Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Σκάνδαλα και θάνατος παίζουν κρυφτό στις Σκουριές (VIDEO)


Σε αυτή τη ζωή δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με όλα. Ευτυχώς είμαι γρήγορος… Διάβασα στο διαδίκτυο, ότι στην εξόρυξη χρυσού που θα γίνει στις Σκουριές θα χρησιμοποιηθεί μια νέα μέθοδος γνωστή σαν μέθοδος της ακαριαίας τήξης (flash smelting). 

Πληροφορώ τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι η μέθοδος αυτή είναι ίσως η πιό παληά και ονομάζεται έτσι, γιατί περιλαμβάνει ακαριαίο ψήσιμο (flash roasting) του μεταλλεύματος ή των συμπυκνωμάτων μεταλλευμάτων. 

Το δόγμα του σοκ (VIDEO)



ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΌΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ; Το «δόγμα του σοκ» είναι είτε η επιβολή από δικτατορικά καθεστώτα είτε η εφαρμογή από δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις του τρίπτυχου: «ιδιωτικοποιήσεις, κρατική απορρύθμιση/ελεύθερο εμπόριο και δραστικές περικοπές στις κρατικές 
δαπάνες».

Προϋπόθεση για να εφαρμοστεί το δόγμα αυτό είναι να υπάρξει μια κρίση που μπορεί να οφείλεται είτε σε πολέμους, εμφύλιους πολέμους, είτε σε φυσικές καταστροφές είτε σε δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα, όπως ο υπερπληθωρισμός ή το υπέρογκο χρέος.

ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ DNA ΗΡΩΩΝ ή DNA ΠΡΟΔΟΤΩΝ;‏ VIDEO












Εδώ και μέρες μια φράση έχει καρφωθεί στο μυαλό μου. Τη διάβασα στο διαδίκτυο. Ήταν το σχόλιο ενός αναγνώστη σε ένα κείμενο που ανέλυε 10 λόγους για τους οποίους πρέπει να επαναστατήσουμε. Το σχόλιο του αναγνώστη προσέθετε και τον εντέκατο λόγο για να επαναστατήσεις : «Γιατί είσαι 
Έλληνας , με προίκα DNA Τιτάνων»!

Κάτι ξεσηκώθηκε μέσα μου. Εννόησα αυτή τη φράση ως «εντολή που μας έχει δοθεί από το παρελθόν». Εντολή από τους προγόνους μας, να προστατέψουμε την πατρίδα από εχθρικά χέρια, να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, λεύτερη, για να γεννήσει και πάλι ελεύθερους ανθρώπους, ελεύθερους Έλληνες.

Γιώργος Αποστολάκης: Ο ατακαδόρος, μα υπερ- καταρτισμένος πρόεδρος του δικαστηρίου που καταδίκασε τον λαμογιο- Παπαγεωργόπουλο


Γιώργος Αποστολάκης
ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ : MIA ΦΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ  ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ...
Άνετος σε υπερβολικό βαθμό πολλές φορές, χαριτολογώντας σε σημείο παρεξηγήσεως από ορισμένους συνηγόρους, αλλά και σκληρός μέχρι και σε συναδέλφους του, διαχειρίζεται την «εξουσία της έδρας».
Από την πρώτη ημέρα που ο πρόεδρος εφετών κλήθηκε να φέρει σε πέρας τη μεγαλύτερη δίκη των νεότερων χρόνων της Θεσσαλονίκης, εμφανίζει ένα διαφορετικό στιλ από αυτό που είθισται να συναντά κανείς στα δικαστήρια. Χρησιμοποιεί συνεχώς την αργκό -η λέξη «μπάχαλο» για τα οικονομικά του δήμου θα μείνει στην ιστορία της δίκης- δεν διστάζει να συγκρούεται με συνηγόρους υπεράσπισης, ειδικά όταν αμφισβητείται η αντικειμενικότητά του, ενώ φτάνει σε σημείο να λέει και… ανέκδοτα, για να χαλαρώσει τη διαδικασία, γνωρίζοντας καλά πως η στάση του μπορεί να επικριθεί, δεδομένου ότι ορισμένοι κατηγορούμενοι απειλούνται με ποινές που φτάνουν τα ισόβια.

«Οι κυβερνώντες και οι πελάτες τους, έχουν βάλει στο μάτι τις καταθέσεις στις τράπεζες»


Η πορεία των δημόσιων εσόδων δεν μπορούσε να είναι τίποτα άλλο παρά απογοητευτική. Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τους φόρους αλλά και κι εκείνοι που διαθέτουν αποταμίευμα, αρνούνται να το θυσιάσουν σε ένα ανήθικο και ανέντιμο σκοπό: Τη μισθοδοσία των πελατών και των αφισοκολλητών όσων μας έφεραν στην χρεοκοπία και τον εξευτελισμό.
Εδώ και τρία χρόνια  διαδοχικές κυβερνήσεις αλλά και σύσσωμη η αντιπολίτευση αρνούνται να θίξουν το πελατειακό και διεφθαρμένο δημόσιο.

Ανακαλύφθηκε μινωικό ναυπηγείο κατασκευής πλοίων 50 μέτρων


Στο Google Earth φαίνονται τα λαξεύματα και η παλιά ακτογραμμή.
Στο Google Earth φαίνονται τα λαξεύματα και η παλιά ακτογραμμή.
Το πρώτο μινωικό ναυπηγείο κατασκευής μεγάλων πλοίων 50 μέτρων, εκτιμούν ότι βρήκαν στην ακτή των Αγίων Θεοδώρων της Κρήτης, ο ερευνητής δρ. Μηνάς Τσικριτσήςκαι ο γεωλόγος Στέλιος Μανωλιούδης. Οι δύο επιστήμονες θα το παρουσιάσουν σε συνέδριο για την Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία, που θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 21 Μαρτίου.
Όπως δηλώνει ο Μ. Τσικριτσής στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «για την ανάπτυξη της μινωικής ναυτιλίας μέχρι τώρα στηριζόμαστε σε αναπαραστάσεις με εικόνες πλοίων που δείχνουν ποντοπόρα πλοία με 50 κουπιά τα οποία αντιστοιχούν θεωρητικά σε σκάφη μήκους 40 έως 50 μέτρα. 

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ . Νέος εκβιασμός: Απολύσεις στο Δημόσιο ή νέες περικοπές


Πλήρης συμπαιγνία από την κυβέρνηση και από την Τρόικα


Εξαιρετικά σκληρή αναμένεται να είναι η Τρόικα στην αξιολόγησή της που ξεκινά από την Δευτέρα και θα συνεχιστεί καθ' όλη την διάρκεια του μήνα. 

Στο μενού των πιέσεων που θα ασκηθούν είναι οι λεγόμενες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, όπως δήλωσε πρόσφατα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, ενώ στο βάθος εξυφαίνονται νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Σημείο αιχμής των «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» είναι φυσικά οι απολύσεις στο δημόσιο, τις οποίες η κυβέρνηση διαψεύδει παρότι στις Βρυξέλλες τις θεωρούν αναπότρεπτες.

Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών: Ιστορία και επώνυμοι απόφοιτοι


Μια τεχνητή έκρηξη για τη «διάνοιξη των θεμελίων» σηματοδότησε πριν από 85 χρόνια την ίδρυση και τα εγκαίνια ενός σπουδαίου σχολείου στην Αθήνα, που σε όλη την πορεία του, στη διάρκεια αυτών των ετών, εκτός από το υψηλότατο επίπεδο σπουδών που πρόσφερε στους μαθητές του, κατάφερε να δημιουργήσει – προφανώς όχι χωρίς κίνητρα και σχεδιασμούς – μια ξεχωριστή «συνταγή»: το άρωμα μιας κλειστής, σχε­δόν μυστικιστικής, σχολής, στην οποία γαλουχή­θηκαν χιλιάδες μαθητές, που στελέχωσαν σχεδόν όλους τους καίριους τομείς δραστηριότητας της σύγχρονης Ελλάδας με θέσεις εξουσίας. Ποτέ κα­νένα άλλο «σχολείο» στη σύγχρονη ιστορία της χώ­ρας δεν έχει συνοδευτεί από έναν τόσο ισχυρό μύ­θο, όπως το Κολέγιο Αθηνών, μια ιδιότυπη αριστο­κρατική ιντελιγκέντσια που προορίζεται να στελε­χώσει τα υψηλότερα κλιμάκια της ελληνικής κοι­νωνίας.

Πιο σκληρός με τον κατώτατο μισθό ο αντικαταστάτης του Πολ Τόμσεν!


Πιο σκληρός από τον Πολ Τόμσεν ο αντικαταστάτης του Ιρλανδός Μαρκ Φλάναγκαν. 


Ο Φλάναγκαν τα έχει πάρει στο κρανίο γιατί μετά από 5 χρόνια ύφεσης στην Ελλάδα δεν πέφτουν οι τιμές (ακρίβεια) και ψάχνεται πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση. «Είναι αξιοσημείωτο πως μετά
από 5 χρόνια μεγάλης ύφεσης η Ελλάδα δεν έχει δει καθόλου αποπληθωρισμό...", υποστήριζε πριν ένα χρόνο.
Ο Φλάναγκαν θεωρεί ως σωστή συνταγή την πολλαπλάσια μείωση των μισθών, δηλαδή του κατώτατου!
Προφανώς η Μαρία Δαμανάκη γνωρίζοντας τις προθέσεις του νέου Τόμσεν, επανέρχεται διαρκώς στο θέμα με την αυτοπεποίθηση της σιγουριάς.

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

ΟΙ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ» ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
· Υπέγραψαν δανειακές συμβάσεις χωρίς ποσά και ημερομηνίες!! Τελίτσες υπέγραφαν σαν να 
έπαιζαν τρίλιζα!!! 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του λαού ξεπερνά κάθε φαντασία. Δεν έχει προηγούμενο. Τα τρία Μνημόνια και τα συνοδεύοντα αυτά δανειακές συμβάσεις, είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Είτε δεν ψηφίστηκαν από τα 3/5 της Βουλής όπως ορίζει το Σύνταγμα είτε όταν πέρασαν με πάνω από 180 ψήφους, ψηφίστηκαν ως προσχέδια και όχι ως δανειακές συμβάσεις.

Βίος και Πολιτεία του Γιάννη Στουρνάρα
















“Θα μπορούσε να έχει λάβει το βραβείο του "Δημοσίου υπαλλήλου των τελευταίων 
30 ετών"” 
Όσοι έχουν γνωρίσει τον Γιάννη Στουρνάρα από κοντά συμφωνούν στο εξής: 
«Δεν τον λες ευφυή και για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί ποτέ να διαχειριστεί 
πληροφορίες και αναλύσεις πέραν από εκείνες που του υποδεικνύουν.
 Επίσης ενώ έχει κάνει καλές σπουδές στα οικονομικά, δεν διαθέτει αυτό που 
λέμε οικονομική σκέψη».

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η Άγκυρα κατήργησε το αυτοδιοίκητο του Παριαρχείου - Να ακυρωθεί το ταξίδι Σαμαρά


Ενάντια σε όλες τις διεθνείς συνθήκες η τουρκική κυβέρνηση με απόφασή της
ουσιαστικά κατήργησε το αυτοδιοίκητο του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, 
προσπαθώντας να επιβάλλουν αντίποινα στην Ελλάδα για τον πρόσφατο νόμο που 
πέρασε για τους ιμάμηδες της μουσουλμανικής μειονότητας στην Δ.Θράκη.

Με κλεμμένο ρεύμα μας ενημερώνει το MEGA;


Μακροσκελείς είναι οι κατάλογοι στους οποίους ειδικά συνεργεία της ΔΕΗ 
καταγράφουν τις ρευματοκλοπές στην Αττική κατά την περίοδο 2009-2012. 

Ταξιδιωτική οδηγία «δηλητήριο» της Κομισιόν για Ελλάδα - Ελέγχεται η εγκυρότητά της.


Ταξιδιωτική οδηγία «δηλητήριο» της Κομισιόν για Ελλάδα - Ελέγχεται η εγκυρότητά της


Άκρως αρνητική ταξιδιωτική οδηγία σε μορφή mail, η οποία κάνει λόγο για κοινωνικές αναταραχές και κινδύνους για τους Ευρωπαίους υπαλλήλους στην Ελλάδα (της οποίας όμως η εγκυρότητα ελέγχεται) εξέδωσαν οι Βρυξέλλες, εν όψει της επίσκεψης αξιωματούχων της Κομισιόν στην Αθήνα το Μάρτιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, «Το εν λόγω email που διακινήθηκε τις προηγούμενες ημέρες δεν φέρει σήμανση σχετική με τον αποστολέα του για λόγους, όπως αναφέρει, ασφαλείας και περιγράφει μία άκρως ζοφερή κατάσταση στην ελληνική πρωτεύουσα.

Με αυγά, καρέκλες και συνθήματα εργαζόμενοι «κυνήγησαν» και έδιωξαν τον Βορίδη [βίντεο].


Με το σύνθημα «πάρε το Μνημόνιο και φύγε από εδώ... ουστ» υποδέχθηκαν εργαζόμενοι της KAVALA OIL τον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη σε ξενοδοχείο της Καβάλας. 

Εξαγριωμένοι όρμησαν στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Πέταξαν αυγά, καρέκλες και τραπέζια. Μάλιστα λίγο πριν μπουν μέσα στο ξενοδοχείο έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο και πέταξαν μπογιά.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης παρέμεινε αποκλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συνέντευξη Τύπου.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι στην κάμερα! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα εκπληκτικό βίντεο που έφτιαξε το Πολεμικό Μουσείο παρουσιάζει την εξιστόρηση των γεγονότων των Βαλκανικών Πολέμων μέσα από εικόνες που κινηματογράφησε 
ο πρώτος στην Ελλάδα κινηματογραφιστής Ούγγρος στην καταγωγή Γιόσεφ Χεπ, ο οποίος έκανε λήψεις μοναδικών σκηνών ακολουθώντας τον Ελληνικό Στρατό.

100 χρόνια Ελληνικό Αιγαίο…Σαν σήμερα απελευθερώνεται η Σάμος

averof

02/03/1913: “Διλοχία του στρατού, που επέβαινε στο οπλιταγωγό “”Θεσσαλία”", το οποίο συνοδευόταν από το θωρηκτό “”Σπέτσαι”" και τα αντιτορπιλικά “”Νίκη”" και “”Βέλος”", αποβιβάζεται στη Σάμο.

Πρόκειται για τυπική ενέργεια, που αποβλέπει στην επίσημη αναγνώριση της ένωσης του νησιού με τη μητέρα Ελλάδα, μετά τη σχετική διακήρυξη των επαναστατημένων κατοίκων της, την 11η Νοεμβρίου 1912.”

Σύναξη Ορθοδόξων ηγετών στο Φανάρι


  Σύναξη ηγετών των Ορθοδόξων Εκκλησιών θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη Κυριακή και Δευτέρα, 3 και 4 Μαρτίου, υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, με τη συμμετοχή και εκπροσώπου της Ρωσικής Εκκλησίας, που δείχνει ότι το ρήγμα ανάμεσα στο Φανάρι και τη Μόσχα τείνει προς γεφύρωση.
 

Το απόλυτο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ σ όλη την ιστορία της χώρας μας μέσα σε 7 χρονια ! ! !



Το απολυτο ξεπούλημα κρατικής περιουσίας, δημόσιου πλούτου και ελληνικής γης μεσα σε μονον λιγα χρονια (κυριως τα τελευταια 7 χρονια). Το απολυτο πλιάτσικο στις ΔΕΚΟ εκατομμυριων κλεμμενων με κατευθυνση την Ελβετια, για να επέλθει τελικα το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. Απ τα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών! Η μεγαλύτερη προδοσια-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στην ιστορια του έθνους μας! Δημοσια αγαθά που ανηκουν στους Ελληνες πολιτες και τα περισσοτερα ειναι...

κατακτησεις των Ελληνων πολιτων εδω και πολλα χρονια αφου δωσανε αγωνες, πολεμήσαν και χύσανε αιμα... Και οι προδοτες συγκυβερνήτες τα ξεπουλανε χωρις να ρωτησουν κανεναν απο εμας... Εχουν παρει εντολη να δωσουν την χωρα για 300 αργυρια, για ψυχουλα... Oι καλυτερες επιχειρησεις σε ολα τα Βαλκάνια κι απ τις καλυτερες της Ευρωπης με εκατομυρια ευρω εσοδα καθε μηνα αν βεβαια τις διαχειριστούν σωστά οι απατεωνες πολιτικοι...Οι πιο πολλες εχουν ήδη ξεπουληθεί και καποιες απο αυτες ειναι στο προγραμμα (λογω μνημονίου 3) να ξεπουληθουν το 2013 σε ξένους ιδιώτες (κυριως σε Γερμανούς, Καναδούς, Αμερικάνους και Τούρκους):

ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ


Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι ! ! !


Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: "Να μωρέ, φάγανε ήπιανε κρασάκι και έβαλαν τη ψησταριά στο δωμάτιο!"

Γ. ΠΟΛΙΤΗΣ: "Κρίμα να...
χάσουν τη ζωή τους από επιπολαιότητα μορφωμένα παιδιά!!!!!"

Ο ένας παραλίγο να τους βγάλει μεθυσμένους, και....
ο άλλος επιπόλαιους!!!

