Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ψευδαισθήσεις και οριστικές αποφάσεις σε … μια κατεχόμενη Πατρίδα .ΒΙΝΤΕΟ.


ΑΥΤΟΣ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ .....

Η κατοχική κυβέρνηση της Χούντας των Αθηνών δεν πρόκειται να πτοηθεί ή να “πέσει” λόγω των μαζικών λαϊκών κοινοποιήσεων είτε αυτές λέγονται απεργίες ή διαδηλώσεις ή  ακόμη και  “χαρακίρι”- αυτοκτονίες  εν “χορώ”….!  
Τα εκλογικά αποτελέσματα που μαγειρεύονται στο Βερολίνο και στα σαλόνια των μεγαλοεργολάβων - εκδοτών δεν θα επιτρέψουν ποτέ την ανατροπή του κλεπτοκρατικού  καθεστώτος. 
Τα νομοσχέδια σχεδιάζονται από τους τοκογλύφους δανειστές μας και αφού ψηφίζονται από τα εθνοπροδοτικά τομάρια-βολευτές , εφαρμόζονται

ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.....Γερμανοί βουλευτές ζητούν να παραιτηθεί η Ελλάδα από την Προεδρία της ΕΕ!

Την παραίτηση της Ελλάδας από την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, την οποία θα αναλάβει την 1η Ιανουαρίου του 2014, ζητούν δύο Γερμανοί βουλευτές των κυβερνώντων κομμάτων, επικαλούμενοι το κόστος της διοργάνωσης.

«Η Ελλάδα θα όφειλε να παραιτηθεί από την προγραμματισμένη Προεδρία της για το 2014», δηλώνουν....

Ο Στόλος έμεινε μ΄ ένα υποβρύχιο και επισήμως! Ανακοίνωση του ΓΕΝ το επιβεβαιώνει..

undefined
Επίσημη ομολογία του γραφείου Τύπου του ΓΕΝ που ασφαλώς προβληματίζει. 

Ο Στόλος διαθέτει ένα ετοιμοπόλεμο υποβρύχιο ,τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ! Το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα από την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΓΕΝ:

“Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2013, εκτελείται προγραμματισμένη

Ποιο είναι το τίμημα να τυπώσει και να διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος;

Την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου μας την δίνει για ακόμη μια φορά η ιστορία με την δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:”Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. 
Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.

Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)

Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.

Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε.

Υπηρέτες ξένων αφεντάδων…

Παραφράζοντας τον τίτλο του θεατρικού έργου του Carlo Goldoni “υπηρέτης δύο αφεντάδων”, του ανανεωτή της commedia dell’ arte, σκέφτομαι ότι αν ο Βενετσιάνος θεατρικός συγγραφέας του 18ου αιώνα, ζούσε σήμερα στην Ελλάδα και παρακολουθούσε το κυβερνητικό “δίδυμο” των “σωτήρων” μας, θα είχε ν’ αντλήσει αστείρευτη έμπνευση από τη συνοικιακή τους λογική στην άσκηση της πολιτικής και την ψυχονευρωτικά υποτελή συμπεριφορά τους, ως σύγχρονοι υπηρέτες ξένων αφεντάδων…

του Στέλιου Συρμόγλου

Θα διεπίστωνε επιπρόσθετα ο Goldoni ότι δεν είναι μόνο το πνεύμα της ανάπηρης πολιτικής υπεροψίας και της απάτης, που πλανάται πάνω απή γη της ιστορίας, αλλά ότι δεν υπάρχουν θεμιτά μεγέθη στις λέξεις των πολιτικών, που εκφράζουν την πίστη στις αρχές, στους θεσμούς, στην αισθητική αντίληψη περί πολιτικής. 


Και ότι ποτέ δεν υπογράφεται ληξιαρχική πράξη του θανάτου των λέξεων αυτών από κανέναν δυστυχώς, με αποτέλεσμα κάποτε να βιάζονται βάναυσα και να εκθέτουν αυτούς που τις βιάζουν.

Θα διεπίστωνε ακόμη ότι οι παροικούντες την Ελλάδα τείνουν συχνά ευήκοα ώτα, αρέσκονται στην παραμυθία, να διαβάζουν ή να συλλαβίζουν αμέτρητους μύθους, που παράγονται κατά κόρον από τους αυτόκλητους πολιτικούς τους “σωτήρες”, τους ίδιους που ευθύνονται για τη συμφορά του τόπου.

Εξωθούν την Ελλάδα σε αποσταθεροποίηση!

undefined

Η δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι είναι ίσως η έναρξη ενός σχεδίου σκοτεινών κύκλων που θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε μία προεμφυλιακή κατάσταση, ούτως ώστε να είναι πλήρως αποδυναμωμένη τους επόμενους μήνες κρίσιμων διαπραγματεύσεων και για την οικονομία της και για τη γεωστρατηγική της θέση στη Μεσόγειο.

Αυτό πιστεύουν πολλοί στις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, οι οποίες συνδέουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που ξεκινάνε από τις βίαιες επιθέσεις οπαδών της Χρυσής Αυγής εναντίον δημοκρατικών πολιτών και μεταναστών, πέρασαν στην προκλητική συγκέντρωση των Ναζί μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα, από τις προκλήσεις και τη ναζιστική δραστηριότητα στο Μελιγαλά για να καταλήξουν στη δολοφονία του οπαδού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσα στη νύχτα.

Όλα τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου κρίνουν ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και έχουν ειδοποιήσει τα στελέχη τους να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΕΠ (αποσταθεροποίηση Ελλάδος).

ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΚΑΙ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ... Η έκθεση της ΕΥΠ που προφήτευε τα χθεσινά δραματικά γεγονότα στην χώρα.

Τα χθεσινά γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα υπό "θολές" συνθήκες σε ότι αφορά το πως έγινε το επεισόδιο, η αντίδραση των κομμάτων του πρώην "συνταγματικού τόξου" (λέμε "πρώην" γιατί χθες αποβλήθηκαν από το "τόξο" διά στόματος του στενού συνεργάτη, κουμπάρου του Α.Σαμαρά και βουλευτή Επικρατείας Χ.Λαζαρίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) καθώς και οι ταραχές που ακολούθησαν, δείχνουν ότι είχαμε να κάνουμε με το χρονικό ενός "προαναγγελθέντος θανάτου".
Οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" γνώριζαν ότι "κάτι θα συνέβαινε τον Σεπτέμβριο" προς την κατεύθυνση της πρόκλησης κλίματος ανωμαλίας στην χώρα προκειμένου να καταστεί δυνατό "να φύγει η μπάλα στην εξέδρα" και να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση που εμφανίζεται εν συνεχεία ως "υπερασπιστής της ομαλότητας" και φυσικά η τρόϊκα που θέλει την κυβέρνηση σταθερή για να εκτελεί τις εντολές της.
Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει (διαβάστε εδώ) από τις 14 Αυγούστου την ύπαρξη σχετικής έκθεσης της ΕΥΠ η οποία προέβλεπε όλα τα χθεσινά γεγονότα και αυτά που έρχονται τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !


Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες !
Και σαφώς δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος ! Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο…..
Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: Βουλγαροπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρις δρχ.
Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: Βουλγαροπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.

Μέσα Μαζικής Εξόντωσης..

undefined
     Αναλαμβάνουν και εκτελούν συμβόλαια θανάτου.

     Ακριβώς όπως οι επαγγελματίες δολοφόνοι.

     Στοχοποιούν πολιτικούς και πολιτικές και τους επιτίθενται ομαδικά,συντονισμένα, λυσσαλέα.

     Απώτερος στόχος τους η διατήρηση του ''συστήματος'' και η χειραγώγηση του λαού.

     Ενός λαού που τον βλέπουν σαν εχθρό, ίσως γιατί ξέρουν ότι μόλις γίνει κατανοητό το αισχρό τους παιχνίδι, οι ώρες τους θα είναι μετρημένες.

     ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ 


ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ.

     Μόλις χθες η αλητοσυμμορία των ΜΜΕ....

Προς ακραίους....

Προς ακροδεξιούς, φασίζοντες, ακροαριστερούς, αντιεξουσιαστές κτλ. Προς όλα δηλαδή τα χουλιγκάνια που περιβάλουν τα φονικά τους ένστικτα με μανδύα "ιδεολογίας":

Σιχαίνομαι τη βία κι εσάς επειδή ασκείτε βία. 


Το ότι οι εγκέφαλοί σας είναι καμένοι είναι φανερό.

Θα σας δώσω μια ευκαιρία να αποδείξετε ότι κάνω λάθος. Ότι μπορείτε ακόμη να σκεφθείτε τα στοιχειώδη.

Αναρωτηθείτε:

«Τι σόι στόχοι είναι αυτοί που χτυπάμε;».

Αφού είστε κατά του «συστήματος» και οι μεν και οι δε, κι αφού οι γάιδαροι του συστήματος είναι φανεροί, εσείς γιατί χτυπάτε τα σαμάρια;

Όλο κανέναν φουκαρά λαθρομετανάστη, πεινασμένο και εξαθλιωμένο. Ποτέ τον βαλκάνιο κατσαπλιά με το Καλάσνικοφ, ποτέ τον Αφρικανό νταβαντζή με τη χαντζάρα.

Όλο κανέναν μπατσάκο, οικογενειάρχη και κακοπληρωμένο. Ποτέ το λαμόγιο με τη Μερσέντες, ποτέ τον παπαγάλο με το Καγιέν.

Όλο τις παράγκες και ποτέ τις βίλες.

Όλο τα σαραβαλάκια και ποτέ τις κουρσάρες.

Όλο τους αναλώσιμους και ποτέ τις ελίτ.

Μπαρόζο: "Αναγκαία η επιβολή σκληρών μέτρων στην Ελλάδα" Kατάλαβες τώρα τι παίζει;; Μιλάμε για τραγωδία.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, είχε στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 


Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως το όποιο χρηματοδοτικό κενό για το 2015 και το 2016 δεν θα καλυφθεί με πρόσθετα μέτρα λιτότητας, αλλά με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και με τη στήριξη των εταίρων της ευρωζώνης. Μάλιστα, ανέφερε ότι το εν λόγω κενό εκτιμάται ότι θα είναι της τάξεως των 2,5 δισ. ευρώ.

Στο ίδιο θέμα, ο Ζοζέ Μπαρόζο δήλωσε πως δεν αποτελεί μυστικό ότι θα πρέπει να επανεξεταστούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας, καθώς και πιθανό χρηματοδοτικό κενό.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την Ελλάδα, λέγοντας ότι φαίνεται η έξοδος από το τούνελ, ωστόσο τόνισε ότι απαιτούνται περαιτέρω προσπάθειες, καθώς η οικονομική κατάσταση παραμένει εύθραυστη και δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης.

Ερωτηθείς αν η τρόικα θα προτείνει στην Ελλάδα την επιβολή νέων μέτρων, ο Ζ. Μπαρόζο απάντησε ότι είναι ακόμη νωρίς και ....

«Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί» στο Θησείο. Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την πρόεδρο του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Παρίσι Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδελφή της Ντόρας....που δεν ξέρει απο ΔΝΤ.

Η εβραία Ζακλίν ντε Ρομιγί.

Η τελετή των εγκαινίων έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε από την Δημοτική Αρχή και τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν.

Ο κ. Γιώργος Καμίνης στην ομιλία του τόνισε ότι «η ονοματοδοσία μιας πλατείας, σε πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγύ, σε απόσταση αναπνοής από την Πνύκα, εκεί όπου γεννήθηκε και χτυπούσε η καρδιά της Δημοκρατίας, είναι ....

ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ...

undefined
Σε μια εποχή, που ακόμα και οι αδαείς έχουν καταλάβει ότι η πατρίδα μας έχει πέσει θύμα λεηλασίας από τους Γερμανούς ποιους βολεύει άραγε το σχέδιο του διχασμού;;; Ναι, σωστά τους δωσίλογους που κατέστρεψαν μια ολόκληρη χώρα. 

Στόχος τους είναι να ακρωτηριάσουν την ψυχή των Ελλήνων μια για πάντα. 

Ποιοι οργάνωσαν την συμμορία χ.α.; 

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την συμμορία της Ανταρσύα;; 

Πίσω από το ΤΑΙΠΕΔ;;; 

Ποιοι έχωσαν εκατομμύρια εγκληματίες λάθρο στα σπλάχνα μιας χώρας;;; 

Τι σκοπούς είχαν και έχουν;;

Αυτοί οι οποίοι σήμερα ληστεύουν έναν ολόκληρο λαό… είναι τα ίδια άτομα που οργάνωσαν την συμμορία του Πολυτεχνείου… με σκοπό να ξεπουλήσουν τα πάντα όταν θα έφτανε η μεγάλη στιγμή. 


Τα ίδια σκατά και στο κόμμα του Τσίπρα που μας το παρουσιάζουν ως δημοκρατικό κόμμα. Παρουσιάζουν δημοκρατικό ένα κόμμα που έκανε και κάνει καριέρα στις φυλακές Κορυδαλλού ….τα ίδια παντού.

Ψυχραιμία γιατί ο υπόκοσμος δεν αστειεύεται… και τζάμπα προδοσία δεν υπάρχει. Το κράτος έχει "αλωθεί" από μια σκληρή συμμορία πολύ πριν φτάσουμε στο σημείο να το ξεπουλήσουμε με τα Μνημόνια. Σήμερα μέσω των μνημονίων τους βλέπουμε γιατί πολύ απλά ξεπουλάνε…