Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Οι Αμερικάνοι αγνόησαν τον Βενιζέλο…και αποκάλεσαν επισήμως τους Σλαβόφωνους των Σκοπίων ...Μακεδόνες !!!

"Τέτοιο πολιτικό εκτόπισμα! 

Εκτός από τις «εσωτερικές» επιτυχίες, μας κάνει περήφανους και διεθνώς.

Τόσο που να αγνοούν τις ελληνικές θέσεις!

Η παρουσία του Βαγγέλη Βενιζέλου στις Βρυξέλλες, πέρασε μάλλον απαρατήρητη, 
αφού  η αμερικανική διπλωματία αποφάσισε 
να συμπεριλάβει τα Σκόπια  ως...

P. Kazarian : Κι όμως το ελληνικό χρέος είναι μόλις στο 18% του ΑΕΠ !!!

Την εκτίμησή του ότι η Ελλάδα αδικείται από τις μεθόδους απεικόνισης του χρέους της με βάση το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο επαναδιατύπωσε ο Paul Kazarian ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του private equity Japonica Partners.

Συγκεκριμένα εξηγώντας ότι εάν εφαρμόζονταν τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα στα δημόσια οικονομικά, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι .....

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ...!!!

                              

Γερμανικές Αποζημιώσεις: Η Ιταλία δείχνει τον δρόμο.


Με την απόφασή του της 22ας Οκτωβρίου 2014, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας απεφάνθη ότι το προνόμιο της ετεροδικίας των κρατών (State Immunity), της αρχής, δηλαδή, του διεθνούς δικαίου, που ορίζει ότι ένα κράτος δεν ενάγεται στα δικαστήρια άλλου κράτους, κάμπτεται σε περιπτώσεις εγκλημάτων πολέμου ή εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Στις περιπτώσεις αυτές, όπως αποφάνθηκε το ιταλικό Ανώτατο Δικαστήριο, τα κράτη παραδεκτώς μπορούν να ενάγονται στα δικαστήρια άλλων κρατών.

Το θέμα για την ελληνική πλευρά σχετίζεται με τον μακρό.. δικαστικό αγώνα των Διστομιτών, τον οποίο είχε....

Νέο Μνημόνιο πιο βίαιο από το πρώτο!!!

H δημοσιογράφος Ελένη Βαρβιτσιώτη μέσα από ένα ρεπορτάζ-σοκ στην σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-για την ακρίβεια πρόκειται για ανταποκρισή της από τις Βρυξέλλες- αποκαλύπτει το email-πακέτο μέτρων που έστειλε η ελληνική πλευρά στους δανειστές τα ξημερώματα της Κυριακής.
Οποιος διαβάσει το ρεπορτάζ έχει την αίσθηση ότι βρισκόμαστε στο 2010 και πως όλα τα βασανιστήρια ξεκινούν από την αρχή!
Mέσα από 43 σελίδες αυτομαστιγώματος, αυτοταπείνωσης, αυτοτιμωρίας αλλά δίχως διάθεση της παραμικρής μεταρρύθμισης και κλεισίματος δημοσίων οργανισμών ο Χαρδούβελης ξεδιπλώνει την μοχθηρία και την κουτοπονηριά της κυβέρνησης ενός πελατειακού κράτους που εκδικείται τους πολίτες του.
Το κείμενο των μέτρων πρέπει να το διαβάσουν με προσοχή πολίτες και δημοσιογράφοι για να αντιληφθούν περί τίνος πρόκειται.
Ενδεικτικό του τρόμου και της ανεπάρκειας του οικονομικού επιτελείου είναι το κλείσιμο της ...
επιστολής που .....

Αν ξαναδείτε απόφαση που να σώζει δανειολήπτη, να μας τη στείλετε να τη δημοσιεύσουμε !!!

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ !!!

Ο Νόμος Κατσέλη ήταν από τη θέσπισή του ένα ατελές εργαλείο προστασίας του δανειολήπτη, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των τραπεζών !!!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !!!
Με αποτέλεσμα, το φάντασμα του Νόμου Κατσέλη που θα σέρνεται στο εξής στα Δικαστήρια όλης της χώρας, να μην ....

Κραχ στο ΙΚΑ – Στο ένα δισ. το έλλειμμα!

Και το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα πληρωθούν οι συντάξεις ή πως θα αυξηθούν τα έσοδα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην καταβολή τους καθώς η χρηματοδότηση από το κράτος μειώνεται.

Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματα και έτσι μια ματιά στα ποσά μαρτυρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ταμείο.

Η κρατική χρηματοδότησης......

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ… ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ.


ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μέσα στο εξαιρετικά ρευστό πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται από τα κυβερνητικά αδιέξοδα στη διαπραγμάτευση με την τρόικα και παρά τη βούληση των Σαμαρά και Βενιζέλου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της, όλα πλέον μοιάζουν πιθανά.

Ακόμα και η επίσπευση των εκλογών, όπως αναλυτικά περιέγραψε το Newsbomb.gr αναλύοντας τις παραμέτρους του όλου θέματος.

Ήδη η επίσπευση των εκλογών συζητείται.....

Γιώργος Φράγκας : Ο κλασικός παρακεντές της εξουσίας.

“Βρε τι έπαθε ο Γιώργος τώρα στα γεράματα, κατάντησε μεγάφωνο του ...
Αντώνη Σαμαρά, της Σοφίας Βούλτεψη, της Άννης Μισέλ Ασημακοπούλου.


Περνάει δύσκολες στιγμές ο Γιώργος Τράγκας. 

Με το που κλείνει τα μάτια του το βράδυ, βλέπει όνειρο ότι βγαίνει στους δρόμους και ψάχνει ΑΤΜ για να βγάλει μετρητά.

Πάει στην Εθνική, κλειστό το ΑΤΜ, στην Άλφα, κλειστό το ΑΤΜ, στη Γιούρομπανκ, κλειστό, στην Πειραιώς, κλειστό, στη Συνεταιριστική Χανίων, κλειστό. 

Τρελαίνεται ο Γιώργος, μπερδεύει το όνειρο με την πραγματικότητα, πάει πρωί – πρωί στην εκπομπή του και αρχίζει να ωρύεται σαν τον προφήτη Ιερεμία: Θα κλείσουν τα ΑΤΜ, θα κλείσουν τα ΑΤΜ, θα κλείσουν τα ΑΤΜ! 

Μη κάνεις έτσι, Γιώργο μου, και να κλείσουν τα ΑΤΜ, εσύ δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα. Εσύ τα λεφτά σου τα έχεις στην Ελβετία κι εκεί τα ΑΤΜ δεν κλείνουν ποτέ, τα φυλάει ο Γουλιέλμος Τέλος με το τόξο και το μήλο ανά χείρας.

Βρε τι έπαθε ο Γιώργος τώρα στα γεράματα, κατάντησε .....

Οι εθνοσωτήρες του κοινοβουλίου θα ψηφίσουν το τέταρτο μνημόνιο;

Απo το φθινoπωρο του 2013, μέσα από την ανάλυση των κύριων εθνικολογιστικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας και την αμερόληπτη διερεύνηση των δημοσιονομικών μεγεθών, συνεχώς υπογραμμίζαμε ότι το τρίτο και κατ’ άλλους το τέταρτο μνημόνιο είναι προ των πυλών.

Όσοι έχουν μελετήσει, έστω και στοιχειωδώς, την οικονομική ιστορία του νεώτερου ελληνικού έθνους, έχουν αντιληφθεί ότι τα Δημόσια Οικονομικά της Ελλάδας, λειτουργούσαν και εξακολουθούν να λειτουργούν με δανεικά.

Με τη σύναψη νέου δανεισμού χρηματοδοτούντο οι διαχρονικά αυξανόμενες κρατικές δαπάνες και με τη χορήγηση νέων δανείων καλύπτονταν τα υψηλά ελλείμματα του κρατικού προϋπολογισμού.

Αν οι ξένοι πιστωτές τράβαγαν την πρίζα από τον σωλήνα παροχής οξυγόνου, δηλαδή καινούργιων δανείων προς το ελληνικό κράτος, την επόμενη μέρα η χώρα κήρυττε πτώχευση των Δημόσιων Οικονομικών.

Οι πτωχεύσεις της Ελλάδας τις ......

Το ΝΑΤΟ παίρνει θέσεις μάχης στην ανατολική Ευρώπη έναντι της Ρωσίας.


νατο-1
ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Για πρώτη φορά, το ΝΑΤΟ ενέκρινε την συγκρότηση στρατιωτικής δύναμης ταχείας επεμβάσεως, για την προστασία της συμμαχίας ενάντια στην ρωσική απειλή , λόγω της προσάρτησης της χερσονήσου της Κριμαίας από την Ουκρανία, αναφέρει η εφημερίδα outlookindia.com.

Οι υπουργοί Εξωτερικών των 28 κρατών του Οργανισμού του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) έδωσαν το πράσινο φως, για την στάθμευση της δύναμης ταχείας επεμβάσεως « Rapid Deployment Force» στην.....

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ…Τεράστιο αριθμό γεφυρών μετέφεραν οι Τούρκοι στον Εβρο – «Παγωμένο» το έργο της αντιαρματικής τάφρου.

SamurXL«Βάλτωσε» ή κινείται με πολύ αργό ρυθμό η υλοποίηση του μεγαλύτερου αμυντικού έργου της χώρα της αντιαρματικής τάφρου του ποταμού Εβρου η οποία έχει ξεκινήσει πριν από 3,5 χρόνια και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ ο τουρκικός Στρατός πρόσφατα ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και επιχειρησιακή αξιοποίηση τεράστιου αριθμού γεφυρών και συστημάτων γεφύρωσης υδάτινων κωλυμάτων.
Η κατασκευή της τάφρου αποσκοπεί στην αποτροπή οποιασδήποτε αιφνιδιαστικής επίθεσης των τουρκικών δυνάμεων στον ποταμό Έβρο, όπως αυτή είχε σχεδιαστεί να γίνει το 2003 με το σχέδιο.....

Αμερικανός οικονομικός αναλυτής: Πείτε στην τρόικα να πάει στο διάβολο.

Με ένα άρθρο κόλαφο για τον τρόπο δράσης της τρόικας στης Αθήνα ο χρηματιστής-αναλυτής της αμερικανικής εταιρείας Sitka Pacific Capital Managment, Μάικ Σέντλοκ, «λιθοβολεί» του διεθνείς δανειστές ενώ επισημαίνει ότι η Ελλάδα είναι σε ισχυρή διαπραγματευτική θέση γεγονός που της επιτρέπει να πει στην τρόικα να… «πάει στο διάβολο»
Ο Σέντλοκ σε άρθρο του στην ιστοσελίδα Townhall Finance, σημειώνει πως από τις αρχές Σεπτεμβρίου το 10ετές ελληνικό ομόλογο σκαρφάλωσε από το 5,53% στο 8,05%, για να αγγίξει πλέον το απαγορευτικό 9,28%.
Όπως εξηγεί, υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι που.....