Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή 2015 (επανάληψη)

Δεν ξέρω αν ο κύριος Τίγκας είναι πρόσωπο υπαρκτό, ή αν ο υπαρκτός κύριος Τίγκας δέχθηκε ένα πραγματικό τηλεφώνημα από την εφορία στο οποίο απάντησε όσα ακριβώς έγραψε, με τον τρόπο που τα έγραψε.   

Αν είναι όλα αλήθεια, τον παρακαλώ να δεχθεί τα σέβη μου.

Ακόμη όμως και αν δεν είναι, αξίζει τον κόπο να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί.


“Τηλεφωνική κλήση δέχθηκα σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών 2104802668: 

– Ο κύριος Τίγκας Ιάκωβος του Σπυριδόν;


– Μάλιστα του Σπυρίδωνος. Τι θέλετε; 

Το «κούρεμα» των καταθέσεων θα γίνει, αλλά όχι όπως νομίζατε!

Του Κωνσταντίνου Βέργου*
Η προηγούμενη διετία χαρακτηρίζονταν από ανησυχίες για αναγκαστικό «κούρεμα» των καταθέσεων ή ομολογιούχων σε τράπεζες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Οι επενδυτές, πανικόβλητοι, απέσυραν τις καταθέσεις τους από πολλές ευρωπαϊκές τράπεζες, περιλαμβανομένων των ελληνικών, φοβούμενοι....

Ο φασιστάκος που κυβερνά είναι χειρότερος και από τον μακελάρη που τον συμβουλεύει.

Δεν ενοχλεί που είστε πολιτικοί, ενοχλεί που είστε ακόμη ζωντανοί και δυστυχώς θα σάς αντέξει το σχοινί παίρνοντας και χειροκρότημα. Δεν υπάρχει διαχωρισμός κυβερνητικών και αντιπολιτευτικών... 
της ΜΑΡΙΑΝΑΣ ΓΚΑΡΑΝΗ

Εδώ από κάτω, από τα λαγούμια της απόγνωσης που μάς έχετε χώσει βλέπουμε σε προοπτική όλο τον τρούλο της αισχρότερης τοιχογραφίας που πρωταγωνιστείτε. Όσα φτερά αγγέλου και να φορέσετε και όσες πόζες αγίου και να πάρετε δεν πείθετε ότι... 
είστε εκεί για να μην μάς πάρει ο διάολος όλους τους από κάτω.

Δεν είναι μόνο που βλέπεις έναν 42χρονο πρωθυπουργό προερχόμενο από την αριστερά να κορδώνεται όταν ένα καθίκι σαν τον πρόεδρο του Ισραήλ του λέει: "Θα κάνεις αυτό που χρειάζεται ο λαός και όχι αυτό που θέλει ο λαός". 

Είναι ότι γνωρίζεις ότι ο φασιστάκος που κυβερνά είναι χειρότερος και από τον μακελάρη που τον συμβουλεύει. Καταπατά το θέλω του λαού για να κάνει αυτό που χρειάζεται αποδεικνύοντας ότι διορίστηκε στην θέση αυτή με το επιτελείο του για να κάνει ό,τι χρειάζεται το σύστημα για να κινηθούν οι κρεατομηχανές και όχι αυτό που θέλει ο λαός για να μην καταλήξει κιμάς για τα μπιφτέκια της εξουσίας. Και το πολιτικό σύστημα χρειάζεται σκλαβάκια, χρειάζεται.....

NEO VIDEO - Οι Ρώσοι βομβάρδισαν θέσεις Τζιχαντιστών με την νέα υπερ βόμβα FOAB - τουλάχιστον 600 νεκροί Τζιχαντιστές.

Εξαυλώθηκαν τα πάντα σε ακτίνα 400 μέτρων με ένα μόνο χτύπημα.
Η Ρωσική βόμβα FOAB (Father Of All Bombs) είναι η ισχυρότερη βόμβα που ρίχνεται από.....

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει… Ο απατεώνας Τσίπρας αγωνίζεται, με πάθος, να τους ξεπλύνει εντελώς… Ακόμα και τον τρισάθλιο Στουρνάρα…

Η σήψη, η παρακμή και η αποσύνθεση του κατοχικού καθεστώτος και των κομμάτων του εκδηλώνονται με ποικίλες μορφές βαρβαρότητας, χυδαιότητας και γελοιότητας. 

Όταν και αυτή ακόμα, η Φώφη Γεννηματά, το πασοκικό υπόλειμμα, το παίζει «λέοντας», κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση διότι «ακολουθεί πειθήνια τις εντολές της τρόικας», είναι να γελάς!!! 

Τα πειθήνια ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, ανδρείκελα ΟΛΩΝ των Μνημονίων, φόρεσαν, ξαφνικά πανοπλίες «αντιμνημονιακές»: Τέτοιος κυνικός και....

H Γερμανία μας «καθίζει με το στανιό» στο ίδιο τραπέζι με τους δουλεμπόρους ισλαμιστές της Άγκυρας για να μοιραστεί το Αιγαίο!

25osΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 


Με το «στανιό» μας «καθίζει» η Γερμανία με τους δουλεμπόρους ισλαμιστές της Άγκυρας για να μοιραστεί το Αιγαίο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η τριμερής συνάντηση Α.Μέρκελ ,Α.Τσίπρα, και Ρ.Τ. Ερντογάν.

Όπως έγινε γνωστό η συνάντηση θα   γίνει μετά την σύνοδο Ε.Ε. – Τουρκίας που έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο Κυριακή, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και στο περιθώριο της διάσκεψης για το Κλίμα που ξεκινά τις εργασίες της τη Δευτέρα στο Παρίσι. 


«Ο κ. Τσίπρας, η καγκελάριος και ο Τούρκος πρωθυπουργός ήταν σύμφωνοι ότι μία τέτοια συνάντηση θα μπορούσε να είναι χρήσιμη και ότι θέλουν να την επιδιώξουν», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ. Διευκρίνισε ωστόσο ότι ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία. 

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με ....

400 δισ $ έχασε η Ελλάδα.... Τι δεν κατάλαβες πάλι ?

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε η ελληνική κυβέρνηση το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών οδήγησε σε ζημία του Δημοσίου, ύψους σχεδόν 400 δισ, λόγω της εξαΰλωσης της συμμετοχής του στα τέσσερα συστημικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Σαν να μην είχε αρκετές οικονομικές ανησυχίες η Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα ξένα επενδυτικά funds κατόρθωσαν να πάρουν τον έλεγχο των τεσσάρων συστημικών τραπεζών της χώρας, δια της συμμετοχής τους στις αντίστοιχες αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων ύψους 6,42 δισ δολαρίων αλλά και μίας σειράς ....

H Ελλάδα τέλειωσε κι εμείς μαζί της....Οριστικά...

Με πόνο ψυχής, αλλά και αίσθημα ευθύνης, βάζει αυτόν τον τίτλο ένας άνθρωπος του δρόμου, άνεργος και υπό έξωση από το σπίτι του -ένας άνθρωπος, που δεν θα τα παρατήσει ούτε τώρα. Μπορεί, ως τώρα, να έχω χάσει μάχες, όμως, ούτε καλλιεργώ την ηττοπάθεια, ούτε αποδέχομαι την ήττα. 
Θα αφήσω στην άκρη τους τραπεζοϋπάλληλους πολιτικούς και την ευθύνη τους για το τελείωμα. Αυτοί κάνουν τη δουλειά, για την οποία πληρώνονται, παριστάνοντας τους εκλεγμένους. Σαν να μη ξέρουμε πώς κάποιοι δεν μπορούν να εκλεγούν, αν δεν χρηματοδοτηθούν και προβληθούν από εκείνο το υποτελές στους ξένους 1%. 
Οι κυβερνητικοί πανηγυρίζουν, που ξένες εταιρείες αγόρασαν, με 5 δις, χρέη 200 δις και, μαζί, τις υποθηκευμένες περιουσίες.(Το είπαν "ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών").  
Και οι μη κυβερνητικοί παραμένουν στη βουλή, παριστάνοντας την αντιπολίτευση και νομιμοποιώντας ένα κοινοβούλιο, που ο ρόλος του είναι να εγκρίνει αποφάσεις ξένων. (Αναφέρομαι στη Χ.Α. και στο ΚΚΕ...... Αναφέρομαι και στα αποκόμματα, που κατηγορούν το λαό, επειδή ......

Διπλό σοκ: Αυξάνονται οι εισφορές, μειώνονται οι συντάξεις.

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Κατρούγκαλος
Ο υπουργός Εργασίας, "Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης"(εντάξει,ένα αστείο κάνουμε) Γ. Κατρούγκαλος
Το ποσοστό αναπλήρωσης στις καταβαλλόμενες και στις νέες συντάξεις και η αύξηση των εισφορών παραμένουν «ανοικτά» στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού που θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή στα μέσα Δεκεμβρίου (μετά τη ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού του 2016), όπως δήλωσε ο ....

Εξελιχτήκατε ευρωπαϊκώς αλλά βρωμάτε το ίδιο....

Η σκληρή τιμωρία των ενόχων και των δωσιλόγων που παρέδωσαν αμαχητί την πατρίδα, και που επέτρεψαν να διακυβεύονται τεράστια εθνικά ζητήματα εις βάρος της κυριαρχίας της χώρας, που οδηγούν κυνικά τον ελληνικό λαό στην φτωχοποίηση και την οριστική περιθωριοποίηση στα πλαίσια ενός πλήρους οικονομικού προτεκτοράτου των Γερμανών.
Η μάστιγα της ντόπιας δωσιλογικής ελίτ των ξεπουλημένων πολιτικών «δυναστειών» μιας κληρονομικής δημοκρατίας , των αργυρώνητων ακαδημαϊκών και των γκαιμπελίσκων δημοσιογράφων, που ...

Μετά το ξεπούλημα των Ελληνικών Τραπεζών στους τοκογλύφους έναντι πινακίου φακής .......


Τσίπρας και Λεβέντης αλλάζουν μαζί τη χώρα!....

Πολύ κοντά βρίσκοντα ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, αφού μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει χημεία. Ο Αλέξης Τσίπρας συζητάει από το τηλέφωνο με τον Βασίλη Λεβέντη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνομιλίες με τον Νίκο Αλέφαντο και την Ελένη Λουκά.
Ο Βασίλης Λεβέντης ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα, αν......

Αυτός είναι ο ληστής!