Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η Ρωσία στο πλευρό της Γαλλίας στον πόλεμο -Η Γερμανία δεν εμπλέκεται...

(ΑΠΕ/ΜΠΕ)
Ο Φρανσουά Ολάντ το έχει πει ανοιχτά, σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του μετά από τις επιθέσεις στο Παρίσι. «Η Γαλλία είναι σε πόλεμο». Και αναζητά πλέον τους συμμάχους της στην προσπάθεια εντατικοποίησης της μάχης κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήδη έδειξε την πρόθεσή του να συνταχθεί με τη Γαλλία. Εδωσε εντολή στις ρωσικές ναυτικές και άλλες ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται στη Συρία να συνεργαστούν με τα γαλλικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην ανατολική Μεσόγειο.
Σε συνάντηση με τους επικεφαλής στρατιωτικούς, ο Ρώσος Πρόεδρος έδωσε εντολή στους στρατηγούς να «αντιμετωπίζονται οι Γάλλοι ως σύμμαχοι». 
Ηδη, ο Ολάντ έχει δώσει εντολή ....

Έμαθαν τον Ευρωπαίο να είναι παθητικός και «ειρηνικός». Ένα γουρούνι έτοιμο για σφαγή. Για αυτό οι μουσουλμάνοι μας περιφρονούν και θα μας σφάξουν

Για τα εγχώρια μέσα αποβλάκωσης είναι ένας «ακροδεξιός». 

Αφού ο Σουλτς του έβαλε πρόστιμο για «ρατσιστικά σχόλια» τι άλλο να είναι; Εξάλλου ο τύπος αυτός δεν αγαπάει καθόλου την «δημοκρατία»...

Ο Πολωνός πολιτικός Janusz Korwin-Mikke...
(Γιάνους Κόρβιν–Μίκε) ηγέτης του κόμματος «Συνασπισμός για την Ανανέωση της Δημοκρατίας - Ελευθερία και Ελπίδα (τα αρχικά στα πολωνικά σχηματίζουν το επώνυμό του! KORWiN), είναι ένα δημοφιλές δημόσιο πρόσωπο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο διαδίκτυο, κυρίως λόγω του συχνά ασυνήθιστου ή εκκεντρικού τρόπου που παρουσιάζει τις πολιτικές θέσεις του. 

Για παράδειγμα, διαμαρτυρήθηκε ενάντια στην υψηλή φορολογία στην Πολωνία με το να φάει (!) την φορολογική του....

Θα μας «σφάξουν» οικονομικά έναν έναν σαν πρόβατα.

Όσο και να νομίζει ο καθένας μας μόνος του, ότι είναι έξυπνος και ότι θα βρει τρόπο να ξεφύγει από τις δαγκάνες των δανειστών και της αριστερής κυβέρνησης Τσίπρα, σύντομα θα διαπιστώσει ότι θα τον ξετρυπώσουν όπου και να προσπαθήσει να «κρυφτεί». 

Ακόμα και....

Βόμβα Πούτιν: Χώρες του G20 χρηματοδοτούν την ISIS.

Ο Βλαδίμηρος λέει την αλήθεια, όμως κάποια καθάρματα, εξακολουθούν να παριστάνουν τους "έκπληκτους" γι' αυτά που ακούνε!

Την χρηματοδότηση των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους από τουλάχιστον 40 χώρες αποκάλυψε σε συνέντευξη τύπου μετά την σύνοδο του G20 ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας μάλιστα ότι.....

Όμηρος του εαυτού της και του βρώμικου ρόλου της η Γαλλία – Γεγονότα που δε μάθατε ποτέ.

Ο πόλεμος που απλώνεται στο Παρίσι είναι ακατανόητος για τους Γάλλους που αγνοούν σχεδόν τα πάντα για τις μυστικές δραστηριότητες της κυβέρνησής τους στον αραβικό κόσμο, τις παρά φύση συμμαχίες της με τις δικτατορίες του Κόλπου, και την ενεργό συμμετοχή της στη διεθνή τρομοκρατία…

του ΤΙΕΡΙ ΜΕΪΣΑΝ

Ποτέ δεν έχει συζητηθεί αυτή η πολιτική στο Κοινοβούλιο και τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης σπάνια τόλμησαν να ενδιαφερθούν.

Εδώ και πέντε χρόνια......

Ακυβέρνητο καράβι η Ελλάδα...


Μέσα Νοεμβρίου 2015 και προϊόντος του χρόνου, οδεύουμε σε κρίσιμα σταυροδρόμια. 

Η αξιολόγηση είναι...μια διαδικασία ανοιχτή, διαπραγματεύσεις γίνονται ακόμη για την εκταμίευση της υποδόσης των δύο (2) δισεκατομμυρίων ευρώ, η κυβέρνηση ενώ πρέπει να νομοθετήσει ταχύτατα, περιμένει να παρέλθει ο εορτασμός του Πολυτεχνείου και μετά να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τα προαπαιτούμενα, για να μην ενταθεί η κοινωνική οργή. 

Παράλληλα, το μεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο μετετράπη σε πρόβλημα, εξαιτίας της άφρονος πολιτικής της Ελληνικής κυβέρνησης, ταλανίζει την Ελλάδα, οι εξωτερικές σχέσεις της χώρας μας είναι σχεδόν κηδεμονευόμενες και η επιτροπεία των δανειστών γίνεται άτεγκτη.

Σε αυτόν τον ορυμαγδό των κακών ειδήσεων, των τραγικών γεγονότων και της αδικαιολόγητης απραξίας των κυβερνώντων, ο Ελληνικός λαός είναι άφωνος. 

Και το εννοούμε με διττή έννοια. 

Αφενός μεν, ότι ....

Η Αλβανία τραβάει το σκοινί στο Ιόνιο κατά το παράδειγμα της Τουρκίας.

Η Αλβανία θεωρεί ότι η Συμφωνία του 2009 είναι ετεροβαρής υπέρ της Ελλάδας και ότι τα Διαπόντια Νησιά βορείως της Κέρκυρας (στη φωτογραφία η Ερείκουσα) δεν δικαιούνται πλήρη επήρεια

Η Αλβανία θεωρεί πλέον μονομερή κίνηση της Ελλάδας την προκήρυξη οικοπέδων για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε περιοχές του Ιονίου Πελάγους, ανεβάζοντας έτι περαιτέρω το θερμόμετρο στις ελληνοαλβανικές σχέσεις. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών...
έστειλε νέα ρηματική διακοίνωση για το ζήτημα αυτό στις 26 Οκτωβρίου. 

Σε αυτήν επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό ότι τουλάχιστον ένα από τα οικόπεδα που έχουν προκηρυχθεί από την Ελλάδα εισέρχεται εντός των αλβανικών χωρικών υδάτων.

Σύμφωνα με το κείμενο της διακοίνωσης, τα Τίρανα σημειώνουν ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει οριστική συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας ανάμεσα σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία στην περιοχή καμία....

Bάρβαροι – ανόητοι – υποκριτές …

Και δεν μιλάμε για τους εξτρεμιστές του ISIS. 

Η βαρβαρότητα των τζιχαντιστών τρομοκρατών είναι δεδομένη. 

Αν θέλουμε μια ειλικρινή απάντηση στο “γιατί” της παρισινής τραγωδίας και αυτών που (δυστυχώς) θα ακολουθήσουν, θα την βρούμε στην διαχρονική Δυτική βαρβαρότητα, ηλιθιότητα και υποκρισία.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, δεν μπορεί κανείς να μην αναφερθεί στην απύθμενη υποκρισία των ηγετών της Δύσης που μιλάν για χτύπημα ενάντια στις αξίες του Δυτικού πολιτισμού. 

Οι κατ’επίφασην αξίες που υπάρχουν μόνο στο μυαλό των…

Ποιος θα αντιδράσει; Ο ξένος; Ο απρόσωπος; Ο απάτριδος;

Τα πάντα έχουν διαλυθεί στη χώρα. Τίποτα δε λειτουργεί πλέον.

Πάντα έλεγα ότι: «η Ελλάδα είναι μία χώρα που τίποτα δε λειτουργεί, αλλά όλα δουλεύουν».

Αλλά τα τελευταία χρόνια η χώρα βρίσκεται το χείλος του γκρεμού, χωρίς να υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης. 
Ξέρω, η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία, αλλά νιώθω ότι έχει πεθάνει εδώ και καιρό, και απλά την κρατάμε σωληνωμένη ευελπιστώντας ότι θα γίνει κάποιο θαύμα και θα ξανά-ζωντανέψει.
Ζούμε μία εποχή που πρέπει να προσέχεις τι θα πεις, πως θα το πεις, και με τι τόνο της φωνής σου θα το πεις, για να μη σου κολλήσουν ταμπέλα οι δήθεν ……

Τα ανοιχτά σύνορα είναι το τέλος της Ελλάδας.

ellada2-630x400.jpgΓράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος.
Θα πρέπει να ζεις εντελώς στον δικό σου κόσμο για να μετακομίζεις την Μέση Ανατολή στην Ευρώπη και μετά να αναρωτιέσαι γιατί η καθημερινότητα σου γίνεται όλο και πιο μεσανατολική. Κάπου εκεί βρίσκονται η πολιτική τάξη και τα ΜΜΕ της Ελλάδας. Είναι τόσο βαθιά χωμένοι και οι μεν και οι δε στις αριστερές ιδεοληψίες της πολιτικής ορθότητας και της πολυπολιτισμικότητας που τους είναι αδύνατο να καταλάβουν την καταστροφή που θα φέρει η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που έχουν επιβάλλει.
Ο ξάδερφος του πρωθυπουργού, διορισθείς γενικός γραμματέας στο υπουργείο …

Λεηλατώντας την Ευρώπη ...Κυριαρχώ ...!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiomny6v920YGAcqFo16KMlTVfnQjDqPvPmd1kvf0X8Cu8yE3pO4mrej1WD3B3PSNS6U0TkB2MMGt35MQBq1J6gyxw7J3VYY4864UsdMlA2MSQIBbXsD76J7dSzBGNH4J0DCf7w2nQJ/s640/diavolos.jpg
Μετά τους ποταμούς δακρύων που θα ακολουθήσουν την επίθεση στο Παρίσι και τους τόνους μελάνι που θα γράψουν την Ιστορία, τον λόγο θα πάρουν τα όπλα και έτσι θα επιτευχθεί ο πραγματικός στόχος της επίθεσης.

Λεηλατώντας την Ευρώπη η Γαλλία επιδιώκει να ανακτήσει το μεγαλείο της ως Ευρώπη. 


Η Γερμανία ελπίζει στην επανόρθωση της ως έθνος, μέσω Ευρώπης, οι ΗΠΑ προσπαθούν να κρατήσουν τον δορυφόρο Ευρώπη, η .....

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ! ΦΤΗΝΟ ΚΡΕΑΣ ΘΕΛΟΥΝ...

Oι Γάλλοι ζήτησαν ενεργοποίηση του άρθρου 42 και ζητούν από την Ελλάδα να στείλει στρατό στη Συρία!

Επίσημα κάλεσε τις χώρες μέλη της ΕΕ η  Γαλλία, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, να στείλουν στρατό στην Συρία μετά την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ζητώντας την ενεργοποίηση του άρθρου 42 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης σύμφωνα με την οποία τα κράτη μέλη της ΕΕ οφείλουν να στηρίζουν και να βοηθούν ένα άλλο κράτος μέλος σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης σε βάρος του.

Πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ είναι ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μ.Κωσταράκος....

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ; ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ; ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; BOMBA! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΛΑΤΣΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ..

Μια ιστορική ανατροπή έχει συντελεστεί στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, τέτοιας κλίμακας που αν πριν 10 χρόνια κάποιος προσπαθούσε να την προβλέψει σίγουρα – ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος – δεν θα προσέγγιζε την σοκαριστική πραγματικότητα.

Οι άλλοτε πανίσχυροι μέτοχοι των τραπεζών που αποτελούσαν πυλώνες σταθερότητας ως μεγαλομέτοχοι και .....

ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ...!! ΒΙΝΤΕΟ.


Σύντομα, οι δυτικοί θα κλείσουν τα σύνορα τους και η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να διαχειριστεί μόνη της απέραντο πόνο και θλίψη.

Αν παρακολουθήσει κανείς όλους αυτούς τους αστείους τύπους στα κρατικά και στα ιδιωτικά κανάλια, που υποτίθεται ότι αναλύουν τα γεγονότα και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, θα διαπιστώσει ότι παπαγαλίζουν τα ίδια πράγματα και πως μοιάζουν σα να κτυπάνε αταβιστικά το κεφάλι τους στον τοίχο. Βλέπουν οπουδήποτε αλλού τους «υπεύθυνους», αλλά ποτέ εκεί που πρέπει

Αν δεν το ξέρατε, οι τύποι αυτοί εισάγουν τώρα και νέα νοήματα στη διάκριση των όρων «συντηρητικός» και «προοδευτικός», πέρα από τα ήδη γνωστά. 


Με αφορμή, λοιπόν, τα γεγονότα στο Παρίσι και με βάση τα όσα λένε, εξάγουμε το συμπέρασμα, ότι «συντηρητικός» θα ονομάζεται από εδώ και πέρα, αυτός που δεν θέλει να πεθάνει, που ενεργοποιεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης του και που αμύνεται για την ζωή του και προστατεύει τις αξίες του. 

Αντίθετα «προοδευτικός» θα είναι στο εφεξής εκείνος, που θέλει να πεθάνει αδιαμαρτύρητα, να αυτοκτονήσει πρόθυμα, αποδεχόμενος τα πάντα και υπακούοντας στις εντολές του Σόρος και της νέας τάξης. 

Δεν χρειάζεται, πάντως, να είναι κανείς ......

Κάτι πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει γρήγορα...

Η ''κυβέρνηση'' της αριστερής κυβίσθησης,γαντζωμένη στις καρέκλες της δοτής από τους δανειστές εξουσίας  προσπαθεί να περάσει τις εντολές των δανειστών,σε βάρος του πολύπαθου Ελληνικού λαού, με προπαγανδιστικές πιρουέτες,κοινωνικό εμπαιγμό και οικονομική τρομοκρατία.

Η ''αντιπολίτευση'', στο σύνολό της,είναι πλήρως απαξιωμένη και ανίκανη να εκπροσωπήσει την ελπίδα.

Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγές.

Η χώρα χρειάζεται επειγόντως ...