Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Το ταξίδι του Ματθαιόπουλου στη Ρωσία και το… rutube.com...

Χωρίς στοιχεία του χρήστη ανέβηκε στο διαδίκτυο το βίντεο του Μπαλτάκου...

Σ
το rutube.com, τη ρωσική εκδοχή του YouTube, φαίνεται πως ανέβηκε το βίντεο με τον Π. Μπαλτάκο, αναφέρει η "Real News", σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή από τη Χρυσή Αυγή, ένα γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ταξίδεψε στη Μόσχα, έπειτα...

Συγκλονίζεται η Ελλάδα από το δράμα της Τίνας Μπιρμπίλη!

Να γίνει αμεσως έρανος. 

Η έστω μια κινητοποίηση για......

Βίντεο από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές έχει η κυβέρνηση.....

Βίντεο από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές έχει στην διάθεσή της η κυβέρνηση Σαμαρά. 

Το βίντεο με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα, ως απάντηση στο βίντεο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, αλλά έχει πολύ καλή ποιότητα. 

Με εντολή Σαμαρά, το βίντεο σκηνοθέτησε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος που έχει μεγάλη εμπειρία από τηλεοπτική σκηνοθεσία στα καλλιστεία.

Στο βίντεο εμφανίζεται η Ελλάδα να βγαίνει στις αγορές να πάρει δάνειο και οι αγορές να την υποδέχονται με χειροκροτήματα και να την ραίνουν με πετροδολάρια.

Στο βίντεο συμμετέχουν ως κομπάρσοι 2 εκατομμύρια άνεργοι, εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στο εξωτερικό, νεόπτωχοι και...

ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ;;;;ΝΑ και μια Προεκλογική ομιλία προέδρου κόμματος, με... έναν οπαδό ! (βίντεο)

Βγάζει λόγο σε... άδεια Πλατεία! Το κόμμα που έκλεψε τις εντυπώσεις στην Ξάνθη 
 -Οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες των γύρω καφέ παρακολουθούσαν σαστισμένοι .


-Το κόμμα “Ελπίδα Πολιτείας” κατάφερε σίγουρα να τραβήξει τα βλέμματα όλα πάνω του... 

Μπορεί να μην κατάφεραν να γεμίσουν την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, που επέλεξαν για την προεκλογική τους πολιτική ομιλία, ωστόσο σίγουρα κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις προκαλώντας την έκπληξη και ζωγραφίζοντας την απορία στα πρόσωπα των περαστικών. 

Ο λόγος για τα μέλη του κόμματος ...

Εχουμε πολλά "ράματα" για την γούνα του και σίγουρα όταν "ελευθερωθεί" η πατρίδα θα τον δικάσουν κάποιοι που θα φορούν …. άσπρα "Γουνάκια"!

Παρακολούθησα την μεσημεριανή συνέντευξη (6/4/2014) του "αναπληρωτή πρωθυπουργού" κ. Βενιζέλου και θεωρώ ότι για άλλη μία φορά επιβεβαίωσε την εγωπάθεια και τον παχυδερμισμό του.


Εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε για άλλη μία φορά ότι η υποτιθέμενη κυρίαρχη κυβέρνηση που υπηρετεί, εκβιάζεται από τους δανειστές για να επιβάλει αυτή την εγκληματική πολιτική εις βάρος του συνόλου του Ελληνικού λαού. 

Μιας κυβέρνησης "προθύμων" η οποία ...

Έχετε γειά βρυσούλες..

     Κι εδώ δεν πρόκειται βέβαια για τον ηρωϊκό ''χορό του Ζαλόγγου''.

     Καμία σχέση!
     Εδώ πρόκειται για τονξεφτιλισμένο χορό του δωσιλόγ(γ)ου!
     Για τον χορό ανάγκης που κρατάει σφιχταγκαλιασμένους τους δύο άσπονδους ''εχθρούς'',
     

Και έκτακτο και αποκλειστικό και αποκαλυπτικό!!!!

      Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  στο περιβάλλον του θεού και του ημίθεου, μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τούτη την ώρα στο Μαξίμου.
Μαινόμενος και ως ταύρος σε υαλοπωλείο μπούκαρε ο ημι-Μπένυ στο γραφείο του θεού, απαιτώντας τα κεφάλια των ηλιθίων επί πίνακι!!(καλύτερη ήταν η Σαλώμη από αυτόν);
Ο θεός κοιτάζει ....

Η Γερμανική Επίθεση κατά της Ελλάδας.

  Η επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας κατά της χώρας μας εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα, σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, πρίγκιπα Έρμπαχ. 
Επιδίδοντας το τελεσίγραφο, ο Έρμπαχ τόνισε ....

Κρόκος Κοζάνης: Το «κόκκινο χρυσάφι» της ελληνικής γης!

Κρόκος Κρόκος Κοζάνης: Το «κόκκινο χρυσάφι» της ελληνικής γης!
Ο Κρόκος Κοζάνης προέρχεται από τα κόκκινα στίγματα του άνθους του κρόκου και κατατάσσεται στην καλύτερη ποιότητα σαφράν παγκοσμίως. Οφείλει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα της πρώτης ύλης, βάσει αντικειμενικών μετρήσεων με τη διαδικασία ISO, αλλά και στην καθαρότητα (χωρίς προσμίξεις) του τελικού προϊόντος. Εξάλλου, η χρωστική δύναμη του, επιβεβαιωμένη από εργαστηριακές εκθέσεις, είναι 50 τουλάχιστον βαθμούς υψηλότερα από το ελάχιστο διεθνές πρότυπο!
Τονωθείτε και ανανεωθείτε!
τοιχογραφία κρόκος 300x204 Κρόκος Κοζάνης: Το «κόκκινο χρυσάφι» της ελληνικής γης!Οι ευεργετικές ιδιότητες του κρόκου ήταν........ γνωστές ήδη στην αρχαιότητα. Ο Ιπποκράτ