Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Έκτακτη ενημέρωση: Νόμος 3984/2011, προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων, ιστών & κυττάρων.

ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ !

Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

Επειδή από σήμερα 1 Ιουλίου 2013 μπορεί να γίνει αφαίρεση οργάνων, ιστών και κυττάρων βάσει του αρθ 9 του νόμου 3984 (ΦΕΚ 150/27-6-2011) όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 55 του νόμου 4075 (ΦΕΚ Α’ 89/11-04-2012), αλλά η άγνοια του νόμου είναι σχεδόν απόλυτη, επιβάλλεται να γίνει μια ανακεφαλαίωση και μια όσο το δυνατόν καλύτερη αποκωδικοποίηση του έτσι ώστε να καταλάβει ο καθένας γιατί o νόμος αυτός δεν μπορεί και δεν πρέπει να εφαρμοστεί.

Ότι και αν διαβάσατε μέχρι τώρα, ότι και αν νομίζετε ότι ξέρετε για το νόμο αυτό δεν έχει σημασία. Διαβάστε οπωσδήποτε αυτό το κείμενο έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να αποφασίσετε εν γνώση πια τι και πως θα .....

Άραγε είναι κατάρα ή αποπομπή της Τρόϊκα όπως έκαμε η Ισλανδία; - ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

Το 2008 η Ισλανδία πτώχευσε. Το χρέος της το 2007, ένα χρόνο πριν τιναχτεί η στον αέρα η οικονομία της, ήταν 900% του ΑΕΠ! 

Ως φυσιολογική συνέχεια ακολούθησε οικονομική κρίση το 2008 με αποτέλεσμα οι τρεις τράπεζές της να πτωχεύσουν και το νόμισμά της να χάσει το 85% της αξίας του έναντι του ευρώ!

2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και δρομολογούνται πρόωρες εκλογές που προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. 

Δεν δικαιούσθε για να ομιλείτε!

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την Παγκόσμια Χρηματοπιστωτική Κρίση δεν δικαιούνται να δίνουν συμβουλές σε άλλους: 

Εδώ και τρία χρόνια αυτή είναι η απαξιωτική απάντηση του Σόιμπλε στους Αμερικανούς ομολόγους του όταν του ζητούν να χαλαρώσει τη λιτότητα στην Ευρωζώνη για να πριμοδοτήσουν την Ανάπτυξη..
undefined
Μετά τις προχθεσινές αποκαλύψεις του «Der Spiegel» για τις παρακολουθήσεις σε βάρος των Ευρωπαίων και κυρίως της Γερμανίας, η απαξιωτική στάση Σόιμπλε όχι μόνον ....

Το μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι πίσω από την ελληνική κριση.

undefinedΚαταστροφή ενός ‘Εθνους

Η ταχύτητα καταστροφής του ελληνικού λαού, της οικονομίας, της ηθικο-πνευματικής του κατάστασης, της δημοκρατίας του, των δύο κρατών του (Ελλάδας-Κύπρου) κόβει την ανάσα όποιου την καταλαβαίνει βαθειά.

Αυτό θάπρεπε κανονικά να προκαλέσει προ πολλού θυελλώδεις, «επαναστατικές» αντιδράσεις. 


Αν δεν τόκανε συντρέχουν πολλοί λόγοι, ένας εκ των οποίων είναι ακριβώς η έκταση/βάθος της καταστροφής, η ένταση της απειλής. 

Ενεργοποιούν «σύνδρομο στρουθοκαμήλου», ενδόμυχη άρνηση πραγματικότητας, αυτοπλύση εγκεφάλου κοινής γνώμης .....