Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Όχι, δεν είναι δικτάτορες, είναι απλά λιμασμένοι και διψασμένοι για αίμα λύκοι, στρατευμένοι στη ΝΤΠ. Αυτό είναι…

Οι προηγούμενοι ήταν διαπλεκόμενοι, φαύλοι, προδοτικοί και καταλήστευσαν την πατρίδα.

Οι τωρινοί πάλι είναι σαν λιμασμένοι λύκοι, που τους άνοιξαν την πόρτα στο μαντρί και όρμησαν μέσα με λυσσώδη λαχτάρα για αίμα και δεν ξέρουν τι να πρωτοφάνε.


Οι προηγούμενοι ήταν πιο εκλεπτυσμένοι στο τραγάνισμα, οι τωρινοί είναι άγαρμποι, απείρως αρπακτικοί, θρασείς όσο δεν παίρνει και κραυγαλέα ζωώδεις.


Αμφότεροι όμως, παλιοί και σημερινοί, ήταν, είναι και θα είναι επιζήμιοι και ....

ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ!

2016-09-04_120858.png
Tο μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα της Ελβετίας ανακοίνωσε τα σχέδια του για να περιορίσει τη ροή όσων εισέρχονται στη χώρα, εγκαταλείποντας τη ζώνη Σένγκεν. 

Νέοι πονοκέφαλοι για την ΕΕ, καθώς τα ζητήματα που ταλανίζουν το μπλοκ, ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο.

Το δεξιό Λαϊκό Κόμμα (SVP) έχει παρουσιάσει νέες προτάσεις για να σταματήσει την ελεύθερη κυκλοφορία των ατόμων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Christoph Blocher προέβη στην εν λόγω δήλωση καθώς η κοινοβουλευτική επιτροπή απέρριψε την απειλή της κυβέρνησης να επιβάλει ποσοστώσεις για τον αριθμό των αλλοδαπών θα εισέλθουν στη χώρα το επόμενο έτος.

Αντ ‘αυτού, επέλεξε μια ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!

Υπάρχει κάτι που το υπενθυμίζω συνεχώς. Μην παρακολουθείτε τα παγκόσμια γεγονότα, γιατί, «Δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα παγκόσμια γεγονότα, αν δεν πάρουν οι Εβραίοι, πρώτα η Ελλάδα».!!!!!! 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Γι’ αυτό, να έχετε την προσοχή σας, στο τι συμβαίνει μέσα στην Ελλάδα μας και πουθενά αλλού. Αυτήν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε στην υπό κατάρρευση Ελλάδα μας, το σημαντικότερο και πιο επικίνδυνο γεγονός που συμβαίνει, είναι ΕΝΑ. 


Είναι η .....

Οργή της Εκκλησίας για την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία.

Πολυ βαρύ το κλίμα στους κόλπους της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για το θέμα της κατάργησης της πρωινής προσευχής στα σχολεία, σύμφωνα με Ιεράρχες που μίλησαν στο vimaorthodoxias.gr.

Σε εγκύκλιο που εστάλη στις διευθύνσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης ....

ΙΔΟΥ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

ΤΙΤΛΟΣ: ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ...
(ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ !...) 

Η δικτατορία του κεφαλαίου ...!!!

Το ακριβότερο τετραγωνικό μίλι του κόσμου που έχει δική του κυβέρνηση και εταιρικούς κολοσσούς για ψηφοφόρους! Το αποκαλούν σκοτεινή καρδιά της Βρετανίας και μέρος που πάει η δημοκρατία για να πεθάνει.

Απαράμιλλα παντοδύναμο και χωρίς καμία λογοδοσία, σαν γνήσιο απομεινάρι του βρετανικού ιμπεριαλισμού και της παλιάς αποικιοκρατικής δόξας δηλαδή, το λονδρέζικο Σίτι παραμένει εν πολλοίς άγνωστο στις πλατιές μάζες, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται θρονιασμένο στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Κάποια στιγμή, ορδές διαδηλωτών είχαν στρατοπεδεύσει έξω από τον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου ζητώντας επιτακτικά να υπόκειται το Σίτι σε κρατική εποπτεία και έλεγχο, συναντώντας στο διάβα τους όχι μόνο τη δημοτική αρχή του λονδρέζικου κέντρου αλλά και την ίδια την Εκκλησία της Αγγλίας.

Μα για σταθείτε, τι ....

Ἐπισήμως πλέον ἡ ἀντικατάστασίς μας...

Ἔτσι…
Ἐπισήμως πλέον ἡ ἀντικατάστασίς μας
Ἐπισήμως πλέον ἡ ἀντικατάστασίς μας

Πρῶτα σκίζουν τοὺς ἀγρότες στοὺς φόρους, γιὰ νὰ τοὺς πάρουν καὶ κάμποσες γαῖες, λόγῳ χρεῶν πρὸς τὶς τράπεζες…

Γιατί οι Γερμανοί αποσύρουν τα χρήματα από τις τράπεζες και τα βάζουν κάτω από το στρώμα;;;

euro-stroma
Στις γερμανικές ειδήσεις διαβάσαμε ότι στην Γερμανία δεν υπάρχουν άλλα χρηματοκιβώτια ενώ οι εμπόροι δεν μπορούν να καλύψουν την μεγάλη ζήτηση τους. 

Οι περισσότεροι Γερμανοί πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τι έκαναν οι Ναζί στον ΒΠΠ και τι έγινε στην Ανατολική Γερμανία με τους Στάζι αργότερα. 

Ως εκ τούτου, αρχίζουν ....

Στα πρόθυρα του χάους.

57
Ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατάρρευσης της Ευρωζώνης η Ελλάδα, προσπαθώντας να αποφύγει την επίσημη χρεοκοπία του δημοσίου, δρομολογεί τη χρεοκοπία του ιδιωτικού τομέα, παράλληλα με τη λεηλασία και των δύο – αδυνατώντας να κατανοήσει πως έτσι κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα αποτυχημένο κράτος.
.«Οι περισσότεροι θα έχουν καταλάβει πλέον πως όταν δεν πτωχεύει επίσημα (στάση ή αναβολή πληρωμών) μία χρεοκοπημένη χώρα, τότε χρεοκοπούν επί πλέον οι Πολίτες της – οι οποίοι αναλαμβάνουν ακούσια την πληρωμή των χρεών της. Στη συνέχεια, αφού λεηλατηθεί τόσο η δημόσια, όσο και η ιδιωτική περιουσία της από τους δανειστές της, συνήθως ακολουθεί ....

Η αμερικανική απειλή...

60
Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στις Η.Π.Α. θυμίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, την οποία ακολούθησε ο Μεσαίωνας – ειδικά όσον αφορά το δολάριο που όταν χάσει την παγκόσμια ηγεμονία του, θα προκληθεί κραχ και χάος.
«Ο καθένας, ο οποίος έχει ασχοληθεί σοβαρά με την Ιστορία, αντιλαμβάνεται πόσο «απόκοσμοι» μεν, αλλά τεκμηριωμένοι παραλληλισμοί υπάρχουν, μεταξύ της πτώσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον 4ο αιώνα μετά Χριστού και της προβλεπόμενης κατάρρευσης της παγκόσμιας αμερικανικής ηγεμονίας – μίας χώρας που πλέον οι αποφάσεις, σχετικά με το ποιός θα εκλεγεί στις ανώτατες πολιτικές Αρχές, λαμβάνονται σχεδόν αποκλειστικά από τους πρωταγωνιστές των χρηματαγορών, καθώς επίσης από τα οικονομικά τους συμφέροντα. 
Όσον αφορά δε τους υποψηφίους για την ανώτατη εξουσία, οι οποίοι παρουσιάζονται στους Αμερικανούς Πολίτες για να τους ψηφίσουν, δημιουργούνται πολύ μεγάλες αμφιβολίες σχετικά με το πραγματικό νόημα και τη σημασία των εκλογών – αφού τις περισσότερες φορές καλείται κανείς να διαλέξει μεταξύ της Σκύλας και της Χάρυβδης, του ....

Η μοιρασιά του Αλ Καπόνε...Έρχεται οσονούπω και ο διαμελισμός της χώρας, που έχει υπογράψει ήδη η κυβέρνηση.

Ο ψυχολογικός πόλεμος και η μαύρη προπαγάνδα εναντίον του ελληνικού λαού να ενταθεί όσο ποτέ άλλοτε. 
diaploki-mme__article
Τελείωσε το θρίλερ των τηλεοπτικών αδειών με διαδικασία που δίκαια θα κατέτασσε την κυβέρνηση και τους συμμετέχοντες στην κατηγορία του συνδικάτου του εγκλήματος. 
Η κυβέρνηση Τσίπρα όρισε αυθαίρετα ότι η «πίτα» της τηλεοπτικής αγοράς θα μοιραστεί στα 4. 
Γιατί στα 4; Διότι έτσι επιβάλλουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και ο ξένος παράγοντας.
Κατόπιν ...

Φοροκαταιγίδα 30 δισ. ευρώ περιμένει τους πολίτες μέχρι τον Ιανουάριο!


Στο αστρονομικό ύψος των 30 δις ευρώ φθάνει ο συνολικός λογαριασμός των φόρων που πρέπει να καταβάλλουν οι Έλληνες πολίτες μέσα σε μόλις πέντε μήνες, από το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2016 μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του 2017, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής!...

Φέτος, το ημερολόγιο της φοροεπιδρομής συναρτάται με την προσπάθεια της ....

Ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega: Είμαστε 5 μήνες απλήρωτοι με ευθύνη των μεγαλομετόχων …

Αναλυτικά το κείμενο των εργαζομένων του MEGA:

«Οι εργαζόμενοι του MEGA διανύουμε πλέον τον πέμπτο μήνα απλήρωτης εργασίας με βασική ευθύνη των μεγαλομετόχων- ιδιοκτητών μας. 


Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης, ενώ ήδη θρηνούμε την απώλεια δύο συναδέλφων μας....

Καλούμε τις τράπεζες να μη δείξουν την ίδια αναλγησία και αδιαφορία με ....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ! Κίνδυνος να μετατραπεί η χώρα σε «νεκροταφείο» ακινήτων

akinita1
Σε δεκάδες χιλιάδες εγκαταλελειμμένα ακίνητα που ουδείς θα ενδιαφέρεται να κληρονομήσει οδηγούν οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την «Προστασία του δομημένου περιβάλλοντος» με τις οποίες θεσπίζεται η υποχρεωτική επισύναψη βεβαίωσης μηχανικού περί μη ύπαρξης αυθαιρέτων κατασκευών, μεταξύ άλλων στα συμβόλαια αποδοχής κληρονομιάς.

Αυτό επισημαίνει η ΠΟΜΙΔΑ σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τους συναρμόδιους υπουργούς, σημειώνοντας ότι στην περίπτωση που υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές ή αλλαγές χρήσης ο κληρονόμος θα πρέπει πρώτα να πληρώσει τα προβλεπόμενα πρόστιμα καθώς και ...

Οι 6 παρεμβάσεις για τα ειδικά μισθολόγια.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμόρφωση των ειδικών μισθολογίων και ο εξορθολογισμός των αποδοχών αποτελεί τμήμα των υποχρεώσεων της κυβέρνησης που αφορούν την πρώτη αξιολόγηση, ενώ παράλληλα ..
η ελληνική πλευρά έχει δεσμευτεί για την παρουσίαση ισοδύναμων μέτρων προκειμένου να μην «παγώσουν» οι αποδοχές 188.000 εργαζομένων από το σύνολο των 658.000 δημοσίων υπαλλήλων (το 28,5%) για την επόμενη διετία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», αύριο θα πραγματοποιηθεί κυβερνητική σύσκεψη όπου αναμένεται να κλειδώσουν οι αλλαγές στα ....

Τι έφερε το μνημόνιο! Ο μάρτυρας-κλειδί σπάει τη σιωπή του για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Έπρεπε να περάσουν 3,5 χρόνια για να γίνουν κατανοητές πλέον οι καταγγελίες όσων έλεγαν ότι το έλλειμμα του 2009 αδίκως και ανόμως διογκώθηκαν, στέλνοντας στην αγχόνη μέσω μνημονίου την Ελλάδα και τους Έλληνες. 
Επιτέλους η δικαιοσύνη αντιλήφθηκε ότι ....

Ποιος κυβερνάει τον κόσμο; Υπερεθνικές ή κοινοβούλια;

«Ποιος έχει πράγματι την εξουσία; Κοινοβούλια και κυβερνήσεις ή μεγάλες πολυεθνικές». 

Το θέμα αναδεικνύει η Süddeutsche Zeitung και επισημαίνει πως η φοροαποφυγή της Apple θέτει θεμελιώδη ζητήματα.

Η Süddeutsche Zeitung στη σαββατιάτικη έκδοσή της σχολιάζει το θέμα της εξουσίας που
έχουν οι πολυεθνικές εταιρείες με αφορμή την περίπτωση φοροαποφυγής της Apple στην Ιρλανδία ύψους 13 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Η εφημερίδα επισημαίνει:

«Με ..

ΦΑΠ αντί ΕΝΦΙΑ: Πόσο θα μάς κοστίσει ο νέος φόρος.

Στην αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ από τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) που θα επιβάλλεται στη συνολική ακίνητη περιουσία και με κλιμακωτούς συντελεστές ανάλογα με την αξία της προχωρά η κυβέρνηση με στόχο τη δικαιότερη ανακατανομή των φορολογικών βαρών, αλλά χωρίς αλλαγές στα έσοδα που παραμένουν στα 2,65 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο για τον νέο φόρο στα ακίνητα που.....

Κρυφό έλλειμμα 2,25 δισ. στα Ταμεία απειλεί τις συντάξεις.

Κρυφό έλλειμμα 2,25 δισ. ευρώ (2.225.524.110 €) στο ασφαλιστικό αποκαλύπτεται από το εξώδικο που έστειλε ο ΕΟΠΥΥ προς τις διοικήσεις πέντε Ταμείων, διεκδικώντας τις εισφορές ασθένειας (6% επί κύριων και επικουρικών συντάξεων) που ενθυλακώνουν τα Ταμεία και δεν αποδίδουν στον ΕΟΠΥΥ, όπως δημοσιεύει η ...

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η παγκοσμιοποίηση, η αληθινή Εθνική Αντίσταση και η εγκατάλειψη του Λαού από την αριστερά.

Άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής
“Θα έλθουμε μια νύχτα,
όπου και αυτά τα αστέρια
θα έχουν σβήσει.

 Σκοτάδι στις καρδιές σας
θα υπάρχει και δεν θα ξέρετε
αν ζωντανοί ή πεθαμένοι είστε.

 Μα εμείς θα έλθουμε,
φέρνοντας χιλιάδες άστρα,
τις ψυχές μας,
και έναν ήλιο ματωμένο,
τη Σημαία μας”! 

 Αμέσως μετά την πτώση του σοβιετικού μπλοκ, το οποίο κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, δείχνοντας το ιδεολογικό και πολιτικό κενό του μπολσεβικισμού, ανέτειλε η εποχή της παγκοσμιοποίησης. 

Μιας παγκοσμιοποίησης, η οποία δεν έχει σαν κίνητρό της το οποιοδήποτε Ιδανικό, αλλά αποκλειστικά και μόνον συμφέροντα οικονομικά.

Ζούμε την εποχή της δικτατορίας του χρήματος, όπως......

Τι κρύβεται πίσω από τις συνεχείς οικονομικές ήττες της κυβέρνησης; - Γιατί μας αδειάζουν ΕΚΤ, ΔΝΤ, Fitch, ξένοι;

Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως μια οικονομία με προβλήματα που έχει μέλλον αλλά στην πραγματικότητα είναι μια άρρωστη – παθογενής κατάσταση με αδυναμία πρόβλεψης του μέλλοντος.
Τι κρύβεται πίσω από τις συνεχείς οικονομικές ήττες της ελληνικής κυβέρνησης;

Το ΑΕΠ δεν βελτιώνεται και το 2016 αναμένεται να καταγραφεί ύφεση -0,6% με -0,7% ενώ για το 2017 ο στόχος για +1,8% μπορεί να είναι χαμηλότερος +1,5%. 

Τα φορολογικά έσοδα...