Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Phoenix Capital: Υπάρχει «φούσκα» στα πάντα - Αυτό που έρχεται θα είναι πολύ χειρότερο από το 2008.

Το ράλι της περασμένης εβδομάδας ήταν πιθανότατα το τέλος του παιχνιδιού των αποδόσεων για το κλείσιμο του τριμήνου και τίποτε άλλο 
 
Το ράλι της περασμένης εβδομάδας ήταν πιθανότατα το τέλος του παιχνιδιού των αποδόσεων για το κλείσιμο του τριμήνου και τίποτε άλλο, επισημαίνει στην ....

Η οικονομική γενοκτονία των Ελλήνων!

Οι ολιγάρχες που διοικούν τη σημερινή Ευρώπη αρέσκονται να την αποκαλούν Ευρωπαϊκή «Ένωση», ενώ στην πραγματικότητα είναι μια φαντασιακή ομοσπονδία, μία, τύποις και ουσία, Ευρωπαϊκή Ένωση Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.).

Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός, συγγραφέας

Ένας ου-τόπος, με σοβαρό έλλειμμα «Κοινωνικής Δημοκρατίας». Μια Ευρώπη που την κυβερνούν δύο τρεις μεγάλες χώρες με τους δορυφόρους τους. Στην πράξη, οι λαοί των μικρότερων χωρών δεν έχουν ίσα δικαιώματα, αλλά αέναες οικονομικές υποχρεώσεις σε αποτυχημένα οικονομικά σχέδια. 

Σχέδια, που οι ίδιοι που τα εκπονούν αναγνωρίζουν κατόπιν την αδυναμία εφαρμογής τους λόγω αποτυχίας. Σε αυτή την Ευρωπαϊκή «Ένωση» ποτέ δεν υπήρξε καθολική λαϊκή ψηφοφορία για κοινό Σύνταγμα, «Πρόεδρο Δημοκρατίας της Ευρώπης», με αξιοπρεπή δικαιώματα, κοινή, ενιαία κυβέρνηση με ψηφισμένους υπουργούς, και με τραπεζίτες εκλεγμένους μετά από ....

ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/07/nato2.jpg
Αυτές τις ημέρες έγινε η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, όπου εκλήθησαν να παραστούν όλοι οι Αρχηγοί των Κρατών-μελών του ΝΑΤΟ.
Προς ενημέρωσην του Ελληνικού Λαού, για την ποιότητα του ΝΑΤΟ, παραθέτω τα κάτωθι.

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., όπως και όλοι οι Ευρωπαίοι Βασιλείς, Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί, της Εβραϊκής Σιωνιστικής Ε.Ε., είναι απλώς υπάλληλοι, πιόνια & μαριονέτες της Ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
(Βαρώνος όνομα & πράμα).

Αυτά σας τα γράφω για ενημέρωση, επειδή η ηγεσία της Ελλάδος, έσπευσαν να προσκυνήσουν τον φουκαρά τον ΟΒΑΜΑ, υπαλληλάκο και ορντινάντσα του Κοσμοκράτωρα Βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ο ......

Πως ο Ρότσιλντ ήλεγχε τη Ρωσία, πριν αναλάβει ο Πούτιν – Οι ρώσοι ολιγάρχες, αντίπαλοι του Πούτιν, είναι πιόνια των Ρότσιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη, για το ότι ασκούσε έλεγχο ο Ρότσιλντ πάνω στη Ρωσία, τον καιρό που δεν ήταν στο τιμόνι της χώρας ο Πούτιν, από τον Alex Jones.

Έκαναν ότι ήθελαν, μέχρι που ο Βλαντιμίρ Πούτιν τους πήγε στο δικαστήριο και τους κατηγόρησε για την προδοσία τους. Εμφανής ο ρόλος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην υπονόμευση και τη στόχευση της Ρωσίας.

Το βίντεο έχει Ελληνικούς υποτίτλους και αξίζει να το δείτε:

Πώς θα μειώσετε το λογαριασμό του σουπερμάρκετ.

Πώς θα μειώσετε το λογαριασμό του σουπερμάρκετ  - Κεντρική Εικόνα/Video
Όφελος ακόμα και 50% μπορεί να φέρει στις τσέπες των καταναλωτών η σωστή επιλογή προσφορών που «κρύβονται» καθημερινά στα ράφια των σουπερμάρκετ σε μια σειρά προϊόντων όπως τρόφιμα, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής.
Το «κυνήγι» των καταναλωτών έχει αναγκάσει ακόμα και τις εταιρείες που τα προηγούμενα χρόνια περιελάμβαναν στις προωθητικές τους ενέργειες την παροχή ενός δώρου με την αγορά ενός προϊόντος (π.χ. είδη οικιακής χρήσης, λευκά είδη, κ.λπ.), σήμερα να προτιμούν να προσφέρουν τα προϊόντα τους «1+1» ή «2+1», ή εκπτωτικά κουπόνια ή επιπλέον δωρεάν ποσότητα προϊόντος.
Έτσι με τη σωστή επιλογή αγορών, ο καταναλωτής μπορεί να ....

Γκορμπατσόφ: "Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να ξεκινήσει πόλεμο με τη Ρωσία"

 Ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κατηγόρησε το ΝΑΤΟ για προετοιμασίες "επιθετικής επιχείρησης" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κατά της Ρωσίας! 

 Ο κ. Γκορμπατσόφ επέκρινε την απόφαση του ΝΑΤΟ να αναπτύξει 4.000 περισσότερα διεθνή στρατεύματα στην Ανατολική Ευρώπη με πρόσχημα την σύνοδο κορυφής στην Βαρσοβία. 


 Οι εντάσεις μεταξύ των κρατών μελών του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας και ιδίως με τις ΗΠΑ, τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί .....

Οι τέσσερις αδελφές

386
Από την Αθήνα έως το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη τα ΜΜΕ αναφέρονται πολύ συχνά στα ίδια θέματα, χρησιμοποιώντας παρόμοιο ύφος – γεγονός που θυμίζει ελεγχόμενη ενημέρωση από απολυταρχικά κράτη, με απώτερο στόχο την προπαγάνδα και τη χειραγώγηση των «λαϊκών μαζών», προς όφελος μίας συνεχώς μικρότερης ελίτ
.«Η δημοσιογραφία είναι μία κόλαση – μία άβυσσος της αδικίας, των ψεμάτων και της προδοσίας» (Balzac, στο «Χαμένες Ουτοπίες»).
.Άποψη
Οι ειδήσεις δεν είναι ο τομέας μας, ούτε θέλαμε ποτέ να είναι – επειδή αποτελούν μέρος ενός μηχανισμού προπαγάνδας και χειραγώγησης,τον οποίο φυσικά δεν επιθυμούμε να στηρίζουμε.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πολλές έρευνες, το μεγαλύτερο ποσοστό των ειδήσεων στα ΜΜΕ προέρχονται από τέσσερις μόνο...

Ο βιαστικός χαρτοπαίκτης.

379
Εάν επιτραπεί η διάσωση των τραπεζών από το δημόσιο, τότε θα χρεοκοπήσει το κράτος. Εάν όχι, τότε θα χρεοκοπήσουν οι Πολίτες του. Επομένως η λύση είναι η λιρέτα, μαζί με τη διαγραφή μέρους των οφειλών – εκτός εάν αποφασισθεί μία συνδιάσκεψη χρέους της Ευρώπης.
«Είναι προφανές ότι, θα χρειαστεί ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα του ιταλικού τραπεζικού συστήματος. Όμως, με τα ξένα κεφάλαια να εγκαταλείπουν την χώρα, οι τράπεζες θα χρειαστούν ενέσεις ρευστότητας από την κυβέρνηση. Και εδώ είναι που ξεκινά το πρόβλημα, αφού με βάση του νέους κανόνες της Ευρωζώνης, είναι αδύνατον να συμβεί.
Δεν μπορεί να υπάρξει ....

Έρχεται απέραντη πυρηνική έρημος…

Cm-7_kvXYAAUWgI.jpg
Χωρίς υπερβολή,η σύνοδος του ΝΑΤΟ,στην Πολωνία,το διήμερο που μας πέρασε,έδωσε το πράσινο φως,για την περαιτέρω περικύκλωση της Ρωσίας και την έναρξη στρατιωτικής αιφνιδιαστικής επίθεσης,κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων,να μην κρυβόμαστε,αυτός είναι ο στόχος τους.

Ήδη ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ,μετακινούνται σε απόσταση αναπνοής από την Αγία Πετρούπολη,ενώ σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες,οι δυνάμεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ,που καταφθάνουν στην ανατολική Ευρώπη,είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που δημοσιεύονται σε χάρτες και περιοδικά του ειδικού τύπου.


Από την πλευρά της η Ρωσία έχει ήδη ολοκληρώσει την μεγαλύτερη στρατιωτική κινητοποίηση της χώρας,από την λήξη του Β’Παγκοσμίου πολέμου,με την δυτική στρατιωτική περιφέρεια να φιλοξενεί....

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ: "Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ"! Ο ΟΛΑΝΤ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η δήλωση-βόμβα του υπουργού Οικονομικών έρχεται να τα πει όλα και να δείξει σε ποιο σημείο βρίσκεται και η ελληνική οικονομία με τους...
Τσίπρα-Καμμένο να μας παραμυθιάζουν ότι πάμε για ανάπτυξη! Καραγκιόζηδες είναι και απατεώνες. 
Διαβάζουμε από το independent.co.uk:
France’s employment minister Michel Sapin has admitted the country is “totally bankrupt”.
The unexpected news came.....

Κοιμήθηκαν με… οικόπεδα, ξυπνούν με… χωράφια! Είδηση σοκ: Τέλος πλέον η δόμηση σε αγροτεμάχια.

http://www.cretanmagazine.gr/wp-content/uploads/2016/07/spiti-agrotemaxio.jpg
Κοιμήθηκαν με… οικόπεδα, ξυπνούν με… χωράφια! Ούτε λίγο-ούτε πολύ, αυτό ισχύει για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων στην Κρήτη και εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη τη χώρα, μέσω ειδικής αιφνιδιαστικής νομοθετικής ρύθμισης του ΥΠΕΚΑ, που ήρθε χθες προς ψήφιση στη Βουλή, και η οποία βάζει «πάγο» σε κάθε οικοδομική, οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα σε αγροτικές περιοχές εκτός οικισμών!

Μέχρι τώρα, ιδιοκτήτες ακινήτων σε εκτός σχεδίου περιοχές χαρακτηρισμένες ως γεωργικές ζώνες υψηλής παραγωγικότητας μπορούσαν κάλλιστα να χτίσουν σπίτια, εξοχικά ή επιχειρήσεις εφόσον συνέτρεχαν ορισμένες προϋποθέσεις, εφόσον συγκεκριμένα τα ακίνητα «βλέπουν» σε δρόμο (εθνική οδό, επαρχιακή οδό, δημοτική οδό) ή βρίσκονται σε συγκεκριμένη απόσταση 200 και 150 μέτρων αντίστοιχα από εθνικό-επαρχιακό δρόμο και από δημοτικό δρόμο.Με ειδική τροποποίηση άρθρου όμως του ΥΠΕΚΑ, που κατατέθηκε εν κρυπτώ, εν αγνοία όλων, σε μάλλον… άσχετο νομοσχέδιο που αφορά στους ενεργειακούς επιθεωρητές (!), έρχεται η πλήρης ανατροπή! Σε όλα αυτά τα ακίνητα, που είναι πάρα πολλά και εδώ στην Κρήτη, απαγορεύεται ρητά πλέον οτιδήποτε. 


Δεν επιτρέπεται καμία οικοδόμηση, είτε ...

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ: «Οι δανειστές θα φύγουν από την Ελλάδα μόνο όταν…»

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ: «Οι δανειστές θα φύγουν από την Ελλάδα μόνο όταν…»
Μια ιδιαίτερα οξυδερκής πρόβλεψη σχετικά με την εξοδο των… δανειστών απο την Ελλάδα, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. 
Ο Αρχιεπίσκοπος, αφού ξέσπασε για τις βλέψεις των πιστωτών μας τονίζοντας πως «Μας πνίγουν, μας οδηγούν σε ασφυξία μέχρι να επιτύχουν την πλήρη παράδοση», σημείωσε:
«Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Οι ξένοι δε θα φύγουν από την Ελλάδα μέχρι ...

Αντισταθείτε στους δρόμους βγείτε, Έλληνες είμαστε του κερατά!

Ακούστε το τραγούδι-κάλεσμα του Β.Σκουλά: Αντισταθείτε στους δρόμους βγείτε, Έλληνες είμαστε του κερατά! (βίντεο)

Ο Βασίλης Σκουλάς, με την επιβλητική φωνή του, έχει τον τρόπο να συμμετάσχει στην προσπάθεια αφύπνισης των Ελλήνων. Το νέο του τραγούδι είναι ένα κάλεσμα στους Έλληνες. Τραγουδά, σε ....

Σόιμπλε: Πρέπει να δράσουμε γρήγορα για να μην υπάρξει «φωτιά» από το Brexit.



Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να δράσουν γρήγορα ώστε να διασφαλίσουν ότι το Brexit δεν θα προκαλέσει μία «μεγάλη φωτιά» στη Γηραιά Ήπειρο, και να αποδείξουν ότι η Ε.Ε. παραμένει η σωστή λύση για τα προβλήματα των πολιτών της, δήλωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Η Ευρώπη πρέπει γρήγορα να αποδείξει ότι προσφέρει αξία, λύνοντας τις επείγουσες ερωτήσεις», είπε ο κ. Σόιμπλε. «Αλλά πρέπει να δράσουμε γρήγορα, ώστε να μην υπάρξει μία μεγάλη φωτιά από το Brexit».

Τόνισε πως η Ευρώπη οφείλει.....

Ανατροπές σε φόρους ακινήτων - φοροαπαλλαγές.

Τα πάνω - κάτω στη φορολόγηση των ακινήτων φέρνουν οι προτάσεις της ΓΓΔΕ για την «ανακατανομή των βαρών». 

Ακριβότερες γονικές παροχές και μεταβιβάσεις. 

Αλλάζουν αφορολόγητα ποσά, κλίμακες, συντελεστές φόρων.

 Ποιες φοροαπαλλαγές βαίνουν προς κατάργηση.

Σαρωτικές αλλαγές στη φορολογία ακινήτων προωθεί η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τον στρατηγικό σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα έχει στα χέρια του τις προτάσεις της επιτροπής που....

Άνθρακες η «λίστα της ντροπής».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει για τον γερμανόφωνο τύπο η είδηση για τη δημοσίευση καταλόγου με ονόματα Ελλήνων που χρωστούν στην εφορία πάνω από 150.000 ευρώ ο καθένας. 

Μεταξύ αυτών είναι και ορισμένοι γνώριμοι από το παρελθόν. 

Με αναφορές στα ελληνικά ΜΜΕ ο γερμανόφωνος τύπος εκφράζει αμφιβολίες για τη χρησιμότητα της λίστας με τους φοροδιαφεύγοντες.

Το Spiegel, στην διαδικτυακή του έκδοση, αναφέρει ότι
o κατάλογος, η λίστα της ντροπής σύμφωνα με....

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΗ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.

Πολλοί Έλληνες βρέθηκαν ξαφνικά να μην μπορούν να εξοφλήσουν τα τραπεζικά τους δάνεια και τους απάνθρωπους φόρους που επιβάλει το καθεστώς.

Αυτή η αδυναμία προήλθε από λόγους ανωτέρας βίας, δηλαδή τη χρεοκοπία της χώρας και την επιβολή των εντολών και του ελέγχου των δανειστών, τους οποίους λόγους οι ίδιοι οι πολίτες δεν....

Η ΕΕ δεν είναι Ένωση Λαών, αλλά Ένωση Ολιγαρχιών.

"Εάν κάθε χώρα της Ε.Ε. για κάθε δυσάρεστο θέμα κάνει δημοψήφισμα δεν θα λειτουργεί τίποτα πλέον στην E.E. και η Ευρώπη θα παραλύσει", είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ελμαρ Μπροκ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Neue Osnabrücker Zeitung.

Ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) πολιτικός παρέπεμψε
στο δημοψήφισμα της Ουγγαρίας, όπου ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν θέλει "να αυτοσκηνοθετηθεί ως ισχυρός άντρας, ως ήρωας". 

Πρόκειται για προπάγανδα προς το εσωτερικό και το εξωτερικό. 

"Αυτό ...

Flexit βλέπουν οι οικονομολόγοι.

Την σκανδιναβική χώρα θεωρεί βραχυπρόθεσμα ως υποψήφια προς αποχώρηση από τη νομισματική ένωση ο γνωστός Γερμανός οικονομολόγος Χανς-Βέρνερ Ζιν, διότι τα οικονομικά προβλήματα της χώρας είναι σοβαρά και τυχόν αποχώρησή της από την ευρωζώνη δεν θα ήταν τόσο επώδυνη, όπως γράφει σε άρθρο του στο έγκριτο οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche (WiWo). Ήδη στις αγορές γίνεται λόγος για Fiexit.

Στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, μετά την διάλυση της τότε Σοβιετικής Ένωσης, η Φινλανδία υποτίμησε το νόμισμά της μάρκα κατά 30% σε σχέση με το γερμανικό μάρκο. Οι Φιλανδοί το θυμούνται ακόμα.

Αυτόν τον καιρό η σκανδιναβική χώρα προσπαθεί να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της μέσω μιας πραγματικής υποτίμησης εντός της ευρωζώνης. Έως ότου αποδώσουν όμως τέτοια μέτρα θα μπορούσαν να περάσουν χρόνια όπως δείχνει η εμπειρία της νότιας Ευρώπης, γράφει ο Ζιν.

Οι σημερινές δυσκολίες της Φινλανδίας έχουν κατ΄ αυτόν τρεις....