Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

BINTEO αφύπνισης! Αυτοί που κατηγορούν για ρατσιστικό μίσος, όσους ακόμη αντιστέκονται και αντιδρούν για την σημερινή κατάντια της πατρίδας μας, να τσακιστούν να φύγουν από την Ελλάδα! ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

Ελλάδα, Ισλάμ, λαθρομετανάστες… 

Αυτοί οι ΑΘΛΙΟΙ που κατηγορούν για ρατσιστικό μίσος, όσους ακόμη αντιστέκονται και αντιδρούν για την σημερινή κατάντια της πατρίδας μας, να τσακιστούν να φύγουν από την Ελλάδα! 

Κοπρίτες!


Το βίντεο αυτό είναι για να συνειδητοποιήσετε μερικά πράγματα για την λαθρομετανάστευση στη χώρα μας..

ΑΠΟΛΥΤΩΣ! (υπεύθυνος)..

Δήλωση της Αυτού Χυδαιότητος για Ρωσία:
''Μήνυμα αποφασιστικότητας οι κυρώσεις''(εναντίον της Ελλάδας)!!!

Συγγνώμη, κύριε αναπληρωτά πρωθυπουργέ, να προτείνουμε κάτι;

Με την ίδια ή τέλος πάντων κάποια .....

ΚΕΠΕ: Μελέτη - σοκ για το ασφαλιστικό..

Κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, αύξηση κατά 5 χρόνια του ορίου για τις κατώτατες συντάξεις και περικοπή ορισμένων αναπηρικών συντάξεων, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μελέτη του ΚΕΠΕ που έχει στα χέρια του ο υπουργός Εργασίας. 

Σύμφωνα με τη μελέτη:

• Καταργούνται όλες οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις κάτω των 60 ετών. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για τους ασφαλισμένους του δημοσίου όπου οι άνδρες συνταξιοδοτούνται στα 57 έτη και οι γυναίκες στα 55 έτη

• Προτείνεται η κατώτατη σύνταξη να δίνεται στα 20 χρόνια εργασίας και όχι στα 15 όπως ισχύει σήμερα. Δηλαδή 1500 ένσημα περισσότερα, από τα 4500 θα αυξηθούν στα 6.000. 

• Περικοπή στις αναπηρικές συντάξεις για άτομα έως 53 χρονών 

• Το υπουργείο πρέπει να γνωρίζει τα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών του. 

Η Ελλάδα που ονειρεύονται οι Σαμαροβενιζέλοι πλησιάζει - Στα 10 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ταμεία!

Στα 10,5 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, σύμφωνα με στοιχεία των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλών...

Πήρε το πράσινο φώς η Εφορία: Θα μπαίνει σε σπίτια και θα κάνει κατασχέσεις!

Με μια γνωμοδότηση-σοκ το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους δίνει το πράσινο φως σε εφοριακούς να μπαίνουν μέσα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις προκειμένου να ψάξουν να βρουν «μαύρο χρήμα» ή να κατασχέσουν άλλα κινητά αντικείμενα για την είσπραξη οφειλομένων. 

Η απόφαση...