Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

......…Αναζητείται πυξίδα.

Οι νέες διεθνείς ενεργειακές σχέσεις της Ελλάδας θα «προσανατολίζονται στους τέσσερις ορίζοντες και όχι σε μια μόνο διάσταση.»
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με υπουργό Ενέργειας της Ρωσίας Αλεξάντρ Νόβακ, θέλοντας να υπογραμμίσει την «πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη διεθνή ενεργειακή πολιτική» που είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει η κυβέρνηση.
Είναι βέβαιο ότι ο κ. Λαφαζάνης κάνοντας αυτή τη δήλωση σε καμία περίπτωση δεν είχε στο μυαλό του την «πρόταση Καμμένου» για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων του Αιγαίου με τις ΗΠΑ και μάλιστα με συγκεκριμένο …

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ «ΚΑΛΥΠΤΕΙ» ΤΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ...ΤΟΠΟ...;;;;

Varoufakis YanΤο «υπηρεσιακό-επαγγελματικό» χρησιμοποιεί ως δικαιολογία η Κεντρική Τράπεζα της χώρας, και αρνείται να παράσχει οποπιαδήποτε πληροφορία στη Βουλή για τις «δανειακές συμβάσεις σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενημέρωσης», όπως ζητάει με έγγραφό του το ΥΠ.ΟΙΚ
Στον έλεγχο όλων των δανειακών συμβάσεων που έχουν χορηγηθεί σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενημέρωσης θα προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με έγγραφο που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών,Γιάνης Βαρουφάκης και διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Την ίδια ώρα ωστόσο, η Τράπεζα της Ελλάδος αρνείται να…

Η Δημοκρατία έχει τα όρια της, αλλά και η υπομονή των Ελλήνων...

-Η μόνη σωτηρία, εθνική κάθαρση με τιμωρία όλων των ενόχων-
Η αγωνία του Ελληνικού Λαού έχει φθάσει εις το αποκορύφωμα. Ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι απειλές και οι εκβιασμοί περί εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη. Τίποτε το οποίο συμβαίνει εις την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πολιτική δεν είναι τυχαίο. Ούτε αυτό το μαρτύριο εις βάρος του Λαού μας.
 Ο οποίος εδώ και 6 χρόνια βιώνει μια ανθρωπιστική κρίση απίστευτης ένδειας, ταπείνωσης και ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 
Όμως ένα μαρτύριο είναι υποφερτό για κάθε άνθρωπο, μόνον όταν γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες οι οποίες τον έχουν φέρει σε αυτή την  οδυνηρή κατάσταση. Γνωρίζουμε όμως όλοι μας ότι εδώ και δεκαετίες ως Λαός ουδέποτε και από κανένα δεν πληροφορηθήκαμε για τα …

Αθώο με βούλευμα το κορίτσι μας για ένα λησμονημένο ψωροεκατομμυριάκι - Σσσσσ... δε σχολιάζουμε αποφάσεις της τυφλής και... αδέκαστης!

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις Έλληνα ραγιά;; 

Την οριστική απαλλαγή της Ντόρας Μπακογιάννη για την υπόθεση της "ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες" αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών...

Η υπόθεση...

Νέα αλητεία από τους πράκτορες της Α.Μέρκελ - Bild: "Φωτογράφισαν" bank run ενώ οι άνθρωποι πήγαιναν για να εισπράξουν τις συντάξεις τους!!!

Κίτρινη και ξεφτιλισμένη μέχρι τέλους η Bild!

Το μένος της παπαροφυλλάδας Bild κατά της χώρας μας δεν έχει όρια. 

Εμφάνισε λοιπόν φωτογραφία που την εκθέτει και δείχνει τη γελοιότητα και την ξεφτίλα της! 

Το ανάρτησε μάλιστα στον ιστότοπο της και αφορούσε.....

Αχυράνθρωπος ο Έλληνας με τα 4,1 δις στην Ελβετία.

Ο τύπος που φέρεται ως διαχειριστής του λογαριασμού – μαμούθ στην Ελβετία, δεν είναι από τα γνωστά – ηχηρά ονόματα. 

Δεν είναι όμως...
και ανύπαρκτος σαν το μαϊμού ΑΦΜ που έβγαζε τα εκατομμύρια στο εξωτερικό με τις πλάτες της κυβέρνησης Παπανδρέου. 

Είναι «μπροστινός»....

STRATFOR: «Η Γερμανία δεν μπορεί να αντέξει τη διάλυση της Ευρωζώνης - Έχει ανάγκη την Ελλάδα» (βίντεο)

Η Γερμανία δεν θέλει να υπάρξει ένα Grexit γιατί, αν συμβεί αυτό, τότε θα αρχίσει το ξήλωμα και η διάλυση της Ευρωζώνης. 

Κάτι τέτοιο για το Βερολίνο...
θα ήταν καταστροφικό, όχι από άποψης οικονομικής, αλλά πολιτικής. 

Αυτά επισημαίνει ως συμπέρασμα σε ανάλυση του το Stratfor, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως στο γεγονός αυτό ποντάρει....

Το ξαναλέμε: Εξεταστική για τις συμμορίες των μνημονίων με την κυβέρνηση να αποκλείει προκαταβολικά την ύπαρξη ποινικών ευθυνών, δεν είναι εξεταστική αλλά φαρσοκωμωδία συγκάλυψης!!!

Η απόδοση ποινικών ευθυνών και η απαγγελία κατηγοριών στις συμμορίες των μνημονίων, της μυστικής διπλωματίας και του προδοτικού PSI, θα ισχυροποιήσει τη θέση της χώρας και θα στείλει ισχυρότατο μήνυμα στις συμμορίες των Ευρωπαίων εκβιαστών. 

Ιδού λοιπόν η Ρόδος...


Στο στόχαστρο της εξεταστικής είναι...

Ποια ήταν η ΕΟΚΑ; 1η Απριλίου 1955 ξεκινά ο απελευθερωτικός αγώνας της.

Η Εθνική Οργάνωσις Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ) ήταν οργάνωση των Ελληνοκυπρίων που έδρασε κατά την χρονική περίοδο 1955-1959 για την ελευθερία της Κύπρου από την Βρετανική κυριαρχία, εθνική αυτοδιάθεση και την ένωσή της με την Ελλάδα... 

Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ...ξεκίνησε την 1η Απριλίου 1955 με εκρήξεις βομβών στις κυριότερες πόλεις της Κύπρου και αιφνιδίασε τις Βρετανικές Αρχές αλλά και τον Κυπριακό λαό. 

Την ίδια μέρα κυκλοφόρησε το πρώτο φυλλάδιο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ για το σκοπό του Αγώνα.

Οι νέοι, μαθητές και εργαζόμενοι, έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στον Αγώνα με τα ηρωικά κατορθώματα τους. 

Μερικοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδευμένοι στη χρήση των όπλων, διέκοψαν τις σπουδές τους, πήγαν στην Κύπρο και εντάχθηκαν στην ΕΟΚΑ. 

Ο Κυβερνήτης Άρμιτεϊτζ, εφαρμόζοντας ......

750 δισ. το χρέος της Ελλάδας!!!


  • Ποιό είναι το πραγματικό χρέος της Ελλάδας; Γιατί δεν μιλάει κανείς γι αυτό; Γιατί παρά τα μέτρα που παίρνονται, το χρέος συνεχώς αυξάνει;
  • Ποια είναι η αλήθεια (που κρύβουν) για το χρέος και που το έφτασαν τελικά;
  • Η παρούσα αξία του ανέρχεται σε 750 δις ευρώ ή περίπου 412% του ΑΕΠ
Για το χρέος ακούτε και θα ακούτε πολλά.

Δείτε την κατωτέρω την ανάλυση του Καθηγητή Βαμβούκα και κρατηθείτε…

Με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών (Δελτίο Δημοσίου Χρέους, Ιούνιος 2013), το χρέος .....