.Καζάκης : Περί Ουκρανίας...

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ της 20ης Φεβρουαρίου 2014, ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης προχωρά στην αναλύση των εξελίξεων στην Ουκρανία, κάνοντας μεταξύ άλλων αναφορά σε ιστορικά, πολιτικά και ενεργειακά δεδομένα, στη γεωστρατηγική