Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

«Δίνουν» μισθούς και συντάξεις για να πάρουν… υποσχέσεις.

Υπογραφές για περικοπές μισθών και συντάξεων ζητούν οι δανειστές και δίνουν «υποσχετική» για ελάφρυνση του χρέους.

Για τον κίνδυνο να υποχωρήσει σε δύο μέτωπα προετοιμάζεται η κυβέρνηση, προκειμένου να πάρει άμεσα τέλος (ως τις 24 Μαΐου) το μαρτύριο της συνεχιζόμενης επί εξάμηνο ήδη διαπραγμάτευσης, για την πρώτη αξιολόγηση:

α)να βάλει την υπογραφή της για μέτρα περικοπής μισθών και συντάξεων

β) να αρκεστεί σε μια .....

Με μειώσεις 35% στις συντάξεις κατατίθεται το νέο ασφαλιστικό!

Δευτέρα ή Τρίτη κατατίθεται στη Βουλή για ψήφιση το Ασφαλιστικό,
μαζί με το φορολογικό, και φέρνει μαύρα μαντάτα για τους συνταξιούχους στο σύνολό τους, παλιούς και νέους, αφού περιλαμβάνει περικοπές σε όλα τα επίπεδα.

Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο κόβει τις καταβαλλόμενες συντάξεις καθώς:


Μειώνονται ....

Προσέξτε το !! Μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2016 , η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας .‏

Το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Γιβραλτάρ με θέμα την
παραμονή ή την έξοδο της χώρας από τη ΕΕ την 23η Ιουνίου , οι κοινοβουλευτικές εκλογές στην Ισπανία την 26η Ιουνίου , και η διπλή εκλογική αναμέτρηση της άνοιξης του 2017 στη Γαλλία, προεδρική εκλογή και βουλευτικές εκλογές, με τη Λεπέν να διεκδικεί ακόμα και την πρωτιά στον πρώτο γύρο, βάζουν κυριολεκτικά φωτιά στα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Όλα αυτά με φόντο , τον ¨σπόρο ¨ κατά της λιτότητας που έχει ήδη φυτρώσει με την βοήθεια και της Ελλάδας στην ΕΕ , την προσφυγική κρίση, τους.....

Ο μόνος λόγος για να διαδηλώσουν οι Έλληνες σήμερα είναι για να πάρουν την χώρα τους πίσω.

Τις τελευταίες ημέρες έχω λάβει δεκάδες μέιλ με κάλεσμα στο Σύνταγμα τις επόμενες ημέρες για να διαδηλώσουμε ενάντια στα Μνημόνια. 

Είναι προφανές πως γίνεται από πολλές πλευρές μια προσπάθεια αναβίωσης του κινήματος των πλατειών.

Επειδή πια είμαστε στο 2016 -και όχι στο 2010-, αναρωτιέμαι ποιος είναι ο στόχος μιας νέας μαζικής διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Γιατί πρέπει να έχεις έναν στόχο.

Και όχι μόνο πρέπει να έχεις έναν στόχο αλλά πρέπει να έχεις κάνει κι ένα σχέδιο για το πώς θα υλοποιήσεις αυτόν τον στόχο.

Τον Ιούνιο του 2011, ο κύριος στόχος ήταν ....

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ..

Δεν είναι να ανοίγεις την τηλεόραση.. Σου τη πέφτουν από το πρώτο πίκτσελ αργυρώνητοι ειδήμονες αυστηρά  επιλεγμένοι, τηλεπερσόνες με άϊκιού ραδικιού που ανακυκλώνουν την ανυπαρξία τους και διάφοροι φλούφληδες υποδυόμενοι τους πολιτικούς για να σε πείσουν περί του Ευρωπαραδείσου, τον οποίο ως γνήσιος ορεσίβιος ή καφεσίβιος Έλλην δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς, παρ’ ότι δεν περνά «ανεπαισθήτως» από τη ζωή σου!! 
Έτσι από τα μυριάδες ρεπορτάζ αναλύσεις ή ……

ΣΦΑΓΗ! 8 ΔΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

5797898577e2b5e3975395f2e932a6528d354d53.200.133.968253968.0662a16e8e7727f8efc8f2a42261a1f9449e27f8.jpgΠερικοπές ύψους 8 δις € και πλέον σε όλα τα είδη των συντάξεων (κύριες, επικουρικές, μερίσματα, εφάπαξ) για την τριετία 2016-2019 περιλαμβάνει το κυβερνητικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που συζητείται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή, όπως αναλύει η ΕΝΥΠΕΚΚ.
Το θέμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού την ίδια στιγμή, κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά στελέχη της συγκυβέρνησης δηλώνουν ότι, δεν θα δεχθούν περικοπές δαπανών για τις συντάξεις πέρα από το 1,8 δις €, που προβλέπεται στο Μνημόνιο.
Η διάψευση, όμως, ήρθε μόλις προ ολίγων ημερών από το ίδιο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, που στην κατά το Σύνταγμα (άρθρο 75 παρ. 1) Έκθεσή του με αριθμό 141/16/2016, εκτοξεύει τις....

Παραδέχονται και οι Γερμανοί ότι μας καταλήστεψαν.

Στο ερώτημα πού πήγαν τα χρήματα των μνημονιακών δανείων απαντά
έρευνα του ESMT του Βερολίνου, που δημοσιεύει η Handelsblatt. 


Ευνοήθηκαν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και ιδιώτες πιστωτές . Εμείς το γνωρίζαμε . 

Τώρα όμως το επιβεβαιώνουν και οικονομολόγοι γερμανικού ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, για πρώτη φορά με ακριβή υπολογισμό των στοιχείων κάθε δόσης των μνημονίων τα τελευταία πέντε χρόνια:

Από τα χρήματα των δύο πρώτων προγραμμάτων “σωτηρίας της Ελλάδας” ύψους συνολικά 215,9 δισ ευρώ, μόλις 9,7 δις, δηλαδή λιγότερο από το 5%, κατέληξε στον ελληνικό προϋπολογισμό και συνεπώς άμεσα στους Έλληνες πολίτες. 


Το 95%, δηλαδή η μερίδα του λέοντος, πήγαν στη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Για την ακρίβεια τα ....

T.Πιτέλα: «To ΔΝΤ και οι Γερμανοί θέλουν τον θάνατο της Ελλάδας – Το κάνουν επίτηδες»


ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

«Η τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα αποτελεί το σίκουελ μιας ταινίας που παρακολουθήσαμε πριν από έναν χρόνο με τους ίδιους ηθοποιούς» τόνισε σε συνέντευξή του στο EurActiv France ο Τζιάνι Πιτέλα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής Σοσιαλδημοκρατών Ευρωβουλευτών, από τη μία πλευρά βρίσκονται το ΔΝΤ, από την άλλη οι γερμανικοί «καρχαρίες», τύπου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που....

FT: Η Κομισιόν ετοιμάζεται να «τιμωρήσει» τις χώρες που δεν δέχονται πρόσφυγες -Πρόστιμο 250.000 ευρώ ανά άτομο.

Οικονομική επιβάρυνση 250.000 ευρώ ανά πρόσφυγα φέρεται πως θα αντιμετωπίσουν οι ευρωπαϊκές χώρες που αρνούνται να μοιραστούν το βάρος της μεταναστευτικής κρίσης.

Οπως σημειώνουν οι Financial Times, «η τιμωρητική ρήτρα είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα σημεία της προτεινόμενης αναθεώρησης του λεγόμενου κανονισμού ασύλου του Δουβλίνου», που αναμένεται ....

Γιατί ειναι ολοι μαζί αυτοί που δήθεν ειναι αντίπαλοι;

22Ποια ομαδα τους ενώνει απο πίσω; 

Ποιός ειναι ο διοικητης της γης; 

Ποιον πρεπει να σεβομαι τελικα; 

Την μαριονέτα η τον χειριστή της;

Μπορεί να είμαι πράσινος ,κόκκινος ,μπλε.....

Οι Τούρκοι δεν σταματούν, αν δεν τους σταματήσεις.

Image
 Η Άγκυρα επανέρχεται και με ψευδο-NAVTEX, η οποία στην ουσία δεν ισχύει, δεσμεύει εκ νέου περιοχή στην καρδιά του Αιγαίου τον Μάιο και τον Ιούνιο για να κάνει ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Το ερώτημα, που αυθόρμητα γεννιέται στο μυαλό μας, είναι το γιατί η Αθήνα ανέχεται τέτοια συμπεριφορά και δεν αντιδρά στην καταπάτηση κάθε έννοιας διεθνών κανόνων.

Να σημειωθεί πως η Τουρκία δεν έχει κατοχυρωμένο δικαίωμα έκδοσης NAVTEX.

Ωστόσο οι Τούρκοι, με την σιωπηλή αποδοχή του ΝΑΤΟ και την μη ουσιαστική....

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.....

http://faretra.info/wp-content/uploads/2014/07/2014-07-17-Arthtrografia-Tsimouras-spitia-kai-periousies.jpg
Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Το κόλπο για να πέσουν οι αξίες των περιουσιών, είναι να πέσουν πρώτα τα εισοδήματα των ιδιοκτητών. Αυτό ακριβώς ζούμε.

Από την αρχή της πρόκλησης της τεχνητής κρίσης, από τους δανειστές και την ντόπια ολιγαρχία, η οποία κρίση εξελίσσεται πλέον σε πραγματική, ήταν οι ατομικές μας περιουσίες.


 Με προπέτασμα το χρέος και την τρομοκρατία για έξοδο από το ευρώ, ήθελαν και θέλουν να αρπάξουν τις ατομικές περιουσίες, 

Έπρεπε λοιπόν να ρίξουν τις αξίες των ατομικών μας περιουσιών ακινήτων και κινητών και για να γίνει...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σοκάρει η διαθήκη του Χίτλερ: «Δεν ήθελα τον πόλεμο!Όλα τα ξεκίνησαν οι…»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNghF-5r1GfHz9VkoAwAipOisBR3IMgSmFghHxX_sYzrACcgeLoyw-1R-HJ2t-ZvjcGNsc_k19mucUTAgRpE5eFOSa5FNUkekaMLxFChdX_M4n5n2maCnDhOjeebbaqTBzH1V-rJBldp8q/s1600/tromaktiko.jpgΤι αποκαλύπτει για τον πόλεμο ο Χίτλερ στην πολιτική του διαθήκη;
30 Απριλίου 1945. 


Ώρα 4 τα ξημερώματα. 

Το Βερολίνο πολιορκούνταν από συμμαχικές δυνάμεις που εξόντωναν και τους τελευταίους θύλακες αντίστασης των γερμανικών δυνάμεων. 

Ο Χίτλερ στο καταφύγιο, έβλεπε ότι η ώρα που θα έπεφτε στα χέρια των εχθρών του πλησίαζε.

Πριν αυτοκτονήσει, κάλεσε στο γραφείο μια από τις γραμματείς του, με σκοπό να της υπαγορεύσει την πολιτική του διαθήκη.

Τρία αντίγραφα της διαθήκης έπεσαν στα χέρια των συμμάχων. Δύο από αυτά στους Αμερικάνους και ένα ......

Εσύ έχεις την ευθύνη ....!!Ξύπνα Έλληνα...

http://pitsirikidotnet.gr/wp-content/uploads/2016/05/wpid-wp-1462339855570-300x287.jpegΤα πρόβατα έχουν επιλέξει τον επόμενο βοσκό

Αναγκαίο κακό ή η μόνη λύση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεχνάτε την Siemens

Ξεχνάτε ρε τα σκάνδαλα της οικογένειας αν σας έλεγαν πριν από 2 χρόνια πως θα γίνει πρωθυπουργός θα γελούσατε τώρα ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ.

Δεν υπάρχει λύση μέσα από τα κόμματα της βουλής

Δεν υπάρχει κανένας πατριώτης

Δεν θα βάλεις άλλον ένα αχυράνθρωπο στο τιμόνι της πατρίδας μας που απλά θα εκτελέσει την θεατρική παράσταση που θα του υποδείξουν τα ...

Κάτι συμβαίνει: Δραματική έκκληση Ν.Τούσκ προς ΥΠΟΙΚ Ε.Ε.: «Να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση με την Ελλάδα»

http://www.parapolitika.gr/sites/default/files/styles/sc_640x430/public/article/2016-05/imagehandler_4.jpg?itok=swRQWJlx«ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑYΤΙΑ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

της Χριστίνας Κοκκίνη

Να καταλήξουν σε συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα «πολύ σύντομα» κάλεσε τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε και τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας ο πρόεδρος Τουσκ δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ....

Ξεφτίλισε τους Τουρκαλάδες μες στο Τουρκικό Κοινοβούλιο! «Τούρκοι, κλέψατε τη γη Ελλήνων, Κούρδων και Αρμένιων»!!!

http://scoops.gr/wp-content/uploads/2016/05/kourdos.jpgΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ…

ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΪΔΕΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ…

ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ....

Πρέπει ο Πούτιν να δει την αδυσώπητη προς ανατολάς πορεία του ΝΑΤΟ ως ένα ''παρατεταμένο χέρι'' συνεργασίας;

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/05/putin_angry1.jpg?w=750&h=393
Ο παλαιο-συντηρητικός σχολιαστής Pat Buchanan χτυπά τα γεράκια του ΝΑΤΟ για την συνεχόμενη επέκταση της παρουσίας της συμμαχίας σε όλο το μήκος των συνόρων της Ρωσίας, αποκαλώντας παράλληλα τη Ρωσία ως την επιθετική δύναμη.

Αντί να διαλαλούν την επιθετικότητα του Πούτιν, ο Buchanan σχολιάζει, οι παρατηρητές θα πρέπει να σκεφτούν, πως θα ήταν βρεθούν για λίγο στη θέση του Ρώσου προέδρου.

Την Παρασκευή, ο Μπιουκάναν θυμάται, «ένα ρωσικό Su-27 βρέθηκε πάνω από ένα αμερικανικό RC-135 πάνω από τη Βαλτική, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες. Επίσης, τον Απρίλιο, το αμερικανικό αντιτορπιλικό Donald Cook, στο ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ στη Βαλτική, παρενοχλήθηκε δύο φορές από ρωσικά αεροπλάνα».

«Το μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν: Κρατήστε τα κατασκοπικά αεροπλάνα και πλοία σας μακριά από εμάς Προφανώς, δεν το λάβαμε».

Στην τελευταίο άρθρο του στο National Conservative, ο σχολιαστής επικαλέστηκε τον Αμερικανό αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Robert Work, ο οποίος ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ....

Τώρα η αμερικανική αυτή αλεπού πρέπει να απελαθεί άμεσα ...!!

 Σε σημείο μηδέν η άμυνα του Αιγαίου και η όποια εθνική μας στρατηγική.Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Αντιστρατήγου ε.α Κώστα Λουκόπουλου, που δημοσιεύει το liberal.gr, την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα David Pearce (βλ.φώτο), επισκέφτηκε τον ΓΓ του υπέξ κ.Δημήτρη Παρασκευόπουλο και του διάβασε τελεσίγραφο, με το οποίο οι ΗΠΑ, ζητούν από την Ελλάδα να αποσύρει τα εθνικά της πλοία από την νατοική δύναμη στο Αιγαίο και να ασχοληθούν με άλλα καθήκοντα στην Μαύρη θάλασσα απέναντι ...

Τα αρπακτικά νομιμοποίησαν την σχέση τους.Γραφείο του Ισραήλ άνοιξε στην έδρα του ΝΑΤΟ.Η Τουρκία ήρε το βέτο της.

nato-israel
Ολοταχώς για εξομάλυνση οι Τουρκοισραηλινές σχέσεις και απόδειξη αυτού είναι η αναγγελία για την αποστολή,μόνιμης,επίσημης ισραηλινής στρατιωτικής αντιπροσωπείας στην έδρα του ΝΑΤΟ.

Η Τουρκία ήρε το βέτο που είχε προβάλει όλα αυτά τα χρόνια και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου,το ....

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΣΧΑΣ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ....

Θέλουν την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά δεν θα έχουν καλό τέλος
του Γιάννη Πετρίδη

Σε σφοδρή επίθεση κατά της Αγκυρας προχώρησε σήμερα η Μόσχα, κατηγορώντας την τουρκική κυβέρνηση ότι προσπαθεί να ανασυστήσει την Οθμωανική Αυτοκρατορία και προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι «η Τουρκία θα έχει το ίδιο τέλος που είχαν και οι Οθωμανοί»!
Όλα αυτά με αφορμή τις νέες ...

Επιχείρηση στο Αιγαίο κατά της Ρωσίας - Να γιατί η Τουρκία θα αφανιστεί από την «Αρκούδα»

prison50622
Το ΝΑΤΟ ήρθε στο Αιγαίο μετά από πρόσκληση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υποτίθεται για να βοηθήσει στο «προσφυγικό».
Ωστόσο, πρωταρχικός στόχος ΗΠΑ και συμμάχων ήταν να μπλοκάρουν τον ρωσικό Στόλο που διέρχεται μέσω του ελληνικού Αρχιπελάγους από και προς την Μαύρη Θάλασσα φτάνοντας στην Ανατ. Μεσόγειο και την Συρία.
Εντύπωση λοιπόν προκαλεί το γεγονός πως οι Αμερικανοί, βάσει των τελευταίων δηλώσεων τους, στην ουσία ....

Ομπάμα: Οι ΗΠΑ θα οδηγήσουν τον πλανήτη στην Νέα Τάξη – Ρωσία/Κίνα: Ούτε να το σκέφτεσαι...!!

obamammmammaa
Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Washington Post», ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, υπεραμύνεται της Διατλαντικής (TTIP) και της Δια-Ειρηνικής Ένωσης (TPP) και μάλιστα ο αρχι-υπάλληλος της Νέας Τάξης απαίτησε ανοιχτά ότι ο πλανήτης πρέπει να προσανατολιστεί σύμφωνα με τις «επιταγές» των ΗΠΑ, δηλαδή των παγκοσμιοποιητών που ελέγχουν τις ΗΠΑ και πασχίζουν να φέρουν τον παγκόσμιο ηγέτη τους.

Φυσικά σε αυτό το μοντέλο αντιτίθεται η Ρωσία αλλά και η Κίνα.

«Ο κόσμος αλλάζει και επίσης και οι κανόνες του. Οι ΗΠΑ και όχι άλλες χώρες πρέπει να γράψουν τους καινούριους αυτούς κανόνες», πρόσθεσε ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

«Οι κανόνες του παγκόσμιου εμπορίου πρέπει να ρυθμίζονται από όλες τις χώρες και όχι από μία και μοναδική», του απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κινεζικού ΥΠΕΞ, Hong Lei, προτάσσοντας το...... πολυκεντρικό μοντέλο που έχει προτείνει εδώ