O Πάνος Καμμένος στον Σκαί ξευτιλίζει τους προδότες της Ελλαδας VIDEO

Πολιτική απάτη

 Πολιτική απάτη


  • 0
     
 Γράφει ο Γιάννης Παπαϊωάννου
Δεν ξέρω σε τι οικονομική κατάσταση  βρίσκεται ο καθένας σήμερα  αλλά αυτή την στιγμή όμως έχουμε χρεοκοπήσει .
Καθημερινά και εντεινόμενα όλα γκρεμίζονται ή έχουν γκρεμιστεί. Δεν έχουμε καύσιμα, φάρμακα,  τροφιμα, κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία έχουμε 27% ανεργία, έχουμε χάσει το 25% του ΑΕΠ κλείνουν επιχειρήσεις,  υποβαθμίζεται η ζωή μας,το περιβάλλον η μόρφωση μας, η χώρα μας.
Και το μονό που έχει σωθεί για να μην θεωρείται η…….

Ταξίαρχος ε.α : καλέστε με μόνο όταν θα υπάρχει συγκέντρωση για ανακατάληψη της Πατρίδας‏ !



Πέστα χρυσόστομε !

ΠΡΟΣ: Συναδέλφους ε.ε. και ε.α. Αξκούς και Στελέχη των Ε.Δ. & Σ.Α.

Αξιότιμοι Συνάδελφοι

Βομβαρδίζομαι αυτές τις....
ημέρες με e-mail για συμμετοχή σε συγκεντρώσεις Αποστράτων λόγω της 
μείωσης της σύνταξης και του εμπαιγμού των ε.ε. και ε.α. Αξκών από την 
Κυβέρνηση..

Είμαι Ταξίαρχος ε.α. (παραιτηθείς με τη δική μου θέληση) και όπως… 
αντιλαμβάνεσθε δεν έχω την καλύτερη σύνταξη αποστράτου Αξκού. Είναι 
δεδομένο ότι το 50άρικο ή 100άρικο μου λείπει κάπως περισσότερο από κάποιον 
που λαμβάνει σύνταξη Υπτγου ή Αντγου.

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ; Οι συνέπειες δικές σας

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σε: 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ

ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ


ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ


ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ


ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ 
 και γενικά σε οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία εμπλέκεται στο γρανάζι της διαδικασίας ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ / ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

 
Τα ραβασάκια της εφορίας για προκατάσχεση περιουσιακών στοιχείων συμπολιτών μας λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών (ακόμη και για 300 ευρώ) έχουν ήδη αρχίσει να καταφτάνουν…

Από την άλλη η ΤΡΟΪΚΑ σε συνεργασία με τις τράπεζες έχουν αποκλείσει οποιαδήποτε παράταση προστασίας από την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.


Ο ΣΤΟΧΟΣ;


Να μην έχουμε ΤΙΠΟΤΑ στα χέρια μας, ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.


Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης θα γίνει στου Γουδή !!

Το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται ενώπιον μιας μεγάλης ιστορικής ευθύνης. Όταν μιλάω για Έθνος, δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στους υποκριτές και δωσίλογους του κατοχικού καθεστώτος. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στην μεγάλη και σιωπηλή έως σήμερα υγιή πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και στους Ένστολους Φρουρούς του Ελληνισμού που βαστούν γερά τα λάβαρα της Φυλής μας. 

Ο διορισμένος " Χάϊνριχ " της Ελλάδας είτε Αντωνάκης είτε Αλέξης ονομάζεται...παραμένει Χάϊνριχ και έχει υπογράψει τις ίδιες δηλώσεις υποταγής στο IV Reich ( Δ΄ΡΑΙΧ ) όπως όλοι οι άλλοι....

Όποιος πιστεύει ότι ο εξαθλιωμένος Έλληνας που ζει στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα και στις άλλες αθηναϊκές συνοικίες των "πλουσίων" θα τρώει για πολύ καιρό το κουτόχορτο της υπομονής και θα το "βουλώνει", πλανάται πλάνην οικτράν.

Ποιος Έλληνας πολιτικός τολμά να επισκεφτεί ένα δημόσιο νοσοκομείο ή να κάνει χωρίς αστυνομική συνοδεία μια βόλτα στους δρόμους των πόλεων; ΚΑΝΕΙΣ.!!! 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ;;


Τι είναι στ’ αλήθεια το χρήμα; Γιατί όλοι ασχολούνται μ’ αυτό; Γιατί το ποθούν όλοι οι άνθρωποι απ’ αιώνων τώρα και γιατί ονομάστηκε «άδικος μαμμωνάς» από τον Ιησού Χριστό; Τι «κρύβεται» στ’ αλήθεια πίσω του και γιατί όλο το…

σύγχρονο οικοδόμημα των κοινωνιών και κρατών στηρίζεται σ’ αυτό, αν θα υπάρχει, αν θα στερέψει, αν θα τελειώσει, αν θα εξαφανιστεί; «Γιατί» τρέμουν τα χρηματιστήρια και ανεβοκατεβαίνουν οι τιμές σε κάθε τράνταγμα, φήμη, πληροφορία, θεομηνία, μείωση τιμών καυσίμων κλπ; Γιατί όλοι αναφέρονται στις τράπεζες, ιδιαίτερα δε στις Κεντρικές Τράπεζες, ως οι θεμέλιοι λίθοι όλης της οικονομίας; Γιατί είναι έμμονη ιδέα σε δισεκατομμύρια ανθρώπους όλων των εποχών και κοινωνιών;

Τι θά συμβεί όταν καταρρεύσει το σύστημα…


 

 
 
Οκτώβριος 1929 !
 
Τό οικονομικό κράχ   τώρα μόλις αρχίζει...
 
 
 
Και τώρα θα σας διηγηθώ μια ιστορία από μία μικρή, υποθετική έστω χώρα τού Ευρωπαϊκού Νότου πού θα την ονομάσουμε συμβολικά Γκρέστ, και στήν οποία μια ωραία πρωϊα οί πολιτικοί της δήλωσαν αδυναμία πληρωμών και βάρεσαν μία αναίσχυντη πτώχευση…

”Το Όνειρο του νεοΈλληνα: Να κάνει κάποιος άλλος την Επανάσταση γι’ αυτόν

”Το Όνειρο του νεοΈλληνα: 

Να κάνει κάποιος άλλος την Επανάσταση γι’ αυτόν, ώστε “αναίμακτα” για τον ίδιο και εκ’ του ασφαλούς, να επανέρθει στην προ “κρίση” εποχή ώστε να διπλασιαστεί ο μισθός του, για να μπορεί να αγοράζει Gucci, louis vuitton, polo, iPad, iPhone, να φτιάξει την “εικόνα” του για να την “επενδύσει” πάνω σε σάπια όνειρα άλλων που τον έφεραν εδώ. 

Πόσο δραματικό…

Αν δείτε πιο βαθιά,…όλοι λεφτά περιμένουν και μόνο λεφτά. 

Χέστηκαν αν θα έχουν τους ίδιους διεφθαρμένους πολιτικούς, αρκεί αυτοί να περνούν καλά για να το βουλώνουν μέχρι να γίνουν τα ίδια σκατά με αυτούς. 

Να μην τους κουνάει κανείς από την καρέκλα τους και να μπορούν να διορίζουν τον ανηψιό ή την γκόμενα. 

Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας: Υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που του μοιάζουν στην τιμιότητα;




«Όποιος βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής, είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει ο ίδιος»

ΣΧΟΛΙΟ : Σε κάθε έναρξη βουλευτικής περιόδου, θα έπρεπε ο πρόεδρος της Βουλής να διαβάζει στο Σώμα βιογραφικά ορισμένων επιφανών εντίμων πολιτικών, προς παραδειγματισμό. Να γνωρίζουν οι σύγχρονοι πολιτικοί, ότι στην πολιτική μπαίνουν για να προσφέρουν και όχι για να οικονομήσουν.

Ο Νικόλαος Πλαστήρας γεννήθηκε στο Μορφοβούνι Καρδίτσας στις 4 Νοεμβρίου 1881(Μητρώα Αρρένων Καρδίτσας με αύξ. Αριθ.3937/1881). Ήταν ο πρωτότοκος γιoς του Χρήστου και της Στύλιανής και είχε τρία αδέλφια, τον Γιώργο, τον Βασίλη και την Αγγελική. Σε ηλικία μόλις 14 ετών αναγκάστηκαν οι γονείς του να τον φυγαδεύσουν κρυφά από την Καρδίτσα στην Αθήνα, γιατί είχε ξυλοκοπήσει το γιο ενός Τούρκου Πασά, που κακομεταχειριζόταν τα ελληνόπουλα της περιοχής. Στην Αθήνα, κάτω από αντίξοες συνθήκες, φοίτησε στη Βαρβάκειο Σχολή.

΄΄ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΄΄ ; ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;;;


By Kapetan Kefalos
Το ισχύον Σύνταγμα που χαρακτηρίζει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού ορίζει στο άρθρο 87 ότι:


1. Η δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές, που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία,