Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μετβιένκο: Η Ελλάδα δεν είναι κυρίαρχο κράτος....

Η ρωσική αρκούδα βρυχάται και πιέζει για την επιβολή των δικών της όρων στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της Ελλάδας. 

Μιας χώρας, που, σύμφωνα με την πρόεδρο της Ρωσικής Ανω Δούμας, κ. Βαλεντίνα Μετβιένκο, φαίνεται ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν μπορεί να .....

Την ώρα που σφαζόμαστε, ο εμετικός ρατσιστής ανθέλληνας ξαναχτυπά: Η Ελλάδα είναι σαν την Μογγολία…

Οι Ούννοι βλέπετε, δεν ξεχνούν και συνεχίζουν μεθοδικά το έργο τους. Οι παρελθοντικές τους επενδύσεις, από τον Χίτλερ, τον Κεμάλ, τον Μουσολίνι και τον Λένιν, δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης του “φιλελληνισμού” τους.

Ασπονδος φίλος της Ελλάδας ο οικονομολόγος και πρόεδρος του Οικονομικού Ινστιτούτου Ifo του Μονάχου Χανς Βέρνερ Ζιν, που μέχρι πρότινος έβαζε στοιχήματα ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ όντας θιασώτης της Grexit, χτύπησε και πάλι, αυτήν τη φορά συγκρίνοντας την Ελλάδα με τη Μογγολία.


Σε ένα αιχμηρό του άρθρο στην οικονομική επιθεώρηση

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΣ!

ΚΟΥΪΚ: «Ο ΥΠΕΞ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ»

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Αν ο κ. Βενιζέλος είναι υπόλογος για εσχάτη προδοσία να τον σύρουν στα δικαστήρια»

Νέα προδοσία τύπου Ίμια προδιαγράφει για την εθνικά μας θέματα η απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Βενιζέλου να χαρακτηρίσει αρχαιολογικό χώρο τη νήσο Στρογγύλη. 


Μετά από αυτό και σύμφωνα με το Νόμο της Θάλασσας, η νήσος Στρογγύλη δεν δικαιούται να έχει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Κάτι που σημαίνει ότι η Ελληνική ΑΟΖ συρρικνώνεται από τη περιοχή του Καστελλόριζου προς τη Κύπρο.

Με την απόφαση αυτή η Ελληνική και η Κυπριακή ΑΟΖ παύουν να ακουμπούν μεταξύ τους! 


Αποτέλεσμα της μετατόπισης των ορίων της Ελληνικής ΑΟΖ είναι να αυξηθεί η έκταση της Τουρκικής ΑΟΖ, που πλέον φτάνει μέχρι την Αιγυπτιακή ενώ η Ελληνική δεν ακουμπάει πια στην Κυπριακή!

«Πανικόβλητα πρόσωπα στο δελτίο του MEGA»

undefined
«Ιερή οργή από τους παρουσιαστές του καναλιού, εναντίον όσων τολμούν να αμφισβητούν την αναγκαιότητα του αγίου μνημονίου» επισημαίνει η ΟΛΜΕ

«Πραγματικά απολαυστικό ήταν το χτεσινό κεντρικό δελτίο του MEGA», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΟΛΜΕ.

«Πρόσωπα πανικόβλητα, φωνές που τσάκιζαν ή ανέβαιναν σε ένα απίστευτο κρεσέντο. Παρακολουθώντας το κάποιος θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι κάποια βιβλική καταστροφή έχει χτυπήσει τη χώρα και, προς Θεού, μην πάει ο νους σας στα μνημόνια, τις αλλεπάλληλες φοροεπιδρομές και την αδυσώπητη λιτότητα. 


Ιερή οργή από τους παρουσιαστές του καναλιού εναντίον όσων τολμούν να αμφισβητούν την αναγκαιότητα του αγίου μνημονίου» συμπληρώνει.

“Οι Έλληνες είναι ανίκητοι όταν ομοψυχούν” (Ηρόδοτος). Οι απατεώνες βρυκόλακες των τοκογλύφων ρίχνουν πάλι τον σπόρο του διχασμού. Θα τον ποτίσουμε;

undefined
Η ιστορία διδάσκει. Γι’ αυτό θέλουν να την ακρωτηριάσουν.Αυτή την κρίσιμη στιγμή, τα καθάρματα που λήστεψαν την χώρα παίζουν το αιώνιο χαρτί του διχασμού για να ολοκληρώσουν την καταστροφή και να φύγουν ως “αηδιασμένοι” και βέβαια, ατιμώρητοι. Και
βέβαια, να επιστρέψουν ως “σωτήρες”.

Αυτή την στιγμή με ένα βρώμικο παρασκήνιο (το οποίο δυστυχώς το είχαμε προβλέψει από την έλευση του ΔΝΤ το 2009), πίσω από ελεεινές ιδεοληψίες, νομιμοποιείται η σφαγή “κάποιων” από “κάποιους άλλους”. 


Το αίμα που θα βγαίνει όμως από τα κορμιά των Ελλήνων έχει μόνο ένα χρώμα. 

Απέναντι στον σχεδιασμό κράτους και παρακράτους, υπάρχει μόνο μία απάντηση. 

Σίγουρη και πετυχημένη: Εθνική ενότητα για απελευθέρωση της πατρίδας και παραδειγματική τιμωρία των καταστροφέων. 

Διαβάστε:

ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ, ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ??????

Αποδομήθηκε στο μεταξύ το προπαγανδιστικό κόλπο της κυβέρνησης με το διαβόητο «πρωτογενές πλεόνασμα» για το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου. 

Πρώτο τέχνασμα, η αναφορά σε πλεόνασμα του προϋπολογισμού, όχι της γενικής κυβέρνησης.

 Ετσι εξαιρούνται...
τα έξοδα για τους δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία που έχουν τεράστια ελλείμματα. 


Δεύτερο τρικ, η πρόσθεση στο ....

Η Γερμανία πριν τη χρεοκοπία;


Η Γερμανία είναι μία χώρα η οποία, αφενός μεν ασχολείται διαρκώς με την Ελλάδα, σαν να μην υπάρχει κανένα άλλο κράτος στον κόσμο, αφετέρου προσπαθεί, με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο, να εξευτελίζει τους Έλληνες – κατηγορώντας τους, μεταξύ άλλων, ως βασικούς υπαίτιους για όλα τα δεινά της Ευρωζώνης.

Παράλληλα, ένας από τους (καλώς ή κακώς) βασικότερους οικονομολόγους της, παρομοιάζει θρασύτατα την Ελλάδα με τη Μογγολία (άρθρο του) – αποσιωπώντας βέβαια ότι, τα καθαρά περιουσιακά στοιχεία της Γερμανίας, το αποτέλεσμα δηλαδή της αφαίρεσης των χρεών από τη δημόσια περιουσία, είναι πλέον μόλις 38 δις € (από 737 δις € πριν από είκοσι χρόνια).

Εν τούτοις, όσα κακά και αν έχουμε κάνει, δεν οδηγήσαμε εμείς τον πλανήτη σε δύο αιματηρούς παγκοσμίους πολέμους, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων, δεν είμαστε οι πρωταθλητές της χρεοκοπίας (δύο φορές η Γερμανία αθέτησε την εξυπηρέτηση του τεραστίου χρέους της τον προηγούμενο αιώνα), δεν ....

Κι όμως μια Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας , με άξιους ,έντιμους και φιλοπάτριδες ,μπορεί να διασώσει τη χώρα!

Και κάποιοι, εξακολουθούν να επιμένουν σε δημιουργία κινημάτων και ... στο βάθος κομμάτων, με πρόσωπα που συμμετείχαν στην καταστροφή της χώρας.... ξεπουλώντας ανθρώπους που πίστεψαν σε κάτι νέο, άφθαρτο και υγιές....

Από τη μια η Μασονία που διεισδύει σε κινήματα και τα διαλύει ... από την άλλη τα μυαλά κάποιων που παίρνουν αέρα... και κάπως έτσι δημιουργούνται κόμματα και κομματάκια, με προδιαγεγραμμένη πορεία θανάτου. 


Ο λαός, δεν τρώει πλέον κουτόχορτο.

Ολοκληρωτική καταστροφή για την οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών θα σηματοδοτήσει το κυοφορούμενο νέο μνημόνιο. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα, η οποία μεταβάλλεται με ταχύτατους ρυθμούς σε οικονομική έρημο.
 
Όπως διαπιστώνετε, τα πράγματα οδεύουν από το κακό στο χειρότερο ή μάλλον πάνε πολύ χειρότερα απ΄ όσο πολλοί περίμεναν. 


Τα πάντα έχουν ουσιαστικά διαλυθεί και ακινητοποιηθεί. 

Μόνον ο φορομπηχτικός τομέας για τη διατεταγμένη καταλήστευση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ο μηχανισμός εκφοβισμού των πολιτών παρουσιάζουν μεγάλη, έντονη .....

OYTE MIA ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ;;;ΣΥΝΗΛΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..!!!

Άμοιρε κι εξαθλιωμένε,ποιός σου είπε πως στους Εφιάλτες διαμαρτυρόμαστε ;

Σηκώνουμε πανό  διαμαρτυρίας στους βιαστές ;

Ποιός σου είπε πως γονατίζουμε μπροστά στις ύαινες και στους γύπες, εκλιπαρώντας να μη μας ρουφήξουν άλλο αίμα ;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ....


Είναι ώρα να αποφασίζεις
 με ποιά πλευρά είναι οι φίρμες δημοσιογράφοι
των ''μεγάλων'' τηλεοπτικών σταθμών :
Είναι με την αλήθεια
 ή με τους κινούντες τα νήματα ;

ΑΡΓΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΗΔΗ
Από καιρό έπρεπε να  έχεις ....

Γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα;


NewsNow: H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”.

Δημοσιεύτηκε για πρώτηφορά στις 18 Μαΐου 2008

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα ......

Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον ....

Αφιερωμένο στους ευρωπαίους “εταίρους” μας και στα εδώ μίσθαρνα όργανά τους....


Σ' ένα βιβλίο με τίτλο “Σκυλάνθρωποι” είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μιας Ελβετίδας, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.
“Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τα απομακρύνει από τη φύση τους, και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται”.
Για να κατανοήσουν οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες τη δήλωση, η Ελβετίδα κάνει τον εξής εκπληκτικό παραλληλισμό: «Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ' εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες! 

Επιστολές Καποδίστρια …σα να μην πέρασε μια μέρα…

Εκπληκτικά επίκαιρες αποδεικνύονται οι ιδιόχειρες επιστολές, 37 τον αριθμό, του Ιωάννη Καποδίστρια, που απευθύνονται στον στενό συνεργάτη του Αλέξανδρο Κοντόσταυλο (1789-1865) και αναφέρονται σε τρέχουσες κρατικές υποθέσεις, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα, των ετών 
1828-1830.

Οι ανέκδοτες έως τώρα, οι επιστολές αυτές του Καποδίστρια είναι εξαιρετικά επίκαιρες, αφού αποκαλύπτουν τις αγωνιώδεις προσπάθειές του να βάλει τάξη στις υποθέσεις του νεοσύστατου κράτους χωρίς να υπολογίζει το οποιοδήποτε κόστος.

Χαρακτηριστικά είναι όσα γράφει για τους ισχυρούς Έλληνες της εποχής:

O NIGEL FARAGE KATATΡΟΠΩΝΕΙ ΤΟΝ BAROSO ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

NIGEL FARAGE: ΠΟΙΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 60% ΤΟ 2013!

ΒΙΝΤΕΟ


Tόσα χρόνια, στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης, οι πολιτικοί που είναι υποτακτικοί της Νέας Εποχής, υπερφορολογούν τους ευρωπαίους πολίτες, γιατί η έλλειψη "πράσινης τεχνολογίας" οδηγεί σε υπερθέρμανση του πλανήτη!!!

Ο Farange καταρρίπτει αυτόν τον μύθο παρουσιάζοντας στόν Baroso δύο φωτογραφίες της NASA με τους πάγους του βόρειου ημισφαιρίου, του μήνα Αυγούστου του έτους 2012 καί του Αυγούστου 2013 όπου αποδεικνύεται ότι οι πάγοι αυξήθηκαν το 2013 κατά 60%!

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

 
 Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

«Το μέλλον είναι ως επί το πλείστον αβέβαιον. Και η αβεβαιότης αυτή, όσο απατηλή και αν είναι, αποδεικνύεται συγχρόνως χρησιμωτάτη. Διότι ένεκα του φόβου τον οποίον εμπνέει εις όλους εξ ίσου, καθείς δυσκολώτερον αποφασίζει να επιτεθεί εναντίον του άλλου…». 

Θουκυδίδης, Ιστορίαι, απόδοση Ελευθερίου Βενιζέλου, τ.Α, βιβλίον Δ.

Ο Θουκυδίδης είναι ο πατέρας της «realpolitik» στην σφαίρα των διεθνών σχέσεων και οι διδαχές του για το πώς πρέπει να λαμβάνονται οι αποφάσεις στην εξωτερική πολιτική και να οικοδομούνται στρατηγικές συμμαχίες μελετώνται οπωσδήποτε σήμερα από τα διαφορετικά κέντρα αποφάσεων που σχεδιάζουν τα σενάρια των μελλοντικών εξελίξεων στην Μέση Ανατολή.

Αυτή την ώρα, που το γενικότερο μπέρδεμα του μεσανατολικού κουβαριού οδηγείται σε κορύφωση, ο συσχετισμός των δυνάμεων θα σταθεί αποφασιστικός για την ενδυνάμωση ή την μείωση της ελληνικής εθνικής ισχύος ή ακόμα, στο χειρότερο σενάριο, για την περαιτέρω ....