Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Εταίροι αλλά προπάντων δυνάστες. Του Μιχάλη Ιγνατίου

Παρακολουθώντας το θέατρο του παραλόγου, που εξελίσσεται στην Αθήνα σε κάθε επιθεώρηση, αναρωτήθηκα πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος την ταπείνωση.

Και αναφέρομαι στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, ενώ λαμβάνει διαβεβαιώσεις από τους προϊσταμένους των επικεφαλής της τρόικας ότι η αξιολόγηση «θα κυλήσει ομαλά», βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να απολογείται για τις καθυστερήσεις εφαρμογής των συμφωνηθέντων και να μη δύναται να τηρήσει.....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ,ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

"ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ"! 

Με αφορμή την ανάρτηση σχετικά με τον Ιωάννη Καποδίστρια,αναφέρθηκε σε σχόλιο η εναντίωση του στις Μασωνικές Στοές,που σύμφωνα με πολλούς οδήγησε στη δολοφονία του.Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τη συγκλονιστική επιστολή που είχε στείλει στις διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες σχετικά με τις "Μυστικές Εταιρείες",όπως τις αποκαλεί:

EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αριθ. 2953

Μυστική Εγκύκλιος


Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προς το Πανελλήνιον

Προς τους κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.

Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποίαν συνδεόμενοι μεταξύ των οι άνθρωποι δια μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός της Πατρίδος των και δια της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το πλέον τύχην, ό εστι χρήματα.

Η Τρόικα απαιτεί πλήρη απελευθέρωση πλειστηριασμών για να επιστρέψει!

Σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την νέα εξέλιξη με την άρνηση της Τρόικας να έρθει στην Ελλάδα, απόφαση μάλιστα, που δεν καταδέχτηκε να «μοιραστεί» πρώτα επισήμως με την ελληνική κυβέρνηση, αλλά φρόντισε πρώτα να ενημερώσει το Reuters.

Ο λόγος, που οι δανειστές χοντραίνουν το παιχνίδι, είναι εξωφρενική απαίτησή τους, όπως αναφέρουν πληροφορίες, για πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών στα ακίνητα και μαζικές απολύσεις.

Ημερολόγιο Σποράς: Πότε σπέρνω λαχανικά, φρούτα και βότανα.

Μου έλειπε ένα ημερολόγιο όπου θα μπρορούσα να βρω εύκολα το πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να σπείρω λαχανικά και βότανα στον κήπο. 

Πάντα όμως αμελούσα να το κάνω.

 Δεν είναι κατάσταση αυτή σκέφτηκα, πρέπει να οργανωθώ!

Να λοιπόν το ημερολόγιο υπαίθριας σποράς λαχανικών και βοτάνων στον κήπο.

Δημ. Αντωνίου: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις Τράπεζες .

Δημ. Αντωνίου: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όλες τις Τράπεζες (και για την ΑΤΕ υπό εκκαθάριση) και τα Δάνειά σας. 

Ενημερωθείτε για να σωθείτε!!!

Από την εκπομπή "ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ" (19-11-2013) που παρουσιάζει ο Κος Αθανασιάδης.

Δημήτρης Αντωνίου: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: Αυτός είναι ο ΥπερΠρωθυπουργός, όργανο των Κατακτητών του Εθνους... Φυσικά τώρα που οι δικαστές κι εισαγγελείς έχουν αντιφασιστικά καθήκοντα, δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με μικροπροβλήματα.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: 

Αυτός είναι ο ΥπερΠρωθυπουργός, όργανο των Κατακτητών του Εθνους.
Αυτός υπέγραψε το 1ο Μνημόνιο για την Ελλάδα, αυτός ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις για το συμφέρον των εχθρών της.
Αυτός αφήνει ένα χρόνο την τράπεζα-εγκληματία Eurobank να ληστεύει τον ελληνικό λαό.

Κατέθεσα αίτηση στο ΤΧΣ να μου πεί εάν αγόρασε ή όχι την Eurobank.

