Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα..

Εδώ ακούω ανθρώπους που μένουν σε χωριά να λένε πως η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα και τρελαίνομαι.
Τελικά, η μεγαλύτερη αυταπάτη του νεοέλληνα είναι ότι ζει σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα.
Ο μεγαλύτερος φόβος, λοιπόν, είναι ότι, άμα βγούμε από το ευρώ θα πεινάσουμε, επειδή δεν παράγουμε τίποτα.
Το κακό τους τον καιρό, όλων αυτών που τα λένε και τα πιστεύουνε αυτά, πως δεν παράγουμε τίποτα.
Η Ελλάδα παράγει μια σειρά από προϊόντα:
– Έχει πλεόνασμα στα ....

Δείτε τι μαγειρεύουν – Μοσκοβισί : η ευρωζώνη των 19 κρατών χρειάζεται να αποκτήσει δική της κυβέρνηση, δικό της κοινοβούλιο, δικό της υπουργό Οικονομικών, ακόμη και ξεχωριστό προϋπολογισμό.

Σφίγγει τη θηλιά του ευρώ η έκθεση των 5 προέδρων
του Λεωνίδα Βατικιώτη
Θερμή υποδοχή βρήκαν από την γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, οι δηλώσεις του ευρωπαίου επίτροπου Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ  Μοσκοβισί, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου με τις οποίες επανέφερε το θέμα της οικονομικής διακυβέρνησης της ευρωζώνης. 
Με βάση τα όσα είπε, η ευρωζώνη των 19 κρατών χρειάζεται να αποκτήσει δική της κυβέρνηση, δικό της κοινοβούλιο, δικό της υπουργό Οικονομικών, ακόμη και ξεχωριστό προϋπολογισμό. 
Η υλοποίηση αυτών των προτάσεων θα διασπάσει την ΕΕ, μεταφέροντας το κέντρο βάρους της ολοκλήρωσης στην ευρωζώνη, με αποτέλεσμα όσα κράτη μέλη δεν χρησιμοποιούν το κοινό νόμισμα να υποβαθμιστούν.
 Πρόκειται για προοπτική που δεν .....

Η Ελλάδα στη μέγγενη της αμερικανο-ρωσικής «σύγκρουσης» στη Συρία!

Image
“Με ποιον να πάω και ποιον ν΄ αφήσω”. Η Ελλάδα του δόγματος “ανήκομεν εις τη Δύση”, πιστό μέλος του NATO δεκαετίες τώρα, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να προσπαθεί να μην διαταράξει και πάλι τις σχέσεις της με τη Ρωσία.Δεν είναι καθόλου εύκολη η προσπάθεια . Κι αυτές τις ώρες η Αθήνα καλείται και πάλι να “πατήσει” σε δυο βάρκες προσπαθώντας να μην βρεθεί στο νερό.
Η Μόσχα ζήτησε και πήρε άδεια για πτήσεις μεταγωγικών της αεροσκαφών για Συρία,μέσω του FIR Αθηνών.
Η Ουάσινγκτον πιστεύει ότι η Μόσχα μεταφέρει όχι ανθρωπιστική βοήθεια αλλά στρατιωτικό προσωπικό και υλικό στη Συρία αντέδρασε και ζήτησε από την Αθήνα να μην επιτρέψει αυτές τις πτήσεις.
Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ ,αλλά κανείς από την Αθήνα ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει .....

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

fft86_mf5304227Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το Βαθύ αμερικανικό Κράτος που εκφράζεται από το σιωνιστικό κέντρο, (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ κλπ), και από τις πολεμικές βιομηχανίες, έχει σήμερα δυο βασικούς στόχους, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αμερικανική εξωτερική πολίτικη ταυτίζεται μαζί του) : 1) την πλήρη επικράτηση στην Μέση Ανατολή και τον απόλυτο έλεγχο των ενεργειακών αγωγών και, 2) την διάσπαση της Ρωσίας και στη συνέχεια την διάσπαση της Κίνας, (αν δεν μπορέσουν να τα βρουν με το Πεκίνο), σε μικρότερα φυλετικοεθνικιστικά κρατίδια πλήρως ελεγχόμενα από την Δύση. Ειδικά για την ....

Ούτε τον ρόλο κοτζαμπάση (που έπαιζαν μέχρι τώρα) δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πλέον...Δείτε

Αναρωτιόμαστε γιατί να φορολογείται τόσο σκληρά ο λαός για να πληρώνουμε παχυλότατες αμοιβές σε ΠτΔ, πρωθυπουργό, υπουργούς, 300 βουλευτές κ.λ.π.; 
Γιατί άραγε, αφού την πραγματική κυβέρνηση της χώρας δεν θα την έχουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας;
Προφανώς όλοι θα έχετε πληροφορηθεί την είδηση που αποκάλυψε η εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ» του περασμένου Σαββάτου και η οποία δεν διαψεύστηκε. 
Σύμφωνα με την είδηση αυτή, στις 21 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την επόμενη των εκλογών, έρχεται στην Αθήνα ο ...

Το νέο «γερμανικό ζήτημα»

Τις προάλλες δεν πίστευα στα μάτια μου, διαβάζοντας το άρθρο της μεγάλης γερμανικής εφημερίδας FAZ. ‘Ηταν μια συγκαλυμμένη, πλην σαφής απειλή εναντίον του Καγκελλάριου της Αυστρίας! Περίπου του έλεγε να προσέχει μην γίνει Ελλάδα η χώρα του και του συνιστούσε, τι άλλο, να κόψει τις κοινωνικές δαπάνες. Το έγκλημά του ήταν ότι έδειξε λίγη συμπάθεια σε μια Ελλάδα που υπέστη, κατά τη διάρκεια και εξαιτίας της «διάσωσής» της, μια πρωτοφανή οικονομική, κοινωνική και εθνική ακόμα καταστροφή, χάνοντας το 27% του ΑΕΠ της, περισσότερο από τις υλικές απώλειες της Γαλλίας ή της Γερμανίας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αναπόφευκτα, το μυαλό μου έκανε τον συνειρμό με....