Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Oι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν πως είναι έρμαιο αυτής της αιμοβόρας συμμορίας......ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.....ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Οι τοκογλύφοι, ΤΗΣ FED σκάνε στα γέλια με την ανυπαρξία του παγκόσμιου Ελληνισμού. 

Πήγε λέει ο Σαμαράς ( της λέσχης Μπιλντερμπεργκ) στον Λευκό Οίκο να κάνει «παράπονα» για την λιτότητα στην Ελλάδα. 

Πήγε ο άθλιος Σαμαράς να μιλήσει για την ανεργία αλλά και για τις επενδύσεις…… στον σιωνιστή Ομπάμα της AIPAC… στον Ομπαμα που είχε δώσει το ΟΚ σε Μέρκελ και Παπανδρέου για την καταστροφή του Ελληνισμού. 


Στον Ομπάμα που δίνει άσυλο στον “καθηγητή” Παπανδρέου. 

Το εβραϊκό κατεστημένο της FED, το οποίο εξαπέλυσε την επίθεση του φτηνού χρήματος και έπνιξε τον κόσμο στα χρέη με σκοπό το ξεπούλημα των εθνών δεν έχει αντίπαλο. 

Νέο Σχέδιο Ανάν με δύο κράτη ίσα σε όλα Μοιράζουν την Κύπρο..


Ισότιμη στην ιδιοκτησία του φυσικού πλούτου του νησιού η Τουρκία 



ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ λύση για την εθνική οντότητα της Κύπρου και τα συμφέροντα του κυπριακού λαού προωθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, γεγονός που έχει θέσει σε συναγερμό τις κυβερνήσεις σε Λευκωσία και Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από παράγοντες που εμπλέκονται στις παρασκηνιακές διεργασίες, η λύση που προωθείται και μάλιστα άμεσα (οι συζητήσεις θα αρχίσουν τον Σεπτέμβρη) είναι μια παραλλαγή του περίφημου Σχεδίου Ανάν, το οποίο το αποτρέψαμε, τώρα όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τότε.

Στόχος της... παραλλαγής είναι η...

Μιχάλης Ιγνατίου: Κάτι δεν πάει καλά με την Αμερική…

Με ένα άρθρο γνώμης που σπάζει κόκαλα, παρότι είναι γραμμένο με τη μετριοπάθεια που τον χαρακτηρίζει, ο Μιχάλης Ιγνατίου αναφέρεται στην Αμερική που γνωρίζει όσο λίγοι.Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το θέμα της τρομοκρατίας στις ΗΠΑ, έτσι διαισθάνεται και έχει δίκιο…

Επίσης, θυμίζει, ότι αυτοί που αποτελούν σήμερα τον εφιάλτη των ΗΠΑ και κόστισαν πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια από την 11η Σεπτεμβρίου 2001, κάποτε ήταν στο μισθολόγιο…

Συνεννόηση με τρομοκράτες; Ολα είναι πιθανά…

Αποκλειστικά της ελληνικής κυβέρνησης η απόφαση για την ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ/ΕΥΑΘ.

20130812-124222.jpg
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προφανώς υπό το βάρος των διεθνών πιέσεων που ασκούνται κατά της ιδιωτικοποίησης των εταιρειών ύδρευσης στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, δηλώνει απερίφραστα ότι είναι αποκλειστικά της ελληνικής κυβέρνησης η απόφαση να πουλήσει τις εταιρείες ύδρευσης ΕΥΔΑΠ/ΕΥΑΘ. 

Αυτό απαντά ο Επίτροπος Όλι Ρέν, σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής στην ερώτησή του, αφού μνημόνευε το 1.5 εκατομμύριο υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών της πρωτοβουλίας «Right2Water», αλλά και το άρθρο 345 της Συνθήκης Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί της υποχρέωσης της ΕΕ να διατηρεί την ουδετερότητά της, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς των επιχειρήσεων (δημόσιο ή ιδιωτικό), ρωτούσε την Κομισιόν κατά πόσο «θα ήταν θετική σε ενδεχόμενο αίτημα από την ελληνική κυβέρνηση για εξαίρεση των εταιριών ύδρευσης από το γενικό ξεπούλημα των δημοσίων επιχειρήσεων που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα».

Στην απάντησή του ο Επίτροπος Όλι Ρέν δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι.......

ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Αυτή τη μέρα, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!


Έχουμε ΧΡΕΟΣ να δώσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το παρόν!


Α Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Σ Τ Α!

Και τα μπατσάκια, να πετάξουν τα γκλομπς, να αρνηθούν διαταγές επίθεσης κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ, αν δεν θέλουν να μπουν στην λίστα των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ με το γνωστό τέλος που έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


 Πόπη Σουφλή

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00μ.μ. η Πατρίδα καλεί όλα τα παιδιά της, την κρίσιμη ώρα.

Όλοι οι Έλληνες να δώσουμε το παρόν μας ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος, για την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

"ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ"! Διαμαρτυρία κατά του Γ.Παπανδρέου στην Σάμο.

undefined

Εντείνονται οι διαμαρτυρίες των πολιτών της Σάμου κατά του Γ.Παπανδρέου: 


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι πολίτες του νησιού έξω απόξενοδοχείο του Πυθαγορείου, στο οποίο έχει καταλύσει από τις 5 Αυγούστου ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Οι πολίτες, οι οποίοι διοργάνωσαν την κινητοποίηση με τη χρήση και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάλεσαν τον κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει από το νησί, στο πλαίσιο εκδήλωσης, που διήρκεσε περίπου μια ώρα και εξελίχθηκε ειρηνικά.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ - Ύποπτες κινήσεις καταγραφής των μεγάλων καταθέσεων με πρόφαση την φοροδιαφυγή.

"Ύποπτες" κινήσεις του ΥΠΟΙΚ, με πρόφαση την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά που δημιουργούν υπόνοιες για προετοιμασία δήμευσης ανάλογης με αυτήν της Κύπρου ή στην καλύτερη περίπτωση εσωτερικού αναγκαστικού δανεισμού από τις τραπεζικές καταθέσεις καταγράφονται.

Χαρακτηριστικό είναι ότι θα καταγραφούν ακόμα και... οι συνδικαιούχοι που σημαίνει ότι αν κάποιος έχει "σπάσει" τον τραπεζικό του λογαριασμό σε μερίδια μέχρι των 100.000 ευρώ σε μέλη της οικογένειάς του δεν πρόκειται να διασωθούν ούτε αυτοι οι λογαριασμοί.

Αν κάποιος επιχειρησει να στείλει τι καταθέσεις του στο εξωτερικό για να τις γλιτώσει θα καταγραφούν και εν συνεχεία ο καταθέτης θα ελεγχθεί και αν δεν μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευσή τους θα του επιβληθεί πρόστιμο και δήμευση της κατάθεσης στο ποσοστό που θα αποφασιστεί, αν ισχύσει και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο.

Αν δεν έχαναν οι φτωχοί τα εισοδήματά τους, πώς θα σώζονταν οι τράπεζες και πώς αλλιώς θα ανέκαμπτε η Wall Street;

undefined
Ο κ. Τόμσεν με το θράσος που διακρίνει τους ανόητους και τους αμετροεπείς, απαίτησε περαιτέρω μείωση των συντάξεων για το λόγο ότι ένας Γερμανός συνταξιούχος δεν μπορεί να παίρνει λιγότερα από τον Έλληνα ομόλογό του. 

Και για του λόγου το αληθές μάς έτριψε στη μούρη και το αντίστοιχο αποδεικτικό: 830 ευρώ η μέση σύνταξη στη Γερμανία, 907 στην Ελλάδα.

Αν το χαρτί αυτό είχε ζωγραφισμένο πάνω του το πρόσωπο της Μέδουσας θα προκαλούσε λιγότερο τρόμο. 

Μαρμάρωσε θαρρείς το πανελλήνιο, τόσο, που κανένας δεν βρέθηκε να ψελλίσει ότι αντίθετα, αυτοί που θα ‘πρεπε να κοκκινίσουν από  ντροπή θα ήτανε οι Γερμανοί, μιας και  ένα τόσο πλούσιο κράτος-υπόδειγμα, δεν ήταν σε θέση να εξασφαλίσει στους απόμαχούς του ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ Πληθαίνουν οι αιτήσεις για δωρεάν σίτιση...

Ημέρες κατοχής ζει η πατρίδα μας, με τους υπεύθυνους αυτής της δραματικής κατάστασης να αδιαφορούν πλήρως με τις τραγικές καταστάσεις που ζει η κοινωνία μας. 

Μετά από τρία χρόνια μνημονίου και συνεχιζόμενων περικοπών, τα αιτήματα των συμπολιτών μας στα επισιτιστικά προγράμματα των διαφόρων οργανώσεων, ολοένα και αυξάνονται, οι οποίες αναγκάζονται να θέσουν κριτήρια για τη διανομή τροφίμων.
 
Η πρόσφατη εκστρατεία του Ερυθρού Σταυρού κάλυψε τις ανάγκες 400 οικογενειών ωστόσο 120 έμειναν εκτός καθώς....

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΟΥΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ (ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ)..ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

ΝΟΜΙΚΟΙ "ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει ως αντισυνταγματική και αντίθετη προς την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) με την οποία παρέχεται στο Δημόσιο η δυνατότητα να επιβάλλει κατασχέσεις σε βάρος επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα Σαββατοκύριακα, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος καθώς και το μήνα Αύγουστο, αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει

ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ ''Οι Έλληνες μπορούσαν να είχαν σωθεί''

Ο επικεφαλής του Κινήματος πέντε αστέρων Μπέπε Γκρίλο, γνωστός για τις ριζοσπαστικές του απόψεις, ζήτησε για ακόμη μια φορά την έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ και επέκρινε την Ευρώπη για την πολιτική της εναντίον της Ελλάδας.
 
«Έχω ξεπεράσει το ευρώ. 

Το ευρώ δεν αποτελεί πια πρόβλημα. 

Βρισκόμαστε ήδη εκτός του ευρώ. 

Το πρόβλημά μας δεν είναι το ευρώ. 

Το πραγματικό πρόβλημα είναι το χρέος» αναφέρει ο Γκρίλο σε συνέντευξη του σε αμερικανικό μέσο.
 
Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά γιατί πιστεύει ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα στην Ιταλία για την παραμονή ή έξοδο από το ευρώ, εκείνος απαντά: 

«Γιατί θέλουμε ....

Η φράση "τραπεζικός δανεισμός" τείνει να ενταχθεί στις εξαφανισμένες γλώσσες της UNESCO.

Για όποιον πιστεύει αυτά που διακηρύσσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ότι "Τα δύσκολα πέρασαν και έρχεται η ανάκαμψη και η ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία", αλλά και ότι "Τώρα που ολοκληρώθηκε η ανακεφαλαιοποίηση θα αρχίσει να δίνεται ρευστότητα στην αγορά από τις τράπεζες" τα νέα που έρχονται από το μέτωπο τρόικας-τραπεζών είναι εξαιρετικά αρνητικά.

Η τρόικα αντίθετα με την κυβέρνηση ασκεί τρομακτικές πιέσεις στις τράπεζες για περαιτέρω ... μείωση (!) των δανείων προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, ενώ στην αγορά η φράση "τραπεζικός δανεισμός" τείνει να ενταχθεί στις εξαφανισμένες γλώσσες της UNESCO.
Πόσο πιο πολύ μπορείς να μειώσεις το ... απόλυτο τίποτα; 
Όταν π.χ. για το Ταμείο Επιχειρηματικότητας για να λάβεις επιδότηση σου ζητάνε το ίδιο σου του σπίτι υποθήκη; 
Το αστείο είναι ότι υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης ... απαιτούσαν (!) από τις τράπεζες "να ρίξουν άμεσα 1,5 δισ. ευρώ στην αγορά" ώστε "να πάρει μπρος η πραγματική οικονομία".
Φυσικά το πιθανότερο είναι να πάρει μπρος ο αρχαίος "Μηχανισμός των Αντικυθήρων" παρά η ελληνική οικονομία η οποία κινείται στην ... ζώνη μεταξύ ζόμπι και νεκρού.

ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΗΜΕΙΣ ΑΔΩΜΕΝ Πλάκα μας κάνουν; Ποιο πρωτογενές πλεόνασμα; Στο 5,1% η ύφεση το α΄εξάμηνο και έπεται συνέχεια...

Ενώ η κυβερνηση θριαμβολογεί για ένα εικονικό "πρωτογενές πλεόνασμα" (εικονικό γιατί τα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν τους προϋπολογισμούς των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ασφαλιστικών ταμείων, πέρα από τους τόκους για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους) ο πραγματικός ουσιαστικός δείκτης αυτός της ανάπτυξης της χώρας δείχνει και πάλι όχι απλώς σημάδια υποχώρησης, αλλά τινάζει στον αέρα και το σύνολο του κυβερνητικού και τροικανικού υπολογσμού.
Η ελληνική οικονομία και πάλι συρρικνώθηκε κατά του β΄τρίμηνο του 2013, πέρα (φυσικά...)  από τις προβλέψεις των υπαιτίων της καταστροφής της χώρας.
Ο στόχος του Μεσοπρόθεσμου για μείωση της ύφεσης στο 4,2% ακούγεται πλέον ως κακό ανέκδοτο αφού ο μέσος όρος του πρώτου εξαμήνου είναι 5,1% και παραδοσιακά επιδεινώνεται στα επόμενα τρίμηνα....
Το ότι υποχώρησε η πτώση από το 5,6% του α' τριμήνου στο 4,6% πρέπει να είσαι ο Πολ Τομσεν ή ο Γ.Σουρνάρας ή ο Χ.Σταϊκούρας για να το δεις ως "βελτίωση":
Ο ρυθμος κατάρρευσης της οικονομίας εξακολουθεί να είναι ισχυρός, αλλά η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει πλέον οικονομία για να καταρρεύσει.

ΕΓΓΡΑΦΟ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαλύουν την ευαίσθητη Μετεωρολογική Υπηρεσία, απολύοντας στελέχη με διδακτορικό και πολυετή προσφορά.

Διαλύουν και την ΕΜΥ, μια ευαίσθητη Υπηρεσία που πέρα από την πρόγνωση του καιρού παρέχει μοναδικές υπηρεσίες στην Κλιματολογία, Μετεωρολογία, Αεροναυτιλία, Ναυτιλία, Γεωργία στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας όσον αφορά τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών, στην Έρευνα - Διάσωση και στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο Σαμαράς βάζει χέρι και εκεί, απολύοντας έμπειρα στελέχη, ώστε να τα αντικαταστήσει, με ποιούς άραγε;

Εξοντώστε τα ενοχλητικά κουνούπια με φυσικό τρόπο και πάμφθηνα!

Εξοντώστε τα ενοχλητικά κουνούπια με φυσικό τρόπο και πάμφθηνα!
Όλοι συμφωνούμε ότι τα κουνούπια είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικά...
 
Να μια παγίδα που θα μας βοηθήσει ώστε να μη γίνουμε δωρητές αίματος για αυτά!

Θα χρειαστούμε: