Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Χορός κατασκόπων και εντελοδόχων πολιτικών εις βάρος της Ελλάδας!













Το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε από τους πρ. πρωθυπουργούς Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, σε βάρος της ασφάλειας της Ελλάδας, ξετυλίγεται σε μια έρευνα ποταμό, όπου αποκαλύπτεται πως στήθηκε ο ιστός της αράχνης και όλα τα εμπλεκόμενα σ’ αυτήν πρόσωπα.

Ένα σκηνικό τρόμου, για το οποίο ο ελληνικός λαός είχε και εξακολουθεί να έχει άγνοια, καθώς δεν είχαν έρθει μέχρι πρόσφατα στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία… 

Το σκάνδαλο «ΠΥΘΙΑ» με την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, το σκάνδαλο της VODAFONE, που εκτός των παρακολουθήσεων, είχε και έναν νεκρό για τον οποίον δεν έχει έρθει μέχρι τώρα η απόδοση ευθυνών για την δολοφονία του, ο ρόλος της τότε ηγεσίας της ΕΥΠ επί ΓΑΠ και ΣΑΜΑΡΑ, ο ρόλος εξωθεσμικών αλλά και κορυφαίων πολιτικών προσώπων, η στοχοποίηση ενός ανωτάτου στελέχους της ΕΥΠ, του Κώστα Αγγελάκη από την «παρέα» του ΓΑΠ, ο υπόγειος πόλεμος Σαμαρά κατά Καραμανλή και οι διαρροές επι πρωθυπουργίας του από την ΕΥΠ προς την γερμανική BND, όλα συγκοινωνούντα δοχεία, στήνουν ένα γαϊτανάκι κατασκοπείας, εξουσίας και χρήματος, από αυτά που βλέπουμε μόνο.....

Το χαρτί του χρέους....

null
ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Το συμπληρωματικό μνημόνιο που επιβλήθηκε στην Ελλάδα, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην παγκόσμια ιστορία – μία διαβολική έμπνευση του κ. Σόιμπλε, για να απολαύσει τον πλήρη εξευτελισμό της δήθεν αριστερής κυβέρνησης.
«Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη, στην οποία θα καταργηθεί η πολιτική των διαπραγματεύσεων και των εκβιασμών, για την πληρωμή των δόσεων – αφού θα εγκατασταθεί ο μόνιμος μηχανισμός επιτήρησης από τους δανειστές της» (ΒΒ).
Άποψη………
Με το καρότο και με το μαστίγιο, με την ίδια ασαφή υπόσχεση για το χρέος δηλαδή που υιοθετήθηκε το 2012, έναντι των σαφέστατων, συνεχώς αυστηρότερων μνημονίων εξαθλίωσης, κατάφερε η Γερμανία να εξευτελίσει ακόμη μία ελληνική κυβέρνηση. 

Πολύ χειρότερα η καγκελάριος, παίζοντας αριστοτεχνικά το χαρτί του χρέους και αδιαφορώντας για τις αντιρρήσεις του ΔΝΤ, πέτυχε τη μετατροπή της χώρας μας σε μία πλήρη αποικία της – αφού παραδόθηκε αφενός μεν ο εισπρακτικός μηχανισμός (πηγή), αφετέρου το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, ενώ μέσω των τραπεζών ένα μεγάλο μέρος της ιδιωτικής (άρθρο).

Οι πραγματικοί στόχοι της πάντως φαίνονται ....

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ OFFSHORE!


Πώς πέτυχαν αυτό που ήθελαν και τώρα αποσύρουν τη διάταξη – Τι υποστηρίζουν νομικοί κύκλοι!

Πλήθος ερωτημάτων προκαλούν οι ισχυρισμοί έγκυρων νομικών για την διάταξη της κυβέρνησης σχετικά με τις offshore εταιρείες υπουργών και βουλευτών.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από νομικούς κύκλους, η διάταξη αυτή από τη στιγμή που έχει ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης από το πρωί, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και με μία ημέρα σε ισχύ θα παύσει το αξιόποινο για όλους τους πολιτικούς που μετέχουν ή μετείχαν σε offshore και τα παρενέθετά τους πρόσωπα.

Την άποψη αυτή υποστήριξε .....

Το απόλυτο «όπλο» του μέλλοντος στη μάχη κατά του καρκίνου ... Το σχεδίασε ένας Έλληνας επιστήμονας της διασποράς.

http://4.bp.blogspot.com/-K0jxr4e5fQo/VjkhevbodrI/AAAAAAAAKX0/jDQ9azErhko/s640/kostarelos_kostas.jpg
Ο καθηγητής Κώστας Κωσταρέλλος, επικεφαλής του Εργαστηρίου Νανοϊατρικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία, παρουσίασε το ερευνητικό επίτευγμά του σε συνέδριο του Εθνικού Ινστιτούτου Ερευνών για τον Καρκίνο.

Θερμικές νανο-χειροβομβίδες που εκρήγνυνται πάνω στους όγκους και απελευθερώνουν τις αντικαρκινικές ουσίες τους, είναι το «όπλο» του μέλλοντος στη μάχη κατά του καρκίνου και το σχεδίασε ένας Έλληνας επιστήμονας της διασποράς.

Ο καθηγητής Κώστας Κωσταρέλλος, επικεφαλής του Εργαστηρίου Νανοϊατρικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία, παρουσίασε το ...

Προειδοποίηση για γεγονότα μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Ο Πρώην αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων Tim Kennedy μιλά στο Infowars του Alex Jones,για το θερμό καλοκαίρι που έρχεται,αφού η απολυταρχική παγκόσμια κυβέρνηση έρχεται,τώρα που προσπαθούν να αφαιρέσουν τις ελευθερίες των Αμερικανών πολιτών...
Ενώ πιέζουν για ταραχές και χάος, με την εφημερίδα NY Times να προειδοποιεί για τη δολοφονία του....

Επίορκοι και εφιάλτες...

Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Ας ξεσηκωθούμε - Δεν είναι μνημόνιο. Είναι κατοχικό διάταγμα κατάλυσης του Συντάγματος, διάλυσης της Βουλής και παράδοσης της χώρας

 Ο γεωπολιτικός Αρμαγεδδόνας ξεκινά...


Είναι η βρώμικη νύχτα που οι 153 επίορκοι πέταξαν τη μάσκα… Εγκατέλειψαν και τα τελευταία προσχήματα και...
προσυπέγραψαν την πιο ταπεινωτική συνθηκολόγηση που υπέγραψε ποτέ χώρα στην ιστορία αυτού του πλανήτη.

Ένα μαύρο κεφάλαιο στη γεωπολιτική μόλις άνοιξε. Και όπως πάντα στην πολιτική ιστορία, τα ανοικτά κεφάλαια στην γεωπολιτική, αργά ή γρήγορα έρχεται η ώρα να κλείσουν. Δεν κλείνουν ποτέ με συμβιβασμό, με ανώδυνες ουδετερότητες και με ισόπαλα στανταράκια.

Τα ανοικτά κεφάλαια στη γεωπολιτική, κλείνουν μόνο με πόνο, με αίμα, με θάνατο, με νικητές και ηττημένους.
  • Γιατί φτάσαμε ...

Ποτέ δεν θα μπορέσουμε σαν λαός να αντιμετωπίσουμε αυτά που σήμερα μας συμβαίνουν, εάν δεν αντιληφθούμε ότι μέρος του προβλήματος είμαστε κι εμείς, εξαιτίας της παθητικότητας και της σιωπηλής αποδοχής μας στην βίαιη δουλοποίησή μας...

Δεν σκάβουμε τον πάτο, αλλά τον τάφο μας!
Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής 

Είχε απόλυτο δίκιο ο Κομφούκιος όταν είπε πως «οι πιο επικίνδυνοι καιροί είναι και οι πιο ενδιαφέροντες». Και το ενδιαφέρον, προκύπτει από την ανάγκη που δημιουργείται για να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι. Σε αυτήν ακριβώς την χρονική στιγμή βρίσκεται σήμερα και η πατρίδα μας, η Ελλάδα, η οποία φαίνεται πολιορκούμενη και καθηλωμένη από τους γνωστούς – αγνώστους, καταγεγραμμένους ιστορικά, «φίλους» και «συμμάχους» της.

Για να προχωρήσουμε στην ιστορία και για να αντιμετωπίσουμε επαρκώς, ως έθνος, τους κινδύνους που μας περιβάλλουν, θα πρέπει να κατανοήσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. 


Αν και βρισκόμαστε σε μία χρόνια σύγχυση, κατά πολλούς εντέχνως επιβεβλημένη, και βιώνουμε έναν παρατεταμένο ψυχολογικό βομβαρδισμό, η ανάγκη αναγνώρισης του «τις πταίει», αλλά και πως ξεκίνησε το δράμα που ζούμε, είναι επίσης κάτι που θα πρέπει να διευκρινισθεί.

Τι έγινε, λοιπόν, και βρεθήκαμε ως οι καταγέλαστοι και «αποδιοπομπαίοι τράγοι» της Ευρώπης; 


Ισχύει το περίφημο «μαζί τα φάγαμε» ή μήπως η αλήθεια είναι παντελώς διάφορη από όσα με ιδιαίτερη προσπαθούν με ιδιαίτερη επιμέλεια να μας επιβάλουν ως «αλήθεια» πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες εντός και εκτός Ελλάδας; 

Το σίγουρο είναι πως οι υπηρεσίες έχουν πλήρη χαρτογράφηση των όσων φαγώθηκαν και που βρίσκονται τα «φαγωμένα» τώρα…

Για να είμαστε ειλικρινείς, η Ελλάδα πτώχευσε (ή τουλάχιστον την εμφάνισαν ως πτωχευμένη, για να μην ξεχνάμε και τα μαγειρέματα ποσοστών της ΕΛΣΤΑΤ του κ. Γεωργίου) το 2010. Και η «πτώχευση» επήλθε με πλήρη ευθύνη του πολιτικού προσωπικού της χώρας, και την κάκιστη διαχείριση της οικονομίας της χώρας. 


Κι ενώ οι υπεύθυνοι έπρεπε να ομολογήσουν την ανικανότητά τους (αλλά και την συμμετοχή τους σε κυβερνητικά έργα –βλ. προμήθειες έργων και αγορών-) και να θέσουν εαυτούς στην κρίση της Δικαιοσύνης, τελικά επέλεξαν να συνεργαστούν μεταξύ τους αλλά και με εξωτερικούς παράγοντες (ΔΝΤ και Ε.Ε.) και να αποφύγουν την ποινική τους τιμωρία συνεργαζόμενοι σε ένα σχέδιο διάσωσης ευρωπαϊκών τραπεζών και καταστροφής της Ελλάδας. 

Και η καταστροφή επήλθε με...

Το μόνο που υπήρξε ήταν Δημοκρατία των Γελοίων.


Τη στιγμή που κάπου στο κέντρο της Ευρώπης, οι Γάλλοι βρίσκονται ένα βήμα πριν το δεύτερο ντου στη Βαστίλη, τα πάντα μοιάζουν να κυλούν ήρεμα για τους ιθαγενείς μιας απομακρυσμένης χερσονήσου της ηπείρου, που έχει χάσει τα πάντα, εκτός από το όνομά της. 

Υπομονή, θέμα χρόνου είναι να το χάσει κι αυτό.

Από την επικαιρότητα στην Ελλάδα -όπου δεν υπάρχει ποτέ καμία επικαιρότητα, αφού δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα το αξιοσημείωτο-, θα σταθούμε σήμερα στη δήλωση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος είπε ότι τα μέτρα που ψήφισε τις προάλλες στη Βουλή είναι..εγκληματικά και αντισυνταγματικά.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας που είχε πάρει σβάρνα όλα τα νησιά υποσχόμενος ότι το ΦΠΑ δε θα αυξηθεί για να ψαρέψει ψηφαλάκια, δήλωσε προχτές ότι, παρά ...

Έτσι γίνονται οι δουλειές στα προτεκτοράτα.....

Τα capital controls δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ.

Κι ο Κούλης, όταν έρθει, θα σας βγάλει από το ευρώ και δεν θα σας λένε πια Μενουμευρώπηδες...
Θεωρητικά εκείνοι που επιθυμούν την παραμονή της χώρας  στον «σκληρό» πυρήνα του Ευρώ είναι –υποτίθεται– τα πιο δυναμικό στρώμα της ελληνικής οικονομίας, οι «νοικοκύρηδες» που κρατούν και κρατούσαν πάντα ψηλά το λάβαρο της «πατρίδας», της «οικογένειας» . Έτσι πλασάρονται από πάντα και σε αντιδιαστολή με τους «άλλους», τους «τεμπέληδες», τους «μπαχαλάκηδες». 

Οι νοικοκυραίοι όμως αυτοί φαντάζουν στα μάτια μου σήμερα τόσο τραγικά ανόητοι. 

Ανόητοι γιατί δεν αντιλαμβάνονται ούτε το τι έγινε, ούτε το πού ανήκουν και πού ακριβώς βρίσκονται, ούτε φυσικά έχουν πάρει μυρωδιά από το τι πρόκειται να τους συμβεί αύριο. 

Νομίζω πως όλοι εμείς που ζούμε στην Ευρώπη χωρίς να ανήκουμε σε αυτήν, οφείλουμε να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε λιγάκι, μπολιάζοντας με λίγη πραγματικότητα τις φαντασιώσεις που τους ταλαιπωρούν από το 2000 και μετά. 

Να ταρακουνήσουμε λιγάκι την αβάσιμη και γελοία πεποίθηση πως είναι μέλη μιας ισότιμης ευρωπαϊκής κοινότητας και πως την ευρωπαϊκή τους τάχα μου ταυτότητα απειλούν....

Σόιμπλε: Η Ελλάδα ανακάμπτει ταχύτερα από ό,τι πολλοί ανέμεναν......Ετσι ε ;;;;;;

Σε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφέρθηκε στη νομισματική πολιτική που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Βερολίνο και στο κεντρικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Ευρώπης.

Ο Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε πως:...

Προς αναζωπύρωση της διαμάχης Βερολίνου-ΔΝΤ για το οικονομικό προτεκτοράτο η Ελλας ;

Η νέα ύφεση της ελληνικής οικονομίας ενδέχεται να φέρει νέα αναταραχή στο Βερολίνο. Διότι εάν το ΔΝΤ αποφάσιζε να τραβήξει την πρίζα, αυτό θα είχε πολύ δυσάρεστες συνέπειες για τη Γερμανία, σύμφωνα με την Handeslblatt.

Συρρίκνωση εμφάνισε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016 το ελληνικό ΑΕΠ, σύμφωνα με
τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Συγκεκριμένα, παρουσίασε πτώση κατά 0,5% έναντι του τέταρτου τριμήνου του 2015 και κατά 1,4% έναντι του πρώτου τριμήνου του 2015. Οι αρχικές εκτιμήσεις της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας έκαναν λόγο για ...

Γαλλία: Και οι συγκοινωνίες συμμετέχουν πλέον στην απεργία – Οργή προς τον F. Hollande για την εργασιακή μεταρρύθμιση

Πριν από μερικές ημέρες ο Francois Hollande διαμήνυσε την μαζική καταστολή των κινητοποιήσεων, ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα δεν θα τον εμποδίσει να εφαρμόσει την «υγιή» εργασιακή μεταρρύθμιση στη Γαλλία, η οποία αποτελεί μία «απαραίτητη κίνηση που δεν έγινε στο παρελθόν».

Ωστόσο, δεν υπολόγισε πως με αυτές τις δηλώσεις του μάλλον 
εξόργισε ακόμα περισσότερο το μαινόμενο πλήθος των διαδηλωτών, το οποίο γιγαντώνεται με το πέρασμα των ημερών και δεν έχει σκοπό να υποκύψει ούτε τώρα σε οποιαδήποτε υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του... 

Μετά τους εργαζόμενους στο μεγαλύτερο κομμάτι του ιδιωτικού τομέα, αλλά και ...