Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Εντοπίστηκαν 100 λαθρομετανάστες στην Κρήτη: Ήταν έτοιμοι να φύγουν και τους σταμάτησαν!

Πρόκειται για ακόμη ένα απτό παράδειγμα της κοροϊδίας που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες από την κυβέρνηση.
Ενώ σε πρόσφατη δημοσκόπηση ξένου φορέα το 86% των Ελλήνων δήλωσε ότι δεν θέλει άλλους λαθρομετανάστες, η κυβέρνηση φροντίζει όχι μόνο να φέρνει νέους αλλά και να εμποδίζει όσους θέλουν να φύγουν!
Έτσι περίπου 100 παράνομοι μετανάστες ανάμεσα τους γυναίκες και μικρά παιδιά εντοπίσθηκαν σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ κοντά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.
Οι λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 
εντοπίστηκαν μετά ....

Ήρωας Πασών των Ρωσιών! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ… ΤΥΡΑΝΝΟ ΠΟΥΤΙΝ! 85,9%!!! Ρίξτε τον με πορτοκαλί επανάσταση!

Χωρίς… φρένα ανεβαίνει η δημοφιλία του Πούτιν. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ρωσικού κρατικού Κέντρου για τη Μελέτη της Κοινής Γνώμης (WCIOM) που δημοσιεύτηκε σήμερα, η αποδοχή...

Νέο mea culpa από την Κ. Λαγκάρντ..

Νέο mea culpa από την Κ. ΛαγκάρντΗ κοροϊδία των δανειστών στον ελληνικό λαό "πάει σύννεφο".
Αυτό είναι το συμπέρασμα που εξάγει κάποιος διαβάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της Διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία προέβη σε ένα ακόμα mea cupla για τις πολιτικές σκληρής λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, αφότου οι Έλληνες έχουν υποστεί ανείπωτα μέτρα λιτότητας, με την ανεργία των νέων να έχει ξεπεράσει το 50%, και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να "αναστενάζουν" από την έλλειψη ρευστότητας, και η δίνη της ύφεσης να μην έχει τελειωμό, οι δανειστές μας θυμούνται ξανά να ζητήσουν με συγκεκαλυμμένο τρόπο την δική τους "συγνώμη" από τον ελληνικό λαό.

Σίγουρα δεν είναι το πρώτο ούτε θα είναι και το τελευταίο mea culpa που λέγεται εκ μέρους τους.

Είναι όμως δώρον άδωρον για τους Έλληνες που έχουμε απωλέσει το 1/2 των εισοδημάτων μας και έχουμε ....

Η Εφορία αλλάζει... όψη [παρακολουθεί και φακελώνει]

10 βασικές αλλαγές για τους φορολογούμενους

 Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο μέσω του οποίου θα «οικοδομηθεί» η νέα μορφή των Εφοριών και των εισπρακτικών φορέων παρουσίασε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. 

Με γνώμονα το πως θα λειτουργήσουν οι αρμόδιοι φορείς για τη διετία 2014- 2015, η γραμματεία του υπουργείου Οικονομικών, αναμένεται να οριοθετήσει τη μελλοντική μορφή των εφοριών, ενώ, ήδη από τα νέα χαρακτηριστικά έχουν ξεχωρίσει δέκα συγκεκριμένες αλλαγές που έχουν συζητηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες. 

Στο νέο τρόπο λειτουργίας προβλέπονται κατασχέσεις εξπρές για χρέη στο δημόσιο, μηνιαίες ενημερώσεις για τις οφειλές στην εφορία, ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων, ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο, αλλά και σχολή για την εκπαίδευση των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών. 

Αναλυτικά τα δέκα βασικά χαρακτηριστικά της νέας εφορίας, όπως....

"Πειραματόζωο" η Ελλάδα για τους Γερμανούς...


Απεργάζονταν την έξοδό μας από το ευρώτου Νίκου Σίμου





Έχουν ενδιαφέρον οι αποκαλύψεις του ...αγγλοσαξωνικού συστήματος, παραμονές εκλογών, για τη στάση των ευρωπαίων στο ελληνικό πρόβλημα. Και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. 

 Αρχικώς είχαμε το δημοσίευμα των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς για τα όσα συνέβησαν στις Κάννες το 2011 με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπανδρέου, τους λοιπούς ευρωπαίους ηγέτες αλλά και άλλα πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

 Στη συνέχεια έχουμε την κυκλοφορία –την ίδια περίοδο του .....

Εμπόριο: Ερχονται «λουκέτα» λόγω αποπληθωρισμού....

Εμπόριο: Ερχονται «λουκέτα» λόγω... αποπληθωρισμού-Οι τρεις ταχύτητες της αγοράςΟ συνδυασμός της πτώσης των πωλήσεων και του περιθωρίου κέρδους των εμπορικών επιχειρήσεων λόγω αποπληθωρισμού, με την αδυναμία χρηματοδότησης μέσω του τραπεζικού συστήματος, θα καταστήσει την οικονομική τους επιβίωση πρακτικά αδύνατη. 


Αν η συρρίκνωση της ιδιωτικής καταναλωτικής δαπάνης ήταν τα προηγούμενα χρόνια η κύρια αιτία της χρεωκοπίας δεκάδων χιλιάδων μικρών και μεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων, ο αποπληθωρισμός θα είναι η χαριστική βολή.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οικονομικών αναλυτών, το φαινόμενο θα διατηρηθεί και τους επόμενους μήνες. 

Το ΙΟΒΕ στις πρόσφατες .....

Πίτερ Σπίγκελ: «Πώς η Ελλάδα έχασε την αξιοπιστία της».

Πίτερ Σπίγκελ: «Πώς η Ελλάδα έχασε την αξιοπιστία της»Αποκλειστικές δηλώσεις του διευθυντή των Financial Times στο Newbomb - Πως περιγράφει την αντίδραση των δανειστών όταν είδαν τον Βενιζέλο στο πρώτο Eurogroup - Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την θολή περίοδο των Καννών. 
 
Ο Πίτερ Σπίγκελ είναι ο γνωστός δημοσιογράφος που υπογράφει τις τελευταίες ημέρες τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα των Financial Times για το έντονο πολιτικό παρασκήνιο που σημάδεψε την διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους από τους Ευρωπαίους τα κρίσιμα έτη 2011 και 2012.

Ο Σπίγκελ, διευθυντής των Financial Times στις Βρυξέλλες, με δηλώσεις του στο NEWSBOMB αποκαλύπτει ακόμα....

Το ΕΠΑΜ στις Ευρωεκλογές .....Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ΕΠΑΜ;

του Δημήτρη Καζάκη

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δίνει την μάχη των ευρωεκλογών.

 Θεωρεί ότι αυτή η πολιτική μάχη μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για μια ριζική ανατροπή του καθεστώτος κατοχής. 

Γιατί; Διότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να συντριβεί ολοκληρωτικά η κυβερνώσα παράταξη μαζί με όλες τις πολιτικές της εφεδρείες.

Να δεχτούν όλοι τους ένα τόσο καθοριστικό πλήγμα ώστε ....

«Βασίλισσα του πετρελαίου η Ελλάδα;» Διερωτάται η La Tribune!

Κατά πόσο η Ελλάδα θα καταστεί σύντομα βασίλισσα του πετρελαίου, αναρωτιέται σε άρθρο της η εφημερίδα «La Tribune», με αφορμή τις πρόσφατες συμφωνίες για τους υδρογονάνθρακες που υπέγραψε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η χώρα μας.

Σε άρθρο της στην online έκδοσή της η γαλλική εφημερίδα...

τονίζει ότι η Ελλάδα υπέγραψε την Τετάρτη συμφωνίες για επενδύσεις ύψους 700εκατ. ευρώ, οι οποίες θα μπορούσαν να αποφέρουν έσοδα έως 150δισ. ευρώ την επόμενη 30ετία.

Όπως τονίζεται στο άρθρο… 

Η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης και οι σύγχρονες απειλές κατά του Ελληνισμού!

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης μαζί με άλλες συνεργαζόμενες οργανώσεις τίμησε τα 94 χρόνια από τα Eλευθέρια της Θράκης, το 1920. 

Παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου, εκπροσώπων των...
πολιτικών, εκκλησιαστικών και στρατιωτικών αρχών έλαβε χώρα στην κεντρική αίθουσα του «Βελλίδειου» Συνεδριακού Κέντρου της ΔΕΘ η εκδήλωση εθνικού προβληματισμού με θέμα: «Η εθνική μας αυτογνωσία και οι σύγχρονες απειλές κατά του Ελληνισμού».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία του Συλλόγου Διδυμοτειχιτών Θεσσαλονίκης.

Στην εισήγηση του ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης, Λέκτορας Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. και διεθνολόγος, εξέφρασε την αγωνία του για την επέκταση του ισλαμισμού στην Ευρώπη, αναφέρθηκε στους λόγους της έξαρσης του, ενώ για τα εθνικά μας ....

Μόνο αν η Γερμανία θέλει, επιτρέπει τη δημοκρατία στην ΕΕ!



Η μία μετά την άλλη σκάνε οι πολιτικές πυρηνικές βόμβες εναντίον της ΕΕ! 

Σαν να μην έφτανε το πρώτο δημοσίευμα των «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του Λονδίνου τη Δευτέρα που αφορούσε την Ελλάδα και έχει κάνει άνω κάτω τη Γηραιά Ήπειρο, ήρθε προχθές η σειρά του βιβλίου του τέως υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ που έβαλε μπουρλότο στην Ιταλία.
Το βιβλίο....

Η κομμένη εκπομπή από το "Zoom" (βίντεο)


Κάποιοι, δεν ήθελαν να βγούνε οι αποκαλύψεις της εκπομπής, παραμονή των εκλογών, στον αέρα!

Έτσι, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η εκπομπή.. κόπηκε!
Δείτε την....