Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Εχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τα σχολικά βιβλία ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου ελέω...Μέρκελ.Βρισκόμαστε στην φάση της αποϊστοριοποίησης...

   
   ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ... ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ! 
Αλλάζουν την ιστορία στα σχολικά βιβλία και αποχριστιανίζουν ολόκληρη την διδασλακία για λόγους που είναι πλέον εύκολο να αντιληφθούμε: Οι λέξεις "Εθνος" και "χριστιανισμός" πρέπει να απαλειφθούν για  να διευκολυνθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να πετύχει αυτά που θέλει.

 Ενα Εθνος χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες και χωρίς θρησκευτική συνείδηση έρμαιο στις μάζες των ισλαμιστών ή των άθρησκων.

 Συγκεκριμένα στις νέες εκδόσεις σχολικών βιβλίων, "ανακατεύουν" το ιστορικό πρόσωπο του Μ.Αλεξάνδρου με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Καραγκιόζη για να τον υποβιβάσουν, διδάσκουν τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ως αγγαρεία, ενώ .....

Η Ελλάδα στον δρόμο προς την κόλαση!..

Τώρα που κέρδισε στο Μουντιάλ η Γερμανία, πρέπει να το γιορτάσουμε κι εμείς; η μόνο οι νενέκοι και τα Γερμανοτσογλάνια του κερατά ;;;

Δηλαδή στις πολυεθνικές, όταν έχει εθνική γιορτή η ''μητρική'' εταιρεία, είναι αργία και για τις ''θυγατρικές'';

Δυσεπίλυτο πρόβλημα το...

Οι Ρώσοι φοβούνται ότι οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν πυρηνικό πόλεμο!

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση δείχνει ότι η ρωσική κοινή γνώμη φοβάται έναν πυρηνικό πόλεμο, ιδιαιτέρως μάλιστα εξαιτίας της ρευστότητας στη διεθνή πολιτική σκηνή. 
Οι Ρώσοι επίσης...
αναφέρουν σαν τους κυριότερους εχθρούς της χώρας τους, τις ΗΠΑ, την Ουκρανία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Η πλειοψηφία των ρώσων πολιτών πιστεύει ότι ...

Ξαφνικός θάνατος στα Ταμεία μας...

«Ξαφνικό θάνατο» ετοιμάζουν οι δανειστές για τα ασφαλιστικά ταμεία, με ορατό το ενδεχόμενο περικοπής των κύριων συντάξεων, καθώς στο σχέδιο ενοποίησης που προωθεί το υπουργείο Εργασίας προβλέπει τη δημιουργία ενός Ταμείου το οποίο θα συμπεριλάβει όλα τα υπόλοιπα, δημιουργώντας τρεις φορείς, έναν για μισθωτούς, έναν για αγρότες και έναν για ελεύθερους επαγγελματίες. 

Η μείωση των εσόδων των Ταμείων...

Ο Μεταξάς διέγραψε το χρέος της Ελλάδος και δικαιώθηκε απ' το Διεθνές Δικαστήριο! Αυτοί εδώ περί άλλων τυρβάζουν ....

Σε αυτή την απόφαση στηρίχθηκε και σώθηκε και η Αργεντινή… αλλά όχι εμείς!

Η ιστορία έχει ως εξής:

Tο 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με την βελγική τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique».


Η κυβέρνηση του Βελγίου...
προσέφυγε στο Διεθνές δικαστήριο, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις.

Η Ελλάδα απάντησε οτι ...

''Αμέτε ρε λεβέντες παραπέρα να κοροϊδέψετε τίποτα τριτοκοσμικούς!''

Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος του κόσμου, αν εν ενεργεία υπουργός ήταν συνήγορος κάποιου που κατέκλεψε το Δημόσιο ....όχι μόνον δεν θα ήταν πια υπουργός μέσα σε δέκα λεπτά, αλλά πιθανότατα θα είχε γκρεμοτσακιστεί και ολόκληρη η κυβέρνηση!

''Αμέτε ρε λεβέντες παραπέρα να κοροϊδέψετε τίποτα τριτοκοσμικούς!'' θα τους έλεγαν οι πολιτισμένοι πολίτες.
Εδώ όμως στην φραπεδοχώρα των θερινών μπάνιων και...

«Αλλοιώνουν τον πληθυσμό και δίνουν δάνεια σε" Τουρκογενείς », για να εγείρουν θέμα ... αυτονομίας της Θράκης»!


«Πόσο Έλληνας είναι ο Μπουτάρης? 
Πιο άνδρας είναι ο Γκρούεφκσι! 
Δε θα κατεβάσουμε τα παντελόνια για τον τουρισμό » Μια συγκλονιστική προειδοποίηση προς την πολιτική ηγεσία, απευθύνει ... ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης,....
αποκαλύπτοντας τα σχέδια της Άγκυρας:


«Οι Τούρκοι προσπαθούν να αλλάξουν το status quo της εδαφικής ακαεραιότητας στη Θράκη, Επιδιώκουν να περάσουν πάνω από το 50% στη Ροδόπη, τόσο σε πληθυσμιακό όσο και σε εδαφικό επίπεδο, για να εγείρουν θέμα αυτονομίας» λέει σε συνέντευξη του στη «Νέα Εγνατία» ο κ. Φραγκούλης.
Δίνει μάλιστα και συγκεκριμένα στοιχεία: