Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Όλα τα blog και τα sites κρύβουν τη καταγωγή του Ρέστη! Ακόμη και τα "πατριωτικά"

undefined
 
Η είδηση: Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για ξέπλυμα χρήματος και υπεξαίρεση μέσω της τράπεζας FFB της οποίας ήταν ιδιοκτήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση στην οικία του για να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Μετά τη σύλληψή του ο εφοπλιστής οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

 Το ποσό για το οποίο ελέγχεται ο κ. Ρέστης φέρεται να φτάνει τα 5,8 εκατ ευρώ, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι...

 Διαβάστε εδώ για το ποια είναι η πραγματική καταγωγή του κορυφαίου εφοπλιστή του πλανήτη:

Πως μας αφαίρεσαν το “εργαλείο σκέψης”…Τα Αρχαία Ελληνικά.

Ο βασικός λόγος που τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο είναι διότι το υπουργείο παραπαιδείας εδώ και δεκαετίες έχει θέσει ως σκοπό του να μην διδάσκεται σωστά η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.

Η γλώσσα είναι εργαλείο σκέψεως. 


Όσο πιό πολλές λέξεις χρησιμοποιούμε, όσο πιό αφηρημένες έννοιες συλλαμβάνουμε, όσο πιό καλή σύνταξη προτάσεων οικοδομούμε, τόσο περισσότερο ακονίζουμε την σκέψη μας. Όποιος δεν χρησιμοποιεί σωστά την γλώσσα, δεν μπορεί να μεταφέρει τις σκέψεις του στον έξω κόσμο. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους γύρω του, δεν μπορεί να ενεργήσει γρήγορα.

Αυτός μάλλον πρέπει να είναι ο σκοπός του υπουργείου παραπαιδείας για να διδάσκει με τέτοιο βασανιστικό τρόπο την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα στα δύσμοιρα ελληνόπουλα.


Επιβάλλει στους μαθητές να μαθαίνουν αμέτρητους τύπους, καταλήξεις και κανόνες. Αυτό αποτελεί ....

ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ…


Image
Όταν η ιδιοτέλεια σε σπρώχνει να ξεχνάς ακόμη και τα πιο προφανή…

του Δημήτρη Καζάκη

Το να κάνεις προτάσεις για την κρίση και μάλιστα της ευρωζώνης, προϋποθέτει ότι, αφενός, γνωρίζεις ποιο είναι το πρόβλημα και, αφετέρου, είσαι σοβαρός σ’ αυτά που προτείνεις. 

Το κατά πόσο είναι ορθά αυτά ή όχι, κρίνεται εκ των υστέρων. Τα λέμε αυτά γιατί οι περίφημες 4 προτάσεις των Βαρουφάκη, Γκάλμπρεϊθ και Χόλαντ στερούνται και σοβαρότητας και γνώσης του προβλήματος. 

Μάλιστα, ως προς τον χαρακτήρα τους, είναι τόσο προκλητικά υπέρ της κερδοσκοπίας στις διεθνείς αγορές χρέους και νομίσματος, που λες και τους έβαλαν να τις κάνουν οι πιο αδίστακτοι κερδοσκόποι σαν τον Σόρος.

Καταρχάς, οι επιφανείς αυτοί οικονομολόγοι δεν έχουν ιδέα σε τι πράγμα αναφέρονται. Για τους κυρίους αυτούς η κρίση της ευρωζώνης δεν υπάρχει. Ναι, καλά ακούσατε δεν υπάρχει. 

EΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Η ΕΦΟΡΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΝΤΟΡΒΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

undefined
Πλειστηριασμοί, κατασχέσεις κινητών, ακινήτων, εμπραγμάτων δικαιωμάτων, απαιτήσεων και γενικά όλων των περιουσιακών στοιχείων ενός φορολογούμενου που δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις.

Όλα αυτά θα γίνουν νόμος του κράτος με το άρθρο 46 του νομοσχεδίου για τον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών που βρίσκεται στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί αύριο με τη ...

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει ομαλή έξοδος- Θα ξεσπάσει η κόλαση!

Στο άρθρο των Financial Times που έκανε λόγο για «ώριμες συνθήκες» περί ενός «ομαλού Grexit» απαντά ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης...

 Ο καθηγητής Οικονομικών τονίζει ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τώρα την «τεχνική» του πρωτογενούς πλεονάσματος που έχει επιτευχθεί προκειμένου να διαπραγματευτεί σκληρά και να σηκώνει τους ώμους της αν το Βερολίνο συνεχίζει να απειλεί με αποβολή από την Ευρωζώνη» .

Τέλος, τονίζει, σε άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα, ότι στην ευρωζώνη υπάρχει ένα ενιαίο νόμισμα που δεν είναι δεκτικό σε διαφοροποιήσεις.

«Όσο για την «ομαλή» έξοδο, δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιο πράγμα», λέει, διότι «τότε θα ξεσπάσει η κόλαση».

Προσθέτει ο καθηγητής τρία βασικά σημεία:

ΔΕΙΤΕ: Διάσημοι Έλληνες Μασόνοι....

undefinedΠρόκειται για την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας, τα μέλη της οποίας πρέπει να...είναι και μέλη της λέσχης των ελευθεροτεκτόνων (μασόνων) προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία.

Οι περισσότεροι πολιτικοί και άνθρωποι που κατέλαβαν δημόσια αξιώματα στην Ελλάδα, ήταν μέλη της Μεγάλης Στοάς των Μασόνων της Ελλάδος. 

Πώς, όμως ξεκίνησε η Μασονία στην Ελλάδα; 

Διαβάστε πότε έγινε η ίδρυση της πρώτης Μασονικής Στοάς αλλά και τη λίστα, όπως και φωτογραφίες με Έλληνες πολιτικούς...

Μια «απαγορευμένη» συζήτηση για την Μασονία άνοιξε την Τετάρτη. Η Χρυσή Αυγή κατηγόρησε τον Νίκο Δένδια ότι είναι Μασόνος και ο ίδιος ο υπουργός το αρνήθηκε. Υπάρχουν Μασόνοι στην Κέρκυρα, στην Ελλάδα, και τι είναι ο Τεκτονισμός; 


Απαντήσεις.....

Υπέρ του Αλβανού Κόλα η αριστερά και εναντίον της ελληνικής αστυνομίας!

Έτσι μπράβο... να ξεβρακώνεστε, μπας και ξυπνήσουν αυτοί που θέλουν να σας ψηφίσουν... μη γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται...

undefined
Ούτε οι σύντροφοι του Κόλα δεν θα έβγαζαν τέτοιου είδους προπαγανδιστική και προβοκατόρικη ανακοίνωση κατά της Αστυνομίας..και της ασφάλειας των πολιτών της χώρας.

Δείτε τι γράφει...για τον ρατσιστή - αρχιφασίστα εκτελεστή του ουτσεκά Μάριον Κόλα ο "προοδευτικός" και "δημοκράτης" Πέτρος Κωνσταντίνου..

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

 ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!
 
 
Από 4.800 ως και 5.000 είναι οι υπάλληλοι του Δημοσίου που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα από τον Σεπτέμβριο, ώστε να ολοκληρωθεί ο αριθμός των 12.500 που υποχρεούται η χώρα να “διώξει” από το δημόσιο.


 
Πρωταθλητής στη διαθεσιμότητα αναδεικνύεται το υπουργείο Παιδείας, ενώ ακολουθεί το υπουργείο υγείας, αλλά και το Άμυνας.



ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Απαγόρευση συναθροίσεων από την ΓΑΔΑ με στόχο την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Επιχειρούν να θέσουν εκτός νόμου την Αλληλεγγύη στους Έλληνες το θλιβερό καθεστώς του Μνημονίου. 



Εκτελώντας άνωθεν εντολές ο ΓΑΔΑαρχης απαγόρευση κάθε συνάθροιση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αττικής με στόχο να πλήξει την σημερινή διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. 

Οι λόγοι που επικαλείται η ανακοίνωση είναι γελοίοι: Οι άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι συμπατριώτες μας θα έρχονταν στην Πλατεία Αττικής για να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα και όχι για να απειλήσουν την Δημόσια Ασφάλεια.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ......ΠΩΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ - ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ

Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας που δόθηκαν προχτές στη δημοσιότητα σχετικά με το δημόσιο χρέος το πρώτο τρίμηνο του έτους εμφανίζουν την Ελλάδα να είναι πρώτη στη λίστα της ΕΕ με 305 δισεκατομμύρια ευρώ ή 160,5% του ΑΕΠ...

Δηλαδή το χρέος αυξάνει διαρκώς και μόνο σε ένα χρόνο είχε αύξηση 24%. 


Αν κάτι καταρρίπτει ακριβώς αυτή η εξέλιξη είναι η απάτη ότι όλα τα μέτρα που τσακίζουν το εισόδημα και τα δικαιώματα των εργαζόμενων παίρνονται για τη μείωση του κρατικού χρέους. Βεβαίως το χρέος δεν το δημιούργησε ο λαός αλλά...

Μετά τις 22-9-2013, θα μας αγαπήσει η Γερμανία ή θα μας πετάξει εκτός; Δυστυχώς ο εύπιστος λαός, θα φάει και πάλι το παραμύθι.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2013, δηλαδή σε δύο μήνες, θα διεξαχθούν οι γερμανικές εκλογές, οπότε και με βάση τις έως τώρα δημοσκοπήσεις, αναμένεται να παραμείνει στην καγκελαρία η κ. Μέρκελ. 

Το τι θα γίνει μετά τις γερμανικές εκλογές, σε ότι αφορά εμάς, αποτελεί σημείο έντονων ανησυχιών, εξ αιτίας
του ότι...οι ζωές μας εξαρτώνται άμεσα από τη βούληση της γερμανικής ελίτ. 


Η πλευρά του μνημονιακού στρατοπέδου καλλιεργεί προσδοκίες για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, για χαλάρωση των μέτρων λιτότητας κ.λ.π. λόγω απελευθέρωσης (λένε) της κ. Μέρκελ από τον βραχνά της επανεκλογής της.

Εμείς δυστυχώς δεν το βλέπουμε έτσι και συνήθως ....

ΠΑΡΤΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ... 3 ΧΡΟΝΙΑ - Υπηρεσίες "part time" στις Ε.Δ. "Ανοίγουν" την πόρτα στα ικανά & απαραίτητα στελέχη.

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στις τάξεις των Ένοπλων Δυνάμεων η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να εκδώσει υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία να δίδεται στα στελέχη άδεια άνευ αποδοχών έως και 3 ολόκληρα χρόνια. 

Αρκετοί είναι αυτοί που επικρίνουν την απόφαση που έλαβε η
αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας λέγοντας πώς δημιουργείται Στρατός «part time». Κάτι καταστροφικό για το Στράτευμα και τη χώρα.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ... YES - Μετά το ΔΝΤ η Ουγγαρία διασύρει και την Ε.Ε. - Επιβάλλει δικούς της όρους.

Απέσυρε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη νομική προσφυγή της εναντίον της Ουγγαρίας για τον ειδικό φόρο που επέβαλε η δεξιά κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. 

Η ενέργεια αυτή συνιστά αναμφισβήτητα νίκη της κυβέρνησης, η οποία υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού και αντιδρά στα μέτρα λιτότητας και εκθέτει σαφώς την Ε.Ε. 

Πρόκειται για ένα νέο διασυρμό της τρόικας, μετά από αυτόν που υπέστη από την Ουγγαρία το ΔΝΤ.

Η άτακτη υποχώρηση της Ε.Ε. έγκειται στο ότι σε παλαιότερη παρόμοια υπόθεση στη Γαλλία, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είχε αποφανθεί υπέρ της γαλλικής κυβέρνησης.

Υπήρχε δηλαδή προηγούμενο δεδικασμένο και ήταν βέβαιο πώς η Ε.Ε. θα «σπάσει» τα μούτρα της, θέτοντας σε ακόμη μεγαλύτερη αμφισβήτηση τις πολιτικές που εφαρμόζει σε χώρες όπως η Ελλάδα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!! Ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια.

undefined
Τροφή στους κάδους απορριμμάτων αναζητούν ολοένα και περισσότεροι στην πόλη της Ξάνθης, με την οικονομική εξαθλίωση να οδηγεί πολλούς στην ανάγκη αναζήτησης υπολειμμάτων τροφών μέσα στα σκουπίδια.

Μετά την κατάρρευση της αγοράς, ως συνέπεια της οικονομικής δυσπραγίας, έχει επιδεινωθεί δραματικά .....

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ.

undefined
Παρέλαση τυράννων.

Γερμανοί, Γάλλοι, Αμερικανοί, υπουργοί, πρωθυπουργοί…Ένας ένας καταφθάνουν και με το προσωπείο του «Καλού Σαμαρείτη» δίνουν συγχαρητήρια στον πιστό Σαμαρά και δηλώνουν ότι
«στηρίζουν την Ελλάδα». 


Στην πραγματικότητα στηρίζουν τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό μας στην προσπάθεια που κάνει, με τόσο ζήλο και συνέπεια, για να διαλύσει την ίδια του την πατρίδα. 

Να τούς δώσει στο πιάτο ό,τι ζητήσουν, να κάμψει το φρόνημα των Ελλήνων και κάθε μορφή αντίδρασης, να τους οδηγήσει στην απόγνωση και την αυτοκτονία, να τους εκδιώξει από τη χώρα προκαλώντας ποσοστά ανεργίας που δεν έχουν προηγούμενο, να αφήσει το οικόπεδο ξέφραγο, χωρίς ιδιοκτήτες, χωρίς ονειροπαρμένους πατριώτες που ουρλιάζουν ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΟΥΣ.

Η Ελλάδα πια, δεν είναι κράτος, δεν είναι πατρίδα κανενός, είναι μόνο ένα χρεωμένο μαγαζί, ή καλύτερα το μαγαζί τους, που τα λιμανάκια της, τα νησιά της οι ομορφιές της, τα μνημεία της, ακόμα και η ίδια η ιστορία της θεωρείται «στοκ» προς αγοροπωλησία. Ένα κατάστημα με την ταμπέλα κρεμασμένη στην βιτρίνα: «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ»

Προς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας από το 2014 - Εφιαλτικό σενάριο - Υπόλογος ο Χατζηδάκης !

Η τρόικα δεν θέλει να δοθεί νέα παράταση πράγμα που σημαίνει ότι από 1/1/2014 βγαίνουν στο «σφυρί» χιλιάδες ακίνητα. -Υπόλογος ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας αφήνει ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης.


Εάν τελικά αυτό συμβεί θα έχει ως αποτέλεσμα να αρθεί έστω και μερικώς η απαγόρευση αυτή από τον Ιανουάριο του 2014.

Αύριο, Πέμπτη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ανακοινώσει την έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος στην οποία αναμένεται να εμπεριέχεται η αναφορά για άρση της απαγόρευσης που ισχύει σήμερα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, από την 1η Ιανουαρίου του 2014.


«Στη διαπραγμάτευση που θα γίνει με την τρόικα θα εξαντληθούν τα περιθώρια, προκειμένου....

Πώς θα κάνει …ντού η εφορία σε καταστήματα και σπίτια.

Ο έφορος θα μπορεί να πραγματοποιεί ελέγχους όχι μόνο στα μαγαζιά και στις επιχειρήσεις των φορολογουμένων αλλά ακόμη και στα σπίτια τους. 

Αυτό προβλέπει ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή.

 Δείτε τους όρους... και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί ο ελεγκτής να εισέλθει ακόμη και στις κατοικίες.

Το θέμα αναφέρεται στο άρθρο 25 του Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών το οποίο φέρει τον τίτλο «είσοδος σε εγκαταστάσεις».


Αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο: ....

Η μαζεμένη οργή οδηγεί από το αίτημα τιμωρίας και δικαιοσύνης στην τυφλή εκδίκηση.


undefined 

Τον λαό μας μπορεί να τον κρατούν σε παιδικό πολιτικό επίπεδο, με σχολεία, ΜΜΕ και πλήρη εξατομίκευση, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι μπορούν να τον ξεγελάνε σε όλα και για πάντα. 


Το μέγεθος της καταστροφής το ζει ο καθένας μας “στο πετσί του” και δεν είναι δυνατόν να ξεγελαστεί από τεχνάσματα και success stories “για αγρίους”.

Ο λαός λοιπόν θέλει να τους τιμωρήσει. 


Ο λαός θέλει να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα. 

Τους επαγγελματίες πολιτικούς των ολιγαρχικών κομματικών ηγεσιών.

Κυβερνητικοί «υπηρέτες δύο αφεντάδων» !!!

undefined 
Του Μενέλαου Γκίβαλου

Στο γνωστό έργο του Κάρλο Γκολντόνι «υπηρέτης δύο αφεντάδων», ο πολυμήχανος -και αφελής ταυτόχρονα- πρωταγωνιστής καταφέρνει να επιβιώσει «χειριζόμενος» τα δύο αφεντικά του.


Δυστυχώς οι εγχώριοι «πολιτικοί υπηρέτες», που υποτίθεται ότι ασκούν την κυβερνητική εξουσία, είναι πλήρως υποταγμένοι και στα δύο τους «αφεντικά»:


Τόσο στην μνημονιακή-γερμανική κυριαρχία όσο και στα εγχώρια ιδιωτικά…κερδοσκοπικά συμφέροντα αποτελώντας στην πράξη την κυβέρνηση των εργοδοτών (τίτλος της «Εφημερίδας των Συντακτών»).


Το νέο Μνημόνιο που ψηφίστηκε στη Βουλή δεν αποτελεί απλώς ένα «πακέτο» λιτότητας, νέων φορολογικών βαρών και μαζικού χαρακτήρα απολύσεων. 

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ - ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ Ο ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ .

Αρχίζει το «ξήλωμα» και των εθνικών μας συνόρων! Το γερμανοτσογλάνι, ο Μητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε δράση! Την «εργολαβία» ανέλαβε ο αρχιμαφιόζος του δωσιλογισμού: Ευάγγελος Βενιζέλος... 

Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ???

Τα δωσίλογα ανδρείκελα της κυβέρνησης προωθούν την εκτέλεση των τελευταίων «συμβολαίων θανάτου»: Την ισοπέδωση των εθνικών μας συνόρων και τον περιορισμό και την κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας.

ΕΛΛΗΝΕΣ...

ArtemisΜόνο ντροπή μπορεί να νοιώσει κανείς, μεγάλη ντροπή διαβάζοντας ότι, η Ευρώπη θέλει να κρατήσει την ανίκανη Ελλάδα με κάθε τρόπο στο ευρώ, για να αποφύγει ο πλανήτης την τεράστια χρηματοπιστωτική έκρηξη, την οποία θα προκαλούσε τυχόν έξοδος της – γεγονός που ίσως μεταφράζεται στο ότι, προετοιμάζεται κατάλληλα για να τη διώξει,αφού προηγουμένως την εξευτελίσει διεθνώς και τη λεηλατήσει.
Ντροπή επίσης, επειδή το επόμενο τμήμα του δανείου (8,1 δις €) θα πληρωθεί με δόσεις – ενδεχομένως δε με καθυστέρηση τριών μηνών, αφού η χώρα μας δεν εκπλήρωσε τις υπογεγραμμένες υποχρεώσεις της (ως συνήθως, αυτές που σχετίζονται με τους δημοσίους υπαλλήλους).
Αυτονόητο λοιπόν το ότι, θα παίρνει τόσα χρήματα, όσα είναι απαραίτητα για την πληρωμή των δανειστών της – πάντοτε υπό την προϋπόθεση πως θα υπογράφει προηγουμένως τη σταδιακή καταδίκη και τον αργό θάνατο της: τα νομοσχέδια της ντροπής δηλαδή, εμπλουτισμένα με όλο και περισσότερους φόρους υποτέλειας.