Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πρέπει να αποτινάξουμε τους απάτριδες και τους εθνομηδενιστές που επιμένουν να μας διασώζουν μέσα από ένα εξόφθαλμο σχέδιο μαζικής δολοφονίας,


Βαυκαλίζοντας την λογική μας, γινόμαστε σε καθημερινή βάση συνεργοί στην παράδοση της πατρίδας μας, στην μετατροπή της σε χώρο – αποικία χρέους και στην μετάλλαξή μας σε άβουλα όντα, -τυπικούς ακίνδυνους για την εξουσία- πολίτες και κατ’ ουσίαν αιμοδότες και φανατικούς υποστηρικτές των πρόθυμων εθελοντών δημίων μας.

Δυστυχώς, το φαινόμενο της...

αναζήτησης του «άριστου» που θα αποδώσει το δίκαιο, που θα λειτουργήσει ως απελευθερωτής και που θα αναλάβει τις αμαρτίες όλων μας ως από μηχανής θεός, τείνει να καταστεί ως κύριο χαρακτηριστικό ενός άτυπου αυτοκτονικού ιδεασμού –αυτοχειριασμού-, που αθωώνει τους πάντες πλην των ενόχων…!

Χωρίς να υπάρχει καμία ...

Το κόμμα του Εφιάλτη....!!!!

Ολοι υποθέτουμε τα πρόσωπα και τα κόμματα που θα προτιμούσαν να στείλουν στο παρλαμέντο όσους ενέπνευσαν τον Δήμο Σταρένιο και τον Αρτέμη Μάτσα να υποκριθούν τόσο πειστικά τους ρόλους των προδοτών. 

Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις τρέχουσες εξελίξεις...ο Πήλιος Γούσης, ο Εφιάλτης, ο Ιούδας και άλλες μορφές της παγκόσμιας Ιστορίας μπορεί να φανούν κάπως «αδικημένοι». 

Η «αδικία» συνίσταται στο εξής: Οι μεγάλοι «δωσέμπο» (στη νεανική διάλεκτο μεταφράζεται ως «δωσίλογος») πρόδωσαν άπαξ και -σε γενικές γραμμές- πλήρωσαν το αντίτιμο της πράξης τους. 

Ιδού η πρόταση νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε: ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. 

Τα συστημικά κόμματα διαγωνίζονταν για ημέρες ολόκληρες, ποιο θα καταθέσει το πιο αυστηρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να διαιωνίσει την παραβατικότητα και να κάνει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. 

Η απάντησή μας σε αυτό το αίσχος ήρθε άμεσα από το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής. 

Στη σχετική Πρόταση Νόμου....

Οι Μαύροι Πανθήρες ήρθαν ....Οι Έλληνες φεύγουν...!! Ας πρόσεχαν....

undefined
Έχοντας χάσει πλέον κάθε έννοια σεβασμού στην χωρά που διαμένουν παράνομα υπό την προστασία των "αδελφών" χαλαρόκολων αντιρατσιστών φίλων τους, που τους υπερασπίζονται και τους καλύπτουν σε κάθε είδους παρανόμια που κάνουν απέναντι στον Ελληνικό λαό, οι λαθροέπικοι εισβολείς 
απειλούν ακόμα μια φορά.

Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος , που εμμέσως πλην σαφώς μας απείλησε με τζιχάντ (ιερό πόλεμο αλλά καλό είναι οι κοιμισμένοι Έλληνες να μαθαίνουν τι είναι), ήρθε η σειρά των ηλιοκαμένων εξ Αφρικής (μην μας πουν και ρατσιστές) να πάρουν θέση. 

Ενα καλοστημένο σενάριο εθνικής πρωτίστως και οικονομικής υποδούλωσης των Ελλήνων.

Γράφει η Θάλεια Χούντα
Πρίν λίγες μόλις ημέρες ο Ντράγκι δήλωνε με ωμή ειλικρίνεια ότι "η εξυγίανση απαιτεί θυσίες στην εθνική κυριαρχία". 
Ως δήλωση είναι, κυνική, σκληρή , στυγνή αλλά αποτυπώνει με λίγες λέξεις την σκληρή εξαθλιωτική πραγματικότητα ενός λαού, ο οποίος απο τα χέρια της ίδιας του της ηγεσίας έχει περιέλθει σε επίπεδα εθνικής ισοπέδωσης.

Είναι μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής, ότι για να κατακτηθεί μία χώρα πρέπει πρώτα να αποδομηθεί οικονομικα, θεσμικά , κοινωνικά και πολιτικά.

Αλλά ας πάρουμε την διαδικασία απο την αρχή. .....

Απαιτήσεις Τρόικας.Aυτά είναι τα ελληνικά νησιά που ζητά να εκκενωθούν!

1.jpg
Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόϊκα από την ελληνική κυβέρνηση.
Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό...

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι ενώπιον των εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.
«Σε συνάντηση που είχα με εκπροσώπους της Τρόϊκα ως υπουργός, μου ζήτησαν να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά ,που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό» είπε ο υπουργός: «Τους απάντησα άμεσα ότι δεν είστε καλά. 
Δεν το διαπραγματευόμαστε».

Ένα '' κράτος-do it yourself ''.....

     Το περασμένο λοιπόν σαββατοκύριακο ο υπουργός Προστασίας των Μεγκάλων επενδύσεων περιόδευσε στην επαρχία για να δει και να συζητήσει ''με την κοινωνία'' τα προβλήματα εγκληματικότητας της περιοχής.

     Εκεί και μετά την ανοιχτή συγκέντρωση όπου ακούστηκαν τα γνωστά περί ''τυχερούληδες που είσαστε, πώς σας προσέχει η μαμά-Πολιτεία'', και περί  ''τοφως στο τούνελ που βλέπετε, δεν είναι το τρένο που θα σας πατήσει, είναι ηανάπτυξη που έρχεται!'', και αφού έφυγε ο όχλος καθησυχασμένος, ειπώθηκαν και οι αλήθειες.

     Και οι αλήθειες που ειπώθηκαν σε στενό, πολύ στενό κύκλο, σε τοπικούς παραταξιακούς και κομματικούς άρχοντες και αρχοντόπουλα, ήταν τούτες:

Kαταιγιστικές εξελίξεις με τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

georgiou
 
Νέες βολές κατά του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ…

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα πρωτοδικών και “αποστάσεις” του Ευρωπαίου επιτρόπου στην κοινή συνεδρίαση επιτροπών στην βουλή!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Γεωργίου παραμένει ακόμα στην θέση του παρά το γεγονός ότι έχει ασκηθεί εις βάρος του κακουργηματική δίωξη για την υπόθεση διόγκωσης του ελλείματος του 2009.


Πριν από λίγο στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Θεσμών και διαφάνειας, οικονομικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων της βουλής, παρουσία του επιτρόπου Άλγκιρντας Σεμέτα, ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος έθεσε υπ’ όψιν του επιτρόπου την σκανδαλώδη δήλωση που φέρεται να διένειμε στο προσωπικό της ΕΛΣΤΑΤ ο Ανδρέας Γεωργίου, υποχρεώνοντας κάθε υπάλληλο να την υπογράψει!

Ενώ εσύ έβλεπες ΣΚΑΙ & Mega…Παρατείνεται για δύο ακόμα χρόνια η έκτακτη εισφορά.

Σ.Σ. Ενώ εσύ “κοιμόσουν” από τα πρόθυμα ΜΜ”Ε”, και παρότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά και η Τρόϊκα έστειλαν ένα σαφές μήνυμα στη διαπλοκή, δίνοντας τα έργα και τις κρατικές επιχειρήσεις σε νέους και άγνωστους επιχειρηματίες και επενδυτές (τα μεταλλεία σε κάποιον Μπόμπολα, τον ΟΠΑΠ σε κάποιον Μελισσανίδη, τις υδρεύσεις σε κάποιους ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ και Αποστολόπουλους, τις κυπριακές τράπεζες με τη χρηματοδότησης αγοράς τους σε κάποιον Σάλλα κλπ), ο Στουρνάρας συνέχιζε σαν τις μπαταρίες που δεν τελειώνουν με τίποτα με το χαράτσι….

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !!

Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

Από τον Jonathan Cook.


Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. 


Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. 

Είπε την Αλήθεια...!!!!


ΣΠ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Η κυρία Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου για ένα σύντομο διάστημα της ζωής της είδε τον κόσμο από «ψηλά», εισβάλλοντας στον περίκλειστο κόσμο της εξουσίας. 

Και προχθές μίλησε. Μεταξύ άλλων είπε:

Βρε καλά τους έκανε....

Η αντιρατσιστική «οικογένεια» απαιτεί ο θάνατος του γυναικολόγου και της τραπεζικού , «να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί ....

Ο Κοσέρ Αβραάμoglou στο American Jewish Committee....

Διέσυρε και υποτίμησε την Ελλάδα και την ιστορία της, με την ομιλία του στο American Jewish Committee, στην Ουάσισγκτον, στις 3 Ιουνίου. 

Να τον χαίρονται, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνησή του .


Ο ξενόδουλος νεο-ραγιάς υπουργός Εξωτερικών Αβρααμόπουλος, αποδέχτηκε και ''επικύρωσε'' την διαπίστωση Νετανιάχου ότι ''Ισραήλ και Ελλάδα είναι τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού'', ξαναγράφοντας την ιστορία. 

Ετυτυχώς γιά όλους μας, ο...

Δήλωσε ... "ανήλικος"

Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ....

Τουτη η πατριδα και η φυλη δεν καθονται δεμενοι ....!!!

Συσκεψι είχε χθες βραδυ ολο το ιουδαϊκόν συμβουλιον στο μεγαδίαυλον.

Ήσαν εκεί οι δυο συντακται του λαθρονομου ιθαγενείας σε ...αλλογενείς που κατέπεσε δικαστικώς. 


Απτόητοι απο την νομικη τους πανωλεθρία με τους αλλοδαπούς εποίκους, συνέχισαν τον ρόλο τους του ιεροεξεταστου των ελληνων που ειναι και ο στοχος και των απηνων διωκτων της ελληνικης φυλης απειλωντας .....

ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ....ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ!!!!!

Οία η μορφή, οία και η ψυχή και το "μυαλό" διεστραμμένο!
Πάρτε χαπάκια ηρεμιστικά, αν θελήσετε να διαβάσετε τις δηλώσεις μιας ανθελληνικής σκύλας. Ήταν η... αγαπημένη της πρώην υπουργου Παιδείας επί ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.


ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αυτές τις ανθελληνικές σκύλες έβαζαν να διδάξουν.
Διαστρέβλωσαν την ΠΑΙΔΕΙΑ μας οι Ρεπούσηδες, οι Φραγουδάκηδες, οι Δραγώνες...

Πόπη Σουφλή

Μια εκ της συμμορίας των προδοτών είναι και η Άννα Φραγκουδάκη Καθηγήτρια, του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης "Εκπαίδευση Μουσουλμανοπαίδων" στα Γυμνάσια της Θράκης και φυσικά Υπέρμαχος του πρόστυχου βδελύγματος, του βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού.

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ «ΘΕΡΕΤΡΟ» ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ 

Την αποκάλυψη πως η Ελλάδα δέχεται πιέσεις διεθνών οργανισμών να αρθεί το Άβατο του Αγίου Όρους έκανε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής εκκλησιαστικής διπλωματίας, η Ελλάδα δέχεται
πιέσεις διεθνών οργανισμών ως προς τον Αθω, έτσι ώστε ....

Economist: O «Σουλτάνος» Ερντογάν τους ένωσε όλους εναντίον του.....

economistΒολές κατά Ερντογάν και από το Economist
ΕΘΝΟΣ: Πίσω από την «Επανάσταση των Δέντρων» κρύβεται μια εδώ και καιρό διογκούμενη δυσαρέσκεια απέναντι στον άνθρωπο που έβαλε την Τουρκία στην Ευρώπη αλλά σιγά-σιγά αρχίζει να τη βγάζει από το παράθυρο, επισημαίνει στην ανάλυσή του το βρετανικό περιοδικό Economist που κάνει την καλύτερη ανάλυση για την εξέγερση στην Τουρκία.
«Όλα ξεκίνησαν», αναφέρει το βρετανικό περιοδικό, «για λίγα πλατάνια».

Το σύστημα είναι σε θέση να «κατευθύνει» ακόμα και τις διαδηλώσεις. Η αλήθεια πονάει…

παραμύθι_λύκος_πρόβαταΗ τάξη επιβάλλεται μέσω του χάους και προς τα εκεί προσβλέπουν οι παγκοσμιοποιητές. 
Είδαμε ότι στην Τουρκία, ένα κράτος που παραδοσιακά καταπνίγει με σχετική ευκολία τις όποιες διαδηλώσεις των πολιτών του, ξεσηκώθηκε από την μία στιγμή στην άλλη όλος ο πληθυσμός μέσω διαδικτύου και μηνυμάτων. 
Μάλιστα κυκλοφορεί και φωτογραφία με το εξής σύνθημα γραμμένο στον τοίχο:

Πώς πυροδοτούνται οι «επαναστάσεις»…

twitter-photo-revolutionΤο σύστημα μέσω τεχνολογίας κατευθύνει την αντίδραση του κόσμου.
Το σύνθημα που γράφτηκε σε τοίχο της Τουρκίας αποκαλύπτει πως ένα tweet αρκεί για να ξεκινήσει μία λαϊκή εξέγερση.
Συγκεκριμένα, το σύνθημα αναφέρει: «Η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, θα γίνει tweet».

ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Στο "σφυρί" η πρώτη κατοικία απο το 2014-Βορά στα "αρπακτικά" της περιουσίας των Ελλήνων.

Τέλος στο καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας μπαίνει μετά από απαίτηση της τρόικας και τη συμφωνία της κυβέρνησης. 
Από το 2014 τα σπίτια των οφειλετών θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό σε περίπτωση που ο δανειολήπτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες εξόφλησης των δανειακών του υποχρεώσεων.
Αφού δηλαδή στραγγάλισαν την ελληνική κοινωνία με απανωτά και εξοντωτικά οικονομικά μέτρα και οδήγησαν την πλειονότητα των Ελλήνων στη φτώχεια και την ανεργία τώρα επιτρέπουν στα «αρπακτικά» να τους πάρουν και τα σπίτια.
Η αρχή γίνεται με το νόμο που κατατέθηκε στη Βουλή από την κυβέρνηση περί ρύθμισης των χρεών των ενήμερων δανειοληπτών.

Τουρκικά σχολικά βιβλία και Ελληνικός εκγιουσουφακισμός.

Του Σταύρου Καρκαλέτση*

«Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη!» 

Ποιος το λέει αυτό; 

Ακόμα δεν το είπε η Ρεπούση, την πρόλαβε το βιβλίο Ιστορίας το οποίο διδάσκεται σήμερα στις δύο μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού δημοτικού σχολείου. 

Και αφού η Ελλάδα «είναι αδύναμη» για...

Που ήταν όλοι αυτοί όταν κάποιοι ''Δημοκράτες ΥΕΘΑ '' έριχναν στο τραπέζι τις απολύσεις των 15.000 ΕΠΟΠ ;

undefined
Επειδή διαβάζουμε τόσες και τόσες βλακείες σε δήθεν  σοβαρά site που αφού δεν έχουν ειδήσεις  να πουν ή να γράψουν και  μεταφέρουν ακόμη και σχόλια από παρατρεχάμενους και δήθεν κατατρεγμένους των Ενόπλων Δυνάμεων ,με μεταθέσεις μόνο εντός Αθηνών  ας πούμε και μερικές αλήθειες !


Όλοι εσείς που δήθεν κόπτεστε για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που ήσασταν όταν ''δημοκρατικοί '' υπουργοί Άμυνας πρότειναν την απόλυση των 15.000 ΕΠΟΠ ;

Στο ... αντάρτικο κατά της ΕΕ και της Γερμανίας βγήκε ο Ολάντ...

Ο Φρανσουά ΟλάντΟ Φρανσουά Ολάντ“ Η αντίληψη περί εθνικής κυριαρχίας των Γάλλων προέδρων δεν εναρμονίζεται με την πρόσδεση της Γαλλίας στους θεσμούς της ευρωπαϊκής ενοποίησης... Ο Ολάντ προσδένεται σε αυτή την παράδοση με άδοξο τέλος τη χειρότερη χρονική στιγμή που μπορούσε να φανταστεί κανείς» τονίζει μεταξύ άλλων. ”
Του Γιώργου Δελαστίκ

Βλέποντας κανείς την πρώτη σελίδα της γαλλικής εφημερίδας «Λε Μοντ» που απηχεί τις απόψεις του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, θα σχημάτιζε την εντύπωση ότι το Παρίσι ετοιμάζεται για... πόλεμο! 

«Ο Ολάντ κραδαίνει απειλητικά την εθνική κυριαρχία της Γαλλίας απέναντι στις απαιτήσεις των Βρυξελλών», διαλαλούσε ο τίτλος του πρώτου θέματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΞΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!

image
ΤΗΝ σχεδιαζόμενη απόπειρα εξβραϊσμού της Κύπρου την ενημερώθηκα έμμεσα από το 2007 μ.Χ.. 

Η απόπειρα αυτή διά λόγους όπου είναι προς συμφέρον του Ελληνισμού να μην εξαποκαλύψω πιθανόν να αποτελέσει την ταφόπλακα της εξεγέρσεως εναντίον του Ισραήλ με λύσσα πολλών λαών. 

Προς το παρόν εις τα καθ’ υποτάξεως ημών…

Γνωρίζουμε ότι εις την Κύπρον υπάρχουν πάμπολλοι Κρυπτεβραίοι οι οποίοι εις την ολότητα τους μυούνται συσστηματικώς εις τους διάφορους βαθμούς Μασσωνίας και οι οποίοι έχουσι κατακλύσει την πολιτική σκηνή εξ εκαστότι κόμματος. 

Σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ: Δίνουμε ενέργεια, παίρνουμε τουρίστες;

Η περήφανη εξωτερική μας πολιτική συνεχίζεται. 

Η περήφανη Ελλάδα του “βυθίσατε το Χόρα”, και της προσφυγής
στην Χάγη για την υφαλοκρηπίδα της, 
υπολόγισε μέσω Καστελλόριζου το έλλειμμα της 12 μονάδες επάνω (15% αντί 3) και μπήκε στα επαχθή μνημόνια. 

Ενώ από 30 και πλέον χρόνια ήταν γνωστά τουλάχιστον τα ελληνικά κοιτάσματα πετρελαίου, πρόσφατα μάθαμε:

Κίσινγκερ-πάντα επίκαιρος και σκοτεινός!!!



Δεδομένου ότι είναι ο ανεπίσημoς απεσταλμένος της αυτοκρατορίας του Rockefeller και μέλος της Λέσχης Bilderberg, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, του Aspen Institute, του Bohemian Grove, της Τριμερούς Επιτροπής, κλπ, ο Κίσινγκερ, είναι στο επίκεντρο της δομής της εξουσίας και στενά συνδεδεμένος με πολλές ύπουλες πράξεις καθώς και μεγάλα έργα στημένα με στόχο την παγκόσμια εξουσία.

Ως σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας υπό των προέδρων Nixon και Ford, και για ένα διάστημα ταυτόχρονα Υφυπουργός και στις δύο αυτές προεδρίες των Η.Π.Α , ο Κίσινγκερ ασκούσε τεράστια δύναμη και λειτουργούσε αποτελεσματικά για λογαριασμό της ατζέντας της σκιώδους κυβέρνησης – συχνά εν αγνοία ή ακόμα καλύτερα υπερτερούσε της δύναμης του προέδρου.!!!

Δεν πρέπει οι Έλληνες να γνωρίζουν……..

O Κίσσινγκερ έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί…


ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!


 Απόσπασμα από ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ σελ. 112

Ο αντιρατσισμός των αρχιρατσιστών!…

Image

 Το, κατ’ ευφημισμόν, λεγόμενο, «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, δεν είναι παρά ένα ακόμη τρομοκρατικό μέτρο σε βάρος του λαού. Αφού στην οικονομική και αστυνομική έρχεται να προσθέσει και τη νομική τρομοκρατία.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα από τα ρατσιστικότερα και διαστροφικότερα κατασκευάσματα. Κατ’ εικόνα και ομοίωση των αρχιτεκτόνων του. Και αυτό δεν χρειάζεται να ψάξουμε, για να το ανακαλύψουμε. Το ίδιο το «νομοσχέδιο» το φωνάζει:

O Ερτογάν...φωτογραφίζει τις..ΗΠΑ (Αμερικανοεβραίοι) ότι βρίσκονται πίσω απ την εξέγερση!

"Ξένο δάκτυλο" έδειξε πίσω από τους διαδηλωτές ο Ρ.Τ.Ερντογάν και ζήτησε από τις ξένες χώρες να μην επεμβαίνουν στα εσωτερικά της Τουρκίας (όπως, προφανώς κάνει αυτός με τα εσωτερικά άλλων χωρών π.χ. Συρία...)
Πρακτικά φωτογράφησε τις ΗΠΑ, οι οποίες προχώρησαν σε δήλωση αποδοκιμασίας ήδη.

"Οι μυστικές υπηρεσίες μας βρίσκονται σε καλό δρόμο για τον εντοπισμό των ξένων παραγόντων που κύβονται πίσω από τους διαδηλωτές. 


Δε γίνεται να αποκαλύψουμε τα ονόματά τους. 

Σίγουρα όμως θα υπάρξουν συναντήσεις με τους επικεφαλείς τους" δήλωσε ο Ερντογάν.

"Όσοι μας συμβουλεύουν να είμαστε μετριοπαθείς, ας γίνουν πρώτα αυτοί" .....

Απίστετο! "Αστυνομία...τροφίμων" δημιουργείται στις ΗΠΑ! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων φορτώνει στο "φούλ" τις μηχανές!

Αποσπάσματα της FDA θα συλλαμβάνουν τον ...οποιοδήποτε επιχειρήσει να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπo του!
undefined






















Η είδηση Αστυνομίας Τροφίμων στις Η.Π.Α. πέρασε απαρατήρητη από τον ελληνικό Τύπο (και τους πολιτικούς μας) παρ’ όλο που θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε αντιληφθεί, πώς ο λαός των Η.Π.Α. αποτελεί τον «πιλότο» όπου δοκιμάζονται και πρωτοεμφανίζονται όλα όσα θα επιβληθούν αργότερα παγκοσμίως.

Όταν διορθωθούν οι ατέλειες που θα παρατηρηθούν κατά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τότε περνούν στην Ευρώπη και λίγο αργότερα έρχονται και σε μας. 

ΣΟΚ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

Σε παλαιότερα αναρτημένο άρθρο μας είχαμε κάνει αναφορά στην πιθανότητα τερματισμού του θεσμού των παρελάσεων.
Δυστυχώς το ζήτημα αυτό επανέρχεται στο προσκήνιο, από την τρόικα, η οποία με την άφιξη της στη χώρα θα συζητήσει και το εν λόγω θέμα.
Με το πρόσχημα πρώτον της οικονομικής δυσχέρειας, άρα κατ' επέκταση της περικοπής "περιττών" εξόδων και δεύτερον της αποτροπής εμφάνισης εθνικιστικών αναταραχών.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ...ΞΕΡΟΥΝ !!!! ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΒΡΩΜΑ... ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ... ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ...

Τις πληγές της από τα πρωτοφανή επεισόδια των τελευταίων 24ωρων μετράει ήδη η τουρκική οικονομία. Η πτώση-ρεκόρ στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης, που καταγράφηκε τη Δευτέρα, και οι ταξιδιωτικές οδηγίες από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και το Βέλγιο επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες πολιτικών και οικονομικών αναλυτών, ότι ο τουρισμός, που αποτελεί την μεγάλη «ατμομηχανή» της οικονομίας της Τουρκίας, θα υποστεί τεράστιο πλήγμα.

Όπως μεταδίδει η Hürriyet Daily News, η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία στους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στη γείτονα, συνιστώντας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των βίαιων επεισοδίων. 

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Αμερικανός πρέσβης στην Τουρκία Francis Ricciardone ....

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΤΕΛΕΙ...

Όσο και αν οι αστοί νομίζουν ότι ελέγχουν το παιχνίδι, θα κατατροπωθούν αν οι λαοί ξεσηκωθούν. 

Εμείς έχουμε πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι η Ελλάδα είναι ο αδύναμος κρίκος της ΕΕ...
 
του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ 
 
Ζούμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή από ιστορική σκοπιά. 

Η οικονομική κρίση αφενός και η αποκάλυψη στα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών του βαθύτατα αντιδραστικού χαρακτήρα της ΕΕ αφετέρου μεταδίδουν με επώδυνο τρόπο το μήνυμα ότι ο σύγχρονος καπιταλισμός ούτε επιδιώκει ούτε μπορεί πλέον να ενσωματώνει τις μάζες των εργαζομένων, των μεσαίων στρωμάτων, των νέων ή των συνταξιούχων. 

Ακριβώς γι΄αυτό ο καπιταλισμός της εποχής μας συρρικνώνει αθόρυβα ολοένα και περισσότερο την αστική δημοκρατία, αντικαθιστώντας την με ένα δημοκρατικοφανές, όλο και πιο αυταρχικό καθεστώς. Όλοι οι λαοί της Ευρώπης συνειδητοποιούν σταδιακά ότι... 

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ.

«Πολλή συζήτηση γίνεται τελευταίως για την εχθροπάθεια, αλλά εγώ έχω πάθει∙ χρεοπάθεια» μουρμουρίζει επ’ εσχάτοις η θεία Φωτούλα και κάτι ακονίζει – βελόνα του πλεξίματος; ανοιχτήρι κονσέρβας; - θα σας γελάσω...

του ΣΤΑΘΗ

Το ίδιο κάνει η θεία Φωτούλα κάθε πρωί που ακούει τα νέα για τα φορολογικά. Ενας – δυο γείτονες έχουν ήδη παραφρονήσει και η θεία αναρωτιέται, πώς θα πληρώσουν τους φόρους τους. 

Αλλά εκεί που παρ’ ολίγον να λαλήσει και η θεία μαζί με τους… προ-λαλήσαντες, ήταν όταν η Ελληνική Δημοκρατία θα αυτοκτονήσει, αν δεν σπεύσουν τα άλλα κόμματα να ψηφίσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ. Εξαλλη η θεία!

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ - ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟΥ.

