Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Πιθανότερη ημερομηνία εκλογών η Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 ή το αργότερο η Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015.



Έχει σημασία ποια γλάστρα θα εκλεγεί.... στο προτεκτοράτο;
Όποιο και να βάλουν, ρουφιάνος τσάτσος και τσιράκι της Μερκελ θα είναι .







Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βούλτεψη, η πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου (απαιτούνται 200 ψήφοι).

H δεύτερη θα πραγματοποιηθεί πέντε μέρες αργότερα την (22/12/2014, 200 ψήφοι) και η τρίτη στις 27 του ίδιου μήνα. Στην τελευταία απαιτείται ο αριθμός των 180 βουλευτών.


Τι προβλέπει το Σύνταγμα :

H εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Bουλή γίνεται με ονομαστική ψηφοφορία και......

Aυτό που έρχεται δεν έχει προηγούμενο ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ....

Το αιματηρό email-βόμβα

Aκόμη και τα σώβρακα μας ζητούν να κατεβάσουμε οι Τροικανοί ,ώστε
όλοι-λόγω και του χειμώνα-να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε ολόγυμνοι στους
δρόμους ,προκειμένου να δούν πόσοι κι αν θα αντέξουμε στο
κρύο..

Βαρουφάκης: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ οι πιέσεις θα είναι αφόρητες!

Δήλωση-βόμβα έκανε σήμερα ο οικονομολόγος και στενός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Γιάννης Βαρουφάκης,
μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1. 


Ο γνωστός οικονομολόγος είπε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα είπε: «Η ΕΚΤ μπορεί να ....

ΞΑΝΑΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ !!

Ξαναστήνονται πυρετωδώς τα πάνελ του τρόμου και της καταστροφής και ανασυντάσσονται όλες οι τρομοκρατικές τηλεοπτικές οργανώσεις, προκειμένου να εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά τους αφελείς και αραχτούς στους καναπέδες Έλληνες !!!
21791_353099278120362_2032486911_n (1)

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 
ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ.....
ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ......
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ :
  • Θα ......

Οι πρώτες αντιδράσεις των ανεξάρτητων βουλευτών.

vouli_2014_2
Με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Σταύρου Δήμα ως υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, οι ανεξάρτητοι βουλευτές – στους …
οποίους στρέφεται το ενδιαφέρον για τη στάση τους – βγήκαν να δηλώσουν τις προθέσεις τους.
Πρώτος ήταν ο .....

Πανικός στην ΚΟ της ΝΔ μετά την ανακοίνωση για Σ.Δήμα: «Ο Αντώνης μας πάει σε εκλογές αυτοκτονίας»

KONDXL
ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΝ Κ.Ο. ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ – ΜΕΙΟΝ 11% ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Δεύτερη «παγωμάρα» – για να μην πούμε την λέξη «πανικός» που πάντως αντιπροσωπεύει καλύτερα τα συναισθήματα των βουλευτών της ΝΔ – στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε η επιλογή του Σταύρου Δήμα ως υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, μια επιλογή που «δεν περπατά» εξ αρχής.
Χαρακτηριστικό είναι ότι τα ξένα «κοράκια» των risk funds, προβλέποντας εκλογές εγκαταλείπουν μαζικά ......

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ».....όπως το 2012...!!!

maximou
Τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» θα δώσουν τρόικα – ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να μην υπάρξει πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα (δηλαδή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) τους επόμενους μήνες.
Ένα σχέδιο πολιτικής τρομοκρατίας βουλευτών και Ελλήνων ψηφοφόρων άρχισε από σήμερα το πρωί (9/12/2014) να βρίσκεται σε εξέλιξη (δεν είναι καθόλου τυχαία η σημερινή κατάρρευση του ελληνικού χρηματιστηρίου) που έχει δύο φάσεις:
Φάση πρώτη: δημιουργία ενός....

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: O EKΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ “ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ” ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ, ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ …

dimas-papadimos3
Ο Σταύρος Δήμας, γνωστός υποτακτικός της Παγκόσμιας Τράπεζας την οποία έχει υπηρετήσει στο παρελθόν, ιπποκόμος του αρχιμασόνου Μανουέλ Μπαρόζο και “τσιράκι” του Λουκά Παπαδήμου, αναλαμβάνει να συγκεντρώσει 180 ψήφους για να κρατήσει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Ζωντανή.
Ο κύριος Δήμας είναι εχθρός του Λαού και έτσι .....

H Ισλαμοποίηση της Eυρώπης (EURABIA) - Οι ανησυχητικές εξελίξεις και ο ρόλος της Ελλάδας

H Ισλαμοποίηση της Eυρώπης - Οι ανησυχητικές εξελίξεις και ο ρόλος της Ελλάδας
Γράφει ο Ιωάννης Μιχαλέτος

H ραγδαία αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την ταχεία συρρίκνωση και τη γήρανση του Δυτικού πληθυσμού, διαγράφουν ένα ανησυχητικό μέλλον για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική εξέλιξη της E.E.

Tι λένε οι αριθμοί, τι προβλέπουν οι δημογραφικές έρευνες, ποιον ρόλο καλείται να παίξει η Eλλάδα;

H σημερινή Eυρώπη με σταθερό και γοργό ρυθμό εισέρχεται σε μια πορεία ισλαμοποίησης η οποία εξελίσσεται ταυτόχρονα στα περισσότερα κράτη της και αποτελεί μια κοσμοϊστορικής σημασίας εξέλιξη που επηρεάζει όλες τις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές συνιστώσες.

Ήδη από τη δεκαετία του ’70, το αυξανόμενο μεταναστευτικό ρεύμα στη Δυτική Eυρώπη είχε αρχίσει να......

Ο Ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει με βάρβαρα μέτρα το αποτέλεσμα των δήθεν διαπραγματεύσεων!...

Ο Ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει με βάρβαρα μέτρα το αποτέλεσμα των δήθεν διαπραγματεύσεων!...
Γράφει ο Αιας

«Μπετόν αρμέ» οι εναπομείνασες κοινοβουλευτικές ομάδες των συγκυβερνώντων κομμάτων. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του «εθνοσωτήριου» ρόλου που έχουν επωμισθεί, Επικύρωσαν δια της ψήφου τους και τον νέο προϋπολογισμό φτώχειας.

Ενδεικτική η δήλωση της Λούκας Κατσέλη: «Για άλλη μια χρονιά ο προϋπολογισμός σηματοδοτεί την παράταση της στασιμότητας, τη διόγκωση της ανεργίας και την έλλειψη αναπτυξιακής προοπτικής για την ελληνική οικονομία». 


Και προσθέτει: «Για άλλη μια χρονιά ο Ελληνικός Λαός καλείται να πληρώσει με βάρβαρα μέτρα το αποτέλεσμα των δήθεν διαπραγματεύσεων των κ. Σαμαρά-Βενιζέλου με τους δανειστές της χώρας. 

Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλλει....

ΣΩΚΡΑΤΗΣ »Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ» (470 π.Χ. – 399 π.Χ.)

ΣΩΚΡΑΤΗΣ »Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ» (470 π.Χ. – 399 π.Χ.)
Ο Σωκράτης γεννήθηκε την 6 του μηνός Θαργηλίωνος το τέταρτο έτος της 77ης Ολυμπιάδας (δηλ 470 π.Χ.) και θανατώθηκε την 10η Θαργηλίωνος του πρώτου έτους της 95ης Ολυμπιάδας (δηλ 399 π.Χ.). Ο πατέρας του ονομάζετο Σωφρονίσκος και η μητέρα του Φαιναρέτη. Ο πατέρας του ήταν λιθοξόος ή λαξόος (λας = πέτρα). Συγκεκριμένα η δουλειά του λιθοξόου ήταν να πάρει το πρωτογενές μάρμαρο και να το φέρει σε κάποια μορφή, ούτως ώστε να το αναλάβει ύστερα ο γλύπτης για να κατασκευάσει αγάλματα ή ανδριάντες.

Η μητέρα του ήταν γνωστή μαία των Αθηνών, η οποία πριν τον Σωφρονίσκο είχε ξαναπαντρευτεί κάποιον Χαιρέδημο και είχε ένα παιδί από τον γάμο αυτόν τον Πατροκλέα, που ο Σωκράτης τον αναγνώριζε ως αδελφό ομομήτριο αλλά όχι ομοπάτριο. Ο Σωκράτης έμενε οικογενειακώς στον δήμο Αλωπεκής (κάπου κοντά στα σύνορα Άνω Ν. Σμύρνης και Φαλήρου). Για τα παιδικά του.......

Εμείς απλά ψηφίζουμε την πολιτική πουτάνα που θα είναι πιο σκερτσόζα...Ο τιμοκατάλογος του οίκου ανοχής

Ράψαμε το στόμα μας με κλωστή ατσαλένια φτιαγμένη από το νήμα της υπομονής. 

Εμείς πλέον, δεν μιλάμε. 

Κουβέντες κάνουμε με τον εαυτό μας. 

Κανακεύουμε την...
“απραξία” μας και “δειλιάζουμε” γιατί πολύ απλά δεν έχουμε έναν λόγο να είμαστε θαρραλέοι. 

Γνωρίζουμε ότι τα σύμβολα θα γίνουν εκμεταλλεύσιμα για εξουσιολάγνους και παραδόπιστους ηγέτες που θα μάς σύρουν και πάλι σε μια κατάσταση που ραμμένο το στόμα δεν θα έχουμε, αλλά θα έχουμε ραμμένο το μυαλό με ατσαλόσυρμα μεγάλης αντοχής. 

Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι όλοι τους είναι......

Κύριοι πολιτικοί, οι ευθύνες που σας βαραίνουν είναι ακέραιες.

Ο πολιτικός κόσμος, με τις ανάλογες ευθύνες πουν αντιστοιχούν στους πολίτες, οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό. 

Πέραν της ουσιαστικής καταστροφής της Eλληνικής κοινωνίας...

πολλές δεκάδες χιλιάδες μορφωμένοι Έλληνες νεαρής ηλικίας εγκατέλειψαν την πατρίδα μας, για να βρουν την τύχη τους σε άλλες χώρες.

Το πλήγμα για την Ελλάδα, διπλό, αφού από τη μια επιτείνεται το δημογραφικό και από την άλλη χάνονται δυνατά και σπουδαγμένα μυαλά, τα οποία θα δουλεύουν πλέον για την ανάπτυξη της οικονομίας άλλων χωρών.

Όλα αυτά τα χρόνια πάντα....

Δεν θέλετε να καταλάβετε ότι το «εκτελώ εντολές» σημαίνει ότι συμμετέχω στο έγκλημα άνευ ελέους.

Τα τομάρια τους αρχίζουν και γίνονται γούνες πολυτελείας. 

Θα έρθουν χειμώνες στην Ελλάδα που αυτές τις γούνες θα τις χρησιμοποιούν οι Έλληνες, που καταδικάζονται σε θάνατο καθημερινά, για προφύλαξη από το κρύο. 


Το τομάρια, που ακόμα...

Η παγκόσμια ελίτ προετοιμάζεται για τεράστιες καταστροφές: Δείτε αποκαλυπτικά βίντεο από τις υπόγειες πόλεις που κατασκευάζονται για την επιβίωση των ολιγαρχών!

Την ώρα που παρουσιάζονται τεράστιες ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις συσσωρεύουν πυρομαχικά, όπλα και χρυσό…

Μπορεί η συζήτηση για την...
«Ημέρα της Κρίσεως» να προκαλεί....

Αναβάλλεται επ' αόριστο η εξέγερση του φόβου εναντίον των εκφοβιστών, των εκβιαστών, των εγκληματιών.

Από μέρα σε μέρα, από μήνα σε μήνα, απ' την 25η Μαρτίου στις ευρωεκλογές, κι από κει τον Σεπτέμβρη, και μετά, την 28η Οκτωβρίου, ή την επέτειο του Πολυτεχνείου, ή την επέτειο των ''Δεκεμβριανών'' του 2008 ....αναβάλλεται συνεχώς η εξέγερση της εξαθλίωσης εναντίον του δωσιλογισμού, της εφαρμοσμένης προδοσίας, και του πειράματος της παγκοσμιοποίησης στην χώρα μας.

Και ο μέρες περνούν...

Η «Νύχτα των Κρυστάλλων» για τις περιουσίες των Ελλήνων!

Η καταστροφή του ΕΝΦΙΑ, με το εμφανές πολιτικό κόστος, αποτελεί «χάδι» σε σχέση με την πραγματοποίηση της γερμανικής «απειλής» του εφάπαξ φόρου σε καταθέσεις και ακίνητη περιουσία, που θα μπορούσε σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών να φτάσει ακόμα και στο 20%.

Άλλωστε...

17 Δεκεμβρίου η Προεδρική εκλογή.

ΤΩΡΑ-17 Δεκεμβρίου η Προεδρική εκλογή
«Ο Πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς  και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  ζήτησαν από τον  Πρόεδρο της Βουλής να κινηθεί το ταχύτερο η διαδικασία Προεδρικής Εκλογής και η  σχετική ψηφοφορίανα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
Διαβάστε τη δήλωσή της:…

Πώς μπορεί να εξοντωθεί ένας λαός – Τι μας λέει ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας.

Δυόμιση χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά» αποδείχθηκε όχι μόνο επίκαιρος και σοφός αλλά φάνηκε να ήξερε τον σχεδιασμό όσων ήθελαν να εξοντώσουν το λαό ο οποίος είναι ο ίδιος από τότε μέχρι σήμερα.
Αλλά και ο Πλάτωνας είχε σκιαγραφήσει πλήρως το αποτέλεσμα όσων ήταν άβουλοι και αμέτοχοι στα κοινά με αποτέλεσμα να φέρνουν πάνω από τα κεφάλια τους επικίνδυνους και καταστροφικούς κυβερνήτες. Το ίδιο όμως φαίνεται να συμβαίνει μέχρι και σήμερα.
Διαβάστε στο παρακάτω απόσπασμα την σημασία των λόγων τους:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !! ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ....