Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ??? Tην ώρα που προσοντούχοι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά ή εάν βρουν παίρνουν μηνιάτικο 500 ευρώ ο κ. Ηλ.Πλασκοβίτης τσεπώνει 12.000 ευρώ το μήνα!

Μισθό πείνας 12.000 ευρώ παίρνει ο έχων αμνησία επίορκος κ. Ηλίας Πλασκοβίτης

Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του EXTRA Channel στηλίτευσε ο Γ.Γ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος τα έργα και τις ημέρες του κ. Πλασκοβίτη. Πως την ώρα που ταλαντούχοι και προσοντούχοι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά ή εάν βρουν παίρνουν μηνιάτικο 500 ευρώ ο κ. Ηλ. Πλασκοβίτης τσεπώνει 12.000 ευρώ το μήνα!…

Ο διορισμός του golden boy έγινε την ώρα που οι τρείς Κυβερνώντες καμπαλέρος αποφάσισαν σκληρά μέτρα λιτότητας για μικροσυνταξιούχους και χαμηλόμισθους. 


Ο κ. Πλασκοβίτης απαντώντας σε ερώτηση για την προκλητική πρόσκληση είπε ότι : « Ναι, προσελήφθην στην Τράπεζα της Ελλάδος αλλά δεν γνωρίζω τις αποδοχές μου, γιατί βρίσκομαι σε διακοπές».

End Game: Το αμφιλεγόμενο έγγραφο που αποκαλύπτει σχέδιο των τραπεζιτών για εξόντωση χωρών (και η Ελλάδα στην πρωτη γραμμή).

undefined
Larry Summers και το μυστικό ” End Game” Memo

άν τό εγγραφο του 1990 είναι γνήσιο αποδεικύεται ή συνομωσία
τών τραπεζιτών για τήν ληστεία τών κρατών που μέσα σε αυτά είναι και η Ελλάδα.

Με τον Greg Palast για το περιοδικό ”Vice”

Όταν ένα πουλάκι έριξε το υπόμνημα End Game μέσα από το παράθυρο μου , το περιεχόμενό του ήταν τόσο εκρηκτικό , τόσο άρρωστο και κακό , που απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω .

Το Υπόμνημα επιβεβαίωνε τήν πιο τρελή φαντασίωση κάθε συνωμοσιολόγου : Ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1990, κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι του Δημοσίου συνωμότησαν κρυφά με μια μικρή κλίκα τραπεζιτών γιά να διαλύσουν τό δημοσιονομικό σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο . 


Όταν βλέπετε 26.3% ανεργία στην Ισπανία , την απελπισία και την πείνα στην Ελλάδα , τις ταραχές στην Ινδονησία και την πτώχευση του Ντιτρόιτ , πρέπει να πάτε πίσω σε αυτό το σημείωμα End Game , τη γένεση του αίματος και δακρύων .

Ο αξιωματούχος του Υπουργείου Οικονομικών που έπαιξε το μυστικό παιχνίδι End Game των τραπεζιτών ήταν ο Larry Summers . 


Σήμερα , ο Larry Summers είναι η κορυφαία επιλογή του Μπαράκ Ομπάμα για πρόεδρος τής Federal Reserve , της Παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας . 

Αν το εμπιστευτικό σημείωμα είναι αυθεντικό , τότε ο Summers δεν θα πρέπει να υπηρετήσει την Fed , θα πρέπει να “υπηρετήσει” σε κάποιο μπουντρούμι που προορίζεται για τους παράφρονες οικονομικούς εγκληματίες.......

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ...?? Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΘΑΝΕ ..ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!


Ζούμε σε ένα καθεστώς απόλυτης τρομοκρατίας με την αγαστή συνεργασία δικαστικών,πολιτικών,δημοσιογράφων και άλλων ...εκλεκτών της Ελληνικής κοινωνίας.

Βλέπετε όλοι εμείς είμαστε οι παράνομοι, σε ένα κράτος ευνομούμενο που όλα λειτουργούν νόμιμα και δημοκρατικά, με πρώτη την Ελληνική Βουλή.


Διαπρεπείς οικονομολόγοι, Έλληνες και ξένοι, μιλούν για λάθος, κορυφαίοι Έλληνες συνταγματολόγοι, μιλούν για καταστρατήγηση του Συντάγματος αλλά το αυτί της κυβερνητικής τρόικας και των συνεργατών της δεν ιδρώνει......

Όλους μας έχουν για το πριονιστήριο!

undefined
Αν οι δημο(σ)κόποι έχουν δίκιο, υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι συνελλήνων που θεωρούν μονόδρομο την εφαρμογή των πολιτικών που απορρέουν από το Μνημόνιο. 
 
Συμπολίτες μας, ψηφοφόροι που συναποφασίζουν πώς θα κυβερνάται ετούτος ο τόπος, είναι κι αυτοί. 

Είτε από αφέλεια είτε από ίδιο συμφέρον, αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία, κατά πάσα πιθανότητα, από φόβο -τον φόβο που σπέρνει κάθε βράδυ το καθεστώς, διαμέσου των διαπλεκόμενων μέσων μαζικής εξαπάτησης- πιστεύουν στο  “success story” κι ευελπιστούν ότι αυτό το αφήγημα της επιτυχίας είναι βάσιμο. 

Πας ποτέ στην χωματερή να πάρεις τα μπάζα και τα υλικά από παλιές κατεδαφίσεις, για να χτίσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου;

undefined
     Θα έπαιρνε κάποιος τον κακοποιόπου του λήστεψε το σπίτι, για να του εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού;

     Θα έπαιρνε μήπως τον λογιστή που έχει καταδικαστεί για απάτες και εικονικά τιμολόγια, για διαχειριστή στην καινούργια του εταιρεία;

     Τον ύποπτο για παιδοφιλία,δάσκαλο για τα παιδιά του;

     Πας ποτέ στην χωματερή να πάρεις ταμπάζα και τα υλικά από παλιές κατεδαφίσεις, για να χτίσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου;

     Με ποιά λογική λοιπόν μία μερίδα (τουλάχιστον) του λαού είναι διατεθειμένη να εμπιστευτεί την διάσωση και την αναγέννηση της χώρας, σ' αυτούς που είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υπεύθυνοι για την καταστροφή και τον διασυρμό της;

     Είναι δυνατόν όσοι ακόμα σήμερα στελεχώνουν την ''εγκληματική πολιτική οργάνωση'' ΠαΣοΚ, να μπορούν και να ΘΕΛΟΥΝ να σώσουν την Ελλάδα;


     Όταν μιά τέτοια πραγματική διάσωση σημαίνει ....

Έχετε e-mail..

     Η χώρα δουλεύει τέλεια!
     Σαν ηλεκτρονικός υπολογιστής.Κομπιούτερ!

     Γι αυτό και κυβερνάται πλέον με e-mail !

     Την εντολή της έστειλε η τρόϊκα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

     ''Εντέλεστε να κλείσετε άμεσα τις αμυντικές σας βιομηχανίες ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ και ΕΑΣ, και να πετάξετε στον δρόμο τους εργαζόμενους χωρίς καμία αποζημίωση! 


Επίσης εντέλεστε να μας κρατάτε συνεχώς ενήμερους για τις ενέργειές σας. Αλλοιώς, δόση δεν έχει! ''

     ''Επίσης τις παπαριές που ψιθυρίζει ο ''πρωθυπουργός'' σας περί μείωσης του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, να τις ξεχάσετε! 


Έχουμε ενημερώσει σχετικά το τσουτσέκι μας το Στουρνάρι, να του κόψει τον βήχαΑλλοιώς, δόση δεν έχει! ''

  ''Α, και να μην το ξεχάσουμε! 

Υποναύαρχος Λ.Σ- Νομικός Α. Παπαντωνίου: Φωνάζω… Ακούει κανείς; - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από τρία χρόνια, γεμάτα, συστηματικής Γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού και Προδοσίας κάθε Εθνικού Ιδεώδους, με την παράδοση άνευ όρων και αμετάκλητα της Εθνικής Κυριαρχίας, κατά παράβαση του άρθρου 28 του Συντάγματος,στις Δυνάμεις του Διεθνούς  Χρηματοπιστοτικού Συστήματος, με κύρια έκφρασή του την Ευρωπαική Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε στον Πόλεμο με Πόλεμο.

Είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να ξαναγυρίσουμε στις ρίζες μας, στην Ιστορία μας και να αποδείξουμε στην πράξη οτι “…..για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη Δόξα τραβά”.

Είναι απόλυτη ανάγκη να θυμηθούμε οτι από τον Τόπο αυτό πέρασαν πολλοί και διάφοροι Κατακτητές η Επίδοξοι Κατακτητές, κανείς όμως δεν στάθηκε ικανός να υποτάξει το Φρόνημα των Ελλήνων, που πάντα είχαν τον τρόπο με θυσίες και Αγώνες να ανακτήσουν την Ελευθερία τους και να συνεχίσουν μια πορεία, μια παρουσία χιλιετηρίδων, δίνοντας τα φώτα του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας.

Έχοντας τα πιο πάνω σαν παρακαταθήκη ήρθε η ώρα να φωνάξουμε βροντερά όλοι μαζί και ο κάθε ένας μόνος του ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Ζούμε τις παραμονές του δικού μας 1453.

Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να παραπέμπουν περισσότερο στην εθνική καταστροφή του 1922, πλην όμως τα σημάδια της παρακμής μας γυρνούν αρκετά πίσω, στις παραμονές του 1453.

του Στρατή Μαζίδη

Εδαφικά περιορισμένη η τότε στα χαρτιά μόνο αυτοκρατορία, εμείς ήδη μετράμε απώλειες όπως αυτή της μισής Κύπρου ή των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο με το παράδοξο των 6 μιλίων στο νέρο και 10 στον αέρα!

Φτωχή η τότε αυτοκρατορία, πάμπτωχη η σημερινή Ελλάδα.

"Ο Αλαφούζος με αντάλλαξε με τους Γερμανούς" - "Τελείωσαν" τον Γ. Τράγκα από τον ΣΚΑΪ .ΒΙΝΤΕΟ.

undefined

Πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον ΣΚΑΪ (και ενώ το τρέιλερ ήταν ήδη στον αέρα),
το συγκρότημα Αλαφούζου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τράγκας αιφνιδιάστηκε από την κίνηση αυτή και όπως έλεγε σε συνεργάτες του χαρακτηριστικά "ο Αλαφούζος με αντάλλαξε με τους Γερμανούς".

Πράγματι, φαίνεται να υπάρχει έντονο παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνση Τράγκα αφού υπάρχει η πληροφορία ότι η γερμανική πρεσβεία ....