Το θέμα κρίθηκε από πολλούς ανεπίκαιρο ή ακόμη και άστοχο καθώς μάλιστα μας ξεβολεύει από ένα δύσκολο πρόβλημα, το οποίο η οικονομική κατάρρευση της πατρίδος μας, είχε θέσει βολικά στο περιθώριο...

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, επανέρχεται το θέμα, καθώς μονοπωλείται η τέλεση της μουσουλμανικής λατρείας από εξωθεσμικούς παράγοντες, υπόπτων διασυνδέσεων με κίνδυνο την δημιουργία σοβαρών προβλημάτων, σε μια στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί πλήρως να αντεπεξέλθει στην εξωτερική πολιτική, ακόμη και εν συγκρίσει προς παρελθόντα έτη αστοχιών! Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η αποθράσυνση των υποκινουμένων επεισοδίων στο τζαμί της Ρόδου, η πιθανή άφιξη Σύρων προσφύγων, αλλά και... 

Οι πιο sexy στρατιωτίνες του Ισραήλ- Τα πέταξαν όλα έξω…και τιμωρήθηκαν! [εικόνες].

Βαριά τιμωρία δέχθηκαν τέσσερις γυναίκες- στρατιώτες στο Ισραήλ για τις φωτογραφίες που εντοπίστηκαν να τις δείχνουν γυμνές, να ποζάρουν προκλητικά στον φωτογραφικό φακό, φορώντας τα χακί. 
Όπως ανακοίνωσε ο Ισραηλινός στρατός, οι τέσσερις τιμωρήθηκαν για «άσεμνη συμπεριφορά».
Οι φωτογραφίες, που ανέβηκαν στο Ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla, δείχνουν τις τέσσερις κοπέλες να ....

Η αρχή του τέλους του παρόντος status quo....!!!!!

Τι θα μπορούσε να δρομολογήσει η ξαφνική κρίση στην Τουρκία…

Ο «συνωστισμός» των Μεγάλων Δυνάμεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου θα οδηγούσε αναγκαστικά σε έξαρση των ήδη υποκινούμενων εξεγέρσεων στην....
γύρω περιοχή. 


Οι Δυτικοί με προεξάρχοντες τους Αμερικανούς δυσκολεύονται να αποδεχθούν την ανάμειξη των Ρώσων στα ενεργειακά της περιοχής και μόνο μια μεγάλη κρίση θα «πάγωνε» τις όποιες εξελίξεις στο γεωπολιτικό κομμάτι.

Ο "μπαμπούλας" των απολύσεων εμφανίστηκε γιατί έρχεται ακόμη μείον 20% στους μισθούς στρατιωτικών.

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο “μπαμπούλας” των απολύσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις ,τον οποίο έφερε στο προσκήνιο ο ίδιος ο πρωθυπουργός ,δεν έκανε βέβαια την εμφάνισή του τυχαία , ούτε τυχαία είπε ότι είπε. 


Αντιθέτως φαίνεται ότι η “βόμβα” για τις....
απολύσεις “τοποθετήθηκε” την κατάλληλη στιγμή.

Όλες οι πληροφορίες λένε ότι το “νέο μισθολόγιο” που επιτροπή επεξεργάζεται αυτή την εποχή προβλέπει νέα μείωση 20% σε εν ενεργεία και απόστρατους! Αυτός είναι ο σχεδιασμός ,αυτός είναι ο στόχος. 

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ COSCO, ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ! ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...

''Έλα ξανά στο λιμάνι να σου δείξουμε τι πραγματικά συμβαίνει''
 
undefined

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Cosco απέστειλαν οι συνδικαλιστές του ΟΛΠ. 

Μέσω αυτής του παραθέτουν την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι και τον καλούν να το επισκεφθεί ξανά προκειμένου να διαμορφώσει μία πραγματική και αντικειμενική εικόνα για το τι συμβαίνει εκεί.

Ολόκληρη η επιστολή των συνδικαλιστών έχει ώς εξής: