Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Πρόκληση Τσαβούσογλου για Αιγαίο: Εκτός από διπλωματία και δικαστήριο, υπάρχει μια ακόμη επιλογή...


Συγκαλυμμένες απειλές του υπ. Εξωτερικών της Τουρκίας - «Στις διερευνητικές συζητάμε τα θέματα υφαλοκρηπίδας και χωρικών υδάτων τους» είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Συγκαλυμμένες απειλές κατά της Ελλάδας για το Αιγαίο απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών το βράδυ της Τετάρτης.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις για την υφαλοκρηπίδα και τα χωρικά ύδατα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε χαρακτηριστικά: «Αν θα τα λύσουμε με την Ελλάδα μέσω διπλωματίας ή αν θα πάμε στο δικαστήριο; Για εμάς υπάρχει και μια ακόμη επιλογή. Εάν η.....

Οι δικοι μας ελληνοφωνοι πρακτορες χρονια τωρα αλλοιωνουν τον πληθυσμος της πατριδος μας ...χωρις να ανοιγει μυτη


Μετά από την καταγγελία του Συμφώνου του νεοταξίτικου ΟΗΕ για την «Μετανάστευση» (διευκόλυνσης της λαθρομετανάστευσης!), από την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Τσεχία και την Κροατία, μια χώρα της περιοχής μας πράττει το ίδιο και σφραγίζει τα σύνορά της.
Πρόκειται για την γειτονική μας Βουλγαρία! Η οποία, επισπεύδει τις .....

Οι Γερμανοί παίρνουν το μέρος της Τουρκίας: «Η Κύπρος ευθύνεται -Ξεκινά επικίνδυνη αναμέτρηση δυνάμεων στην Α.Μεσόγειο»



Οι Γερμανοί παίρνουν το μέρος της Τουρκίας επιρρίπτοντας ευθύνες στην Κύπρο για την ενεργειακή συμμαχία με Αίγυπτο-Ισραήλ που είχε ως αποτέλεσμα την απομόνωση της Άγκυρας. Σημειώνουν επίσης πως τώρα ξεκινά μια “επικίνδυνη αναμέτρηση στην Α.Μεσόγειο καθώς τα κοιτάσματα που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα αξίζουν δισεκατομμύρια”.
Πιο αναλυτικά, στο επίμαχο θέμα των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη Μεσόγειο επανέρχεται ....