Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Η γενοκτονία των Ελλήνων.

Δυστυχώς, παρά τις θυσίες των Ελλήνων για οκτώ συνεχή χρόνια, η οικονομία μας είναι τρισχειρότερη από ότι το 2010 – οπότε αναμένεται ακόμη μεγαλύτερος πόνος για τον πληθυσμό που θα παραμείνει στη χώρα, αδυνατώντας να αποδράσει από το έγκλημα που συντελείται.  
Επικαιρότητα
Όταν ξέσπασε η ελληνική κρίση, δεν υπήρχε κανένας σοβαρός οικονομολόγος που να μην δήλωνε ότι, η υιοθέτηση μίας άγριας και πρόωρης πολιτικής λιτότητας θα επιδείνωνε σημαντικά τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας – τεκμηριώνοντας το με δύο...

Οι Ιταλοί σταδιακα «τινάζουν» στον αέρα Γερμανία και ευρώ – Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θέλουν οι ψηφοφόροι της Λέγκας .

Ο Σαλβίνι έχει πλέον πάρει την κατάσταση στα χέρια του, καθώς αφενός πρωτοστατεί στην μάχη με τις Βρυξέλλες και αφετέρου παίρνει σκούπα τους μετανάστες.

Οι κινήσεις του βρίσκουν σύμφωνο την πλειοψηφία των Ιταλών, καθώς πλέον θέλουν να δουν μία Ιταλία ανεξάρτητη, ισχυρή με επιστροφή στις ρίζες αλλά και στη λιρέτα.

Η τελευταία δημοσκόπηση που έλαβε χώρα δείχνει ....

Δεν σας φοβάμαι!



Αποτέλεσμα εικόνας για δεν φοβαμαι

Δεν φοβάμαι! Δεν σε φοβάμαι Τούρκε! Κι ας εξοπλίζεσαι. Κι ας απειλείς. Κι ας είσαι πολλαπλάσιος από εμάς.
Γιατί οι μικροί αριθμοί ποτέ δεν τρόμαξαν τη χώρα μας. Γιατί πάνω απ' όλα  των συνόρων οι βιγλάτορες στηρίζονται στην ευψυχία τους!
Γιατί οι οθωμανικές απειλές ποτέ δεν μας πτόησαν. Γιατί έχουμε δυο ανίκητα όπλα στο.....

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα.

Σημειώστε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας. 

ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 

Ελλάς: 219 
Νορβηγία: 61 
Γαλλία: 43 [Η υπερδύναμη της εποχής] 
Πολωνία: 30 
Βέλγιο: 18 ...

Επίθεση Σαλβίνι στον Γιούνκερ: Ας ασχοληθεί με τον φορολογικό παράδεισο του Λουξεμβούργου .


Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος δήλωσε ότι «η Ιταλία δεν κρατάει τον λόγο της», απάντησε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι.

«Ο Γιούνκερ ας ασχοληθεί με τον φορολογικό παράδεισο, το Λουξεμβούργο, και ας .....

Η επανάληψη της ιστορίας.

Η ισχυρή άνοδος του δολαρίου και οι νομισματικές κρίσεις που προκάλεσε στις αναπτυσσόμενες οικονομίες, θυμίζει τις συνέπειες της πολιτικής Reagan τη δεκαετία του 1980, η οποία είναι σχεδόν ίδια με αυτήν του κ. Trump σήμερα – ενώ φαίνεται πως ορισμένες χώρες της Ευρώπης προγραμματίζουν κρυφά, μαζί με τον πρόεδρο της Κομισιόν, την υλοποίηση του «Σχεδίου Χ» του κ. Σόιμπλε.
Διεθνή    
Ενώ η Ιταλία εκβιάζεται μέσω των τραπεζών της από την ΕΚΤ να υπογράψει ένα μνημόνιο, να μπει σε «πρόγραμμα» καλύτερα για να επιτρέπεται η ΕΚΤ να στηρίξει τις τράπεζες και τα ομόλογα της (ελπίζουμε να μην κάνει τα ίδια λάθη με την Ελλάδα, αφού εάν υποκύψει το επόμενο βήμα θα ήταν ένα ελληνικού τύπου PSI που θα την μετέτρεπε σε γερμανικό προτεκτοράτο), στον .....

Ο Παύλος Μελάς παράτησε τα πάντα για τη Μακεδονία και εμείς


Ο Παύλος Μελάς ήταν γιος του Μιχαήλ Μελά, πλούσιου Ηπειρώτη που διατέλεσε μεταξύ άλλων δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής Αττικής ενώ ήταν γαμπρός του πολιτικού Στέφανου Δραγούμη όπως είναι φανερό λοιπόν τον περίμενε μια...

CNN.gr Λαγκάρντ: Το ΔΝΤ έκανε λάθη στην Ελλάδα .


Στην παραδοχή πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έκανε λάθη στο ελληνικό πρόγραμμα προχώρησε χθες η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Μιλώντας σε ....