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ECB, TτΕ, ΣΔΟΕ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ! (συγκλονιστικό έγγραφο)

Πριν από μήνες δημοσίευσα την μελέτη μου (δείτε την στο link στο τέλος του κειμένου) με
τίτλο: «Ληξιπρόθεσμα δάνεια και Ανακεφαλοποίηση τραπεζών», με την οποία κατήγγειλα τεκμηριωμένα, ότι παρόλο που οι τράπεζες Eθνική, Πειραιώς, Alpha και Eurobank, αποζημιώθηκαν πλήρως με την ανακεφαλοποίηση των 50 δις., αποκλειστικά για την ζημίες που υπέστησαν από το PSI και τα ανεξόφλητα ληξιπρόθεσμα δάνεια των δανειοληπτών, αυτές κατά τρόπο εγκληματικό, απαιτούν τα δάνεια αυτά και για δεύτερη φορά από τους δανειολήπτες! 
Την καταγγελία μου αυτή την υπέβαλα στην Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (ECB), ως εποπτεύουσα των ευρωπαϊκών τραπεζών αρχή και τους είπα ότι το θέμα αυτό συνιστά το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα και σκάνδαλο στην Ελλάδα, ισότιμο του Χρηματιστηρίου, αλλά τραγικότερο αυτού ηθικά. 

Η ΕCΒ έστειλε το έγγραφο αυτό (όπως το έκανα κι εγώ αυτοτελώς) στο υπουργείο οικονομικών το οποίο, το κοινοποίησε στις αρμόδιες αρχές με το....

ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ
Προκαταρκτική εξέταση για τις διαρροές προς sites και blogs αγνώστων κερδοσκόπων που προφανώς επιθυμούν τη διάλυση της Οικονομίας, για επικείμενο κούρεμα καταθέσεων στην Εθνική, διατάχθηκε 
πριν από λίγο. 


Σύμφωνα με πληροφορίες χθες... 

Die Welt: «Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από ό,τι εμφανίζεται»

Μια εντελώς διφορούμενη κατάσταση εμφανίζουν αρκετές χώρες – μέλη της Ε.Ε., σύμφωνα με την έκθεση του Ιδρύματος για την Οικονομία της Αγοράς, για το 2013. 

Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, Die Welt, η ανάπτυξη επιστρέφει, αλλά τα χρέη δεν ακολουθούν αντίθετη πορεία.

Όπως σημειώνει το συγκεκριμένο άρθρο, αν και η ανάπτυξη επέστρεψε, η Ευρώπη δεν μπορεί να θέσει σε έλεγχο τα χρέη της. 


Αυτό έχει ως συνέπεια, όλα τα κράτη – μέλη να απέχουν αρκετά ....

Όλι Ρεν: Ντήλερ τραπεζιτών και διαπλεκομένων η Τρόικα! Τι δεν κατάλαβες;

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας άθλιας συμμορίας με ηθικό αυτουργό τον Παπανδρέου; 

Το άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε την κολοσσιαία ληστεία – μοναδική στα παγκόσμια χρονικά – μιας χώρας που γονάτισε από 
οικονομικά και πολιτικά καθάρματα;


Πόσο πιο λιανά πρέπει να το κάνει ο άνθρωπος; 


Λήστεψαν δημόσιες τράπεζες, έκρυψαν θαλασσοδάνεια διεφθαρμένων πίσω από τις “Bad Banks”, κρατικοποίησαν ιδιωτικές τράπεζες που τις είχαν παρατήσει και οι μέτοχοι τους και έδωσαν κρατικές στους μετόχους που κατέστρεψαν τις δικές τους! 

Έθαψαν τα μεγάλα σκάνδαλα συγχωνεύοντας τράπεζες σε μεταλλαγμένες εταιρικές οντότητες με έξοδα του δημοσίου και τώρα ο έλεγχος που υποτίθεται έπρεπε να κάνει το δημόσιο, είναι στα χέρια του διεφθαρμένου Στουρνάρα!

Αλήθεια, ποιός γνωρίζει σήμερα πόσα και που δάνεισε η Omega Bank του Μπακατσέλου και του Νίκου Παπανδρέου; 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ....

ΑΘΗΝΑ 29-11-2013.

Το Έθνος των Ελλήνων βρίσκεται πλέον μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση τής ζωής του. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών! 


Κατοχικές Αρχές και Κατακτητές αποφάσισαν να μάς πεθάνουν. 

Ή αυτοί λοιπόν ή εμείς! Αλλά οι ανθέλληνες δεν γίνεται να νικήσουν τούς Έλληνες. 

Ας εκλείψουν λοιπόν οι μισούντες το Έθνος μας!

Αυτό είναι το διακύβευμα. Απέναντί μας έχουν παραταχθεί πορωμένοι ανθέλληνες.


 Επαγγελματίες πολιτικάντηδες που κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τα νεοταξικά αφεντικά τους και την αληθινή πατρίδα τους, την Παγκοσμιοποίηση. 

Τα ανθρωπάρια εκείνα....

Έρχονται πλωτά ξενοδοχεία για τους παράνομους μετανάστες της Θράκης;

Επιβεβαίωση ή διάψευση των πληροφοριών περί αναχώρησης δύο πλωτών ξενοδοχείων από την Ολλανδία προς την Αλεξανδρούπολη, που συνδυάζονται με την προσπάθεια της συγκυβέρνησης για μετατροπή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε ζώνη εγκατάστασης κέντρων «φιλοξενίας» μεταναστών, ζητά με ερώτησή του προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. 

Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής Επικρατείας του κινήματος «τα προαναφερόμενα πλωτά ξενοδοχεία, θα φτάσουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της Θράκης σε ημερομηνία που δεν προσδιορίζεται, αλλά πριν ....

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ.

Έχουν χυθεί ποταμοί αιμάτων για την κατάκτηση τής ελευθερίας μας ενάντια σε κάθε λογής ξιπασμένους και αιμοδιψείς βαρβάρους. 

Θυσίες αγόγγυστες που γίνηκαν χωρίς να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και παζάρια για καλοζωία με όρους και περιοριστικά μέτρα υποταγής. 

Και δεν έχουμε εκτιμήσει πολύ ακριβά ως νεοέλληνες τούτη τη λευτεριά, μετρώντας την με την Τιμή των Προγόνων μας.

Μας ζητούν να γίνουμε ξένοι μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, να διαγράψουμε...

Τρέμετε… ΞΥΠΝΑΕΙ Ο «γίγαντας» ΛΑΟΣ!

Τρέμετε εσείς οι σκοτεινοί, οι φαύλοι κι οι γελοίοι ! 

Ο χρόνος σας τελειώνει και ο καιρός του « θερισμού» έχει ήδη φτάσει! 

Σκορπίσατε τη σύγχυση, το διχασμό, το μίσος και το φόβο. Μας δείξατε ως εχθρό το φίλο κι αδερφό μας ,μιλώντας μας για κοινωνική «συνοχή»… 

Τρομάξατε τα πλήθη, αρχομανείς της συμφοράς και δούλοι της κοιλιάς σας…

''ΟΠΩΣ ΑΠΟΡΡΙΨΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1,ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ''(ΒΙΝΤΕΟ) 11/2/2011 ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ...

ΤΟ ''ΤΡΕΛΛΟ SUCCESS STORY'' ΕΦΕΡΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ALUMIL ΞΑΝΘΗΣ!!!!

Το κλείσιμο του εργοστασίου της ALUMIL στην Ξάνθη ανακοίνωσε, σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος Μυλωνάς. 
Μιλώντας στους 130 εργαζόμενους, ο πρώην πρόεδρος του ΣΒΒΕ επικαλέστηκε «επιχειρηματικούς λόγους», για αυτή την απόφαση.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΟΪΚΑΣ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΥΝΑ-ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

«Κλείδωσαν» οι απολύσεις από τις αμυντικές βιομηχανίες αλλά και οι απομακρύνσεις προσωπικού στις συγκοινωνίες κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά και τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου. 
Ερρίφθη ο κύβος για απολύσεις στην Αμυνα και τις συγκοινωνίες. 
Παρόντες ήταν οι υπουργοί:.... 

Τέλος εποχής για το ιστορικό Α' ΣΣ (Βίντεο) 29/11/13.


H τελετή διάλυσης του Α’ ΣΣ στο στρατόπεδο Μακεδονομάχων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης ενώ η επίσημη λειτουργία του ως 9 Μ/Π ΤΑΞΠΖ θα ξεκινήσει από τις 3 Δεκεμβρίου.
Η ιστορία του Σώματος ξεκινά στις 16 Αυγούστου του 1913 οπότε και συγκροτήθηκε για πρώτη φορά με έδρα την Αθήνα και με 3 οργανικές μεραρχίες. 
Το Α’ Σώμα Στρατού λοιπόν σε ένα διάστημα 100 χρόνων, όπως τόνισε και ο τελευταίος διοικητής του υποστράτηγος κ. Γιώργος Ντζιμάνης ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της κάθε ιστορικής περιόδου, χάρις στις προσπάθειες της εκάστοτε Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, των διατελεσάντων Διοικητών του και των Αξιωματικών, των Οπλιτών και του Πολιτικού Προσωπικού, που «αποτέλεσαν και αποτελούν μοναδική δύναμη σταθερότητας τιμής και ελπίδας».







"ΥΠΕΞ" ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ (upd) Συνέντευξη-σοκ: "Θέλουν να εξαφανίσουν τους αυτόχθονες πληθυσμούς της Ευρώπης"

Συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» παραχώρησε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, πρακτικά ο "υπουργός Εξωτερικών" του Πατριαρχείου της Μόσχας και σύμβουλος του προέδρου Β. Πούτιν.
 
Και τα όσα λέει είναι πραγματικά συγκλονιστικά, αφού καταδεικνύει ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Χριστιανισμού, είτε των Ελληνορθοδόξων (διαβάστε πώς υπερασπίζεται την Ελληνορθόδοξη πίστη που δοκιμάζεται από την unia στην Ουκρανία) είτε των Καθολικών, είναι οι νεοταξικές πολιτικές ισοπέδωσης των πάντων.
 
Η συνέντευξη δόθηκε πριν από την επίσκεψη Πούτιν στην Αγία Έδρα και τα όσα λέει ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας περιγράφουν ακριβώς τα σημεία επάνω στα οποία θα δοθεί η μεγάλη πνευματική μάχη για την διατήρηση ή την κατάργηση της χριστιανικής θρησκείας ....

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Απύθμενο θράσος


Βούλγαρος Καθηγητής: «Κανείς κόπανος μετά απο 2.400 χρόνια δεν μπορεί να αλλάξει την ελληνική καταγωγή του Αλέξανδρου»!

Σε συνέντευξή του στο κανάλι των Σκοπίων ο Βούλγαρος καθηγητής ιστορίας, Μπότζινταρ Ντιμίτροφ- Божидар Димитров, απάντησε σε ορισμένες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του νοτιοσλάβου -των Σκοπίων -δημοσιογράφου Μάριαν Νικολόφσκι.

Διανθίζουμε μερικές από αυτές, όπως τις παρουσιάζει το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους:

Ερώτηση: Κάθε δημόσια εμφάνισή σας σχετικά με τα Σκόπια προκαλεί σάλο. 


Γιατί προκαλείτε το ‘μακεδονικό έθνος’;

Ντιμίτροφ: Ποτέ δεν αποκάλεσα ‘μακεδονικό έθνος’, ούτε σε πολιτικούς, ούτε σε «ιστορικούς» και σε δημοσιογράφους. 


Είναι διασκεδαστικό να αντικρούω αυτές της ανοησίες.

Ερώτηση: Πως μπορείτε να καθορίσετε το ....

Τα Μνημόνια και η ύφεση στην Ελλάδα συγκρίνονται μόνο με το «κραχ» του 1929 στην Αμερική .

Στο διάγραμμα του ΔΝΤ, η κατάσταση της Ελλάδας συγκρίνεται με το οικονομικό «κραχ» του 1929 στην Αμερική.

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) κάνει ένα διάγραμμα του Διεθνούς 
Νομισματικού Ταμείου, το οποίο παρουσιάζει την Ελλάδα των Μνημονίων να έχει χειρότερες συνέπειες στην εθνική της οικονομία από ότι η Αργεντινή όταν χρεοκόπησε.

Στο διάγραμμα η κατάσταση της Ελλάδας, συγκρίνεται με το οικονομικό «κραχ» του 1929 στην Αμερική.


 Πιο συγκεκριμένα, ο πίνακας περιγράφει ότι η χώρα μετά το «σώσιμο» του ΔΝΤ και τα Μνημόνια .....

Χειροπέδες σε “σωτήρες” ενεχυροδανειστηρίου από το ΣΔΟΕ για 400.000 ευρώ – Ανάμεσά τους 2 γνωστοί δικηγόροι - Πώς τους έπιασαν ...

Συνελήφθησαν δυο δικηγόροι, ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ και ένας αστυνομικός.

 Όλα άρχισαν όταν υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έκαναν έφοδο σεενεχυροδανειστήριο στο Σύνταγμα.


- Ύποπτος ο προϊστάμενος του κλιμακίου του ΣΔΟΕ για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών.


- Οι δυο δικηγόροι είναι πολύ γνωστοί για τις υποθέσεις που έχουν αναλάβε
ι.

Συνελήφθησαν σήμερα  δυο δικηγόροι, ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ και ένας αστυνομικός για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.

Όλα άρχισαν πριν από 15 ημέρες, όταν .....

Τι χειροτερο θα παθουμε αν τους αντισταθουμε ; ... μα απολυτως ΤΙΠΟΤΑ !

 Μια φούχτα ανθρώπων επιβάλλουν τις αποφάσεις τους πάνω στις ζωές
των 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !! με το προσχημα της δημοκρατικης εκλογής των απο τους ψηφοφόρους και που αυτο τους δινει το δικαίωμα της εξουσίας επί των συμπολιτών τους...

Αυτη η φουχτα των εξουσιαστων μας λοιπον εχει κολλησει τους πωπους τους πανω στις καρεκλες του κουβερνου και καλοπερνωντας απο τα οφελη της εξουσιας ( μισθοι, δημοσιες σχεσεις, επιδοματα, γνωριμιες, κ.ο.κ.) 
αποφασιζουν και ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ απροσχηματιστα πλεον αυτα που ζητουν οι βαρβαροι ....

Μεθόδευαν παραγραφή προστίμου 4,5 εκ. ευρώ στο Athens Metro Mall

Το περιεχόμενο εγγράφου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, κάνει γνωστό, στο πλαίσιο 
του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.


Σύμφωνα με το έγγραφο, θα ...

"Τουλάχιστον, ομολογούν ότι είναι ανίκανοι!"...

Μα καλά, πού τους βρήκαν όλους αυτούς τους Θεοχάρηδες και Καραβίτηδες;

* Αν τους πήραν από τα πανέρια της αγοράς, εξηγείται... 


Αν, όμως...έψαξαν πολύ, τότε θα πρέπει να ανησυχούμε ακόμα περισσότερο...

* Αλλά και ο Στουρνάρας ο Πρώτος (και τελευταίος ελπίζουμε...) δεν πάει...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...


Πανικός έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στην Εθνική Τράπεζα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά ότι ο Τουρκολιάς έχει...

Φορο – σοκ! Επιπλέον φόροι 1,3 δισ. το 2014 – Τέλος οι φοροαπαλλαγές και τεκμήρια για όλους

Κατάργηση του αφορολόγητου και των εκπτώσεων για στεγαστικό και ενοίκια.

 Προκαταβολή φόρου, αύξηση του συντελεστή και τεκμήρια  για τους ελεύθερους επαγγελματίες.


- Αυξάνονται οι φόροι από τα 11,57 στα 12,9 δισ. ευρώ με βάση τον προϋπολογισμό

Κατά τα άλλα... δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. 


Το λεκτικό τρικ της κυβέρνησης ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα από τη στιγμή που ...

H έκθεση της Black Rock για τις τράπεζες

Πρόκειται για τη μελέτη που της ανατέθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, τον Αύγουστο του 2011, κατόπιν εντολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Αντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Τρόικα) ως προϋπόθεση για το οικονομικό πακέτο των 109 δισ. το οποίο προβλέπεται από το Μνημόνιο της 21ης Ιουλίου του 2011.
Tο «project Solar», όπως ήταν ο κωδικός αυτής της διαγνωστικής μελέτης, κόστισε, όπως έχει γραφτεί και δεν έχει διαψευστεί, 19 εκατ. ευρώ (οι εκπρόσωποι της BlackRock και της συνεργαζόμενης Ernst&Young, «εμφανίζονταν» ως «εργαζόμενοι» σε εταιρία ενέργειας) και παρέμεινε απόρρητη, μέχρι τώρα, αν και όπως προκύπτει δεν ήταν διαβαθμισμένη, όχι μόνο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά δεν δόθηκε ούτε καν στους τραπεζίτες. 
Θεωρείται σίγουρο ότι βρίσκεται στα συρτάρια του διοικητή της Tράπεζας της Eλλάδος κ. Προβόπουλου, αλλά και του υπουργού Oικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα.
Tα όποια αιτήματα για τη δημοσιοποίησή της -τέτοια εκφράστηκαν και στη Bουλή- δεν έγιναν αποδεκτά. .....