Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Σοκ από την Τρόικα – Ζητά εθνική σύνταξη 250 ευρώ και με εισοδηματικά κριτήρια.

Προτάσεις-σοκ για εθνική σύνταξη 250 ευρώ που θα συνδέεται με το εισόδημα, τηνηλικία συνταξιοδότησης και τα έτη ασφάλισης, κλιμακωτές μειώσεις ως 20% στιςεπικουρικές, περικοπή του μισού μερίσματος για τους συνταξιούχους του Δημοσίου με πληρωμή του ανά δίμηνο αλλά και διορθώσεις στα ποσοστά εισφορών για τους αγρότες βρίσκονται στο τραπέζι κυβέρνησης και δανειστών προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει τις δύο πλευρές και να περάσουν στον επόμενο και τελικό γύρο των διαπραγματεύσεων για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Η μεγάλη ανατροπή, σύμφωνα...

Ο Καμμένος, επιβεβαίωσε ότι το ΝΑΤΟ ήρθε και για τη Συρία. ΒΙΝΤΕΟ


Το ΝΑΤΟ δεν ήρθε στο Αιγαίο για τους πρόσφυγες ή μόνο για τους πρόσφυγες. Κυρίως ήρθε για να είναι κοντά στα σύνορα της ΣΥΡΙΑΣ. Το απαίτησαν οι Τούρκοι γιατί φοβούνται χτύπημα από τη Ρωσία. Την απαίτηση του Ερντογαν υιοθέτησε η κ. Μέρκελ στη πρόσφατη συνάντησή της με τον Τούρκο πρόεδρο.  

Η Μέρκελ έδωσε μάχη στο παρασκήνιο για να επιτευχτεί η συμφωνία και να έρθει στο Αιγαίο το ΝΑΤΟ με τη δικαιολογία του προσφυγικού.

Η Ελλάδα στην αρχή αντέδρασε και έθεσε θέμα ότι στο β’ εξάμηνο του 2016 την προεδρία του ΝΑΤΟ αναλαμβάνει η Άγκυρα και η Αθήνα δεν μπορούσε να δεχτεί οι νατοϊκές δυνάμεις στο Αιγαίο να ……

ΒΙΝΤΕΟ. Εξαλλοι αγρότες εισέβαλαν σε κανάλι που είχε καλεσμένο τον Μιχελογιαννάκη.

Εξαλλοι αγρότες εισέβαλαν σε κανάλι που είχε καλεσμένο τον Μιχελογιαννάκη [εικόνες]Ενα ακόμη περιστατικό, με πρωταγωνιστές αγρότες που διαμαρτύρονται και κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης, έλαβε χώρα στην Κρήτη, με τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη να μπαίνει στο στόχαστρο αυτή τη φορά.

Εξαλλοι αγρότες έφτασαν στις εγκαταστάσεις του Creta το βράδυ της Τετάρτης, ενώ ήταν σε εξέλιξη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με καλεσμένο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αγρότες, σύμφωνα με το flashnews, ζήτησαν από τον κ. Μιχελογιαννάκη να παραιτηθεί ή να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, ενώ δήλωναν ότι νιώθουν προδομένοι από τον ίδιο …

«Οι Ελληνες έχουν εξοικειωθεί με την ιδέα της μιζέριας τους»

Του Στέλιου Συρμόγλου
Δε θέλω να εισχωρήσω στην παραπάνω άποψη φίλου και συναδέλφου Αγγλου δημοσιογράφου. Πως να αποδεχθώ την ιδέα της καταστροφικής μοίρας; Πιστεύω, όπως και πολλοί πιστεύουν ακόμη, ότι οι Ελληνες έχουμε το δίλημμα της εκλογής: Αν δηλαδή θα κάνουμε ουρανό ή κόλαση τον κόσμο που ζούμε. 

Για εμάς και τις νέες γενιές. Και ο πολιτισμός είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τη μοίρα που θα διαλέξουμε…

Η εκλογή τούτη είναι μια άφευκτη επιταγή. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε την ανάγκη της εκλογής αυτής, τόσο οι «βολεμένοι» και οι εθισμένοι στην απάτη και την πλάνη, όσο και οι αφυπνισμένοι και οι μονίμως υποψιασμένοι. Και πρόκειται για μια ανάγκη ηθικής εκλογής για το σύνολο της κοινωνίας. Πρέπει να εκλέξουμε τη ζωή ή τον κοινωνικό θάνατο. Και δεν χρειάζεται να σταθούμε στις λέξεις που σχηματοποιούν έννοιες.

Το πρόβλημα της εκλογής δεν αντιμετωπίζει ένα εύκολο δίλημμα χωρίς ……

Αν αντέχετε διαβάστε! Αυτοί οι Έλληνες κερδίζουν από τους πρόσφυγες...

http://voicenews.gr/images/eidisis/2016/Fevroyarios/15-2-2016_-_21-2-2016/16-2-2016/kokkl.jpgΑναφέρεται πως για κάθε οικίσκο το δημόσιο καλείται να πληρώσει 9.650 ευρώ…

Όχι το δημόσιο… για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 9.650 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΙΣΜΟ…


ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ;;;

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΡΑΓΙΑ… ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΟΥ…

Πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε αυτό το σχέδιο εξόντωσης ; Ως πότε παλικάρια;

http://ithesis.gr/wp-content/uploads/2015/09/Greek-flag-1_21.jpg
Εδώ και μερικά χρόνια, οι ώρες για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες μετρούν αντίστροφα, προς την καταστροφή, την υποτέλεια, την εξαθλίωση και την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας.

Δεν θα έπρεπε άραγε να δούμε, στην παρούσα φάση, το πως δρουν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και οικονομίας τα άλλα κράτη της Ευρώπης; 

Το πως διασφαλίζουν τα συμφέροντα των πολιτών τους; Από τις πρόσφατες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, είδαμε ότι όλοι προσπαθούν, έστω και αργά, να προστατεύσουν την πατρίδα τους.

Αλήθεια από πότε έχουμε να δούμε στη χώρα μας πολιτικό, ο οποίος λειτουργεί με βάση το εθνικό και πατριωτικό συμφέρον; Κάποιον που λειτουργεί αντικειμενικά, σέβεται τις αποφάσεις της κοινής γνώμης, παραμερίζει τις κομματικές επιταγές και τα εξωγενή συμφέροντα και αποχωρεί από την πολιτική φτωχότερος, με μικρότερη περιουσία;

Η μεγάλη ανατροπή της Ρωσίας στην διεθνή σκακιέρα!!!

CbWMtplUYAEnAE-.jpg
 Η μεγάλη ανατροπή της Ρωσίας στην διεθνή σκακιέρα!!!

Μέσα σε λίγους μήνες, μόλις τέσσερις, η Ρωσία κατόρθωσε από παρατηρητής επί 25 χρόνια να γίνει ο μοναδικός παίχτης στην Μέση Ανατολή!!! 

Πολιτικές μάχες που οδήγησαν σε επικές νίκες, του ίδιου του προέδρου Πούτιν, την στιγμή που η Δύση παραπαίει λόγω μίας οικονομικής αγχόνης που η ίδια έβαλε στον εαυτό της, έχουν οδηγήσει τα πράγματα σε ....

Έκτακτη είδηση!!!Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια σε κόκκινο συναγερμό..για ασκήσεις πυρηνικού πολέμου ΄΄εξαφανίστηκαν΄΄σε δάση και βουνά Τopol και Yars!!!

2.jpg
Όπως μεταδίδουν πηγές από την Μόσχα,τα αυτοκινούμενα πυρηνικά συντάγματα,της δυτικής και της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης,χθές έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν τις βάσεις τους και να βγούνε σε χώρους διασποράς,για την έναρξη απαιτητικών σεναρίων,πυρηνικής κρούσης,ενώ το προσωπικό έλαβε ατομικές στολές προστασίας από βιοχημικό πόλεμο!!!

Ταυτόχρονα μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται,στους ρωσικούς ναυστάθμους με πυρηνικά υποβρύχια,όπως αυτόν του Μουρμάνσκ.

Κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν την ανάκληση αδειών,των υπηρετούντων στα πυρηνικά υποβρύχια,δεν....

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Κατοχική Ευρώ-Χουντάρα αρχίσει να κλείνει υπηρεσίες του διαδικτύου.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Κατοχική Ευρώ-Χουντάρα αρχίσει να κλείνει υπηρεσίες του διαδικτύου.

του Σταύρου Κατσούλη


Εισαγωγή


Όλοι οι πραγματικοί δημοκράτες, πιστεύουμε στην ενδυνάμωση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Λαού, ασχέτως από ποια ιδεολογία προέρχεται ο καθένας μας.
Εάν δεν νομίζετε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει, σήμερα, αύριο, οποιαδήποτε ώρα από εδώ και στο εξής, χάσατε.


Για τους υπόλοιπους, μέσα στα πλαίσια της οργάνωσής μας και τις προσπάθειάς μας να οργανωθεί ο Λαός, ακόμα και η πρόσβαση στο διαδίκτυο, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι μας.


Έτσι λοιπόν, προσφέρουμε αυτές τις πληροφορίες σε όλον τον Λαό, και παρακαλούμε δεξιούς, αριστερούς, ανένταχτους και απολιτίκ, να τις λάβουν στα σοβαρά, για το δικό τους συμφέρον.


Όλοι μας ξέρουμε, ότι....

Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..ΒΙΝΤΕΟ.


Προετοιμάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ στην ΠΕΡΙΟΧΗ μας… Επακολουθεί ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΝΑΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣΟ Γ’ παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε…
57 πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.
Προετοιμάζουν σύγκρουση στην περιοχή μας.
Στην πραγματικότητα η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έχει σκοπό να σταματήσει την κάθοδο της Ρωσίας στην Μεσόγειο και όχι να βοηθήσει στο προσφυγικό.
Πανικός στις ΗΠΑ από την αντίδραση της Ρωσίας.
Οι ΝΟΤΑΜ τις Τουρκίας στο Αιγαίο.
Η Γερμανία θέλει τον έλεγχο της Αφρικής.
Η Κίνα αντιδρά λόγω ελέγχου της Αφρικής και θέλει όλη την Ασία.
Η Ρωσία θέλει κάθοδο σε Μεσόγειο και Ινδικό.
Η Διασπορά της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ σε πολλά διαφορετικά....

Όλοι εναντίον ενός.

Από 
Η Γερμανία, οι Η.Π.Α., οι τοκογλύφοι, οι κερδοσκόποι τύπου Soros, η ανατολική Ευρώπη, οι Ουκρανοί, οι Τούρκοι, οι Σαουδάραβες, όλοι μαζί, είναι εναντίον του Ρώσου προέδρου – ενώ ταυτόχρονα η ελίτ θεωρεί πως η λύση της είναι ο πόλεμος
Εάν διαβάσει κανείς τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο γερμανικό τύπο, σχετικά με την ομιλία του Ρώσου πρωθυπουργού, ο οποίος παραβρέθηκε στη σύσκεψη ασφαλείας του Μονάχου (άρθρο) στη θέση του προέδρου Putin, κυριολεκτικά θα εκπλαγεί – αφού παρουσιάζουν τη Ρωσία ως έναν επικίνδυνο εισβολέα και τρομοκράτη,ως τον κακό λύκο του πλανήτη, ο οποίος πρέπει να απομονωθεί και να διαμελισθεί. Αρκεί φυσικά να ακούσει ο ίδιος την ομιλία (πηγή), χωρίς να χειραγωγηθεί από τους δημοσιογράφους που φαίνεται πως εκτελούν συμβόλαια θανάτου, για να...

Όταν προειδοποιούσε o Βασίλειος Μαρκεζίνης σε μια χειμαρρώδη συνέντευξή του:»Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν”‏ Bίντεο.

  • 2016-02-17_193731
  • Ένα όχι «προφητικό» βίντεο, ένα ειλικρινές βίντεο ενός ανθρώπου, ενός σπουδαίου ΈλληναΑκαδημαϊκού   και συγγραφέα , που έβλεπε το κακό που ερχόταν και προειδοποιούσε :
«Πόσα Μνημόνια πρέπει να μας φορτώσουν στην πλάτη, προτού καταλάβουμε, ότι η φιλοσοφία τους δεν συνταιριάζει με την ανάγκη να έχουμε ανάπτυξη;
Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν Θυμηθείτε π.χ. πώς...

Πώς Ο Σόιμπλε Εξαπάτησε Την Ευρώπη Μέσω Ελλάδας.

απο τον Π. Παναγιώτου
Υπάρχει μία αντίληψη ότι στην οικονομία όλα είναι νούμερα και γι’ αυτό υπάρχει αντικειμενικότητα και τίποτα δε μπορεί να μείνει κρυφό. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Η περίπτωση της ελληνικής κυβέρνησης το 2009, που σήκωσε το χέρι ανακοινώνοντας με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τα προβλήματα της χώρας στις διεθνείς αγορές, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κακής χρηματοπιστωτικής διαχείρισης και οικονομικής διπλωματίας. Αν αντ’ αυτού είχε διαχειριστεί τα προβλήματα της χώρας περνώντας κάτω από ραντάρ των αγορών, τότε η ιστορία θα ήταν πολύ διαφορετική.
Στη διεθνή σκηνή, ο πολιτικός, οικονομικός και γεωστρατηγικός τομέας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι και ανάλογα με τη διαχείριση αλλά και το τί διακυβεύεται σε κάθε περίπτωση, ένα μικρό πρόβλημα μπορεί να λάβει μεγάλες διαστάσεις και ένα μεγάλο πρόβλημα μπορεί να υποβαθμιστεί.
Το πλεονέκτημα της διεθνούς υποβάθμισης ενός μεγάλου προβλήματος είναι ότι η χώρα που το πετυχαίνει κερδίζει χρόνο για να το αντιμετωπίσει, χωρίς να πιέζεται αφόρητα από τις αγορές, οι οποίες, έχουν τη δύναμη να το μεγεθύνουν σε εντυπωσιακό βαθμό.
Ένα τέτοιο μεγάλο πρόβλημα που με μαεστρία υποβαθμίστηκε από τη γερμανική οικονομική διπλωματία είναι η πραγματική κατάσταση της γερμανική οικονομίας και συγκεκριμένα το ότι η όποια δυναμική είχε ανακτήσει μετά τη μεγάλη ύφεση του 2008, κορύφωσε, ήδη, από το 2013! Αυτό αποκαλύπτεται ξεκάθαρα από ..

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ….ΑΥΤΑ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ…..ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΟΣ…ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΜΕΣΑ
1)Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΜΙΝΙ ΑΡΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ/ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ…..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ….ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ….ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ;
2)ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ….ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ….ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ….ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ)…/ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΘΡΟ. .
3)Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΟΥΧΟΙ-24 «ΚΡΥΒΕΤΑΙ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ(ΚΑΙ ΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…ΓΙΑΤΙ ..

Σοκ και Δέος: Η κρίση χτυπάει τη Γερμανία…

editorial-17-2-
Γράφει ο Ceteris Paribus
Ήρθε λοιπόν η ώρα η κρίση να προσβάλει το θεωρούμενο απόρθητο γερμανικό «στρατηγείο» της Ευρώπης; Πολλά στοιχεία του τελευταίου διαστήματος τρέφουν ένα τέτοιο φόβο…
Η είδηση των τελευταίων ημερών είναι αναμφίβολα η έκθεση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών για το γερμανικό κρατικό χρέος, με την υπογραφή του κ. Σόιμπλε, η οποία διαπιστώνει «σημαντικούς κινδύνους» και προτείνει τη λήψη άμεσων μέτρων ύψους 7 – 23 δισ. ευρώ. 
Η έκθεση αποδίδει τους «σημαντικούς κινδύνους» για το γερμανικό κρατικό χρέος στη δημογραφική γήρανση, επιβεβαιώνοντας έτσι εμμέσως (σε ποιο βαθμό, απαιτεί εξειδικευμένη ανάλυση) δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt του Σεπτεμβρίου του 2011, που αποκάλυψε την ύπαρξη «κρυφού χρέους» ύψους 5 τρισ. ευρώ! Το -κατά την Handelsblatt- «κρυφό» γερμανικό χρέος οφείλεται στο μη υπολογισμό μεγάλου ύψους οφειλών του ασφαλιστικού συστήματος και των συνταξιοδοτικών ταμείων.
Τριάμισι χρόνια ύστερα από το αποκαλυπτικό άρθρο της Handelsblatt, στις 6 Μαρτίου 2015, ο.....

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Άγκυρα και που έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, οι Ρώσοι που έχουν αναλάβει όλη την διοίκηση των συριακών και κουρδικών
δυνάμεων που επιτίθενται στο Azez, τελευταία πόλη πριν από τα τουρκικά σύνορα, έχουν ήδη φτάσει σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από τις θέσεις των Τούρκων.

Όπως αναφέρεται, (Yeni Şafak 18/2), οι Ρώσοι έχουν προωθήσει στην επίθεση πάνω από 25 ρωσικά άρματα μάχης τύπου Τ72, Τ55 και Τ62, ενώ μεγάλος αριθμός ρωσικών τεθωρακισμένων έχουν προωθηθεί στα περίχωρα της πόλης Azez και μετέχουν στις....

Στόχος της Τουρκίας πλέον είναι τα Δωδεκάνησα.

Οι Τούρκοι «εξαφανίζουν» Καστελόριζο απαιτώντας ΑΟΖ έως την Κρήτη και την Κύπρο,  είχαμε αναφέρει ότι οι Τούρκοι συνεχίζοντας την «οδό» της συνεχούς προκλητικότητας , του εκφοβισμού και των παράλογων απαιτήσεων , διεκδικούν ΑΟΖ από την Ελλάδα μεταξύ των περιοχών Κρήτης και Κύπρου.
Όπως γίνεται αντιληπτό το Καστελόριζο « εξαφανίζεται» ως δια μαγείας από την περιοχή,  και απλά για την Τουρκία» δεν υπάρχει», διότι έτσι διευκολύνονται καλύτερα τα σχέδια τους.
Το προκλητικότατο δημοσίευμα ανέφερε επίσης  ότι η Ανατολική μεσόγειο Θάλασσα είναι μια «ημίκλειστη θάλασσα» με  υφαλοκρηπίδα και αποκλειστική οικονομική ζώνη, με πολλούς περιορισμούς, οι οποίοι κανονικά θα πρέπει να ...

Το χρέος προς ΑΕΠ έφθασε στο 286% διεθνώς με υπαιτιότητα των κεντρικών τραπεζών.





Oι επικεφαλής των κεντρικών τραπεζών δημιούργησαν τις συνθήκες για μία καταστροφική κατάρρευση των χρηματιστηρίων.

Στα 212 τρισεκ. δολάρια έχει εκτιναχθεί το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος παγκοσμίως με βάση
έκθεση της εταιρίας McKinsey. 

Συγκεκριμένα το παγκόσμιο χρέος δημόσιο και ιδιωτικό αυξήθηκε κατά 57 τρισ. δολ. μεταξύ 2008 και 2ου τριμήνου 2014 ενώ ο παγκόσμιος λόγος χρέους προς ΑΕΠ ανέρχεται στο 286%. 

Η παγκόσμια οικονομία έχει επιδεινωθεί από τα μέσα του 2014, με τους πολιτικούς και τους κεντρικούς τραπεζίτες να επιταχύνουν την ....

Αφορολόγητο το 30% του εισοδήματος με αποδείξεις και πλαστικό χρήμα.

«Πυρετός» επικρατεί στο υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το τι θα ισχύσει φέτος με το αφορολόγητο και τη συλλογή αποδείξεων.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν τα σενάρια για
τη χρήση πλαστικού χρήματος προκειμένου να εξασφαλίζεται η έκπτωση φόρου 2.100 σε μισθωτούς και συνταξιούχους για τα εισοδήματα του 2016 που θα δηλωθούν το επόμενο έτος.

Οπως αναφέρει το Βήμα, για εφέτος, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συγκεντρώσουν αποδείξεις αξίας ίσης με το 30% του συνολικού δηλωθέντος εισοδήματος (από 10% που ήταν τα προηγούμενα χρόνια) και μάλιστα αυτές να προέρχονται από τη χρήση πλαστικού χρήματος για αγορές που θα γίνουν μετά.....

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να αποτελεί την ανώτατη εγγύηση μέσα σε μια κοινωνία, ότι όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις και ότι οι όποιες οικονομικές ανισότητες, η πολιτική θέση και η προβολή από τα ΜΜΕ, δεν οδηγούν σε διακρίσεις μεταξύ των πολιτών, σε ότι αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Δυστυχώς, στα μάτια των πολιτών η ελληνική Δικαιοσύνη έχει 
καταρρεύσει και δεν θεωρείται ότι αποτελεί εγγύηση των ανωτέρω. 

Η μη ανεξαρτησία της από την κυβέρνηση, κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα στην Κοινή Γνώμη. 

Εξάλλου δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, καθόσον όταν το κράτος χρεοκοπεί, προφανώς κάπου έχει....... σημαντικό πρόβλημα και η Δικαιοσύνη που δεν είχε

Η Ελλάδα χώρα υπό προστασία (προτεκτοράτο) του ΝΑΤΟ.

Του Δημήτρη Μηλάκα
Την Άνοιξη του 2010 με την προσφυγή του Γ.Α. Παπανδρέου στο ΔΝΤ για «βοήθεια», με τα συνεπαγόμενα μνημόνια και τις εποπτείες, η χώρα ξύπνησε από το όνειρο της «ισχυρής –οικονομικά- Ελλάδας». Την περασμένη βδομάδα, με την έκκληση (από κοινού με τη Γερμανία και την Τουρκία)  στο ΝΑΤΟ για τον έλεγχο των θαλάσσιων συνόρων στο Αιγαίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδέχτηκε την οδυνηρή
πραγματικότητα: η χώρα τελεί υπό «συνολική» προστασία (προτεκτοράτο).

Αν σε αυτά προστεθεί και το πρόσφατο πριν μερικές βδομάδες ανάλογο αίτημα στην ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή (FRONTEX) για τον έλεγχο των συνόρων και στην ξηρά το ερώτημα που προκύπτει είναι ανησυχητικό: 

Όλοι αυτοί οι μηχανισμοί θα… βοηθήσουν τη χώρα το ίδιο αποτελεσματικά που την «βοηθούν»  στο οικονομικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια οι τρόικες και τα κουαρτέτα;  

Τελικά,  ποιος θα μας προστατέψει από τους....