Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Το σκοτεινό ELA και η έκδοση χρήματος από τη Τράπεζα της Ελλάδος.


Και, όμως, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει τη δυνατότητα έκδοσης χρήματος (ευρώ). ΄Εχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό ELA (Emergency Liquidity Assistance, Έκτακτη Παροχή Ρευστότητας), ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Και εμείς λέμε: 
Ζητείται δικαστής "Τερτσέτης", για να δούμε το πώς και το γιατί οι Τράπεζες διασώζονται με κρατικό χρήμα και εγγυήσεις του δημοσίου , ενώ η  πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που έχει μετατραπεί σε "οφειλέτη", υφίσταται σκόπιμη, προσχεδιασμένη και προμελετημένη λεηλασία της περιουσίας του, φτωχοποίηση και στέρηση της ελευθερίας του. 
Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν τι είναι το ELA; Και γιατί το κομματικό σύστημα σωπαίνει, αποκρύπτοντας και διατηρώντας στο απυρόβλητο κάτι που ενδιαφέρει κάθε Έλληνα; 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ? ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ?? To «δυσμενές σενάριο», σύμφωνα με το οποίο η ύφεση της ελληνικής οικονομίας θα συνεχιστεί ως και το 2015, ανέφερε σε συνέντευξή του την Τετάρτη στο Reuters


To «δυσμενές σενάριο», σύμφωνα με το οποίο η ύφεση της ελληνικής οικονομίας θα συνεχιστεί ως και το 2015, ανέφερε σε συνέντευξή του την Τετάρτη στο Reuters ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, σημειώνοντας ότι με βάση αυτήν την απαισιόδοξη υπόθεση - και όχι με τις προβλέψεις της κυβέρνησης, της τρόικας αλλά και της ΤτΕ - οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν επαρκή κεφάλαια.

«Οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν επαρκή κεφάλαια για να αντέξουν άλλα δύο χρόνια ύφεσης υπό το δυσμενές σενάριο των τεστ αντοχής», δήλωσε ο Γιώργος Προβόπουλος στο Reuters.

Στόχος των τεστ αντοχής που διενεργούνται στις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας είναι να ....

Η σημαία μας έχει εννέα μαγικές γραμμές, εννέα συλλαβές που ράβουν το είναι μας: Ε-λευ-θε-ρί-α ή Θά-να-τος.

Η Ελλάδα η Πατρίδα μας, τόσο μικρή στο μάτι και τόσο μα τόσο μεγάλη στη ψυχή και την καρδιά μας. 

Μας κατηγορούν εμάς τους Έλληνες πως υπερεγκωμιάζουμε το παρελθόν μας και το βρίσκω άδικο, μεγαλουργήσαμε, ψέματα είναι; 

Πως θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το μεγαλείο μας και να 
μη το εξυμνούμε; 


Είμαστε περήφανοι για την προσφορά μας και κάλλιστα της κάνουμε μνημόσυνα. 

Κατά τη γνώμη μου, η Ανθρωπότητα δίχως την Ελλάδα θα ήταν ένα λάθος. 

Αυτό ακριβώς το αξίωμα, είναι και η βαριά κληρονομιά μας, να μπορούμε πάντα, σε πείσμα των καιρών, να αντιστεκόμαστε σθεναρά και αντιστρόφως ανάλογα από τον αριθμό και τη φαινομενική δύναμη μας. 

Το αποδείξαμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, πολλές φορές τούτο, το 1821 και το 1940 είναι οι πιο πρόσφατες περιπτώσεις που το αποδεικνύουν ακράδαντα.

Η Ελλάδα μας!

Η ελευθερία να μην πληρώνω ό,τι μου επιβάλλει ο κατακτητής είναι έκφραση ζωής.

 Θα μιλήσει κανείς από τους “αντιμνημονιακούς” για όσα μάς ετοιμάζει η λατρεμένη τους Ενωμένη Ευρώπη; Ενώ η τηλεοπτική δημοκρατία γεμίζει καθημερινά από τις φανφάρες μίσθαρνων πρόθυμων υποτακτικών συμβάλλοντας στην καθημερινή ύπνωσή μας, κάποιοι άλλοι συνεχίζουν την 
οικοδόμηση της απόλυτης κυριαρχίας τους. 

Η εφημερίδα “ The New Observer” στις 9 Νοεμβρίου 2013 αποκάλυψε μια φασιστική προτροπή του “Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ανοχή και την Συμφιλίωση” προς την Ενωμένη Ευρώπη. 


Το ΕΣΑΣ ( European Council on Tolerance and Reconciliation) είναι ΜΚΟ ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο και με έκθεσή της προτείνει: Δημιουργία Εθνικών Ομάδων Επιτήρησης για την παρακολούθηση πολιτών των 27 μελών-κρατών της ΕΕ για μη ανοχή και αδιαλλαξία. 

Αυτές οι Ομάδες, κατά προτίμηση των εκπροσώπων του Ε.Σ.Α.Σ θα πρέπει να ανήκουν στα .....

ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ‏.

του Σταύρου Καρκαλέτση*

Η αυτοκρατορία «αντεπιτίθεται», ήταν ο τίτλος παλιάς υπερπαραγωγής του Χόλυγουντ, που –για όσους θυμούνται- αναφερόταν στον πόλεμο των άστρων.

Πολύ πιο κοντά μας, στον πλανήτη γη και στην ανατολική Μεσόγειο, οι μηχανισμοί του δυτικού imperium, δουλεύουν πυρετωδώς για έναν νέο χάρτη, που στο τέλος της ημέρας μάλλον θα αφορά και εμάς, ως Έλληνες και Ελληνισμό. 


Τυχαία άρχισε να ρέει αίμα νέων παιδιών; Αίμα που και στο Κερατσίνι και στο Νέο Ηράκλειο ήταν αίμα ελληνικό;

Από το Σεράγεβο και την Πρίστινα μέχρι την Αμμόχωστο, οι μεθοδεύσεις μας αφορούν είτε άμεσα .....

Ανάξιος να ζεις στον τόπο αυτό. Ο σπόρος σου Έλληνα, πεθαίνει !

Υπάρχει ένας κανόνας. Η φυσική επιλογή. Ορίζεται ως η διαδικασία εξέλιξης των ειδών μέσω της οποίας οι οργανισμοί που είναι καλύτερα προσαρμοσμένοι στο περιβάλλον αφήνουν περισσότερους απογόνους από εκείνους που είναι λιγότερο προσαρμοσμένοι.

Οι Έλληνες ως λαός από τα μέσα της δεκαετίας του '80 έδειξαν με τις πράξεις τους ότι είναι αδύναμοι να προσαρμοστούν σε έναν κόσμο που άλλαζε συνεχώς.

Σαν πεινασμένοι πίθηκοι έπεσαν να φάνε τις κερασμένες μπανάνες, τους έκανε μόνο ΚΛΙΚ να απολαμβάνουν τους "απαγορευμένους καρπούς" που απλόχερα μοίραζε η ελευθεριότητα της εποχής, βάζοντας με τον τρόπο αυτό NITROγλυκερίνη στο μέλλον τους.

Έτσι φτάσαμε, εν έτει 2013, ο μέγιστος στόχος να είναι ένα νούμερο. Ένα πλεόνασμα. 

Εγώ θα το χαρακτηρίσω πλεόνασμα ....

ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ....Σοκ: Η ΕΕ δεν διαφωνεί με την δήλωση Ερντογάν ότι "Δεν υπάρχει Κύπρος"!

ΚΑΙ ΕΠΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

"Τράβηξε το χαλί" κάτω απο τα πόδια Κύπρου και Ελλάδας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφορικά με την προκλητική θέση που πήρε ο Ρ.Τ.Ερντογάν ότι "Δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος"!

Ο Πίτερ Στάνο, εκπρόσωπος του επιτρόπου Διεύρυνσης Στ. Φούλε, που είναι και πλέον κατάλληλος να τοποθετηθεί επί της παραβατικής συμπεριφορά της Τουρκίας με δήλωσή του που απαντούσε και σε σχετική ερώτηση του Έλληνα ευρωβουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου, απάντησε τα εξής πρωτοφανή: "Όπως γνωρίζετε η Κομισιόν δεν παρέχει σχόλια επί διαφορετικών τοποθετήσεων ή επί της ερμηνείας τους στα ΜΜΕ"!

Δηλαδή ήταν καθαρά θέμα ερμηνείας των ΜΜΕ η δήλωση του Ρ.Τ.Ερντογάν ότι "Δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος"!,

Και μάλιστα συνέστησε .....

Περίεργοι τουρκικοί πανηγυρισμοί για "ελληνοτουρκική συμφωνία στο Αιγαίο" - Τι υπογράψαμε;

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

To «Σύμφωνο Συνεννόησης αναφορικά με τη συνεργασία στον τομέα της ναυτιλίας» που είχαν υπογράψει οι κυβερνήσεις Eλλάδας και Τουρκίας τον περασμένο Μάρτιο έγινε χθες αποδεκτό στην 
Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να γίνει αποδεκτό από τη Βουλή.

Το νομοσχέδιο αφορά τη συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων Τουρκίας και Ελλάδας στον τομέα της ναυτιλίας, και στους τομείς τουρισμού και θαλάσσιου εμπορίου, ωστόσο με έναν ''τουρκικό'' τρόπο που δεν εξηγείται εύκολα, δυο τουρκικές εφημερίδες που αναφέρονται στο θέμα, το μπλέκουν με παραβιάσεις από την Ελλάδα του τουρκικού εναέριου χώρου, με αερομαχίες,με χωρικά ύδατα της Τουρκίας που παραβιάζονται από την Ελλάδα κλπ ασύνδετα μεταξύ τους και φυσικά αβάσιμα!

Η Vatan συγκεκριμένα γράφει ότι τίθεται....

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κτίζεται τελικά το τζαμί στον Βοτανικό - Κατακυρώθηκε το έργο κατασκευής του...

Μετά από πέντε άγονους διαγωνισμούς το τέμενος στο Βοτανικό φαίνεται πως θα ανεγερθεί τελικά καθώς το έργο κατοχυρώθηκε στην κοινοπραξία των εταιρειών που αποτελείται από την J&P Αβαξ (όμιλος Ιωάννου) ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (όμιλος Περιστέρη), ΑΚΤΩΡ (όμιλος Μπόμπολα) και 
ΙΝΤΡΑΚΑΤ (όμιλος Κόκκαλη).

"Η κατασκευή του τζαμιού συνάδει με την πολιτική μιας χώρας που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα" δήλωσε όταν είχε αποφασίσει να κτίσει το τζαμί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 946.000 ευρώ, με τον ανάδοχο να προσφέρει έκπτωση 7%, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Δυσοίωνες εξελίξεις...

Ο Ομπάμπα ιδρώνει
Εάν οι απαιτήσεις της Τρόικας οδηγήσουν στην πτώση της κυβέρνησης, η Ελλάδα θα στερηθεί την προεδρία της Ευρωζώνης: κάτι που μάλλον δεν επιθυμεί το ΔΝΤ αφού, όπως φαίνεται, οι Η.Π.Α. έχουν τοποθετήσει στο στόχαστρο τη Γερμανία, μέσω της Ελλάδας – η γαλλική ακροδεξιά και η Ιαπωνία
.Είναι προφανές ότι, η Γερμανία επιθυμεί την επιστροφή μας στη δραχμή – γεγονός που συμπεραίνεται, μεταξύ άλλων, από τις «φιλικές συμβουλές» ορισμένων οικονομολόγων της, σύμφωνα με τους οποίους η δραχμή είναι το μοναδικό αντίδοτο στην κρίση χρέους της χώρας μας. 
Πρόσφατα δε, «τεκμαίρεται» από την επιμονή του βαυαρικού «αδελφού κόμματος» των συντηρητικών της καγκελαρίου (CSU), το οποίο απαιτεί την έξοδο όλων των προβληματικών χωρών από το ευρώ – ξεκινώντας από την Ελλάδα.
Πιθανολογείται ότι, οι συνεχιζόμενες επιθέσεις διαφόρων Γερμανών εναντίον του συστήματος διακανονισμού πληρωμών της ΕΚΤ (Target II, σχετ. άρθρο ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΕΣ, σελ. 3), εντάσσονται στα παραπάνω σχέδια τους – ενώ αποσιωπούν το ότι, μέσω αυτού ακριβώς του «εργαλείου» ...

Γιατί η κυβέρνηση πιέζει τα MME να σπάνε το off the record κοινοτικών αξιωματούχων;;;

1240150_10151787724958467_2019227408_n.jpgΓιατί η κυβέρνηση πιέζει τα MME να σπάνε το off the record κοινοτικών αξιωματούχων
Η κυβέρνηση πιέζει τα ελληνικά μίντια να σπάνε συστηματικά το off the record κοινοτικών αξιωματούχων, ώστε να μην μας μιλάει κανένας στις Βρυξέλλες και να μην μεταδίδουν "ενοχλητικές" πληροφορίες οι Έλληνες ανταποκριτές. 
Δεν θέλουν να μας μιλάει κανείς και προσπαθούν να μας κάψουν σαν δημοσιογράφους.
Γιατί φυσικά, όταν μιλάς σε ξένους αξιωματούχους, μπορεί και να σου πουν ότι η "20 λεπτη συνάντηση" μεταξύ Σαμαρά-Μέρκελ έγινε μόνο στο μυαλό του Κεδίκογλου και ότι ....

Τελειώνει λοιπόν το παραμύθι της Τρόικας… Μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

ef2aa-1453438_10201672936338212_1151902617_n“Δεν θα αφήσω τον Τόμσεν να μου κλέψει την δόξα”

“Οι Τροϊκανοί θα πάνε για σκι”

“Δεν μας χωρίζουν μέτρα, μας χωρίζουν μίλια”.

“Μόνο η δραχμή θα μας σώσει”.

Το παραμύθι της Τρόικας έλαβε τέλος. 


Η αισχρή δικαιολογία “το ζητά η Τρόικα” που χρησιμοποιήθηκε για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων, θα αποτελεί πλέον κομμάτι στην πιο μαύρη σελίδα της νεώτερης ιστορίας. 

Οι σοφοί σύμβουλοι φεύγουν οριστικά, με ελαφρά βήματα, υπό την σκιά της εξεταστικής στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Ο κρατικός προϋπολογισμός που έρχεται, δεν θα έχει κανένα ελαφρυντικό αφού η Τρόικα δεν θα υπεισέλθει στην λήψη κανενός.......

«Φωτιά» βάζει στο ΠΑΣΟΚ το ερωτηματολόγιο του Γιώργου Παπανδρέου.

Τουλάχιστον εκνευρισμό προκαλεί στη Χαριλάου Τρικούπη αλλά και στον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου να διανείμει πολυσέλιδο ερωτηματολόγιο.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε εκτενέστατο και πολύ αναλυτικό ερωτηματολόγιο σε φίλους και συνεργάτες ζητώντας να μάθει πως....

ΣΤΟΧΟΣ: ΤΑΝΑΓΡΑ - ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟΣ Διάτρηση στο «τρίγωνο του διαβόλου» επιχειρούν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Σε ολοκληρωμένο σχέδιο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων καταγραφής των συχνοτήτων των ραντάρ και των επικοινωνιών των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot PAC-3 της ΠΑ και Hawk του ΕΣ εξελίχθηκε η χθεσινοβραδινή «εισβολή» της τουρκικής φρεγάτας TCG ORUC REIS (F 245)  εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων (ΕΧΥ) πραγματοποιώντας τον περίπλου της Σκύρου.
Στην ευρύτερη αυτή περιοχή εδρεύουν δύο μονάδες Patriot (Σκύρος, Τανάγρα) και μια μονάδα των συστημάτων Hawk του ΕΣ σχηματίζοντας ένα πολύ "σκληρό" τρίγωνο αεράμυνας για οποιοδήποτε εχθρικό μαχητικό ή γενικότερα αεροκίνητη επιδρομή που θα επιχειρήσει να προχωρήσει σε επιθετική κίνηση κατά του χερσαίων εγκαταστάσεων των τριών Κλάδων των ΕΔ.
Ολοκληρωμένο γιατί σε συνδυασμό με τη φρεγάτα ταυτόχρονα...

Κάποιος μας δουλεύει - Όλι Ρεν: δεν καταλαβαίνω τη φασαρία στην Ελλάδα, στο τέλος θα τα πάρουν τα μέτρα!


Στο ίδιο πνεύμα με πρόσφατη «μπηχτή» του Τόμσεν στις διαπραγματεύσεις με τον υπουργό Οικονομικών της χώρας μας Γιάννη Στουρνάρα (ότι δεν καταλαβαίνει τις αντιδράσεις αφού στο τέλος η Ελλάδα θα τα πάρει τα μέτρα) βρίσκονταν οι δηλώσεις του Επιτρόπου Όλι Ρεν, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του «Κολλεγίου των Επιτρόπων», όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου. 

«Πιστεύουμε ότι θα....

Περικοπές στον ρουχισμό των φαντάρων!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει υπόμνημα που φέρεται ότι μοιράστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Θήβας αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο αναστέλλεται η παροχή συγκεκριμένων ειδών ρουχισμού στους νεοσύλλεκτους της ΣΤ΄ ΕΣΣΟ, της τελευταίας σειράς στρατεύσιμων που παρουσιάζονται το 2013.

Ειδικότερα, ο στρατός δεν θα παρέχει στους φαντάρους ....

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ.....Σόρος: «Η Ευρωζώνη πρέπει να διασπαστεί σε Βορρά και Νότο»


Η διάσπαση της Ευρωζώνης σε Βορρά και Νότο προβληματίζει τον τελευταίο καιρό αρκετούς οικονομικούς αναλυτές ενώ πολλοί είναι αυτοί που προκρίνουν τη λύση αυτή προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση που μαστίζει την Ευρώπη. 

Ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος μιλώντας στους New York Times για το θέμα δήλωσε: 

«Οι χειρότεροι φόβοι μου, όσον αφορά στην Ευρωζώνη, έχουν επιβεβαιωθεί. 

Και θα 'ναι πολύ βαριά πληρωμή..

   


     Το θέμα δεν είναι απλώς αν θα διπλασιαστούν ή θα υπερδιπλασιαστούν οι φόροι.

     Δεν είναι αν θα μπουν νέοι φόροι ή θα αυξηθούν οι παλιοί.


     Ούτε ότι ψάχνουν με φοβερή μανία πώς θα μας κλέψουν τα λεφτά (ποιά λεφτά;) απ' την τσέπη!

     Ούτε ότι ψάχνουν ποιά Ι.Χ. δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟγια να βάλουν πρόστιμο 400 ευρώ (δεν τους μάρανε η ασφάλειά μας! το 400αρι θέλουν).


     Ούτε ότι σκέφτονται να φορολογήσουν και τα οχήματα που έχουν καταθέσει πινακίδες!....

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ 30%,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ!

 Νέες γιγαντιαίες μειώσεις μισθών, συντάξεων και τιμών προτείνει ουσιαστικά για την Ελλάδα ο γνωστός ''δραχμολάγνος'' σύμβουλος της Μέρκελ Χ. Βέρνερ Σιν, με άρθρο του στους Financial Times.

Η Ευρώπη φοβάται την ιαπωνική ασθένεια. 

Στην Ιαπωνία, ο αποπληθωριστής του ΑΕΠ –το ευρύ βαρόμετρο για τα επίπεδα τιμών- μειώθηκε κατά περίπου 1,2% ετησίως από το 1999 ως το 2013. 

Σήμερα βρίσκεται όσο χαμηλά ήταν και το 1980.

 Ήταν μια πραγματική καταστροφή, την οποία η Ιαπωνία μόλις σήμερα ίσως καταφέρει να ξεπεράσει με την στρατηγική Abenomics που έχει στόχο την υποτίμηση του γεν.

Ο αποπληθωριστής του ΑΕΠ της ευρωζώνης ήταν μόλις 1,6% υψηλότερος στο β΄ τρίμηνο του 2013 σε σχέση με ένα χρόνο πριν. 

Ο δείκτης τιμών καταναλωτή του Οκτωβρίου αυξήθηκε μόνο 0,7%. Πρόκειται πράγματι για χαμηλά μεγέθη. 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.... ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ..

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατάθεση του ενιαίου φόρου ακινήτων.

Το νέο σχέδιο που επεξεργάστηκε το Υπουργείο Οικονομικών παρουσιάζεται σήμερα το πρωί στους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, που θα συνεδριάσουν παράλληλα.

Η κυβέρνηση παίρνοντας την «πάσα» από τους κυβερνητικούς βουλευτές που ζητάνε ανούσιες αλλαγές, έχει κάνει τροποποιήσεις που επιμερίζουν τα βάρη από το ένα τμήμα του λαού στο άλλο. 


Ο στόχος για την είσπραξη 2,9 δισ. ευρώ από αυτό το χαράτσι παραμένει αμετάβλητος......

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΑΝΡΙ ΜΑΛΟΖ, ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ- «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

«Με σόκαρε η δήλωση Ευρωπαίου αξιωματούχου για επανάληψη των συνομιλιών μετά το σκι των χειμερινών διακοπών και για δισεκατομμύρια και μίλια που χωρίζουν την Ελλάδα από τους δανειστές.

Οταν παίζεις τέτοια παιχνίδια, είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθείς σε ρήξη. 

Θα έρθει η στιγμή της έκρηξης», τόνισε ο Γάλλος Ανρί Μαλόζ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

«Εκβιάζουν χώρες»

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι λάθος και «άστοχο να δημιουργείς ελπίδες και δεδομένα και στη συνέχεια να πεις....

Οι κλεπτοκράτες παραχώρησαν και την γέφυρα του ..Τρικούπη.

Στον έλεγχο του ταμείου αποκρατικοποιήσεων έχουν περάσει οι συμβάσεις των δυο έργων
Από τα τέλη Οκτωβρίου 2011 έχουν μεταφερθεί στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) τα έσοδα που θα έχουν οι μελλοντικές γενιές από την Αττική Οδό και τη ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου ώστε να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ο έλεγχος του ΤΑΙΠΕΔ επί των δύο συμβάσεων παραχώρησης δεν αναφέρεται πουθενά στο δικτυακό τόπο του Ταμείου, παρά το γεγονός πως περιλαμβάνονται, με εξαντλητικές λεπτομέρειες, όλα τα υπόλοιπα ...

Δεν ντρέπεστε μωρέ λιγάκι; γιατί παριστάνετε, τους ..μούτσους στους τουρκαλάδες;

Χθες ήταν η ζουράφα και οι Φούρνοι ,σήμερα η Σκύρος και η Εύβοια
Συνεχείς και με σχεδιασμό οι προκλήσεις και οι αμφισβητήσεις στο Αιγαίο …

Τι θα επακολουθήσει κανείς δεν ξέρει ,όσο όμως η κυβέρνηση κρατά την πολιτική του κατευνασμού και δεν επιλέγει να προστατεύσει την Κυριαρχία της Ελλάδος , σε λίγο δεν θα τα μπορούμε να τα μαζέψουμε !


Για την Ιστορία η Τουρκική Φρεγάτα βγήκε από τα Στενά και έβαλε στόχο την Σκύρο όχι βέβαια τυχαία , και όλοι γνωρίζουμε τον κομβικό ρόλο της Σκύρου στο Αιγαίο ,όπως ξέρουμε τον ρόλο της Καρπάθου !


Μετά την υπερπτήση των ...

Η ανάκαμψη στην Ελλάδα θα έλθει μετά την παραδειγματική τιμωρία του κυρίου Προβόπουλου και των ομοίων του....

Έβγαλε νέα ανακοίνωση ο κύριος Προβόπουλος. 

Προβλέπει ανάπτυξη το …2014!

Όπως προέβλεπε κάθε χρόνο. Και τα ΜΜ”Ε” της προπαγάνδας, απλώς την …αναμεταδίδουν! 


Αυτή την φορά όμως, ο κύριος Προβόπουλος ξεπερνά τον εαυτό του… “Το αντιλαμβάνονται αυτό και
οι …αγορές!”

Και δεν βρίσκεται ένας δημοσιογράφος με την ελάχιστη τσίπα, όχι να...

Δεν πειράζει....

Είμαι δυο χρόνια άνεργος αλλά δεν πειράζει, αφού..
η πρόταση δυσπιστίας καταψηφίστηκε στη Βουλή.

Το επίδομα τελείωσε αλλά δεν πειράζει, αφού στο τέλος του χρόνου θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα.

Κανένας δεν προσλαμβάνει εργαζόμενους στην ηλικία μου αλλά δεν πειράζει, αφού η Ε.Ε. ετοιμάζει προγράμματα...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ .... ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Γιώργος Αρίστογλου: 

Κύριε Σώρρα φωνάζω εδώ και κάποια χρόνια: 

«κύριοι στις εκλογές ό,τι και να ψηφίσουμε εμείς, δεν βγαίνει αυτό που ψηφίζουμε! 

Αυτό που επιβάλουν βγαίνει». 
Αυτό το φωνάζω εδώ και χρόνια και βλέπω ότι συμφωνείτε και εσείς.

Αρτέμης Σώρρας: Μα είναι αλήθεια! Και να σας πω γιατί; Κοιτάξτε πόσο οξύμωρα είναι τα πράγματα και πόσο υποτίθεται δημοκρατικές είναι οι διαδικασίες. 


Χαρίζουν στο πρώτο κόμμα 50 έδρες. Πενήντα έδρες είναι το ένα τέταρτο της Βουλής! Τι λέτε ρε κοπρίτες! Τι χαρίζετε, ποιοί είστε; Από πού....

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (NWO) ;

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 

TOY KEN ADACHI 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Εισαγωγή

Υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία που ενορχηστρώνεται από μια εξαιρετικά ισχυρή ομάδα ανθρώπων με τεράστια επιρροή που αποτελείται από άτομα τα όποια συνδέονται γενετικά/εξ αίματος μεταξύ τους (τουλάχιστον στα υψηλότερα κλιμάκια). 

Αυτή η ομάδα συμπεριλαμβάνει πολλούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κορυφαίους πολιτικούς ηγέτες, και εταιρικές ελίτ, καθώς επίσης και μέλη της λεγόμενης Μαύρης Αριστοκρατίας της Ευρώπης (που κυριαρχείται από το Βρετανικό Στέμμα). 

Στόχος της είναι να δημιουργήσει μια Παγκόσμια (φασιστική) Διακυβέρνηση, που θα είναι απογυμνωμένη από εθνικιστικά και περιφερειακά σύνορα, και που θα υπακούει στην δική τους ατζέντα, στο δικό τους σχέδιο.

Mεγάλη σφαλιάρα έφαγαν οι Σκοπιανοί από καναδική εφημερίδα!


Τι λέει καναδική εφημερίδα για τον Μ. Αλέξανδρο και την Μακεδονία!

Αυτά να γίνονται να μας φτιάχνει η διάθεση! "Πόρτα" έφαγαν οι Σκοπιανοί, στην προσπάθεια καταλήστευσης της ιστορίας μας. 

Η ευρείας κυκλοφορίας καναδική εφημερίδα... Νational Post, ξεκαθαρίζει στο καναδικό κοινό που προφανώς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες ότι οι Σκοπιανοί αυθαίρετα επιδιώκουν την οικειοποίηση της δόξας του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου.

Σε χτεσινό της άρθρο σε στήλη...

«Ἕλληνας εἶμαι, ᾽ωρέ...!»


Θαρρῶ πώς τό ἔχω ξαναγράψει στά «Πολιτικά Θέματα» πρό 25ετίας.

 Κάποια συγκυρία μέ ἔκανε νά τό ξαναθυμηθῶ. Ἤμαστε στό σωτήριο ἔτος 1958. 

Τότε ἡ μεγάλη «ἀττραξιόν» τῶν Ἀθηνῶν ἦταν ἡ ἀναμορφωμένη ἀπό τόν Κωνσταντῖνο Καραμανλῆ πλατεία Ὁμονοίας, μέ τό συντριβάνι καί τόν λοξό πίδακα καί τίς κυλιόμενες σκάλες. 

Ἦταν ἀκόμη ἐποχή πού ἡ Ἀθήνα γινόταν τραγούδι καί ἡ ἀξέχαστη Βλαχοπούλου (ἄν δέν κάνω λάθος) «κρεάρησε» τό ἄσμα: «Νά ἡ Ὁμόνοια πλάτς». 

Τώρα ἡ Ἀθήνα δέν εἶναι γιά τραγούδι· εἶναι γιά κλάματα...

Στεκόμουν τότε πρό τοῦ διασήμου φαρμακείου «Π. Μπακάκος» καί θαύμαζα τό νέο τεχνολογικό ἐπίτευγμα: νά ἀνεβαίνεις, νά κατεβαίνεις, χωρίς νά κινεῖς τά πόδια σου. 

Νά σέ ἀνεβάζουν καί νά σέ κατεβάζουν μόνες τους οἱ κυλιόμενες σκάλες. 

Δίπλα μου ἦταν δύο νεανικά ἀποπλύματα. «Τεντυμπόυς» τούς ἔλεγαν τότε ἤ «τσιρολεμέδες» στήν βαρειά ἀργκό.

ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.



ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 

“ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΤΕΥΧΟΣ 34.

Ποιοι είναι οι σημερινοί Εβραίοι; Είναι κατευθείαν απόγονοι του Αβραάμ ή μήπως αποτελούν ένα συνοθύλευμα πληθυσμιακών ομάδων που εξιουδαΐστηκαν με το πέρασμα των αιώνων;

Η κατεστημένη άποψη υποστηρίζει πως όλοι οι Εβραίοι στον κόσμο είναι το ίδιο, μία και μοναδική «φυλή», την οποία και «επέλεξε ο Θεός». Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν στη Γη δύο ευδιάκριτες ομάδες Εβραίων. 

Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι, που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, τη βόρεια Αφρική και την Ισπανία και οι Ασκενάζι Εβραίοι, που προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη.

Ο "σιωπηλός εχθρός"...

Πλάτων Πισατίδης 



Ο "σιωπηλός εχθρός" δεν είναι μόνο τα σκοτεινά κέντρα που αιώνες τώρα προωθούν την απόλυτη υποδούλωση της ανθρωπότητας, άρα και του Έλληνα, με όλες τις οντολογικές προεκτάσεις της λέξεως Έλλην.

Ο "σιωπηλός εχθρός" είναι, σίγουρα, το αποτέλεσμα των ύπουλων σχεδιασμών των κέντρων εξουσίας. 


Τα σχέδια αυτά είχαν στόχο να επαναπρογραμματίσουν τον νού μας, την συνείδηση και συνειδητότητα μας, την αντίληψη μας, την ικανότητα μας να επίσταμεθα, να παρατηρούμε και μέσω της λογικής να σκεπτόμαστε, να  

δ ι α κ ρ ί ν ο υ μ ε  και να επιλέγουμε αυτόβουλα και κατά φύσιν. 

Η διαδικασία αυτή που μας έχει φέρει στο σήμερα, τους πήρε δεκαετίες, αιώνες...