Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ο Κάμερον φορά παντελόνια - Δεν έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ, παραιτείται και εξυψώνει την πατρίδα του.

https://4.bp.blogspot.com/-LXIo4OXKkJM/V2zvUHa1TeI/AAAAAAAB7sY/WAY-d-__nRcu9bSNXxS0TXgoTgi1AILZQCLcB/s400/David-Cameron-resignation.jpg
Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον μετά το οριστικό αποτέλεσμα της νίκης του Brexit αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι ηγέτης μιας χώρας όπου η Δημοκρατία λειτουργεί και η άποψη της πλειοψηφίας υλοποιείται σε αντίθεση με τη χώρα μας ένα χρόνο νωρίτερα και με ένα πολύ πιο δυνατό ΟΧΙ σε αντίξοες συνθήκες.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός προσδιόρισε ότι....

Προοίμιο παγκόσμιας σύρραξης: Το ΝΑΤΟ δέχτηκε σφοδρό ρωσικό κυβερνοπόλεμο και απειλεί με αντίποινα.

Τα δυτικά ΜΜΕ συνειδητοποίησαν ότι ο κόσμος μπορεί να είναι στα πρόθυρα του πολέμου, και μάλλον μια ενδεχόμενη επίθεση χάκερ θα  αποτελεί  την νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ,η οποία  μεταφράζεται ως αιτία πολέμου , με την εξαπόλυση  πολεμικών  επιχειρήσεων  , αναφέρουν Ρώσοι ειδικοί αμυντικοί αναλυτές σύμφωνα με δημοσίευμα.
Το ΝΑΤΟ, τονίζουν οι ίδιοι ειδικοί,  δεν χρειάζεται πλέον  πρόφαση για την έναρξη στρατιωτικής δράσης εναντίον οποιασδήποτε χώρας.
Αυτό επιβεβαιώνεται και από μια σειρά δηλώσεων....

ΝΑ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Η Ρωσία δημιουργεί ελεύθερη ζώνη εμπορίου τινάζοντας στον αέρα το δυτικό οικονομικό σύστημα.

1463730437_d3ad5dd74af68f4820ce1b2aadb67
Η Ρωσία θα υπογράψει μια κολοσσιαίας σημασίας συμφωνία για την δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου με δώδεκα χώρες εντός του τρέχοντος έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι χώρες δεν είναι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Με άλλα λόγια, η Ρωσία ετοιμάζεται να δώσει την δική της ....

Οι Βρεττανοί μας δείχνουν το δρόμο.


Επιτέλους βρέθηκε κι ένας λαός οι Βρεττανοί που δεν κατάπιε τη καραμέλα ότι η ΕΕ είναι ο επίγειος παράδεισος και ότι η ανάπτυξη περνάει μόνο μέσα από αυτή.

Οτι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια όπως μας έλεγε (σας ρίχνω στη θάλασσα, μάθετε να κολυμπάτε) ο ‘εθνάρχης’ το 1980-81, ότι η ζωή θα είναι καλύτερη κι ο ήλιος θα λάμπει πιο ψηλά κι ένα σωρό ψέματα που θέλοντας και μη οι κυβερνώντες μας έβαλαν στο μαντρί.

Με μια πανίσχυρη Γερμανία σε ρόλο τσοπάνη και να προστάζει ένας Σόιμπλε πόσο θα μας κόψουν από μισθούς και συντάξεις, πότε να πουλήσουμε τη δημόσια περιουσία μας για ένα πιάτο φακές, πότε ....

Έκτακτη εξέλιξη – Ιστορικές ευθύνες αναλαμβάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Έκανε ένα διάλειμμα το paidi στις κουβεντούλες του για τον εκλογικό νόμο και αποφάσισε να πάρει επάνω του τις τύχες της Ευρώπης…
Σε έκτακτο διάγγελμα που αναμένεται από στιγμή σε στιγμή, ο Έλληνας πρωθυπουργός πρόκειται να αναλάβει ιστορικές πρωτοβουλίες. Σύμφωνα με πληροφορίες και κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον Κάμερον, ο Αλέξης Τσίπρας προσεφέρθη να…διαχειριστεί ο ίδιος προσωπικά τις ……

Grexit: Ο Τσίπρας να κάνει πράξη το «ΟΧΙ» των Ελλήνων!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ – Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ;

Οι Άγγλοι έδειξαν το δρόμο. Και τον τρόπο. Έδωσαν το λόγο στον κυρίαρχο λαό κι αυτός αποφάσισε. Κι επειδή στην Αγγλία μετά τα λόγια ακολουθούν οι πράξεις, ο Κάμερον σεβόμενος το λαό του, κάνει στην άκρη και προχωρά στο επόμενο βήμα.

Το βρετανικό «ΟΧΙ» θα παραμείνει «ΟΧΙ», ο κόσμος να χαλάσει.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα που το περήφανο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού, μετατράπηκε σε «ΝΑΙ» από έναν πρωθυπουργό που είχε το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια του και αντί να «πυροβολήσει» το χάρισε...

Το ΟΧΙ στην ΕΕ.

289
Η βασική αιτία της εχθρότητας απέναντι στην Ευρώπη δεν είναι άλλη από την κυβέρνηση της Γερμανίας – η οποία φιλοδοξεί να γίνει ο δεσμοφύλακας στην αμερικανική φυλακή που προωθείται, μέσα από τις μυστικές συμφωνίες και την ίδρυση του οικονομικού ΝΑΤΟ

.«Η έξοδος της Βρετανίας θα μπορούσε να είναι η αρχή της καταστροφής όχι μόνο της ΕΕ αλλά, επίσης, ολόκληρου του πολιτικού πολιτισμού της Δύσης» (D.Tusk, πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου).
 Άποψη
Σύμφωνα με όλες τις ...

BREXIT, η ημέρα της ανεξαρτησίας: Μεγάλη ήττα για τη γερμανική Ευρώπη, από μια χώρα που αψήφησε την καταστροφική ισχύ των αγορών και των λοιπών τοκογλυφικών κεφαλαίων



Ενώ η στερλίνα βυθίζεται στα χαμηλότερα επίπεδα της ιστορίας της, παρασέρνοντας μαζί της τα χρηματιστήρια ολόκληρου του πλανήτη (γεγονός απόλυτα φυσιολογικό, αφού οι αγορές ήταν πεπεισμένες για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ), μέχρι στιγμής 16,8 εκ. Βρετανοί ψήφισαν υπέρ του BREXIT (51,8%), έναντι 15,7 εκ. που τοποθετήθηκαν κατά (48,2%).
Περαιτέρω, η Σκωτία και η Β. Ιρλανδία ψήφισαν υπέρ της παραμονής τους στην ΕΕ, οπότε αναμένεται ότι, θα προσπαθήσουν να ανεξαρτητοποιηθούν από το Ηνωμένο Βασίλειο – κάτι που θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη Βρετανία, καθώς επίσης νέες αναταραχές στις διεθνείς αγορές. Μεγάλοι χαμένοι θα είναι οι τράπεζες, οι μετοχές των οποίων θα υποστούν ισχυρές πιέσεις – όπως τουλάχιστον όλα δείχνουν.
Μια από τις σημαντικότερες θα είναι ασφαλώς η Deutsche Bank, η οποία θα οδηγηθεί σε μεγάλες απώλειες από την έκθεση της στο συνάλλαγμα – θεωρώντας πως δεν είχε προβλέψει μία τέτοια εξέλιξη. 
Σε κάθε περίπτωση, η ....

Eνώ οι νεοναζί υπουργοί εξωτερικών της εγκληματικής οργάνωσης Ευρωπαϊκή Ένωση, επέβαλαν νέο εμπάργκο στο λαό της Συρίας, ανθρωπιστική βοήθεια από τη Μόσχα στον χειμαζόμενο Συριακό λαό!

Περισσότεροι από 25 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας (αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρι), παραδόθηκαν στις οικογένειες των επαρχιών της Χομς και του Χαλεπίου...

Επίσης, αεροπλάνα της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας "Abakan Air"έριξαν 18 τόνους τρόφιμα (σε κατάλληλες συσκευασίες), στην πόλη Deir ez-Zor, που ακόμη πολιορκούν κι έχουν αποκλείσει τα ανθρωπόμορφα κτήνη του χαλιφάτου...

Υπάρχει θεός! Επιτέλους Νίκη!


Διαζύγιο με 51.7% έναντι 48.3%

-Άδικα θυσίασαν την Ιφιγένεια εν Αγγλίδι και ορφάνεψαν τα παιδιά της

- Οι αγορές, οι δημοσκόποι, και η Στοά κλαίνε με μαύρο δάκρυ !

Παραμιλάνε οι ΑΘΕΑΤΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ

Ένας ορατός εκπρόσωπος των ΑΘΕΑΤΩΝ ο πρώην πρέσβης.....

ΕΓΩ...ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΣΕ ΝΑΙ ...!! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ....ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ...!!!

Ο ΓΙΔΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ  ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΚΟΥΕΙ ;;;;;
ΩΡΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ;;;

Αύξηση του κατώτατου μισθού προτείνει η Λαγκάρντ. Όχι εδώ φυσικά, αλλά στις ΗΠΑ.

Μεγαλύτερες φοροαπαλλαγές στον φόρο εισοδήματος, αναβάθμιση των κοινωνικών προγραμμάτων για τους φτωχούς ανέργους και αύξηση του κατώτατου μισθού προτείνει στις ΗΠΑ η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η σύσταση έπεται έρευνας του Ταμείου, που διαπιστώνει
επιδείνωση μιας σειράς δεικτών στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και πτώση του βιοτικού επιπέδου σημαντικής μερίδας του αμερικανικού πληθυσμού.

Ειδικότερα ..

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ;

Του Πέτρου Χασάπη
Οι Βρετανοί απέδειξαν ότι υπάρχουν ακόμα λαοί που δεν μπορούν να χειραγωγηθούν από την τρομοκρατία και τα μέσα της διεθνούς οικονομικής ελίτ.

Συμπατριώτες, τι θα γίνει με μας εδώ που έχουμε καταντήσει
καρπαζοεισπράκτορες του Σόϊμπλε;

Τι δουλειά έχει...

Φάρατζ: Οι πραγματικοί άνθρωποι νίκησαν τις πολυεθνικές.

Φάρατζ: Οι πραγματικοί άνθρωποι νίκησαν τις πολυεθνικές
Για νίκη των «πραγματικών ανθρώπων» ενάντια στις πολυεθνικές, τις τράπεζες, καθώς και σε όσους «εξαπατούσαν» έκανε λόγο ο δεξιός ευρωσκεπτικιστής ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) Νάιτζελ Φάρατζ, προεξοφλώντας νίκη του Brexit.

Βήμα προς Ευρώπη εθνών – κρατών

Ο αντιευρωπαϊστής, κατηγορούμενος και ως λαϊκιστής ηγέτης, έκανε ...

Εάν θέλετε να σωθεί η Ευρώπη η Γερμανία πρέπει να ηττηθεί!

Εάν θέλετε να σωθεί η Ευρώπη η Γερμανία πρέπει να ηττηθεί!
Και όπως έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, οι νικητές δύο παγκόσμιων πολέμων δεν θα ανέχονταν να τους κάνει κουμάντο το Βερολίνο.
Οι πραγματικοί νικητές, όχι τα γαλλάκια, που ειδικά στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο κατάφεραν και παραδόθηκαν τρεις φορές (sic) στους Γερμανούς.
Για ποια Ευρωπαϊκή Ένωση μιλάτε; Για το Τρίτο Ράιχ;
Και που είστε ακόμα. Η Πολωνία ευνοείται από τις ΗΠΑ ως νέα «ατμομηχανή» της Ευρώπης και θα συμπαρασύρει και τις ανατολικές χώρες.
Ο Νότος, μετά από 7 χρόνια ύφεσης, τι θα κάνει από εδώ και πέρα; Θα συνεχίσει να δυστυχεί για την ευημερία της Γερμανίας;
Άνοιξε....

Πανηγυρίζει η Λεπέν και ζητά δημοψηφίσματα για όλες τις χώρες στην Ευρώπη .

Πανηγυρίζει η Λεπέν και ζητά δημοψηφίσματα για όλες τις χώρες στην Ευρώπη
Πανηγυρίζει η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Νίκη για την ελευθερία»

Σε ανάρτησή της....

Το Brexit νίκησε τον Κάμερον – Ανακοίνωσε την παραίτησή του και φεύγει σε τρεις μήνες.

Διάγγελμα με μεγάλες δόσεις συγκίνησης από τον Κάμερον που παρ'ολίγον να δακρύσει Δήλωσε πως σέβεται την βούληση του βρετανικού λαού, αλλά η νέα Μεγάλη Βρετανία πρέπει να έχει άλλον ηγέτη

Κάλεσε τους ηττημένους να παλέψουν για το καλό της χώρας σεβόμενοι πως έχασαν στο δημοψήφισμα

Θα παραμείνει πρωθυπουργός για τρεις μήνες

Δημοψήφισμα για την έξοδο της Ιταλίας από την ευρωζώνη.

«Το γεγονός ότι μια τόσο μεγάλη χώρα-μέλος της Ε.Ε. διεξάγει δημοψήφισμα περί της συμμετοχής της σε αυτήν, σημαίνει ότι η Ε.Ε. έχει αποτύχει»

Δημοψήφισμα για την έξοδο της Ιταλίας από την ευρωζώνη ζήτησε το ιταλικό «Κίνημα των 5 Αστέρων» την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016, λίγες ημέρες μετά τα αξιόλογα πολιτικά του κέρδη στις ιταλικές τοπικές εκλογές του περασμένου Σαββατοκύριακου.


«Το ευρώ όπως υπάρχει σήμερα δεν λειτουργεί και οφείλουμε να .....

"Fuck You Anyway...

    Ασχέτως του αν η απόφαση των βρετανών γίνει ή όχι σεβαστή,

..το χθεσινό 52%, καθώς και το περσινό δικό μας 62%,
..σηματοδοτούν την αφύπνιση των λαών και την προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την χειραγώγηση των προπαγανδιστών της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων.


Λαών διαφορετικών μεν σε νοοτροπίες, σε πολιτικούς και κοινωνικούς προσανατολισμούς, 


..με διαφορετικό πολιτισμικό επείπεδο και υφιστάμενη κατάσταση (status quo),
..αλλά πάντως λαών! Κι αυτό είναι που μετράει. Γιατί θ' ακολουθήσουν κι άλλοι. 

Το ράγισμα επήλθε και δεν ....

51,9 %Brexit - 48,1% Bremain: Ποιες είναι οι συνέπειες στην ελληνική οικονομία.

Σοκ στις αγορές προκαλεί η ανατροπή των δεδομένων στη Μεγάλη Βρετανία. Πώς θα επηρεάσει την Ελλάδα η αποχώρηση της τρίτης σε μέγεθος οικονομίας της Ε.Ε., αλλά και τις προοπτικές της οικονομίας και της κοινωνίας σε μεγάλο ορίζοντα χρόνου

Οι συνέπειες της αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ , θα έρθουν κατά κύματα για να δημιουργήσουν νέα προβλήματα στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας , μετά από 7 χρόνια συνεχούς ύφεσης και σκληρής λιτότητας.

Στις άμεσες συνέπειες , είναι η διατάραξη των εμπορικών σχέσεων. 

Οι ελληνικές εξαγωγές προς το Ηνωμένο Βασίλειο φτάνουν σε ετήσια βάση τα 2,5 δις ευρώ ( 1,4% του ΑΕΠ ) και αφορούν κυρίως τρόφιμα , φρέσκα και τυποποιημένα . 

Η υποτίμηση της αγγλικής λίρας έναντι τους ευρώ και του δολαρίου που θα ακολουθήσει την αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ , θα κάνει αυτόματα τα ελληνικά τρόφιμα ακριβότερα . 

Σε συνδυασμό και με ..