Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ....

 ---------------------------------------------------------------------
         Στόχος η ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ  &  ΟΙ  ΑΝ.ΕΛ.     
          και κάθε Ελληνικό Πατριωτικό κόμμα    
       -------------------------------------------------------------
και ΠΑΣΟΚ απέρριψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ...Η νύχτα των εκλογών, θα μπορούσα να πω, ότι θα μοιάζει με τη νύχτα των Στρατηγών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Η νύχτα των εκλογών θα είναι νύχτα νοθείας και πολιτικών φαινομένων επάνω από την Ελλάδα.

Σήμερα στελέχη της Ν.Δ. δήλωσαν ότι δεν θα παραδώσουν την εξουσία στο ΣΥΡΙΖΑ, άρα θα κάνουν ΝΟΘΕΙΑ με εντολές των Σιωνιστών του Μεγάλου Αδελφού!!! Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του ΥΠ.ΕΣ. είναι στα χέρια τους. Ότι θέλουν κάνουν...........

Οι τυχοδιώκτες χρυσοθήρες πολιτικοί πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους πατριώτες πολιτικούς διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν απο
το μεγάλο Αδελφό της Σιων. Ν.Τ.Π.

Κύκλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας δήλωσαν προσφάτως ότι η κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές, θα αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία, με σκοπό να υλοποιήσουν τα Γεωπολιτικά σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας.

Οι προδότες πολιτικοί μαριονέτες του προέδρου Ρότσιλντ, κρύβουν τα ευρήματα της Αμφίπολης, επειδή χαλάνε τα Γεωπολιτικά σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, περί ακρωτηριασμού της Ελλάδος, και ιδρύσεως του κράτους των Σκοπίων μέχρι το Αιγαίο, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.

Με τα ευρήματα της Αμφίπολης αποδεικνύεται η Ελληνικότητα της Μακεδονίας, τους χαλάει τα σχέδια, και αυτό δεν το θέλουν οι Σιωνιστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

Γιαυτό Έλληνες Μακεδόνες, αφήστε τα ανδρείκελα της Ν.Δ., και ψηφίστε Ελληνικά πατριωτικά κόμματα, εάν δεν θέλετε να γίνετε Σκοπιανοί!!!!

Αλλιώς με τους αχυρανθρώπους που ψηφίζετε, είσθε άξιοι της μοίρας σας!!! Η Ελληνική Θράκη, και το Αιγαίο με τα νησιά, (λόγω Α.Ο.Ζ.), είναι.....

Διασώθηκαν οι τράπεζες, όχι ο λαός…

Διασώθηκαν οι τράπεζες, όχι ο λαός…Στο θέμα της διαγραφής μέρους του ελληνικού χρέους αναφέρεται η Holly Ellyatt σε άρθρο της στην ιστοσελίδα του CNBC με τίτλο «Would forgiving Greece’s debt really be that bad?» μετά τη χθεσινή συνέντευξη της διευθυντρίας του ΔΝΤ, Christine Lagarde, στους Irish Times, ότι «το χρέος είναι χρέος και αποτελεί συμβόλαιο».

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, δεν θεωρούν όλοι ότι ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν τόσο τρομακτική για την οικονομία της χώρας ή για τον ελληνικό λαό, ο οποίος στράφηκε στο κόμμα και στο ηγέτη του, Αλέξη Τσίπρα, εξαιτίας κυρίως των μέτρων λιτότητας.


Χθες η Jubilee Debt Campaign, μια οργάνωση που τάσσεται κατά των «άδικων 
χρεών», δήλωσε ότι......

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΓΑΠ: ΥΠΕΡ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου καλεσμένος χθές στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα του δημοσιογράφου καιτου παρευρισκομένου κοινού.

Μετά από την καταστροφή της χώρας μας την οποία έβαλε 5 χρόνια πρίν με τρόπο δόλιο στο ΔΝΤ, δεν κάνει καθόλου αυτοκριτική, αλλά αντιθέτως κατηγορεί τον Κώστα Καραμανλή ως κύριο υπαίτιο αυτών που ζούμε και παρουσιάζεται ως ο πιό σωστός και αλάνθαστος πρωθυπουργός στην διακυβέρνηση του.

Σε πολλές από τις απαντήσεις του κατά την.....

Σου είχα πει...Σου είχα γράψει ... κι εσύ χλεύαζες... (βιντεο).

Μετά από αυτές τις εκλογές τίποτα δεν θα είναι ίδιο... τώρα είμαστε καλά... από την Δευτέρα θα μπούμε σε ένα δρόμο που δεν θα έχει γυρισμό... 
Κάποτε σου έλεγα για μια ιστορία που εσύ την χλεύαζες...



Πάνε πολλά χρόνια από τότε...Σου είχα πει, όταν εγώ είμουν 16 και ξεκινούσα τον ΕΟΕ, για μια ημέρα που θα έχεις μείνει μόνος, για μια ημέρα που δεν θα έχεις λεφτά ούτε για το καφέ σου.... και εσύ τότε γελούσες και εσύ τότε έπινες 4 καφέδες την ημέρα... 
Σου είχα πει πως μια ημέρα θα ανοίξεις την τηλεορασή σου και όλα θα έχουν ξεπουληθεί, εσύ όμως τότε αγόραζες... αγόραζες. 
Σου είχα γράψει ότι όλοι είναι τα ίδιο, όλοι είναι πιόνια. Εσύ όμως ήσουν τότε πιο κομματοσκύλο και από τα τα κομματόσκυλα... 

Τα χρόνια πέρασαν....

Τι θα ήθελα να δω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

του Σταύρου Κατσούλη

Το προηγούμενο άρθρο (εδώ), ήταν μάλλον λίγο light, τουλάχιστον όσον αφορά τις λεπτομέρειες της κατάστασης που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν είτε αυτοδύναμα είτε όχι, γίνει κυβέρνηση. 


Σήμερα όμως, ας μπούμε λίγο σε κάποιες λεπτομέρειες από τις καυτές πατάτες που θα λάβει στα χέρια του. 

Και θα εξηγηθούν οι λόγοι, για τους οποίους, δεν θα φτάσουν κάποιες κοινωνικές παροχές, εάν θέλει όχι απλά να λέγεται, αλλά να είναι προοδευτικό και ριζοσπαστικό κόμμα... 

Το «αριστερά» το άφησα έξω, γιατί δεν μου καίγεται καρφί αν είναι ή δεν είναι, εάν δεν κάνει τα αυτονόητα, ασχέτως ιδεολογίας...
 

Πόσο ρεαλιστικός είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ "Να αλλάξει την Ευρώπη" και τι θα γίνει πολύ πριν το προσπαθήσει 

Ο ΣΥΡΙΖΑ διατυμπανίζει συνεχώς, ότι για να γίνουν αυτά που θέλει, θα πρέπει να αλλάξει η Ευρώπη. Παρ όλο που δεν έχει καταθέσει κάποιο σχέδιο για το πως ακριβώς θα τα βάλει με τους τοκογλύφους και εξουσιαστές της Ε.Ε., εμμέσως πλην σαφώς, στελέχη του έχουν ήδη αναφέρει ότι θα «συνεργαστούν» με άλλες ....

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ...


ΚΑΛΗΜΕΡΑ........Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ !!! ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ !!

Σταματήστε να ΦΟΒΑΣΤΕ ....!!!!ΒΙΝΤΕΟ.

Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Σταματήστε να ΦΟΒΑΣΤΕ. Το Πολιτικό Σύστημα βασίζεται στο ΦΟΒΟ σας για να συνεχίζει να υπάρχει. Το Πολιτικό Σύστημα δεν είναι οι κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τον λαό. 
Ο ΛΑΟΣ δεν πρέπει να ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ του αλλά οι ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. 
Αλλά σας έχουν κάνει να φοβάστε. Σας ελέγχουν με την ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, με τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, με τα Μ.Μ.Ε. σας βάζουν στο κεφάλι ιδέες που δεν είναι δικές σας, και σας μαθαίνουν να σκέπτεστε με την ΔΙΚΗ τους ΛΟΓΙΚΗ, αυτή που τους βολεύει.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, σταματήστε να φοβάστε. 
Δεν πειράζει να κάνατε λάθος αν ψηφίσατε λάθος. Πρέπει να καταλάβεται ότι ο ΦΟΒΟΣ που σας εμφυτεύουν καθημερινά σας κάνει πλύση εγκεφάλου. 
Σας ΦΟΒΙΖΟΥΝ διαρκώς, μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, έτσι ώστε να μην ξεχνάτε ποτέ το αίσθημα του ΦΟΒΟΥ, έτσι ώστε ο ΦΟΒΟΣ σας να γίνετε ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΦΥΣΗ. Κάτι το οποίο θεωρείτε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να συμβαίνει, και έτσι το σύστημα διατηρεί την ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του.
Τα φερέφωνα του Συστήματος από κανάλια, ΜΜΕ, ραδιόφωνα, εφημερίδες, και ανεγκέφαλους αμόρφωτους άσκεπτους οπαδούς που τρέχουν σαν......